PDA

View Full Version : Foto l Outing l Layan Light Trail lSekitar Shah Alam



asliza82
16th January 2011, 08:44 AM
Salam buat semau teman lain yang di rancang lain yang jadi...:D
ini berlaku bukan nyer aper pada dasar nyer ini sekadar hanya nak lepak untuk suka-suka, tiba ia jadi outing yang tidak dirancang...:D
so saye mintak maaf dengan aper yang berlaku....:D

#1
Sorry Pict tidak lah lawan sangat...:D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs739.ash1/163161_182617561759184_100000328250156_518500_4462 043_n.jpg
Duduk:Adeie ,Aerxyz
Berdiri : Noorlieza,Nazur,Snap,Mr.Polie dan Zahidzidane

aeryxz
16th January 2011, 09:37 AM
di mana ada nazur di situ ada liza.wakakaka...

jgn marah avam nazur..sj nk bagi panas line...=))=))

JemeyPhoto
16th January 2011, 09:38 AM
sorry la kawan2 sebab tak dapat nak join semalam...ada komitmen lain...tak sabar rasanya nak tengok hasilnya...mesti kebaboom ni...:D:D:D

saya rasa cik As ni nak kena masuk kelas menulis dan mengeja semula la...banyak sangat ejaan yang tak betul ni...=))=))=))

aeryxz
16th January 2011, 10:02 AM
tepek dulu sekepim dua sbg pmbuka bicara...

sori gamba dok lawa...

#1 - tol batu 3 shah alam

http://farm6.static.flickr.com/5050/5358320419_6482d2f04f.jpg

#2 - Federal Highway

http://farm6.static.flickr.com/5045/5358935986_bcea9bd940.jpg

nazur
16th January 2011, 10:28 AM
sorry la kawan2 sebab tak dapat nak join semalam...ada komitmen lain...tak sabar rasanya nak tengok hasilnya...mesti kebaboom ni...:D:D:D

saya rasa cik As ni nak kena masuk kelas menulis dan mengeja semula la...banyak sangat ejaan yang tak betul ni...=))=))=))


ni kawe nok ngaju nga demo ni mey...kalu dok leh jugok nok raso manfrotto demo, tripod cap bunga gegarrr bebb :D

JemeyPhoto
16th January 2011, 10:37 AM
tepek dulu sekepim dua sbg pmbuka bicara...

sori gamba dok lawa...

#1 - tol batu 3 shah alam

http://farm6.static.flickr.com/5050/5358320419_6482d2f04f.jpg

#2 - Federal Highway

http://farm6.static.flickr.com/5045/5358935986_bcea9bd940.jpg

ok doh ning untuk permulaan...lamo2 mesti mantap...kipidap...:D:D:D

kawe pung tok panda lagi ambik gambar light trail nih...:D:D:D

JemeyPhoto
16th January 2011, 10:39 AM
ni kawe nok ngaju nga demo ni mey...kalu dok leh jugok nok raso manfrotto demo, tripod cap bunga gegarrr bebb :D

hahaha...kawe royat doh ko demo...mesti gegar kalu pakai tripod cap bungo tuh...kawe experienced doh...:D:D:D

takpo2...nanti beli tripod hok ok sikit (lagi bagus kalu bulih beli cap manfrotto sebab tahan lama)...kito gi ambik gambar lain pulops...:D:D:D

nazur
16th January 2011, 10:58 AM
Sblm layan light trail, aku, aeryxz & khairi sempat prektis slow shutter kat stesen keter api KL...org kater prektis make perfect (jgn marah As...salahkan Khairi, dia yg ajak kekekke...).

C&C are welcome..

#1
http://farm6.static.flickr.com/5209/5359006950_a3b0ebb008_z.jpg

#2 Khairi
http://farm6.static.flickr.com/5287/5359007070_6f7b2d229a_z.jpg

#3 Aeryxz
http://farm6.static.flickr.com/5245/5359007172_2410cfc992_z.jpg


pasni aku post pic light trail smlm ye As :P

nazur
16th January 2011, 11:02 AM
hahaha...kawe royat doh ko demo...mesti gegar kalu pakai tripod cap bungo tuh...kawe experienced doh...:D:D:D

takpo2...nanti beli tripod hok ok sikit (lagi bagus kalu bulih beli cap manfrotto sebab tahan lama)...kito gi ambik gambar lain pulops...:D:D:D


beyeh meyy...tripot cap bunga kawe tu siap patoh doh kat mulah skru dia...wakakakka...

nazur
16th January 2011, 11:07 AM
di mana ada nazur di situ ada liza.wakakaka...

jgn marah avam nazur..sj nk bagi panas line...=))=))


xpe aeryxz, pasni kawe wi hok panas sengoti..kekekke

izzamk
16th January 2011, 11:10 AM
smlm tempat teman ujan lebat.. maap la ye.. lenkali teman joing...

aeryxz
16th January 2011, 11:20 AM
ok doh ning untuk permulaan...lamo2 mesti mantap...kipidap...:D:D:D

kawe pung tok panda lagi ambik gambar light trail nih...:D:D:D

haha gambar dok brapo jadi.main tembok jah nims..setting pn berterabur lg hehe...

aeryxz
16th January 2011, 11:22 AM
xpe aeryxz, pasni kawe wi hok panas sengoti..kekekke

yak bokte..demo jange zur, kang ramai marah kawe haha....



smlm tempat teman ujan lebat.. maap la ye.. lenkali teman joing...

ye la tu izzamk..padahal ko saje je tak nak datang ajar kitorang kn...=))=))

izzamk
16th January 2011, 11:55 AM
ye la tu izzamk..padahal ko saje je tak nak datang ajar kitorang kn...=))=))

huish... teman penat benor smlm.. tambah plak ujan... padahal da siap2 da brg smua.. moh kite ke kelanang petang nims.. teman nk shoot sane...

mista_snap
16th January 2011, 12:10 PM
mana pic2 lain kasi up caler ke???

mista_snap
16th January 2011, 12:18 PM
bubuh lu sbutir dua...mintok pandangan semua
1
http://farm6.static.flickr.com/5202/5357115507_ee1fc93780_z.jpg
apeture : f/20
shutter : 10sec
iso : 100
2
http://farm6.static.flickr.com/5121/5357111413_34a3f33e5d_z.jpg
apeture : f/22
shutter : 8sec
iso : 100

takderjr
16th January 2011, 12:18 PM
sorry guyz,

aku minta maap x dpt join sbb ada keje yg lebih penting...
Insyallah, next time akan join..

nazur
16th January 2011, 12:48 PM
#1 panaroma sebelum ekspedisi bermula
http://farm6.static.flickr.com/5170/5359012052_edd7d5b059_z.jpg
|iso100|f8|1/500s|spot metering|
-meter kat matahari..
-cuba2 nak buat silauweiii :)

#2 mula2 kat LKSA, tapi nampak gayanyer lampu merah boikot..
http://l17.sphotos.l3.fbcdn.net/hphotos-l3-ash1/hs732.ash1/162597_1849073989484_1319744372_32133020_3023669_n .jpg
|iso100|f22|15s|

#3 pastu pindah kat tol maner tah..tp inilah hasilnyer pakai tripot cap ayam...
http://farm6.static.flickr.com/5282/5359012244_4dd2401d43_z.jpg
|iso100|f20|15s|

izzamk
16th January 2011, 12:49 PM
bubuh lu sbutir dua...mintok pandangan semua
1
http://farm6.static.flickr.com/5202/5357115507_ee1fc93780_z.jpg
apeture : f/20
shutter : 10sec
iso : 100
2
http://farm6.static.flickr.com/5121/5357111413_34a3f33e5d_z.jpg
apeture : f/22
shutter : 8sec
iso : 100

gamba 1 ada hantu! takot!... gamba 2, emm.. ape line yg melintang tu? UFO kah?

overall nice try.. keep it up! :D

mista_snap
16th January 2011, 12:59 PM
gamba 1 ada hantu! takot!... gamba 2, emm.. ape line yg melintang tu? UFO kah?

overall nice try.. keep it up! :D

gamba 1 hantu 2 dari group kita org jgak...
gamba 2 line 2 da ade kt atas jlan.
thanks..

izzamk
16th January 2011, 01:13 PM
gamba 1 hantu 2 dari group kita org jgak...
gamba 2 line 2 da ade kt atas jlan.
thanks..

oh.. penyambung jambatan tu rupenye.. tgk btol2 baru nmpak.. patot reflect kaler lampu kete...

mista_snap
16th January 2011, 01:22 PM
oh.. penyambung jambatan tu rupenye.. tgk btol2 baru nmpak.. patot reflect kaler lampu kete...

ha yg 2 la nk bgtau sbnar nye td tp lpe hehehe..

mista_snap
16th January 2011, 01:29 PM
tepek ag ah..sementara tungu foto group

3
http://farm6.static.flickr.com/5206/5357119367_cb33a770e5_z.jpg
apeture : f/13
shutter : 2.5sec
iso : 200
focal length : 20mm

4
http://farm6.static.flickr.com/5287/5357728552_888d501035_z.jpg
apeture : f/22
shutter : 10sec
iso : 100
focal length : 50mm

5
http://farm6.static.flickr.com/5161/5357729468_3dc3ede137_z.jpg
apeture : f/16
shutter : 4sec
iso : 200
focal length : 55mm
try buat zooming tp hampeh....

aeryxz
16th January 2011, 03:41 PM
mana pic as dgn zahid ni..simpan kasi kaler naik dulu ke...=))=))

nazur
16th January 2011, 03:54 PM
mana pic as dgn zahid ni..simpan kasi kaler naik dulu ke...=))=))

agaknyer kuar dating kot ?? hahaha

zainzubir
16th January 2011, 06:59 PM
terima kasih kpd semua...alhamdulillah hadee sampai rumah hampir jam 2a.m....hadee tu baru berjinak2 dgn fotografi, hanty galakkan dia sertai aktiviti fotomedia utk dapat lebih byk kenalan dan pendedahan....insyaAllah.

nazur
16th January 2011, 07:53 PM
terima kasih kpd semua...alhamdulillah hadee sampai rumah hampir jam 2a.m....hadee tu baru berjinak2 dgn fotografi, hanty galakkan dia sertai aktiviti fotomedia utk dapat lebih byk kenalan dan pendedahan....insyaAllah.

samer2 hanty....kiterang jaga dia bagai minyak penuh di dulang....tp sayapon budak baru belajar, agaknyer hadee yg jaga saya kot wkakakaka..

sabooorrr...nanti ade gambar di sebalik tabir akan menyusulll....

sunan9
17th January 2011, 12:25 AM
cantik pic teruskan lagi mengupload....

mista_snap
17th January 2011, 12:36 AM
tug si as n zaid ni x up2 lg...

nazur
17th January 2011, 11:28 AM
guane senyap jer nih...
up sebutir kasik bakar line sikittt..


http://farm6.static.flickr.com/5083/5358397643_a89a3e09a7_z.jpg

P/S: pandangan amat diperlukan utk penambahbaikan di masa depan.. :)

azmizi
17th January 2011, 12:03 PM
hebat permainan kawan2 ku..heheh..tapi klu perasan semua gambar light trail takde main subject yg boleh dijadikan POI cthnya bangunan2 ataupon selalu orang buat light trail tapi berlatar belakangkan KLCC (tu la maksud saya, light trail + main subject yang akan mencantikkan lagi jalan cerita dia) satu tips lagi cuba cari kawasan yg ader jalanraya yg curve dan elakkan byk cahaya tiang lampu yang akan menambahkan kecerahan dia seterusnya mencacatkan sedikit gambar ...langit pon klu leh attact mase golden hour(nk kaler biru) ... :) apa2 saya puji usaha kawan :) kipidap :)

nazur
17th January 2011, 12:18 PM
hebat permainan kawan2 ku..heheh..tapi klu perasan semua gambar light trail takde main subject yg boleh dijadikan POI cthnya bangunan2 ataupon selalu orang buat light trail tapi berlatar belakangkan KLCC (tu la maksud saya, light trail + main subject yang akan mencantikkan lagi jalan cerita dia) satu tips lagi cuba cari kawasan yg ader jalanraya yg curve dan elakkan byk cahaya tiang lampu yang akan menambahkan kecerahan dia seterusnya mencacatkan sedikit gambar ...langit pon klu leh attact mase golden hour(nk kaler biru) ... :) apa2 saya puji usaha kawan :) kipidap :)

ni hok kemah kalau ader seefooo masa buat tu...ni kiterang pakai bantai ajer :)
noted G..next time kene g cari port molek sikit...

azmizi
17th January 2011, 12:32 PM
ni hok kemah kalau ader seefooo masa buat tu...ni kiterang pakai bantai ajer :)
noted G..next time kene g cari port molek sikit...

demo kamero hebak dari kawe lagi tuh..malu sero..port buleh survey sekitar kl2 atau ukah sikit atas bangunan tinggi2..nk cari port nih kena byk survey laa..ore naik muto tgk bawah, kawe naik mutor palo lah ko atas cari port bangunan hahahaha

nazur
17th January 2011, 12:40 PM
demo kamero hebak dari kawe lagi tuh..malu sero..port buleh survey sekitar kl2 atau ukah sikit atas bangunan tinggi2..nk cari port nih kena byk survey laa..ore naik muto tgk bawah, kawe naik mutor palo lah ko atas cari port bangunan hahahaha

bahayo tu, sodok punggong keto ore lamo kee...kekeke

adehhh..keno rempit laa napok gayonyo, tp muto xdok kekeke....nanti kawe suruh As rempit sekitar KL cari port baru...buleh mengeteh sekali lagi.. :D

aeryxz
17th January 2011, 12:45 PM
bahayo tu, sodok punggong keto ore lamo kee...kekeke

adehhh..keno rempit laa napok gayonyo, tp muto xdok kekeke....nanti kawe suruh As rempit sekitar KL cari port baru...buleh mengeteh sekali lagi.. :D

demo rempit dgn As la baru ganah..=))=))=))

nazur
17th January 2011, 01:17 PM
demo rempit dgn As la baru ganah..=))=))=))

yakk boktee aeryxz....kekeke :-p:-p

zahidzidane
17th January 2011, 02:24 PM
yaaa... masa untuk mengupload gambor...

Grup photo dulu ye...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs018.snc6/166824_488926917843_554007843_6204171_2779271_n.jp g
Ni masa kat highway LKSA..

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs011.snc6/166100_488926992843_554007843_6204173_7467059_n.jp g
Ni plak kat jejantas Federal Highway kat ngan tol Sg. Rasah

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs756.ash1/164779_488926817843_554007843_6204168_4905615_n.jp g
Yang ni lak masa kat funfair seksyen 13, Shah Alam...

zahidzidane
17th January 2011, 02:41 PM
Yang ni gambar assignment lak... Btw, tq to Doc Malek yang telah memberi panduan berguna sebelum outing diadakan.. sempat jugak kami me'refer' kepada beliau dengan telepon kerana masalah kaler merah yang begitu malap bila dishoot...

#1
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs750.ash1/164159_489026582843_554007843_6205398_6850197_n.jp g
Kerja-kerja setting dilakukan...

#2
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs739.ash1/163133_489026647843_554007843_6205400_8324845_n.jp g
Cubaan pertama.. kaler merah tak naik sangat...

#3
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs020.snc6/167068_489026677843_554007843_6205401_3331956_n.jp g
Layan bokeh sket... hehehe...

#4
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs034.snc6/166435_489026727843_554007843_6205403_5364521_n.jp g
Satu lagi cubaan di tepi Federal Highway

#5
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs071.snc6/168127_489026767843_554007843_6205405_584453_n.jpg
Rehat jap

#6
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1385.snc4/163759_489026832843_554007843_6205406_5486822_n.jp g
Merry go raound.. baru dua kali snap, dah kena tutup lampu

#7
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs052.snc6/168285_489026437843_554007843_6205392_5727382_n.jp g
Merry go pening... hahah... :))

zahidzidane
17th January 2011, 02:41 PM
Yang ni gambar assignment lak... Btw, tq to Doc Malek yang telah memberi panduan berguna sebelum outing diadakan.. sempat jugak kami me'refer' kepada beliau dengan telepon kerana masalah kaler merah yang begitu malap bila dishoot...

#1
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs750.ash1/164159_489026582843_554007843_6205398_6850197_n.jp g
Kerja-kerja setting dilakukan...

#2
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs739.ash1/163133_489026647843_554007843_6205400_8324845_n.jp g
Cubaan pertama.. kaler merah tak naik sangat...

#3
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs020.snc6/167068_489026677843_554007843_6205401_3331956_n.jp g
Layan bokeh sket... hehehe...

#4
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs034.snc6/166435_489026727843_554007843_6205403_5364521_n.jp g
Satu lagi cubaan di tepi Federal Highway

#5
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs071.snc6/168127_489026767843_554007843_6205405_584453_n.jpg
Rehat jap

#6
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1385.snc4/163759_489026832843_554007843_6205406_5486822_n.jp g
Merry go raound.. baru dua kali snap, dah kena tutup lampu

#7
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs052.snc6/168285_489026437843_554007843_6205392_5727382_n.jp g
Merry go pening... hahah... :))

mozakim
17th January 2011, 03:10 PM
lampu merah tu akan naik bila ejas sket WB bagi sejuk sket .... lampu jalan banyak sebabkan kaler warm, jadi kaler merah agak tenggelam... tu yang teman penah praktikkan lah... maybe ada teknik lain yang lebih bernas... ;)

nazur
17th January 2011, 03:24 PM
lampu merah tu akan naik bila ejas sket WB bagi sejuk sket .... lampu jalan banyak sebabkan kaler warm, jadi kaler merah agak tenggelam... tu yang teman penah praktikkan lah... maybe ada teknik lain yang lebih bernas... ;)

WB sejok tu maksudnyer turunkan kelvin ke abam mojak ?

zahidzidane
17th January 2011, 03:27 PM
lampu merah tu akan naik bila ejas sket WB bagi sejuk sket .... lampu jalan banyak sebabkan kaler warm, jadi kaler merah agak tenggelam... tu yang teman penah praktikkan lah... maybe ada teknik lain yang lebih bernas... ;)

sama dengan pandangan doc malek masa kitorang tepon malam tuh... :D
lepas ni kena cari lokasi2 yang lebih menarik dengan subjek yang lebih jelas...

mozakim
17th January 2011, 03:30 PM
WB sejok tu maksudnyer turunkan kelvin ke abam mojak ?
begitulah seadanya, tapi untuk tidak memeningkan kepala, teman shut dalam RAW ja, WB bleh ejas kendian tanpa menjejaskan kualiti gambar dalam PC, kalau shut dengan JPEG tu masalah la sket nak ejas WB balik.


sama dengan pandangan doc malek masa kitorang tepon malam tuh... :D
lepas ni kena cari lokasi2 yang lebih menarik dengan subjek yang lebih jelas...
Oooo.... sebbaik sama pendapat, kalau dak mau kena cop ajaran sesat la pulops kang... huhuhu :D

azmizi
17th January 2011, 03:36 PM
WB sejok tu maksudnyer turunkan kelvin ke abam mojak ?

biru lawannyer oren hehehe

Noorlieza
17th January 2011, 03:37 PM
Pengalaman baru saya..terima kasih jejaka2 sekalian..x lupa juga kepada seorang gadis molek Kak az..=P (ikhlas dari hati nurani)

http://farm6.static.flickr.com/5122/5362582927_4a463ddfae.jpg[

http://farm6.static.flickr.com/5089/5362592237_68ed02edb5.jpg

http://farm6.static.flickr.com/5242/5363185820_126dfd3425.jpg

zahidzidane
17th January 2011, 03:46 PM
mantap2 gambor cik lieza kita nih...

nazur
17th January 2011, 03:48 PM
biru lawannyer oren hehehe


oraiittt...

zilzals
17th January 2011, 03:51 PM
outing shah alam .. lahai. bestnye.. thanks share gamba

nazur
17th January 2011, 03:51 PM
Pengalaman baru saya..terima kasih jejaka2 sekalian..x lupa juga kepada seorang gadis molek Kak az..=P (ikhlas dari hati nurani)

http://farm6.static.flickr.com/5122/5362582927_4a463ddfae.jpg[

aku tgk kan, kebanyakan gambar yg kiterang amik mesti lampu (mcm kat sebelah kiri sekali) mesti jadi double/triple line dier tu....ni mesti kes tripot cap ayam aka ader earthquake sikit2 ker abam2 sumer ?

Noorlieza
17th January 2011, 04:03 PM
mantap2 gambor cik lieza kita nih...
..adoiii..x la..bese2 jer..ni pon ats bantuan abg2 sekalian kan??
thnx!

Noorlieza
17th January 2011, 04:03 PM
aku tgk kan, kebanyakan gambar yg kiterang amik mesti lampu (mcm kat sebelah kiri sekali) mesti jadi double/triple line dier tu....ni mesti kes tripot cap ayam aka ader earthquake sikit2 ker abam2 sumer ?

sape punya tripod ntah la..lalalallala

nazur
17th January 2011, 04:11 PM
sape punya tripod ntah la..lalalallala

aku punyer laaa....pastu boring2 aku letak atas bar besi (handrail) tu jer.....tu yg gegar kottt

aeryxz
17th January 2011, 04:34 PM
aku tgk kan, kebanyakan gambar yg kiterang amik mesti lampu (mcm kat sebelah kiri sekali) mesti jadi double/triple line dier tu....ni mesti kes tripot cap ayam aka ader earthquake sikit2 ker abam2 sumer ?

demo kena paka manfrotto tu zur baru takdok earthquake.ekekeke...

nazur
17th January 2011, 04:43 PM
kiter main funk fair plak...

#5
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1338.snc4/163081_1850080654650_1319744372_32134833_4071472_n .jpg

#6
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs060.snc6/169083_1850081014659_1319744372_32134836_6504633_n .jpg

#7 yang ni bersi syok sendiri wakakaka....(sayang btol lampu kat palang ferris wheel tu mampuihh..sajer bangla tu dengki tgk kiterang snap foto)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs788.ash1/167821_1850081534672_1319744372_32134839_601491_n. jpg

sebarang kritikan atau kutukan amat dialu2kan.....

nazur
17th January 2011, 04:43 PM
demo kena paka manfrotto tu zur baru takdok earthquake.ekekeke...

yakkk demo aeryxz dok racun kawe tuuu...

Noorlieza
17th January 2011, 04:49 PM
nice nye gmbr.........................

samosa
17th January 2011, 04:57 PM
cantik-cantik gambar.. teruskan berouting..

cikdin
17th January 2011, 05:06 PM
bila nak wat outing lagi nie...nak joinkan diri gak...
sya nak belajar ngan pakar2 nie...

nazur
17th January 2011, 05:56 PM
bila nak wat outing lagi nie...nak joinkan diri gak...
sya nak belajar ngan pakar2 nie...

akan sentiasa ade sesi bersama2 otai2...tungggguuuuuuuu.... kekeke :)

cikdin
17th January 2011, 06:04 PM
tq avam nazur...
up la lagi pic yg cun2 tu..lom puas lagi nengok nie...

nazur
17th January 2011, 07:59 PM
tq avam nazur...
up la lagi pic yg cun2 tu..lom puas lagi nengok nie...

huishh aku budak tgh merangkak nims, setting pn berterabur lagi...sumer atas tunjuk ajar seefoo2 kat sini...

aeryxz
17th January 2011, 08:09 PM
bila nak wat outing lagi nie...nak joinkan diri gak...
sya nak belajar ngan pakar2 nie...

datang je bro..hampir setiap minggu ada outing ataupun tt. rajin2 la usha2 thread bahagian tengah ye..:D:D

khairi.malik
17th January 2011, 09:02 PM
aisehh x prasan ada thread ni...gamba aku pun ada plak tue...huhu..tu x penting...yg penting aku kne blajar gak wat lite trail ni...br paham lite trail kne ada POI gak...mekasih pd otai2 yg memberikan komen

mista_snap
18th January 2011, 12:15 AM
mne lg pic sape ni hehehe

nazur
18th January 2011, 12:22 AM
mne lg pic sape ni hehehe

Polie tak up lagi

asliza82
18th January 2011, 12:29 AM
Polie tak up lagi
Polie Peram Pict Dulu...:P

mista_snap
18th January 2011, 12:29 AM
letok ag ah biar panas sikit lagi..
6
http://farm6.static.flickr.com/5005/5363569943_1a1c5b3c01_z.jpg
7
http://farm6.static.flickr.com/5044/5364183814_ac457c3267_z.jpg
8
http://farm6.static.flickr.com/5127/5364183094_f00e69c01c_z.jpg
9
http://farm6.static.flickr.com/5127/5363572851_1803532c4c_z.jpg

adeh semua gmbar hancur...huhuhuhu komen la yg mana perlu diperbaiki...