PDA

View Full Version : JEMPUT JOIN yea rakan2 outing semua



qimie-C
14th September 2011, 05:36 PM
salam saya dah lama jugak tk buka FMDC nih...apa khabar semua serta sifu-sifuuuan kuuuu ;) ...ok erm saya ada tubuhkan satu group di FB iaitu Kaki Outing Photography (https://www.facebook.com/groups/KakiOutingPhotography/) ok group ni memang tkda kena/terikat mngena dgn company or group lain2 pun..ini memang saya tubuhkan sendiri 100% sooo...ada hajat utk mnjemput rakan2 yg lasak..sudi join Outing Photogrpahy/Mini Photogrpahy yg kami anjurkan...

DesasDesus
4th November 2011, 06:04 PM
dah lame ke wat group ni bro ?

kipoxi
10th January 2012, 12:20 AM
saya baru join..hehe

paizero
10th January 2012, 11:10 AM
leh saye join..nanti saye request...fb Aku madie

azreenshah
10th January 2012, 12:41 PM
leh join skali ni . .hihi
my fb syed azreen sheikh bakar

abusuffian
10th January 2012, 04:22 PM
dah request join.. Harap diaccept

matbolok
10th January 2012, 04:25 PM
saya nak join gak....bila nak buat ni

ishafizan
10th January 2012, 04:29 PM
ok, gua dah join

update: wargahaha tak sampai seminit dah approve .... hahah kantoi FB waktu kerja (aku juga lah tu ahahah) :ymdevil:

ikhwanizam
10th January 2012, 06:19 PM
Alhamdulillah. saya dah request...:D
fb Encik Ikhwan Izam...

tongkatlangit
10th January 2012, 08:45 PM
saya pun nak jugak :) dah request join harap approve FB saya mayol kumicho thanks :)

muhdaris
10th January 2012, 09:21 PM
saya pun...

alwaysraining94
11th January 2012, 11:39 AM
saya pun bro :D

ini fb saya : Bond Hakim

mycadnik
11th January 2012, 01:21 PM
buat iklan..kat mana nak buat?..

Manpenaga
11th February 2012, 01:35 AM
Saya join ...tak sabaq ni,nak sedut ilmu skit