PDA

View Full Version : Gambar Pilihan 2010



shearazi
12th January 2011, 06:10 PM
Sekadar memeriahkan...tolak gambau kawin..yg ni je sempat ditembak..:D err..rasa semua pernah dipost kat sini.. genre kesukaan.. potret n wildlife..:)

http://farm2.static.flickr.com/1380/4729217964_267e58d858.jpg
sport @ 200mm

http://farm5.static.flickr.com/4106/5086205274_668feb7cd6.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4147/5095920596_ee28f60320.jpg
potret-nana

http://farm5.static.flickr.com/4084/5065844961_64bcb8fc8a.jpg
potret-zuera

http://farm6.static.flickr.com/5044/5348248515_756bcbf8fb.jpg
potret-atiqah

http://farm5.static.flickr.com/4110/4843163836_324a4e337d.jpg
potret-zya

http://farm5.static.flickr.com/4010/4591062905_41750578cd.jpg
wildlife-adjutant

http://farm3.static.flickr.com/2707/4332211908_d002bac8e1.jpg
wildlife-alligator

http://farm5.static.flickr.com/4053/4320085515_ae9c6a7cc5.jpg
wildlife-gajah

http://farm5.static.flickr.com/4062/4316118866_67ac502dc7.jpg
wildlife-chimpanze

http://farm5.static.flickr.com/4024/4316266268_b3c7e68f95.jpg
wildlife-malayan tiger..x smpt setting..alih2 dia jelir..:D

JemeyPhoto
12th January 2011, 06:33 PM
kemah keming gambar avam shearazi...saya suka semuanya terutamanya yang #3...:D:D

mangkor
12th January 2011, 06:34 PM
hadoihhh... tak tahan aku gelak tengok chimpanzee tuhh... baca hang punya typography lagi la aku tergelak... ahahahha I LIKE!

SunnySakura
12th January 2011, 07:56 PM
waduh2...semua dh kuar thread best shot nih....jeles3x

mazakel
12th January 2011, 08:02 PM
terbaik dr sifu....;) like it...

NazriAmran
12th January 2011, 09:38 PM
Gambar gajah tu memang familiar........ Hmmm....

Gambar burung botak tu memang sadis.... Dia makan anak burung ke tu?

mangkor
12th January 2011, 09:44 PM
Gambar gajah tu memang familiar........ Hmmm....

Gambar burung botak tu memang sadis.... Dia makan anak burung ke tu?

tu burung zoo, depa bagi makan anak ayam... anak ayam yg mati masa menetas

shearazi
13th January 2011, 08:44 AM
Gambar gajah tu memang familiar........ Hmmm....

Gambar burung botak tu memang sadis.... Dia makan anak burung ke tu?


tu burung zoo, depa bagi makan anak ayam... anak ayam yg mati masa menetas

anak ayam tu masih hidup..adjutant ni kejar pastu bwk kat air..benam..cincang dgn paruh dia..pastu telan..

mozakim
13th January 2011, 08:52 AM
wuhuhu.... bukan saja potrait human, potrait haiwan pun manthops... :) ... chimpanze terbaek !! :D

shearazi
13th January 2011, 12:58 PM
kemah keming gambar avam shearazi...saya suka semuanya terutamanya yang #3...:D:D

thanx jemey...:D


hadoihhh... tak tahan aku gelak tengok chimpanzee tuhh... baca hang punya typography lagi la aku tergelak... ahahahha I LIKE!

hehe..thanx bro :D


waduh2...semua dh kuar thread best shot nih....jeles3x

kasi kuar satu sunny..:D


terbaik dr sifu....;) like it...

err..lom taraf tu lg bro..:)


Gambar gajah tu memang familiar........ Hmmm....

Gambar burung botak tu memang sadis.... Dia makan anak burung ke tu?

bab pic gajah tu.. tiru dr magazine je..:D


wuhuhu.... bukan saja potrait human, potrait haiwan pun manthops... :) ... chimpanze terbaek !! :D

thanx abam mozakim..:D

paizero
13th January 2011, 02:08 PM
Perghhhh terbaik!!!....paling suke no.3...

MALSI G_Had
13th January 2011, 02:11 PM
semua mantops:-o:x:D
Nak tanya, #3 kapal terbang kertas tu original @ diedit
sebab hukum fizik nyer KT tu terbang/bergerak terbalik (suka hati jer panggil hukum fizik:D)
Kalau KT tu original, fokus untuk dapat flare tu dari Kapal Terbang @ model?
Banyak pulak bertanya. saya noob... teruja nak belajob-(

shearazi
13th January 2011, 02:13 PM
semua mantops:-o:x:D
Nak tanya, #3 kapal terbang kertas tu original @ diedit
sebab hukum fizik nyer KT tu terbang/bergerak terbalik (suka hati jer panggil hukum fizik:D)
Kalau KT tu original, fokus untuk dapat flare tu dari Kapal Terbang @ model?
Banyak pulak bertanya. saya noob... teruja nak belajob-(

KT ni original..model baling dr atas bukit..flare tu tmbh kat fotosop :D

shuttermania
13th January 2011, 02:48 PM
terbaikkkk... saya suka gambar rimau....

sbb bukan senang nak dapat gambar rimau tengah terjelir garang camtu...

best...!!!

shearazi
13th January 2011, 03:58 PM
terbaikkkk... saya suka gambar rimau....

sbb bukan senang nak dapat gambar rimau tengah terjelir garang camtu...

best...!!!

thanx bro..btol..nasib je ni dpt..kejap sgt dia jelir..

MALSI G_Had
13th January 2011, 04:40 PM
thanx bro..btol..nasib je ni dpt..kejap sgt dia jelir..

dah kawen ke belum wekkk!!! (cerita gila-gila remaja)
OT skit.thehhehhe

shearazi
13th January 2011, 04:49 PM
dah kawen ke belum wekkk!!! (cerita gila-gila remaja)
OT skit.thehhehhe

huhu..gimau gatal ke?

samsudds
13th January 2011, 08:03 PM
Mantops blake...:-)

shearazi
13th January 2011, 10:12 PM
Mantops blake...:-)

tq otai samsudds.. :)

izzamk
13th January 2011, 10:44 PM
http://farm5.static.flickr.com/4084/5065844961_64bcb8fc8a.jpg
potret-zuera


yg ni jugak tetap persenal fevret.. huhuhu...

shearazi
14th January 2011, 09:43 AM
yg ni jugak tetap persenal fevret.. huhuhu...

ni feveret ada makna ni hahaha..

MALSI G_Had
14th January 2011, 10:14 AM
huhu..gimau gatal ke?

ghimau gatal gigi nak gigit mangsa.huhuhu

izzamk
14th January 2011, 10:15 AM
ni feveret ada makna ni hahaha..

ada makna.. tapi xdapat apa... huhuh...

shearazi
14th January 2011, 10:21 AM
ada makna.. tapi xdapat apa... huhuh...

usaha tangga kejayaan :D

azmizi
14th January 2011, 10:26 AM
cimp tetap menjadi pojaan hati ku...

izzamk
14th January 2011, 10:31 AM
usaha tangga kejayaan :D

kalu kosong, gunung kinabalu sanggup ku daki... hohoho...

malek
14th January 2011, 10:33 AM
Nice collection.. cantik dan kemas semua..

Suka #3

shearazi
14th January 2011, 10:49 AM
Nice collection.. cantik dan kemas semua..

Suka #3

thanx doc..:)

shearazi
14th January 2011, 12:28 PM
cimp tetap menjadi pojaan hati ku...

uikss..bahaya poja cimp mizi..haha


kalu kosong, gunung kinabalu sanggup ku daki... hohoho...

aiseyman..xpe..kuntum bkn sebunga :D

izzamk
14th January 2011, 03:14 PM
aiseyman..xpe..kuntum bkn sebunga :D

sejambak kosong 4, tapi satu blom tentu lagi.. wakakaka... OT dah aku neh... (kepingin nk shoot zuera punye pasal...)

shearazi
17th January 2011, 09:06 AM
sejambak kosong 4, tapi satu blom tentu lagi.. wakakaka... OT dah aku neh... (kepingin nk shoot zuera punye pasal...)

ot ni..haha..:D pelan2 kayuh izzamk

Firdaus™
17th January 2011, 09:11 AM
wah wah wah, abam idola, pengguna tegar C, terbaik bro! :)

shearazi
17th January 2011, 09:14 AM
wah wah wah, abam idola, pengguna tegar C, terbaik bro! :)

haha tegar C x tahan tu..

red
17th January 2011, 10:22 AM
memang photographer mustakim ni. tak guna O dah?

shearazi
17th January 2011, 10:39 AM
memang photographer mustakim ni. tak guna O dah?

body e620 dh jual last yr bro.. tgh kumpul duit..hehe..