PDA

View Full Version : Bedah Photo | Warga Lama Kota



zxara
18th December 2010, 07:12 AM
Perlukan sedikit kritikan dari segi compo gambar atau ape2 jek. Gambar ni amek mase tnggu bas kat bustand BP smalam. Nasib baek apek ni xlempang aku sebb asek snap muke die ngah layan feel.. hahah :P

ISO : 250
Shutter Speed : 1/500
Aperture : 1.8
White Balance : Auto
Output from EOS 60D + 50mm f1.8

http://i528.photobucket.com/albums/dd325/zxara_project/candid_res.jpg

tq :)

p/s : ni pulak yang dah edit http://zxara.deviantart.com/#/d352qmm

ABD HAFEEZ AMIN
29th December 2010, 02:05 PM
ni kt stesen bas batu pahat ni ka..

Zam Zack
21st February 2011, 10:19 AM
dia ngah konpius... apelah mamat nie ngah wat huhu..

roosnoor
29th September 2011, 12:30 PM
selangkah lagi kebelakang.....pakai aperture rendah sikit f2.8 ker atau f4 jer(sharp)

pali1307
3rd October 2011, 10:12 AM
blur....aku rase focus mcm kat tembok batu tu jer.......

mryusrix
28th December 2011, 04:11 PM
yg kt dpn tu menganggu penceritaan dlm gmbr ni.. mmg nmpk gyanya fokus dkt dnding bkn dkt apek tu..huhu

buttet
28th December 2011, 08:32 PM
knp tak close up muka apek nie...muka apek ni agak soft la

amani
3rd January 2012, 04:00 PM
erm..composition sy rs larik kot..ntah psai pa..mata saya asik tertarik kt dinding tu ja..hehe..

cikdin
3rd January 2012, 05:40 PM
dah lama tak pegi bustnd bt pahat ni...mesti dah banyak perubahan kan...

untouchable
14th February 2012, 03:18 AM
nicely done.. it has some stories to tell.

PengukirCahaya
21st February 2012, 12:05 PM
Buang orang yang kanan tu, terbaik....

yusri muara
18th October 2012, 12:35 PM
"caya lah! hensem jugak aku ni rupanya smpi ada org amik gamba", apek tu bermonolog dlm ati.. hahaha