PDA

View Full Version : Booking D90 with RM700-betul ke ni..sila komen ya..



mozak81
27th August 2010, 12:20 PM
http://s777.photobucket.com/albums/yy55/mozak81/?action=view&current=D90Booking.jpg

salam semua..

ni saya ade deal ngan org ni..saya xyakin n minta sume berhati2..mana mungkin D90 RM700..kalu dia penipu maybe kita boleh bg amaran pd semua org..SY SUDAH SERIK..

akuss15
27th August 2010, 12:30 PM
kalau betol RM700, bak mai 3 bijik. gua bayar cash. COD. wakakaka.. ade beran?

azmizi
27th August 2010, 12:32 PM
ader tak orang jual BMW 5 siries harga RM100 000?? camtuh la kesnya..
**akuss dah mengidam d700 tuh leh dah tuh akuss hapgred kepada FF

akuss15
27th August 2010, 12:32 PM
saya tolong letakkan gambar yg mahu diletak bro mozak81.

http://i777.photobucket.com/albums/yy55/mozak81/D90Booking.jpg

akuss15
27th August 2010, 12:32 PM
ader tak orang jual BMW 5 siries harga RM100 000?? camtuh la kesnya..
**akuss dah mengidam d700 tuh leh dah tuh akuss hapgred kepada FF

sedih la nampak d700 nims..... hoho

mozak81
27th August 2010, 12:37 PM
saya tolong letakkan gambar yg mahu diletak bro mozak81.

http://i777.photobucket.com/albums/yy55/mozak81/D90Booking.jpg

terima kasih ye bro...saya xreti mcm mana nak letak gambar ni..hehehe

izzamk
27th August 2010, 12:44 PM
walawey.. kalu cmni, aku pon maw... bak sebijik!

azmizi
27th August 2010, 12:51 PM
bagi newbie dan orang yg baru nk kenal model2 kamera maybe dah tertipo..tapi bagi yg tau harga market takkan kena tipo...
RM1000 tu dapat beli d40x 2nd

Acik
27th August 2010, 12:59 PM
berdalih utk COD,,apsal..?kompom penipu..jgn caye org cmtu..simpan je duit tu utk bg duit raya kat anak buah..

zamrizaza
27th August 2010, 01:20 PM
dah la jgn layan...rm200 dah bleh beli baju ke, kuih raya ke, isi minyak+ byr tol blk kg... ada plak smp 2 bln kne tgu...haha ngarut btol..

tigerblack
27th August 2010, 02:29 PM
Sahih tipu... minta deposit pulak... lagilah tipu hehehe

shuttermania
27th August 2010, 02:43 PM
wahhh menariknya offer... nak beli gak laa...

Pada yang tatau... D90 kitlense skarang brand new dlm RM3.2K ke atas...

sesetengah tempat RM3.1K pun bleh dpt...

kalau jauh sangat murahnya tu, jangan la terpedaya...

skarang ni orang nak menipu macam2 cara... kesian pada yang dah terkena...

shearazi
27th August 2010, 02:54 PM
apsal bdk ppuan ni nk menipu?...

azmizi
27th August 2010, 02:56 PM
apsal bdk ppuan ni nk menipu?...

takleh tgk jantina dah skarang bang...rezeki terpijak..RM700 pon jln tuh

tigerblack
27th August 2010, 03:13 PM
apsal bdk ppuan ni nk menipu?...

Mana bro pasti dia pompuan?

shearazi
27th August 2010, 03:21 PM
Mana bro pasti dia pompuan?

letak nama zuraini othman.. mana la aku tau fesbuk pun tipu..:P

sunan9
27th August 2010, 03:23 PM
tektik ni dah basi.... rm200 pun dia sapu ni nk buat duit raya.. wakakaka

mozakim
27th August 2010, 03:28 PM
alahaiiiii..... tak abih2 lagik ker? udah2 la tu... gi kedai beli angkat barang depan mata jeklaaaaa...

blueopalz
27th August 2010, 03:45 PM
nampaknya saya pn hampir nk booking. tp ade ramai member kat sini ckp x logik gle333.. yes, i add her because of very attractive price

azmizi
27th August 2010, 03:51 PM
nk kumpul duit satu hal..dah dapat kena tipo plak...tak ke 2 kes tuh..sehari berapa la dia dapat kn even 700 jer sorang..leh wat beli wide lens dah klu seminggu

gwack
27th August 2010, 04:03 PM
paling murah kat pasaran untuk D90.. kenapalah dia nie terlalu terdesak nak tipu org, nie mesti antara bisnes login fb dapat duit nie... hati2 semua..

kleo28
27th August 2010, 04:31 PM
ooo....depa dh ada modus operandi baru...bt cara ansuran mudah mcm kotmamot plak...

mozak81
27th August 2010, 04:33 PM
saya rasa la kan...maybe dia ni bukan nama seperti yang kita nampak dlm FB tu..xmungkin ada org begitu yakin nak letak nama n muka sekali kan..giler..takut je dia pergunakan nama n muka org je..

aeronautikarz
27th August 2010, 04:36 PM
salam, xsure la pompuan ni menipu ke hape..
tpi aku de tanye kwn aku,pompuan la,die kenal sgt minah ni..
1kampung....tpi die pon xtau betul ke x minah ni scam..
aku tau kwn aku kenal sbb tdi search kt fb,tgk mutual fren die kwn aku..
so aku p la tanye2 kt kwn aku...

buttet
27th August 2010, 04:42 PM
order 18 ratus ribu bijik

buttet
27th August 2010, 04:43 PM
report ajo samo facebook pasal salah laku budak ni...fb buleh block acc dio

izzamk
27th August 2010, 04:45 PM
meh kite add die rmai2.. order byk2.. tp jgn bayo deposit.. ekekeke.. bior die penin melayan...

Saviour_89
27th August 2010, 05:01 PM
meh kite add die rmai2.. order byk2.. tp jgn bayo deposit.. ekekeke.. bior die penin melayan...

hahaha..care gak tu bro izzamk...kalo g2 aku nak bundle byk2 la d90 tu,kcian member yg dh lama ngidam d90..hahaha

kleo28
28th August 2010, 10:54 AM
jom order...aku pn nak...aku nk order 30 bijik...bleh buka kedai juai kat member2 yg miskin tu...haha

metaroyal
29th August 2010, 04:51 PM
order 18 ratus ribu bijik

aq nak empat ratus tiga puluh ribu kali ganda lebih dari yg bro butet order.
kalo order satu dua bulan bru dapat, oder bulk camni mmg tak dapat la smpai bila2...

jobberscroppers
30th August 2010, 02:35 AM
ni sah2 tipu, hari ni jer, ade 3 org complain kat FTZ penipu jual d90.. 3 org yg berlainan, tp dlm iklan tu smua dri johor.. different area.. aku rase dorg nih sje mngaku org jhor, ntah2 dri area mne ntah.. klw da hrge below 3k untuk d90 new with kitlens sah2 tipu.. lupekan je lar, bkn seng nk kmpul duet.. kne tipu plk kang... COD adalah cre terbaek... x pun p komtar, penang road.. murah2...