PDA

View Full Version : 5DM2 RM3500 di Mudah.my



appleseed
16th May 2012, 11:31 PM
RM3000~3500 5D body leh lar dapat, berhati-hati, selidik betul-betul ni
---> http://www.mudah.my/Canon+5D+mark+II-15479368.htm

leonkennedy
16th May 2012, 11:49 PM
RM3000~3500 5D body leh lar dapat, berhati-hati, selidik betul-betul ni
---> http://www.mudah.my/Canon+5D+mark+II-15479368.htm

Maybe nk pakai duit kot....mana kita tau kan?

shuhaimi
17th May 2012, 12:55 AM
macam penah tgk je nombor nie.... sy penah deal ngan dia untuk beli 550d, siap dgn lens 18-200mm,, hanya rm1500 nego.. dpt rm1300..huhuh..sapa xnk..kol banyak2 kali nak deal, dia ckp kt bukit beruntung.. pastu dia macam main2..xnk cod..jadi, saya malas nk layan..xcontact..dah agak dah cm dia tipu..member2 ada cakap gak..

azuan
17th May 2012, 12:00 PM
Ni ade satu lg...murah gak dia jual..tapi bila msg tak balas...

http://www.mudah.my/Canon+5d-15482639.htm

appleseed
17th May 2012, 01:01 PM
Maybe nk pakai duit kot....mana kita tau kan?

maybe dia desperate, maybe juga dia scammer, yang penting COD, apa-apa pun berhati-hari tak salah berhati-hati sebelum makan hati, tp kalau 5Dm2 harga ni, saya pun nak sambar ni

kurunabad
18th May 2012, 03:21 PM
maybe dia desperate, maybe juga dia scammer, yang penting COD, apa-apa pun berhati-hari tak salah berhati-hati sebelum makan hati, tp kalau 5Dm2 harga ni, saya pun nak sambar ni

beli dua..nanti aku ambik kat umah..hehe

pluto
19th May 2012, 12:06 AM
saya pun nak jugak

farid8558
1st June 2012, 05:09 PM
cer try cod.

Direct Lynn
4th November 2013, 04:56 PM
cuba ini ~
www.directimaging.com.my

appleseed
4th November 2013, 09:08 PM
setahun punya thread hidup baliik?