PDA

View Full Version : :: Video murahan dari saya.. Gambar-gambar yang dicipta pada 2010 ::



NazriAmran
9th January 2011, 03:12 PM
http://www.youtube.com/watch?v=DowlpT-6wek

Sudi-sudilah melawat sarang saya di flickr.....

Sekian, terima kasih..

::EA::

P/S: Macam mana nak upload video dari Flickr ke FMDC yea? Ada sesiapa disini boleh membantu?

Updates: Video sudah berjaya di upload.. Semoga terhibur....

JemeyPhoto
9th January 2011, 03:14 PM
aik? mana video nya avam? link dia ka? kalau tak macam mana nak negok nih...tak sabar dah ni...:D:D:D

NazriAmran
9th January 2011, 03:17 PM
aik? mana video nya avam? link dia ka? kalau tak macam mana nak negok nih...tak sabar dah ni...:D:D:D

Maaf la Abam Jemey... Saya tak reti sangat nak upload video ke sini... Dah cuba tapi tak berhasil....

JemeyPhoto
9th January 2011, 03:23 PM
Maaf la Abam Jemey... Saya tak reti sangat nak upload video ke sini... Dah cuba tapi tak berhasil....

hahahaha...saya pung tak pandai avam...kita tunggu orang yang lebih arif memberikan panduan...:D:D:D

masukkan gambar la avam...macam avam zain, avam zzoux, abang Mangkor dan Don Buttet tuh...:D:D:D

NazriAmran
9th January 2011, 03:42 PM
hahahaha...saya pung tak pandai avam...kita tunggu orang yang lebih arif memberikan panduan...:D:D:D

masukkan gambar la avam...macam avam zain, avam zzoux, abang Mangkor dan Don Buttet tuh...:D:D:D



Gambar kita tak besh.. Pakai video ajelah, kasi laju sikit transition dia..... Ngehngehngeh......

arm_audioslave
9th January 2011, 04:24 PM
x besh ape ni, mantop itu.siap leka sat tgk gmbr sambil dengar lagu yg fresh cenggini...kipidap!

NazriAmran
9th January 2011, 04:34 PM
Time taseh... Saya baby baru merangkak..

yamanz
9th January 2011, 05:42 PM
Top!.... :)

mrpolie
9th January 2011, 06:26 PM
ai like dis.... ni bukan murahan dah nie... ni tahap master sifoo dah nie...
Tabik bro...

samosa
9th January 2011, 06:26 PM
all inspirational.. bole buat rujukan..

JemeyPhoto
9th January 2011, 07:06 PM
gambar semuanya cun...memang tabik spring la untuk avam...:D:D:D

yuen_ix
9th January 2011, 07:09 PM
perghhhh....memang mantop.

NazriAmran
9th January 2011, 08:24 PM
Top!.... :)
Kamu sumber inspirasiku..... Teruskan berkarya wahai dewa.....



ai like dis.... ni bukan murahan dah nie... ni tahap master sifoo dah nie...
Tabik bro...
Takde maknenye sifoo master... Suka-suki mengisi masa lapang aje.... TQ.




all inspirational.. bole buat rujukan..
Time taseh...




gambar semuanya cun...memang tabik spring la untuk avam...:D:D:D
Toing toing toing.. Tabik spring juge untuk Abam Jemey yang terror merror....





perghhhh....memang mantop.
Mantob.....? Banyak lagi yg kena perbaiki untuk 2011 nie.... TQ..

yuen_ix
9th January 2011, 08:47 PM
[QUOTE=Mantob.....? Banyak lagi yg kena perbaiki untuk 2011 nie.... TQ..[/QUOTE]

mantop ler coz gmbar kawe tungang langang lg...huhuhu.

NazriAmran
9th January 2011, 09:23 PM
mantop ler coz gmbar kawe tungang langang lg...huhuhu.

Dah okey dah tu.... Selalu-selalulah berouting........

kain_putih
10th January 2011, 11:40 AM
mmg cantik gmbr lu bro..thniah..!!

NazriAmran
10th January 2011, 12:41 PM
mmg cantik gmbr lu bro..thniah..!!

Terima kasih...:x

mangkor
11th January 2011, 09:46 PM
adussss... tengok koleksi lenskep dari korang ni buat hamba tertanya-tanya, "ekau bilo laei nak angkat UWA? 50mm tak pawwar tak cukup beh utk landscape.."... dishhhh

NazriAmran
12th January 2011, 08:48 AM
adussss... tengok koleksi lenskep dari korang ni buat hamba tertanya-tanya, "ekau bilo laei nak angkat UWA? 50mm tak pawwar tak cukup beh utk landscape.."... dishhhh

Siapa kata 50mm x boleh shoot landscape......?

:)

Boleh sebenarnya, yang penting kita dah tau apa yang kita nak....

Ada jugak yang shoot landscape pakai 70-200..... Percaya tak..?

Jom Abam Mangkor, kita shoot landscape pakai apa-apa lens yang kita ada.....

"Creativity beyond imagination...."

mangkor
12th January 2011, 12:04 PM
Siapa kata 50mm x boleh shoot landscape......?

:)

Boleh sebenarnya, yang penting kita dah tau apa yang kita nak....

Ada jugak yang shoot landscape pakai 70-200..... Percaya tak..?

Jom Abam Mangkor, kita shoot landscape pakai apa-apa lens yang kita ada.....

"Creativity beyond imagination...."

saya tau tu.. selama ni memang saya guna 50mm dan 300mm utk tujuan tu... eheheh

NazriAmran
12th January 2011, 12:14 PM
Yay! Tahniah Abam Mangkor...

zilzals
12th January 2011, 04:14 PM
wah.. mmg kreatif la :)
pasti tahun 2011 gambar lagi cantik.. :)

NazriAmran
12th January 2011, 09:01 PM
wah.. mmg kreatif la :)
pasti tahun 2011 gambar lagi cantik.. :)



Tahun 2010 yang lepas mungkin tahun yang agak aktif....

Tahun 2011 ni nak slow down sikit bos... Banyak benda lain perlu diuruskan....

mrfattah
12th January 2011, 09:21 PM
syok video bro... ditambah dengn gmbr2 best+lagu yg mengasyikan... :)

NazriAmran
12th January 2011, 09:29 PM
syok video bro... ditambah dengn gmbr2 best+lagu yg mengasyikan... :)

Terima kasih... Lagu tu yang buat best tu... Nostalgia sikit.....

syazhar
12th January 2011, 10:24 PM
Nazri.......woww.....gambo cantik bebeno....tere Nazri ni.......kena pulak dgn lagunye...sedap...siapa nyanyi lagu tu.....

NazriAmran
12th January 2011, 10:42 PM
Nazri.......woww.....gambo cantik bebeno....tere Nazri ni.......kena pulak dgn lagunye...sedap...siapa nyanyi lagu tu.....

Ebiet G Ade penyanyi lagu tu....

Tajuknya "Aku ingin pulang".....

dR ali
13th January 2011, 02:16 PM
memang beh dan LUARBIASA...

NazriAmran
13th January 2011, 02:31 PM
memang beh dan LUARBIASA...

Terima kasih sahabat merangkap sifu.......... Bile nak outim lagi nims......?

azmizi
14th January 2011, 12:23 PM
terbaik abam nazri..gambar beca berlatarbelakangkan kaler biru cantik..cuma sayang terpotong kit tayar depan.. :) tabik spring toing2 kt abam...bila la boleh berguru plak nih

NazriAmran
14th January 2011, 01:34 PM
terbaik abam nazri..gambar beca berlatarbelakangkan kaler biru cantik..cuma sayang terpotong kit tayar depan.. :) tabik spring toing2 kt abam...bila la boleh berguru plak nih

Itu terpotong yg disengajakan...

:)

azmizi
14th January 2011, 02:48 PM
Itu terpotong yg disengajakan...

:)

klu sengaja dan kita tahu apa kita buat takpe abam.. :) tu namanya karya hehehee

NazriAmran
14th January 2011, 10:56 PM
klu sengaja dan kita tahu apa kita buat takpe abam.. :) tu namanya karya hehehee

Iye.. Berkaryalah dengan jujur..... Selamat berkarya....

akhebat
15th January 2011, 02:03 AM
like ea.....meme video kemah keming......msuk sinim je ke?bkak thread br video slideshow kt dm tow...

NazriAmran
15th January 2011, 08:09 AM
like ea.....meme video kemah keming......msuk sinim je ke?bkak thread br video slideshow kt dm tow...

Time kaseh Akram.

Jai org Johor
15th January 2011, 10:55 AM
syabas bro...keep it up

NazriAmran
15th January 2011, 11:10 AM
syabas bro...keep it up

Time kasih Jai...

mozakim
15th January 2011, 12:29 PM
Marvelesssss....... koleksi yang mengujakan dari abam Nazri :) ada feellllllllllllllllll :D

NazriAmran
15th January 2011, 12:38 PM
Marvelesssss....... koleksi yang mengujakan dari abam Nazri :) ada feellllllllllllllllll :D


Nak kena menuntut dengan Avam Mozakim pulop nie.. Kasi bertambah lagi ilmu.... Boleh ke boss?

mozakim
15th January 2011, 12:44 PM
Nak kena menuntut dengan Avam Mozakim pulop nie.. Kasi bertambah lagi ilmu.... Boleh ke boss?
ishkkk... tebalik dah nim, soalan nim patut teman yang tanye kat abam Nazri... baru btoiiiii :D

NazriAmran
15th January 2011, 12:56 PM
ishkkk... tebalik dah nim, soalan nim patut teman yang tanye kat abam Nazri... baru btoiiiii :D


Baru perasan nombor Abam Mozakim ada dalam nie.... Ish ish ish... Boleh la selalu HALO kite...

mozakim
15th January 2011, 01:06 PM
Baru perasan nombor Abam Mozakim ada dalam nie.... Ish ish ish... Boleh la selalu HALO kite...
huhu... ada reply kat dalam ni rupernya..... bereh2, nombo nazri pun saya dah savekan :)

NazriAmran
15th January 2011, 06:42 PM
huhu... ada reply kat dalam ni rupernya..... bereh2, nombo nazri pun saya dah savekan :)

Terima kasih sebab sudi save nombor saya.... Esok Insyaallah saya turun amik sunrise dulu kot.... Kalau mata ni boleh tahan lepas Subuh tu la....