PDA

View Full Version : TT mai la....(acai)



acaifoto
4th September 2007, 11:27 AM
hari aku p pinang ptg kot baru sampai...
sapa nak TT bole call aku..0162554483
ada kat pinang sampai 6hb ptg.. :D

pitouch
4th September 2007, 11:43 AM
set satu tarikh la acai ..... time and date .. takkan semua nak pi jumpa ang sorang2 .... hahahaha .... jom kengkawan ... acai belanja !!!!! :twisted:

desa
4th September 2007, 11:47 AM
ya2.. sila setkan masa dan tempat.. insyaallah akan aku usahakan aku hadir.. :D

acaifoto
4th September 2007, 11:51 AM
ok la....besok mlm kol 9....tempat kat center town la ,
korang la yg bagi tahu tempat aku tak tahu....
tapi kalu mlm ni nak TT bole aku mungkin dok kat hotel malaysia..

pitouch
4th September 2007, 11:57 AM
esok malam boleh ... tapi aku maybe lewat sikit .... ala sikit jek .. nak ke kedai kjay jap ... amik barang ... :D
kalo kjay nak ikut lagik senang... aku amik barang kat TT jek .. rasa aku barang yg aku order kat dia pon dia amik kat penang ...
nanti aku kompom balik ..... yang lain mcm mana ..?

acaifoto
4th September 2007, 11:58 AM
aper2 hang pa sms aku atau call aku ye...

pitouch
4th September 2007, 12:40 PM
sapa lagik ..? takkan aku jek ..? Desa ..? sinister ..? ayarx ..? silmi ..? kajy ..? hulubalang ..? panglima ..? bukit gantang .?

desa
4th September 2007, 12:41 PM
ok mlm esok? kat mana n pukoi brapa? wat la belah darat weii.. :D

acaifoto
4th September 2007, 12:47 PM
tempat aku tak tahu la bro hang pa set up kan tempat... :D

desa
4th September 2007, 12:49 PM
aku cadangkan kat RnR Bagan Ajam.. :lol:

acaifoto
4th September 2007, 12:55 PM
aku cadangkan kat RnR Bagan Ajam.. :lol:
kat mana tu. :roll:

acaifoto
4th September 2007, 12:57 PM
buat kat town la bro senang nak cari...heheheheheheheheheh

mzaidi
4th September 2007, 01:00 PM
mcm best saja ni... tak kan nak pederaih pi penang plak mlm ni.... AZR mcm mana?

desa
4th September 2007, 01:00 PM
buat kat town la bro senang nak cari...heheheheheheheheheh

ya ka senang cari? nk cari parking pon susah nnt.. huhu.. lg plak aku dr baling ni nk ke jambatan pon dah 4 tol kna redah.. blom masuk jmbtan.. hehe :lol:

acaifoto
4th September 2007, 01:03 PM
adoi!!...kalau kat seberang cammana...
aku kalau korang suruh carik kat...RnR ni aku tak reti la....nak jalan..heheheh
dekat bole la kot ...takut sesat la....
hehehehehehehehhe

pitouch
4th September 2007, 01:03 PM
seberang mcm ramai .... kalo ramai mintak bro acai mai darat la .... hahahahah .. mzaidi .. mai jgn tak mai ... takpon kita pi TT kat kedai Kjay ... amacam..? setuju ..? belasah studio dia la .... hehehehe

desa
4th September 2007, 01:04 PM
seberang mcm ramai .... kalo ramai mintak bro acai mai darat la .... hahahahah .. mzaidi .. mai jgn tak mai ... takpon kita pi TT kat kedai Kjay ... amacam..? setuju ..? belasah studio dia la .... hehehehe

keke.. TT kat kedai Kak Jay lg la aku stuju.. bleh print gambaq 2 3 keping.. :lol:

pitouch
4th September 2007, 01:05 PM
bro acai turun ilmu la siikit ..... bleh ..? hehe

azri
4th September 2007, 01:06 PM
dari area jeti penang dah bleh nampak rnr tu..
ikut suka la nak naik feri atau nak buat operasi selam tempur sampai ke rnr tu :-D
aku ikut ja kat mana2 pun..
kalau ada masa aku musti pi..
sesapa yg rajin, bleh kasi up map utk inchik acai

pitouch
4th September 2007, 01:18 PM
aku dah call kjay ... dia ckp takleh ... kedai dia under renovation .... so ... kena cari tempat lain ... ROMANTIS STUDIO bleh ..?

desa
4th September 2007, 01:34 PM
ok komfem.

Tarikh: 5 Sept 2007
Masa: 9 malam
Tempat: RnR Bagan Ajam

Kehadiran.. Sesapa free meh la meramaikan majliss.. sambil korek ilmu brader acai Pixel Unlimited ni.. :lol:

pitouch
4th September 2007, 01:43 PM
ok komfem.

Tarikh: 5 Sept 2007
Masa: 9 malam
Tempat: RnR Bagan Ajam

Kehadiran.. Sesapa free meh la meramaikan majliss.. sambil korek ilmu brader acai Pixel Unlimited ni.. :lol:

Hadir.

1- Desa
2 - Apit
3 - Nur
4 - Ayarx Oren
5 -
6 -
7 -
..............

sinister
4th September 2007, 02:51 PM
Kalau kat pulau aki mai lah.. ni kat seberang... malas sikit lah acai..

pitouch
4th September 2007, 02:56 PM
Kalau kat pulau aki mai lah.. ni kat seberang... malas sikit lah acai..

ang mai ngan acai le terus ..... kalo nak wat kat pulau pon aku tak kisah ... aku mana2 pon ok ... acai dah mmg ada kat pulau .. :roll:

sinister
4th September 2007, 02:58 PM
ni acai senyap je...

desa
4th September 2007, 03:00 PM
wei klu wat kt pulau aku x p.. xdak duit nk bayaq tol jmbtn.. haha.. acai on d way.. dlm keta.. dijangka ptg ni sampei kot.

silmi
4th September 2007, 03:02 PM
http://i149.photobucket.com/albums/s61/silmi_2007/pv_locationMapcopycopy.jpg

jangan sampai sesat no...

azrgrafix
4th September 2007, 04:14 PM
mcm best saja ni... tak kan nak pederaih pi penang plak mlm ni.... AZR mcm mana?

esok ka...tengok dulu la...mlm kalutz sikit.... :D :D :D

azrgrafix
4th September 2007, 04:27 PM
adoi!!...kalau kat seberang cammana...
aku kalau korang suruh carik kat...RnR ni aku tak reti la....nak jalan..heheheh
dekat bole la kot ...takut sesat la....
hehehehehehehehhe

acai hg mai dgn sapa....dgn pembantu dulu ke....

sinister
5th September 2007, 11:52 PM
baru je jumpa acai... mkn sup hameed...

acaifoto
5th September 2007, 11:55 PM
yeeehhh!!!!

shaifulrizal
5th September 2007, 11:56 PM
mana gamba wei!!!

*aku tau..gambar adek sam konfem korang takde..wakakakakakaakakakakakakakak

acaifoto
5th September 2007, 11:58 PM
gambo takder la...kamera kompak tak bawa eheehhheheheheh

sinister
6th September 2007, 12:12 AM
kalau nak sgt gambar.. google je lah... mana tau nasib baik.. keluarlah gambar acai...

shaifulrizal
6th September 2007, 12:19 AM
kalau nak sgt gambar.. google je lah... mana tau nasib baik.. keluarlah gambar acai...

wakakakaka..gambar hacai bakpeee...

buntalshoot
6th September 2007, 12:53 AM
baru je jumpa acai... mkn sup hameed...

dating ngan acai yerr.... huuuhuuhuu.... cayalah...

mikagami
6th September 2007, 11:04 AM
TT lagi..bila la saat pertama kali aku join TT...

sinister
6th September 2007, 11:16 AM
baru je jumpa acai... mkn sup hameed...

dating ngan acai yerr.... huuuhuuhuu.... cayalah...

jeles ke buntalshoot...


tak pe.. nanti ko dtg.. aku gi dating dgn hang lak...

buntalshoot
6th September 2007, 12:16 PM
baru je jumpa acai... mkn sup hameed...

dating ngan acai yerr.... huuuhuuhuu.... cayalah...

jeles ke buntalshoot...


tak pe.. nanti ko dtg.. aku gi dating dgn hang lak...

mestilah i jeles uuuu... acai tu seksi...

hadzleyharith
6th September 2007, 01:36 PM
baru je jumpa acai... mkn sup hameed...

dating ngan acai yerr.... huuuhuuhuu.... cayalah...

jeles ke buntalshoot...


tak pe.. nanti ko dtg.. aku gi dating dgn hang lak...

mestilah i jeles uuuu... acai tu seksi...

ye ker Acai tu Seksi... nak tingok!!!... aku tak pernah jumpa Acai lagi... wakakakakaka...

sinister
6th September 2007, 03:07 PM
nah gambar acai...

http://img130.imageshack.us/img130/8987/mcm03mt8.jpg

ayarx_oren
6th September 2007, 09:45 PM
hahahaha..aku pun join gak TT ngan acai..
betui laa...acai mmg seksi..pakai suar pendek lagi...
tapi ...avril lavinge lagi seksi...huhuhhu..king asyik ushar jer..wakakaka
aku gak membelakangi camera...

hadzleyharith
6th September 2007, 11:21 PM
Sinister..biar betol...

PeLaris
6th September 2007, 11:45 PM
wesS acai.. nak tt kat mana nie?
kat queens bay ok gakz kan?

acaifoto
7th September 2007, 02:58 PM
http://farm2.static.flickr.com/1153/1339386607_f66bbe6c34.jpg
gambar TT hari tu
wakakakaka :lol:

sinister
7th September 2007, 07:16 PM
fuyooo..... acai siap gi streetshooting lagi..

pitouch
9th September 2007, 12:50 PM
haaa ..? sapa lagik pegi ? sapa tu ..? sapa tu ..? muhahahahahaha !! aku setuju ngan ayarx ... acai sexy ..... aci kedai mamak tu yg bagitau aku ...heheheheh .....