PDA

View Full Version : Flash Technic.. Sham bagi link jer



shamabd
8th August 2006, 11:06 AM
Untuk tatapan sham dan kawan-kawan kat cini

http://www.planetneil.com/faq/flash-techniques.html

saya_maju
8th August 2006, 11:44 AM
Untuk tatapan sham dan kawan-kawan kat cini

http://www.planetneil.com/faq/flash-techniques.html




bagus tu.. tak payah lah i pm kat u lagi ye... tak sempat ni....


semalam keluar rumah jam 8mlm balik pun dah 1pg...


tak sempat nak pm kat u dah tidor dulu...


ni ada hal lak dalam 12 tgh ni... sabau aje le...




kalau u dapat gi follow grup fotopages ni, gi terengganu tu bagus tu sham.. semua otai.. ada kat sana....

lagi best tunggu matahari turun kat masjid terapung tu.. cayalah siapa yang follow trip tu..


ps: sekarang dah banyak nota dan teori tu. dan rajin2 lah berusaha.. dengan amali pula baru cepat berjaya dan maju ye.. amin..
tq


:lol: :lol:

shamabd
8th August 2006, 05:16 PM
apa salah sambil-sambil berkongsi ilmu.. ditokok ditambah sikit-sikit nanti banyak la ia.

izaown
8th August 2006, 05:21 PM
Tq sham....kalau ada lg email la kita eh...:)

shamabd
8th August 2006, 05:36 PM
insyallah.. skrg pun . setelah beli flash 2nd hand 550EX... terus jadi rajin.. hari2 browse mana la tau jumpa flash technic yg hebat.