PDA

View Full Version : Outing kat Kuala Kubu Bharu dan sekitarnya



mozak81
16th August 2011, 11:29 AM
Salam Ramadhan semua

Nak ajak shbt2 kat sini outing kwsn KKB yang best ni. Leh share2 ilmu yang korg ada tu. Sebab saya duduk area sini. Kalau ada yang sudi leh roger2 saya then dengan segala hormatnya lehla singgah umah saya di KKB ni..

tarikhnya sama2 kita bg cadangan ya.

Terima kasih semua..:-)

HarbinSalam
16th August 2011, 12:01 PM
insya'Allah esok pagi saya ada di KKB jejalan sambil snap sekitar pekan KKB yg old skool tu...sy tinggal di tanjong malim

mozak81
16th August 2011, 12:59 PM
insya'Allah esok pagi saya ada di KKB jejalan sambil snap sekitar pekan KKB yg old skool tu...sy tinggal di tanjong malim

ala saya keje kL duduk KKB..kalu weekdays xdela di KKB..kalu x leh dtg singgah umah..pas raya leh outing kan...TM ngan KKB xjauh dh

dumex
18th August 2011, 10:00 AM
salam..

saya pun duk kt Kole Kubu ni..harap bole join tt kalian..masih jahil lg psl kamera...TM dekat jer tu..jem pun tade...:)

HarbinSalam
18th August 2011, 10:53 AM
Sesekali datang la Tanjong Malim... :D

mozak81
18th August 2011, 10:59 AM
dumex..KKB dimana? lehla kita bersama2 outing...hehe..sy duk kuarters klinik kesihatan.jalan pdg tembak

mozak81
18th August 2011, 11:00 AM
Sesekali datang la Tanjong Malim... :D

sy selalu je pi TM tu... ade satu nurseri kat sana sy suka pi....:-) TM dimana?

HarbinSalam
18th August 2011, 11:13 AM
saya TM kat bandar behrang 2020 kalau sampai call jer free bole kita ngeteh... :D

dumex
18th August 2011, 12:09 PM
salam..

saya duk Taman Arif....kalu available jom ler minum2..bole plan skit2 apa nak di outing tu...hutan kt Pertak menarik..tp saya tak brani pi sorang sebab fobia terserempak ngan babi tunggal..

HarbinSalam
18th August 2011, 12:44 PM
salam..

saya duk Taman Arif....kalu available jom ler minum2..bole plan skit2 apa nak di outing tu...hutan kt Pertak menarik..tp saya tak brani pi sorang sebab fobia terserempak ngan babi tunggal..
saya pernah masuk ke hutan pertak tu kat situ ada tempat ikan klah...saya kalau pergi KKB selalu outing dengan cikgu Zulkifli Din..kenal tak..?

dumex
18th August 2011, 09:22 PM
saya pernah masuk ke hutan pertak tu kat situ ada tempat ikan klah...saya kalau pergi KKB selalu outing dengan cikgu Zulkifli Din..kenal tak..?

salam..saya baru 2 tahun je duk kkb..kena campak ke sini...tak kenal le bro..keja pun byk kt luar..cover dr sg tengi smpai ke kuang...amik gambar pun masih mengarut lg..kalu ada outing dekat sini..bole tanya2 kawan2..

zainzubir
18th August 2011, 10:31 PM
dah beberapa kali ke KKB tapi belum dapat subject yg benar2 menarik,mungkin mozak81 boleh cari tpt2 menarik....tak kisahlah apa jenis photography....kalau ada wedding amma ayya tanggeci klau dpt invitation pun aci....=))..street pun ok..shoot rumah berhantu pun ok klau reramai...=))

badangperkasa
18th August 2011, 10:38 PM
Salam Ramadhan semua

Nak ajak shbt2 kat sini outing kwsn KKB yang best ni. Leh share2 ilmu yang korg ada tu. Sebab saya duduk area sini. Kalau ada yang sudi leh roger2 saya then dengan segala hormatnya lehla singgah umah saya di KKB ni..

tarikhnya sama2 kita bg cadangan ya.

Terima kasih semua..:-)

Baguslah tu..... Last sekali kesana sewaktu Pilihanraya Kecil hari tu....

dumex
19th August 2011, 08:44 AM
http://farm5.static.flickr.com/4059/4348712041_cd951c2540.jpg

lepak sini pun best..sejuk jer..:)

nikon90
19th August 2011, 08:20 PM
asm
saya tinggal kat bukit sentosa saya pun masih baru rasa nak join juga

asliza82
20th August 2011, 03:57 AM
biler nak buat outing...:D dah lamer x buat pict nims??

zulkaran
29th August 2011, 09:44 AM
kkb...teringin nak shoot masjid darul quran tu dan landscape dia. Kalau jadi saya nak turut serta.

dumex
6th September 2011, 05:24 PM
salam..err bila kite nak outing ni hehe...marila kawan2 suma...

Haris Miran
6th September 2011, 06:20 PM
assalamualaikum semua. kalo ada outing, sy pun nk join. PM ler nnt.. hehe.

A_Puzie
3rd January 2013, 10:15 AM
sy pun duk di kkb.leh lepak bersme.masih bljr dgn dslr nie..

Qhazi Rahman
17th April 2013, 12:04 PM
Org KKB sekalian,.jom outing,.set mase,..

dumex
17th April 2013, 10:32 PM
bila la kita nak bersua ni..daripada tahun lepas lagi ni..asyikk jom jer...

tuanpg
27th May 2013, 10:42 AM
Bile nak outing ni.. Nak ikut sorang..