PDA

View Full Version : Outing Merdeka 2012



Saiful Rizal
25th August 2012, 12:46 PM
SaLam..,
Saya nak bertanya sikit..,
Tak de ke sapa-sapa nak anjur Outing Sambutan Merdeka tak lama lagi..?
Kalau ada.., nak jugak saya join.., maklum la saya budak baru belajar disini..kawan2 pun tak kenal lagi.. Kalau ada jangan lupa inform saya..ok..?
Sekian, Terima kasih, Wassalam.

zainzubir
26th August 2012, 10:53 PM
esok ada rehearsal....:-)..mana yg lain??eh korang ni mementang Saiful Rizal newbie dediam jer eik...=))

Kelvin Hoe
28th August 2012, 01:22 AM
esok ada rehearsal....:-)..mana yg lain??eh korang ni mementang Saiful Rizal newbie dediam jer eik...=))


Rehearsal? Kat mane? bole bg info yg detail sikit x?

tima kaseh ya !! http://www.fotomedia.com.my/forum/images/icons/icon7.png

amirosama
28th August 2012, 09:08 AM
selalu saya mmg turun sorgĀ² je... tgk cuaca kali ni mcm hujan pd waktu pagi :(

aboyNajun
28th August 2012, 11:39 AM
jgn lupe kongsi gambo ye hu..hu..

zahidzidane
28th August 2012, 11:48 AM
teman xleh nk join sbb da join phimpunan mlm tuh.. korang le shoot teman nnt ye.. :D

zainzubir
31st August 2012, 07:09 AM
yg shoot merdeka/beroting merdeka himpun semua photo disini..tak payah byk2 buka thread ya..:-)

airsejuk
31st August 2012, 07:41 AM
Sejak akhir2 ni tah napa terasa hambar nak join sambutan merdeka. Tapi kalau ada yg best2 boleh gak join.Sapa2 boleh bagi info

WanZaid
31st August 2012, 11:41 AM
Semlm outing dgn sifoo Adhadi nak shoot bunga api di KLCC tapi semua shot hancus, salah location... Haha~

AskMe
31st August 2012, 11:08 PM
Adalah sikit dari saya yg tak berapa sangat nie..

http://farm9.staticflickr.com/8304/7900515028_54fd56017f_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8032/7900511348_9390c05c8a_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8172/7900512106_9d0599c55e_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8300/7900510454_548d86334d_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8300/7900506764_98eb7356ec_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8443/7900505698_e2b129667d_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8312/7900503668_34b02d337b_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8036/7900575942_cf9a601d0f_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8460/7900504536_4a12b6b2f3_z.jpg

zainzubir
1st September 2012, 04:34 AM
menarik..utk dapatkan foto2 ni perlu pengorbanan masa ..tak gitu Askme?:-)

AskMe
1st September 2012, 09:34 AM
http://farm9.staticflickr.com/8182/7903556096_4e19773832_z.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8040/7903603642_d75082e3f2_z.jpg

adavirus
1st September 2012, 03:24 PM
abg askme ni op untuk sambutan ni ker? bukan senang nak dpt close-up cam nih. terbaik lah!

asklinux
1st September 2012, 05:03 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539394_10151071036328031_1324084261_n.jpg

joseph
1st September 2012, 10:19 PM
tumpang gambar... @ Bukit Jalil..

#Najib menyampaikan ucaptama...
http://farm9.staticflickr.com/8441/7903565476_fa00bf1bde_b.jpg

# Persembahan dendangan dikir barat
http://farm9.staticflickr.com/8443/7901541290_0f07fd7b93_b.jpg

# Peserta ..
http://farm9.staticflickr.com/8435/7901901692_cc5a36c990_b.jpg

# Yuna menerima Anugerah Jasa Cemerlang

http://farm9.staticflickr.com/8443/7901382352_f018a9c1b4_b.jpg