PDA

View Full Version : Selangor Heritage Photo Carnival 2011



dome
26th April 2011, 12:08 AM
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215026_124602557613939_101347233272805_178559_3884 797_n.jpg

Selangor Heritage Photo Carnival 2011
(4-June @ Jambatan Kota, Klang)

Maklumat lanjut layari :


http://www.facebook.com/notes/advancedimagestravelution/selangor-heritage-photo-carnival-2011-4-june-jambatan-kota-klang/124602454280616


http://www.facebook.com/event.php?eid=203267109694966

buttet
26th April 2011, 12:56 AM
huiuiiii
ganaz

dinictis
26th April 2011, 08:09 AM
Wah... menarik ni... thanks Dome

dome
13th May 2011, 11:21 PM
Fotomedia akan mempunyai satu booth nanti di Selangor Photo Festival,
Kami akan membuka peluang kepada mana-mana ahli untuk menghantar gambar bagi di pamerkan pada hari kejadian.
maklumat lanjut akan di beritahu nanti.

Terima kasih

dome
13th May 2011, 11:33 PM
jadual acara :

http://www.digitaldome.org/domeshack/images/386592Flyers_SCarnival 32X25.jpg

emkay
14th May 2011, 11:57 AM
musti join...

kenit90
16th May 2011, 01:30 PM
klo pegi ade pape bayaran tak????

dome
17th May 2011, 07:50 PM
klo pegi ade pape bayaran tak????

tak ada......

azroy eghoi
17th May 2011, 08:11 PM
lecehla..saya tak dpt pergi..

dome
19th May 2011, 12:23 PM
Bagi mereka yang berminat,
boleh sediakan satu keping gambar yang anda rasa terbaik untuk di pamerkan di booth Fotomedia nanti,
untuk memudahkan kerja-kerja,
anda di kehendaki mencetak gambar dalam saiz 8x12 ,
gambar akan di kumpul oleh hanti zain ,
terhad kepada 30 orang ahli sahaja.

Tarikh akhir penyerahan gambar adalah pada 1 Jun 2011,


jadilah sebahagian daripada peserta dalam pameran photo terpanjang di Malaysia :)

Terima Kasih

izzat3114
19th May 2011, 03:29 PM
Bagi mereka yang berminat,
boleh sediakan satu keping gambar yang anda rasa terbaik untuk di pamerkan di booth Fotomedia nanti,
untuk memudahkan kerja-kerja,
anda di kehendaki mencetak gambar dalam saiz 8x12 ,
gambar akan di kumpul oleh hanti zain ,
terhad kepada 30 orang ahli sahaja.

Tarikh akhir penyerahan gambar adalah pada 1 Jun 2011,


jadilah sebahagian daripada peserta dalam pameran photo terpanjang di Malaysia :)

Terima Kasih

cetak dulu ke atau hantar yang softcopy je dulu? sebab terhad kepada 30 orang je, jadi rasanya siapa 30 orang terawal yang hantar softcopy dulu, mereka kena cetak gambar tu. sekadar cadangan. :)

dome
20th May 2011, 12:34 AM
nanti hanti zain akan update mcm mana , pink kat hanti zain pink la kata kami

mozakim
20th May 2011, 10:07 AM
hanty oo hanty..... meh updet lekas... ;)

zainzubir
20th May 2011, 03:30 PM
Bagi mereka yang berminat,
boleh sediakan satu keping gambar yang anda rasa terbaik untuk di pamerkan di booth Fotomedia nanti,
untuk memudahkan kerja-kerja,
anda di kehendaki mencetak gambar dalam saiz 8x12 ,
gambar akan di kumpul oleh hanti zain ,
terhad kepada 30 orang ahli sahaja.

Tarikh akhir penyerahan gambar adalah pada 1 Jun 2011,


jadilah sebahagian daripada peserta dalam pameran photo terpanjang di Malaysia :)

Terima Kasih

Kepada yang berminat untuk menyertai pameran di booth Fotomedia, sila hantarkan gambar yang telah di cetak dalam saiz 8X12 kepada auntie (untuk mendapatkan alamat sila PM auntie) Kepada yang akan serah tangan, auntie akan organise sesi tt, dimana yang berminat boleh serahkan foto pada auntie di sesi tersebut nanti (akan dimaklumkan bila-tentatively pada minggu depan 27/28 May 2011) :-)

mozakim
20th May 2011, 04:59 PM
thanks for the hapdet hanty :D

azmizi
20th May 2011, 05:42 PM
Kepada yang berminat untuk menyertai pameran di booth Fotomedia, sila hantarkan gambar yang telah di cetak dalam saiz 8X12 kepada auntie (untuk mendapatkan alamat sila PM auntie) Kepada yang akan serah tangan, auntie akan organise sesi tt, dimana yang berminat boleh serahkan foto pada auntie di sesi tersebut nanti (akan dimaklumkan bila-tentatively pada minggu depan 27/28 May 2011) :-)

tanglin esok la hanty

zainzubir
21st May 2011, 09:06 PM
Dah cari satu terbaik dari hasil fotografi anda??apa lagi??printlah...:-)..serah tgn pada auntie di Tanglin, jam 8.30 pagi pada 28 May, Sabtu ni....kita breakfast dan borak2 skali..

dome
22nd May 2011, 06:09 PM
We will set up booth on 3/Jun and put up photos very early 6 or 7am on 4/Jun.
Opening ceremony will be 10am by MB Selangor.

siapa yang ada duk dekat atau jauh yang nak datang tolong tampal gambar pagi tu di jemput,
lepas tu hanti akan belanja nasi lemak klang,

di harap anda semua dapat menyumbang gambar-gambar untuk booth Fotomedia

zainzubir
26th May 2011, 11:38 AM
BUMP..dah ada yg print gambo tak??jgn lupa Sabtu 28 May,pagi auntie berada di Tanglin jam 8.30 pagi insyaAllah..bawa foto2 yg diprint utk serah pada hanty ya:-)..Hanty sibuk nak pindah ofis mungkin susah nak berkomunikasi di forum, boleh sms hanty di 016-6932414

serigala
27th May 2011, 08:58 PM
Dah cari satu terbaik dari hasil fotografi anda??apa lagi??printlah...:-)..serah tgn pada auntie di Tanglin, jam 8.30 pagi pada 28 May, Sabtu ni....kita breakfast dan borak2 skali..

saya mesti pilih...... terbaikkkk!!!!!

zainzubir
29th May 2011, 06:24 PM
BUMP..masih ada yg tercari2 the best of the best ke??:-)

mozakim
30th May 2011, 09:30 AM
BUMP..masih ada yg tercari2 the best of the best ke??:-)
saya ada urusan keluarga yang kena uruskan plak pada hari meetup di tangling tu... masih ada can ke nak bagi gambo pada hanty? huhuu....

mangkor
31st May 2011, 08:27 PM
gambaq saya bughuk, segan la nak bagi. al-maklum ler, photoq cap ayam yg asik amik gambor ayam dan spesis sewaktu dengannya... wahhahah

buttet
1st June 2011, 12:50 AM
gambaq saya bughuk, segan la nak bagi. al-maklum ler, photoq cap ayam yg asik amik gambor ayam dan spesis sewaktu dengannya... wahhahahsembang jer lebeyyy

zainzubir
1st June 2011, 07:32 AM
sesiapa ada gambar..JUmaat, 3 jun, jam 6 ptg.. boleh jumpa hanty di A&W PJ/KFC jln universiti.....call hanty 016-6932414...dan pagi 4 Jun..pagi2 kita bantu mana yg boleh...kita ke jambatan kota..meriahkan booth fotomedia..insyaAllah..:-)

mozakim
1st June 2011, 10:08 AM
sesiapa ada gambar..JUmaat, 3 jun, jam 6 ptg.. boleh jumpa hanty di A&W PJ/KFC jln universiti.....call hanty 016-6932414...dan pagi 4 Jun..pagi2 kita bantu mana yg boleh...kita ke jambatan kota..meriahkan booth fotomedia..insyaAllah..:-)
cantek !!! ... nanti saya koling2 hanty ... print pakai printer cap ayam kat umah jek aaa ... harap2 cukup kriteria.. kalau tak layak pun takpolah, janji bagi... :D

dome
1st June 2011, 01:19 PM
sesiapa ada gambar..JUmaat, 3 jun, jam 6 ptg.. boleh jumpa hanty di A&W PJ/KFC jln universiti.....call hanty 016-6932414...dan pagi 4 Jun..pagi2 kita bantu mana yg boleh...kita ke jambatan kota..meriahkan booth fotomedia..insyaAllah..:-)

ok.deadline hanti dah bagi. siapa nak hantar sila hantar. tiada paksaan.
gambar-gambar akan di tampal awal pagi 4 jun dan perlu di siapkan sebelum jam 9pagi kerana jam 10pagi majlis perasmian oleh MB selangor.

Terima Kasih & Jumpa Di Sana