PDA

View Full Version : Foto FMDC Utara | Majlis Berbuka Puasa



Pages : 1 [2]

desa
1st October 2007, 10:44 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16089291.jpg


aku belek2 file CSI terjumpa nie...apit dah berkawhin???

haha.. betoi la mcm muka apit!

pitouch
1st October 2007, 10:52 PM
< ----------- TENGOK TUH arghhhhh ...!!!!!! tidakkk ...... tidakkkk ..... aku masih teruna !!!! tidak ... :evil: :twisted: :roll: :? :shock:

mikagami ... sapa punya gambaq ang belasah tuh ..... tak serupa aku pon .... hahahahaha :lol: :lol: :roll:

Desa .... dah rasuah D70s mlm tuh ... pas ni kalo ckp dok umah ... kena dok umah je la.... hehehehehehe :twisted: :twisted:

mikagami
1st October 2007, 10:55 PM
arghhhhh ...!!!!!! tidakkk ...... tidakkkk ..... aku masih teruna !!!! tidak ... :evil: :twisted: :roll: :? :shock:

mikagami ... sapa punya gambaq ang belasah tuh ..... tak serupa aku pon .... hahahahaha :lol: :lol: :roll:

Desa .... dah rasuah D70s mlm tuh ... pas ni kalo ckp dok umah ... kena dok umah je la.... hehehehehehe :twisted: :twisted:

ekekekeekkee...dah kawen tak habaq noh..habaq kat nur...hahahaha....






p/s: member sekolej and seinstitut... sapa yg snap aku pun tak tau...

jejaka
1st October 2007, 11:05 PM
semakin malam.. semakin panas nampaknya..

dengaq khabar ada projek baru utk lepas raya nie.. salon gambaq hantu dalam gua/hutan kalau tak silap.. kita tungguuuu..

grey6432
1st October 2007, 11:43 PM
http://farm2.static.flickr.com/1169/1467605809_6c0ca17342_o.jpg

sapa bagi camera kat aku.....nah hg test plak..........aku jadi gelabah plak........dah la tatau pakai tetiba bagi camera lens gedabak mcm tu jadi senget aku seketika............. :lol: :lol: :lol:

grey6432
1st October 2007, 11:46 PM
http://farm2.static.flickr.com/1075/1468465134_05099f0d03_o.jpg

ni apa kes gmr separuh..............versi panorama ka? :lol: :lol: :lol:

azroygila2remaja
1st October 2007, 11:51 PM
haisey aku tinggi ka....jangut panjang(ada cerita d sebalik jangut 2 apit)
jiwang?....aku suka berkarya ja....muahahaah....muka usman awang jiwang dak?mcm 2 laa aku pon

asmady
2nd October 2007, 12:10 AM
clipping mask tu sy cuma tukang sampaikan shj. org yg mengajar teknik tu pada sy ialah sedara rodzihad kita. kalau nak dlmkan ilmu, rajin2 la belanja dia teh O panas. tak gitu, rodzi? lepas buat kelas lighting, boleh buat kelas editing pula.
utk buat storyboard template, sy sendiri guna acdc fotoslate.

grey6432
2nd October 2007, 12:28 AM
haisey aku tinggi ka....jangut panjang(ada cerita d sebalik jangut 2 apit)
jiwang?....aku suka berkarya ja....muahahaah....muka usman awang jiwang dak?mcm 2 laa aku pon

hg ni semua ada cerita disebaliknyaaa......sggh misteri skali :lol:

grey6432
2nd October 2007, 12:29 AM
clipping mask tu sy cuma tukang sampaikan shj. org yg mengajar teknik tu pada sy ialah sedara rodzihad kita. kalau nak dlmkan ilmu, rajin2 la belanja dia teh O panas. tak gitu, rodzi? lepas buat kelas lighting, boleh buat kelas editing pula.
utk buat storyboard template, sy sendiri guna acdc fotoslate.

tima kasih abg asmady ajaq teknik clipping mask tu.............. :wink:

azroygila2remaja
2nd October 2007, 12:43 AM
haisey aku tinggi ka....jangut panjang(ada cerita d sebalik jangut 2 apit)
jiwang?....aku suka berkarya ja....muahahaah....muka usman awang jiwang dak?mcm 2 laa aku pon

hg ni semua ada cerita disebaliknyaaa......sggh misteri skali :lol:


biasa la grey....semua yg terjadi mesti ada maknany tersendiri

fani76
2nd October 2007, 12:53 AM
pergh... laju ye topik ni..

pada semua yang hadir di majlis tu..maafla kalau tak sempat nak sembang yer..
anyway.. syok sangat...walaupun 1st time dapat jumpa..
memang sporting habis..

jejaka
2nd October 2007, 05:51 AM
takdak sapa2 nak buka thread baru utk kongsi pasal "clipping mask" ke ?

grey6432
2nd October 2007, 05:55 AM
takdak sapa2 nak buka thread baru utk kongsi pasal "clipping mask" ke ?

suruh desa buat............dia paham kot aritu tutorial sbb dia lebih otai :lol:

asmady
2nd October 2007, 06:09 AM
cuba mintak cikgu rodzihad buka thread utk teknik clipping mask tu.

buntalshoot
2nd October 2007, 06:09 AM
best la hangpa sumer.. ceria...
kali ini kira geng utara berjaya menganjurkan acara gathering paling gilang gemilang...
next.. gathering raya pulak yekkk.. heeee

kami kat central ni.. insyaAllah 6hb akan beraksi...
tapi taktaulaahh.. masing2 dok sebok nak beraya dah...
mungkin tak segemilang blah2 utara ngan selatan kot...
tunggu dan lihat.... heeee

fauzibaie
2nd October 2007, 06:19 AM
yang len2 tu diminta upkan foto2 dari kamera sendiri.
jangan malu2 jangan segan2.
kita nak tengok 'moments captured' aja buat kenangan semua.
uihh...cakap omputeh plak.... kah kah kah 8)

jejaka
2nd October 2007, 06:37 AM
yang len2 tu diminta upkan foto2 dari kamera sendiri.
jangan malu2 jangan segan2.
kita nak tengok 'moments captured' aja buat kenangan semua.
uihh...cakap omputeh plak.... kah kah kah 8)

betui tue.. kot2 segan nak upload kat topik nie.. upload kat fp masing2 pun ok gak..

apa guna ambik gambar kalau sekadar simpan jekkkk..

:P

mzaidi
2nd October 2007, 08:14 AM
cuba mintak cikgu rodzihad buka thread utk teknik clipping mask tu.


betui tu cikgu rodzi tolong buat satu thread baru clipping mask

hadzleyharith
2nd October 2007, 08:21 AM
...ada gak saya berbincang dengan Asmady dan Jejaka (melalui YM) untuk buat TT kat Perlis.. ada beberapa cadangan:

1. TT Studio Shot bersama Rozihad
2. TT Gua Kelam: Satu lagi percubaan nak buat salon photography

Tarikh tu mungkin/pasti bukan Cuti Sekolah la kot sebab ramai sibok dengan wedding / commercial job. Apa-apa pon minta geng Perlis arrange la.. kot la ada sambutan.. ker boleh buka topik baru untuk benda ni..

Kepada Tuan yang terutama M.O.D. : AMPUN TUANKU...BERIBU-RIBU AMPUN..SEBAB "ter OT"...

azuwan
2nd October 2007, 08:38 AM
http://farm2.static.flickr.com/1436/1470547956_a4730ebd1e_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1006/1469693079_e08697a847_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1419/1470548630_ea4491c7ce_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1161/1469694093_bba8637fff_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1398/1469694443_28391730de_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1113/1469694817_dae8db21b3_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1070/1469695313_fd913918c3_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1057/1470550740_0a92430c43_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1168/1469696079_5b30612797_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1345/1469696569_d7c2bb24c3_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1335/1470552526_68d349ce5d_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1077/1470552058_7fccb7bc51_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1347/1470552898_726d6066a4_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1428/1470553302_c75ef26360_o.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1174/1470553696_c17c24fed9_o.jpg

hadzleyharith
2nd October 2007, 08:46 AM
wan..aku suka gambar Sr. Vs. Jr. tu... best gila... Tahniah kepada KakJay... tu bakal penganti abah tu...

azuwan
2nd October 2007, 08:50 AM
wan..aku suka gambar Sr. Vs. Jr. tu... best gila... Tahniah kepada KakJay... tu bakal penganti abah tu...
harap2 cam tu lah ek bro hadzley
kalo nak buat outdoor kat perlis, bagilah cadangan
manalah tau geng2 yang di perlis nih boleh membantu

hadzleyharith
2nd October 2007, 08:58 AM
...ada gak saya berbincang dengan Asmady dan Jejaka (melalui YM) untuk buat TT kat Perlis.. ada beberapa cadangan:

1. TT Studio Shot bersama Rozihad
2. TT Gua Kelam: Satu lagi percubaan nak buat salon photography

Tarikh tu mungkin/pasti bukan Cuti Sekolah la kot sebab ramai sibok dengan wedding / commercial job. Apa-apa pon minta geng Perlis arrange la.. kot la ada sambutan.. ker boleh buka topik baru untuk benda ni..

Kepada Tuan yang terutama M.O.D. : AMPUN TUANKU...BERIBU-RIBU AMPUN..SEBAB "ter OT"...

ada respon dari orang-orang Perlis?...

azuwan
2nd October 2007, 09:03 AM
ada respon dari orang-orang Perlis?...
better bukak 1 topik bertajuk cadangan bla bla bla di Perlis.
nanti tak la kena murka dengan Raja :lol:

hadzleyharith
2nd October 2007, 09:10 AM
aku cadangkan sapa-sapa yang nak organize (orang perlis) boleh buka topik ni... aku jauh di Bertam .. Harumanis ker... Jejaka ker..Rozihad ka.. sapa-sapa orang Perlis la... best gak pi tempat orang pulak...

hadzleyharith
2nd October 2007, 09:54 AM
aku cadangkan sapa-sapa yang nak organize (orang perlis) boleh buka topik ni... aku jauh di Bertam .. Harumanis ker... Jejaka ker..Rozihad ka.. sapa-sapa orang Perlis la... best gak pi tempat orang pulak...

Bab ni sila sambung kat sini yek: http://www.fotopages.com.my/forum/viewt ... 283#232283 (http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?p=232283#232283)

azuwan
2nd October 2007, 10:01 AM
ok kawan2
mari kta sambung balik cerita asal...

tadi last kat sini


wan..aku suka gambar Sr. Vs. Jr. tu... best gila... Tahniah kepada KakJay... tu bakal penganti abah tu...

arie_gaban
2nd October 2007, 10:10 AM
outdoor di danok duanz..
dengan tajuk KELIP KELIP DI DANOK.
tak sempat nak edit lagik gambar2 len..

saiful: jal, kalo nak duduk sebelah nurul, hang tolak aku 2 tapak dulu..
http://img146.imageshack.us/img146/6076/10lako1ps4.jpg

silmi: asmady dah tolak saiful sampai terlentang..tapi tak buleh duduk jugak.nurul takmau...
http://img210.imageshack.us/img210/7076/11lako2lk3.jpg

akhirnya arie_gaban jugak yang dapat datim dengan nurul..ha ha ha..cabuutttsss..
http://img219.imageshack.us/img219/9589/11lako03gs0.jpg

azuwan
2nd October 2007, 10:48 AM
outdoor di danok duanz..
dengan tajuk KELIP KELIP DI DANOK.
Amboi hang....
nak mampos.
nanti kena AIDS, habis jadi berkudis satu badan
time tu awat mata tak BERKELIP-KELIP


akhirnya arie_gaban jugak yang dapat datim dengan nurul..ha ha ha..cabuutttsss..
http://img219.imageshack.us/img219/9589/11lako03gs0.jpg
nak menikah pun nak duk menggatai lagi noh
jejaka perasan sungguh hang nih

arie_gaban
2nd October 2007, 12:30 PM
wan..bergurau senda sesama ahli..
depa soh beramas mesra..jadik aku pun ramas-ramas mesra lah..hehehe..

pesona_lady
2nd October 2007, 12:40 PM
harummanis
1-erkk .. pict lense bertemu lense nur & apit tuh .. adessss :oops:

pitouch
1-mcmana nur nak upload pict .. sb suma pict da kat dlm PC abang.. so, sila kasi pict2 tsbt kalo nak Nur upload ye cik abangku ...
2-hamboiii hamboii hamboii .. sedarilah anda bahawa tunang & bakal isteri anda ini adalah photographer spt anda. so, jgn nak mengada2 nak tinggai Nur bl da TT naa ... blk lewat kalo bersiap sedialah anda, pintu rumah akan dikunci, sebarang rayuan & alasan tidak akan diterima. harap maklum. hahaha :twisted: :twisted:

mikagami
1-hiskk .. joh panggang dari api lah. tak sama pon. Nur nyer tunang Nur taw la ghopenye. Hari2 dok menatap. heheheee

azrgrafix
2nd October 2007, 12:44 PM
wan..bergurau senda sesama ahli..
depa soh beramas mesra..jadik aku pun ramas-ramas mesra lah..hehehe..

uikh....beramas mesra.....apa tu...x pahem kawe...

cgmulia
2nd October 2007, 01:15 PM
harummanis
1-erkk .. pict lense bertemu lense nur & apit tuh .. adessss :oops:

pitouch
1-mcmana nur nak upload pict .. sb suma pict da kat dlm PC abang.. so, sila kasi pict2 tsbt kalo nak Nur upload ye cik abangku ...
2-hamboiii hamboii hamboii .. sedarilah anda bahawa tunang & bakal isteri anda ini adalah photographer spt anda. so, jgn nak mengada2 nak tinggai Nur bl da TT naa ... blk lewat kalo bersiap sedialah anda, pintu rumah akan dikunci, sebarang rayuan & alasan tidak akan diterima. harap maklum. hahaha :twisted: :twisted:

mikagami
1-hiskk .. joh panggang dari api lah. tak sama pon. Nur nyer tunang Nur taw la ghopenye. Hari2 dok menatap. heheheee


nur.. bgta apit mcm ni.. " TT ka apa ka.. jgn tinggal daku.. wakakkaka"

arie_gaban
2nd October 2007, 02:10 PM
wan..bergurau senda sesama ahli..
depa soh beramas mesra..jadik aku pun ramas-ramas mesra lah..hehehe..

uikh....beramas mesra.....apa tu...x pahem kawe...

saya pun nak kena tanya orang yang dah kawin?
apa azhar..apaaa aaa maksud tue..hahaha..

azrgrafix
2nd October 2007, 02:13 PM
[quote="arie_gaban":2zu5sd1j]wan..bergurau senda sesama ahli..
depa soh beramas mesra..jadik aku pun ramas-ramas mesra lah..hehehe..

uikh....beramas mesra.....apa tu...x pahem kawe...

saya pun nak kena tanya orang yang dah kawin?
apa azhar..apaaa aaa maksud tue..hahaha..[/quote:2zu5sd1j]

mana aku tau..hg yg tulis....so tanya tuan tubuh....wakakaaa... :D :D :D

arie_gaban
2nd October 2007, 02:17 PM
tuan tubuh tirruuuu ayat dari orang2 lama jugak..fauzibaie..jadik nak kena tunggu paklong fauzie jawab la..
gegham aku abg azhar dok buat2 tak tau nie..hamboi..hamboi hamboiiiiii

azrgrafix
2nd October 2007, 02:21 PM
tuan tubuh tirruuuu ayat dari orang2 lama jugak..fauzibaie..jadik nak kena tunggu paklong fauzie jawab la..
gegham aku abg azhar dok buat2 tak tau nie..hamboi..hamboi hamboiiiiii

sabaaaaqqqqq........x lama lagi hg paham maksud tersirat hg tu......
cabuttttzzzzzzzz....... :D :D :D

harummanis
2nd October 2007, 02:24 PM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/DSC_5387.jpg

lepas aku saman reta ni, aku saman kamera hang pulak pasai parking atas jalan..


... alhamdulillah! setelah berusaha untuk membayar saman kesalahan trafik iaitu tidak mematuhi tanda larangan meletak kereta di bahu jalan, tak kurang 30kaki dari simpang tiga (aku parking betoi2 depan Pelita, silap tak snap gambar sekeping buat kenangan, setelah kena saman)... saman tersebut telah diselesaikan di balai polis trafik kangar, dengan kadar RM30 ringgit, bersamaan fitrah untuk 6 orang. 30 sept memang dah ke jitra untuk bayar, datuk polis tu kata RM70, tapi hujung bulan tak leh bayar saman sbb close account.

oleh itu, sapa yg kena saman tu, elok2 la p tanya kot leh diskaun. nanti tak dapat nak renew roadtax, lesen, dsb.

p/s: lepas nie kita buat alumni, utk yang kena saman masa gathering tempoh hari, amacam, ok ka? berapa ramai kena saman? ke saya sorang shaja?

arie_gaban
2nd October 2007, 02:31 PM
lepas aku saman reta ni, aku saman kamera hang pulak pasai parking atas jalan..


... alhamdulillah! setelah berusaha untuk membayar saman kesalahan trafik iaitu tidak mematuhi tanda larangan meletak kereta di bahu jalan, tak kurang 30kaki dari simpang tiga (aku parking betoi2 depan Pelita, silap tak snap gambar sekeping buat kenangan, setelah kena saman)... saman tersebut telah diselesaikan di balai polis trafik kangar, dengan kadar RM30 ringgit, bersamaan fitrah untuk 6 orang. 30 sept memang dah ke jitra untuk bayar, datuk polis tu kata RM70, tapi hujung bulan tak leh bayar saman sbb close account.

oleh itu, sapa yg kena saman tu, elok2 la p tanya kot leh diskaun. nanti tak dapat nak renew roadtax, lesen, dsb.

p/s: lepas nie kita buat alumni, utk yang kena saman masa gathering tempoh hari, amacam, ok ka? berapa ramai kena saman? ke saya sorang shaja?

abg din, kamera mahai. lens mahai. jadi apa salahnya kena skit2 tue kan..
seb bek tok polis tak tau abg din ada kamera riban2..kalo tak mmg takleh diskaun..
hahaha..sabaq abd din..skali job tue bleh kaber 5 saman tue..

azuwan
2nd October 2007, 03:21 PM
sedikit video yang tak berkualiti ketika majlis penyampaian hadiah sedang berlangsung

klik sini http://www.youtube.com/watch?v=39rcjIEAy-g

harummanis
2nd October 2007, 03:35 PM
lepas aku saman reta ni, aku saman kamera hang pulak pasai parking atas jalan..


... alhamdulillah! setelah berusaha untuk membayar saman kesalahan trafik iaitu tidak mematuhi tanda larangan meletak kereta di bahu jalan, tak kurang 30kaki dari simpang tiga (aku parking betoi2 depan Pelita, silap tak snap gambar sekeping buat kenangan, setelah kena saman)... saman tersebut telah diselesaikan di balai polis trafik kangar, dengan kadar RM30 ringgit, bersamaan fitrah untuk 6 orang. 30 sept memang dah ke jitra untuk bayar, datuk polis tu kata RM70, tapi hujung bulan tak leh bayar saman sbb close account.

oleh itu, sapa yg kena saman tu, elok2 la p tanya kot leh diskaun. nanti tak dapat nak renew roadtax, lesen, dsb.

p/s: lepas nie kita buat alumni, utk yang kena saman masa gathering tempoh hari, amacam, ok ka? berapa ramai kena saman? ke saya sorang shaja?

abg din, kamera mahai. lens mahai. jadi apa salahnya kena skit2 tue kan..
seb bek tok polis tak tau abg din ada kamera riban2..kalo tak mmg takleh diskaun..
hahaha..sabaq abd din..skali job tue bleh kaber 5 saman tue..


... hangpa jgn kata camtu. aku kais pagi makan pagi kais petang makan petang ngan job foto nie. takda buat multilavel, printing, takda dapat komesyen servis sebarang pun. bulan nie takdak job. duit abis repair kamera, etc, bayar saman, bayar tepon, bayar internet dailup yang lambat ini, bayar telepon bil sbb guna dailup, etc.... beli album, *@&#^&@#^&##&#&!!! (kos agak tinggi untuk album yang berkualiti). ... dan sebagainya.

hang upah la aku snap gambar kahwin hang. digital ok gak.

sapa2 nak kenduri bulan 10, 11, 12, leh la mengupah aku. lepas nie tukar titel daripada Jurufoto Perkahwinan kepada Jurufoto Upahan. hehe!

ayarx_oren
2nd October 2007, 04:29 PM
lepas aku saman reta ni, aku saman kamera hang pulak pasai parking atas jalan..


... alhamdulillah! setelah berusaha untuk membayar saman kesalahan trafik iaitu tidak mematuhi tanda larangan meletak kereta di bahu jalan, tak kurang 30kaki dari simpang tiga (aku parking betoi2 depan Pelita, silap tak snap gambar sekeping buat kenangan, setelah kena saman)... saman tersebut telah diselesaikan di balai polis trafik kangar, dengan kadar RM30 ringgit, bersamaan fitrah untuk 6 orang. 30 sept memang dah ke jitra untuk bayar, datuk polis tu kata RM70, tapi hujung bulan tak leh bayar saman sbb close account.

oleh itu, sapa yg kena saman tu, elok2 la p tanya kot leh diskaun. nanti tak dapat nak renew roadtax, lesen, dsb.

p/s: lepas nie kita buat alumni, utk yang kena saman masa gathering tempoh hari, amacam, ok ka? berapa ramai kena saman? ke saya sorang shaja?

abg din, kamera mahai. lens mahai. jadi apa salahnya kena skit2 tue kan..
seb bek tok polis tak tau abg din ada kamera riban2..kalo tak mmg takleh diskaun..
hahaha..sabaq abd din..skali job tue bleh kaber 5 saman tue..


... hangpa jgn kata camtu. aku kais pagi makan pagi kais petang makan petang ngan job foto nie. takda buat multilavel, printing, takda dapat komesyen servis sebarang pun. bulan nie takdak job. duit abis repair kamera, etc, bayar saman, bayar tepon, bayar internet dailup yang lambat ini, bayar telepon bil sbb guna dailup, etc.... beli album, *@&#^&@#^&##&#&!!! (kos agak tinggi untuk album yang berkualiti). ... dan sebagainya.

hang upah la aku snap gambar kahwin hang. digital ok gak.

sapa2 nak kenduri bulan 10, 11, 12, leh la mengupah aku. lepas nie tukar titel daripada Jurufoto Perkahwinan kepada Jurufoto Upahan. hehe!

abam din harumanis...dekat nak raya ni permintaan mercun tinggi..gi siam la..bwk masuk 2-3 kontena..
mesti x habih makan sampai raya tahun depan..wakakkaka..cabutszzzzzzzzz

azrgrafix
2nd October 2007, 04:33 PM
[quote=jal]

lepas aku saman reta ni, aku saman kamera hang pulak pasai parking atas jalan..


... alhamdulillah! setelah berusaha untuk membayar saman kesalahan trafik iaitu tidak mematuhi tanda larangan meletak kereta di bahu jalan, tak kurang 30kaki dari simpang tiga (aku parking betoi2 depan Pelita, silap tak snap gambar sekeping buat kenangan, setelah kena saman)... saman tersebut telah diselesaikan di balai polis trafik kangar, dengan kadar RM30 ringgit, bersamaan fitrah untuk 6 orang. 30 sept memang dah ke jitra untuk bayar, datuk polis tu kata RM70, tapi hujung bulan tak leh bayar saman sbb close account.

oleh itu, sapa yg kena saman tu, elok2 la p tanya kot leh diskaun. nanti tak dapat nak renew roadtax, lesen, dsb.

p/s: lepas nie kita buat alumni, utk yang kena saman masa gathering tempoh hari, amacam, ok ka? berapa ramai kena saman? ke saya sorang shaja?

abg din, kamera mahai. lens mahai. jadi apa salahnya kena skit2 tue kan..
seb bek tok polis tak tau abg din ada kamera riban2..kalo tak mmg takleh diskaun..
hahaha..sabaq abd din..skali job tue bleh kaber 5 saman tue..


... hangpa jgn kata camtu. aku kais pagi makan pagi kais petang makan petang ngan job foto nie. takda buat multilavel, printing, takda dapat komesyen servis sebarang pun. bulan nie takdak job. duit abis repair kamera, etc, bayar saman, bayar tepon, bayar internet dailup yang lambat ini, bayar telepon bil sbb guna dailup, etc.... beli album, *@&#^&@#^&##&#&!!! (kos agak tinggi untuk album yang berkualiti). ... dan sebagainya.

hang upah la aku snap gambar kahwin hang. digital ok gak.

sapa2 nak kenduri bulan 10, 11, 12, leh la mengupah aku. lepas nie tukar titel daripada Jurufoto Perkahwinan kepada Jurufoto Upahan. hehe!

abam din harumanis...dekat nak raya ni permintaan mercun tinggi..gi siam la..bwk masuk 2-3 kontena..
mesti x habih makan sampai raya tahun depan..wakakkaka..cabutszzzzzzzzz[/quote:126zqw16]

aku org pertama beli mercun kat abam harummanis...dulu...sbb ambil yg power sikit...
boleh tembak ayaq dengan mercun....wakaakaaa.....

harummanis
2nd October 2007, 04:55 PM
.... aku tak jual mercun.

kalau diakhirnya mercun yg aku jual itu ditakdirkan membutakan mata seorang insan, memendekkan jari si anak kecil, meresahkan ibu bapa yang anaknya pulang ke rahmatullah,

maka sia2 lah hidup aku ini sungguhpun aku leh beli D3 10bijik untuk aku sewakan kepada rakan2.

kalau anda ada anak; jgn biarkan ia berseorangan ke pasar ramadhan, barangkali ada orang bakal mengambilnya dan dibawa ke rumah baru;

ambil tahu ke mana dia pergi di siang hari -barangkali dia membakar mercun di hadapan rumah jiran anda, barangkali ia membaling mercun ke arah kawannya, barangkali kawan2 bubuh mercun dalam baju/seluarnya, barangkali dia mengganggu ketenteraman jiran tentangga, barangkali mengganggu keselamatan dalam kawasan tetangga;

carilah di sungai, parit gila, atau lombong berdekatan, barangkali dia mandi bersama kengkawan, barangkali dia lemas seorangan.

sayangi lah anak anda. sayangilah keluarga anda.

jangan sampai nasi jadi bubur.

sesal kemudian tiada gunanya.


sekadar berpesan2 kepada diri sendiri dan rakan2, mengenangkan peristiwa yang seringkali berlaku di keliling kita.

azrgrafix
2nd October 2007, 05:00 PM
.... aku tak jual mercun.

kalau diakhirnya mercun yg aku jual itu ditakdirkan membutakan mata seorang insan, memendekkan jari si anak kecil, meresahkan ibu bapa yang anaknya pulang ke rahmatullah,

maka sia2 lah hidup aku ini sungguhpun aku leh beli D3 10bijik untuk aku sewakan kepada rakan2.

kalau anda ada anak; jgn biarkan ia berseorangan ke pasar ramadhan, barangkali ada orang bakal mengambilnya dan dibawa ke rumah baru;

ambil tahu ke mana dia pergi di siang hari -barangkali dia membakar mercun di hadapan rumah jiran anda, barangkali ia membaling mercun ke arah kawannya, barangkali kawan2 bubuh mercun dalam baju/seluarnya, barangkali dia mengganggu ketenteraman jiran tentangga, barangkali mengganggu keselamatan dalam kawasan tetangga;

carilah di sungai, parit gila, atau lombong berdekatan, barangkali dia mandi bersama kengkawan, barangkali dia lemas seorangan.

sayangi lah anak anda. sayangilah keluarga anda.

jangan sampai nasi jadi bubur.

sesal kemudian tiada gunanya.




sekadar berpesan2 kepada diri sendiri dan rakan2, mengenangkan peristiwa yang seringkali berlaku di keliling kita.
hidup abam ...harummanis....cayalah....

ayarx_oren
2nd October 2007, 05:01 PM
.... aku tak jual mercun.

kalau diakhirnya mercun yg aku jual itu ditakdirkan membutakan mata seorang insan, memendekkan jari si anak kecil, meresahkan ibu bapa yang anaknya pulang ke rahmatullah,

maka sia2 lah hidup aku ini sungguhpun aku leh beli D3 10bijik untuk aku sewakan kepada rakan2.

kalau anda ada anak; jgn biarkan ia berseorangan ke pasar ramadhan, barangkali ada orang bakal mengambilnya dan dibawa ke rumah baru;

ambil tahu ke mana dia pergi di siang hari -barangkali dia membakar mercun di hadapan rumah jiran anda, barangkali ia membaling mercun ke arah kawannya, barangkali kawan2 bubuh mercun dalam baju/seluarnya, barangkali dia mengganggu ketenteraman jiran tentangga, barangkali mengganggu keselamatan dalam kawasan tetangga;

carilah di sungai, parit gila, atau lombong berdekatan, barangkali dia mandi bersama kengkawan, barangkali dia lemas seorangan.

sayangi lah anak anda. sayangilah keluarga anda.

jangan sampai nasi jadi bubur.

sesal kemudian tiada gunanya.


sekadar berpesan2 kepada diri sendiri dan rakan2, mengenangkan peristiwa yang seringkali berlaku di keliling kita.

:cry: :cry: :cry: ..insaf aku...kalau mcm tu juai la kuih raya

harummanis
2nd October 2007, 05:08 PM
... kita main mercun takpa (aku pun main mecun gak!)

tapi aku tak jual mercun.

kalau hangpa nak jual ok ja. duit tu! sapa tamau duit?


ek ehhh!! OT la pulak!

ayarQ, mana gambar aku masa aku present hadiah?

ramai snap gambar aku. hang pa semua kena upload gambar dari angle hangpa.

wokeh!

aku tak sempat bawak keluar kamera time berbuka. aku snap masa TT kat Pelita. tu pun kena 'saman'

gambar aku tak banyak. so aku mungkin crop lebih dari satu scene dalam satu gambar yg sama, nak kasi banyak hehe!

harummanis
2nd October 2007, 05:17 PM
.... mcm best street photography. aku nak try gak la nanti. AyarQ, lepas raya aku p peneng. bawak aku p jejalan pekan cina lama memana. kita shooting!!!!

azrgrafix
2nd October 2007, 05:26 PM
.... mcm best street photography. aku nak try gak la nanti. AyarQ, lepas raya aku p peneng. bawak aku p jejalan pekan cina lama memana. kita shooting!!!!

ayaq...aku pun nak ikut juga...bkn adik harummanis...boleh pi...kesian aku....wakakaakak..... :lol: :lol: :lol: :lol:

mikagami
2nd October 2007, 09:24 PM
aku nak pi jugak!!!!

jejaka
2nd October 2007, 10:54 PM
.... mcm best street photography. aku nak try gak la nanti. AyarQ, lepas raya aku p peneng. bawak aku p jejalan pekan cina lama memana. kita shooting!!!!

ayaq...aku pun nak ikut juga...bkn adik harummanis...boleh pi...kesian aku....wakakaakak..... :lol: :lol: :lol: :lol:

alang2 dh sebut tue.. jadikan lah ia satu kenyataan dengan buka satu topik berkenaan..

harummanis
3rd October 2007, 01:56 AM
.... mcm best street photography. aku nak try gak la nanti. AyarQ, lepas raya aku p peneng. bawak aku p jejalan pekan cina lama memana. kita shooting!!!!

ayaq...aku pun nak ikut juga...bkn adik harummanis...boleh pi...kesian aku....wakakaakak..... :lol: :lol: :lol: :lol:

alang2 dh sebut tue.. jadikan lah ia satu kenyataan dengan buka satu topik berkenaan..


... rasanya hal ini (berkaitan saya secara individu ke peneng lepas raya, sama ada pergi atau tidak tentu lagi pun; berkaitan saya mcm ala2 minat street shooting padahal belum tau apa itu street shooting) tak perlu buka topik baru. ia hanyalah sekadar sepontan, tu pun kalau saya p peneng, kalau ayarxoren free, dan sebagainya.

kalau azhargrafix ke peneng pun, dia leh ajak ayarxoren g street shooting juga. kalau saudara jejaka ke peneng pun, leh ajak ayarxoren g street shooting juga. tak semestinya perlu buka topic baru kerana lebih kepada tindakan individu, iaitu saya sendiri.

sesiapa sahaja boleh ajak ayarxoren untuk street shooting jika ke peneng, sungguhpun tak dilakukan secara rasmi dengan membuka topik baru untuk dibincangkan.

tapi kalau dah ke peneng, dah tentu kita boleh helo rakan2 yg ada disekitarnya, sekurang2nya menziarahi mereka di peneng.

namun, kalau saudara Jejaka atau ada pihak yang memang nak organize street shooting di peneng atau di mana2 sahaja merujuk kepada FMDC Utara (dah ada pun yg buat kan? dah ada topic pun rasanya[Klick di sini (http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=5570)]), maka elok juga buat topik lain. tiada halangan.

sekadar pendapat sahaja. harap tidak tersalah anggap atau tersinggung dengan statement ini.

---

Sebahagian daripada kita sentiasa merendah diri dengan menyatakan tidak pernah ikut kelas lighting ted adnan, tidak belajar deploma photography, tidak ikut kelas photografix kukubesi, tidak pernah belajar salon, tak ada tok guru/sifu, dan sebagainya.

namun sebenarnya proses pembelajaran tu terlalu luas pilihannya, kerana belajar juga boleh diperolehi daripada pengalaman. samada pengalaman itu kita perolehi sendiri dengan mencari sendiri, atau pengalaman itu kita dapat dari orang lain yg telah mengalaminya, baca buku, tengok NatGeo, mendapat ilham dari Tuhan, dll. kalau kita ada budget, kamera dan alat2 tertentu leh kita beli sendiri dan eksperimen. semua tu proses pembelajaran.

dalam kita dok kata diri kita nie tak tau apa2, tak pernah belajar, tak reti itu ini, pernahkah kita terfikir, lebih ramai yang kurang dari kita, samada dari segi pengalaman, pengetahuan, mahupun kemampuan alatan?

kita sentiasa nak belajar dari orang. tapi bilakah kita nak kongsi/mengajar insan yang juga baru mememinati fotografi seperti kita satu ketika dulu? tidak cukup lagikah apa yang ada sehingga kita sampai satu tahap di mana kita leh kongsi ilmu dengan oranglain?

ayuh kengkawan! janganlah terlalu merendah diri. kerana sesungguhnya, tiap satu di antara kita ni miliki perbezaan pengalaman dan pengetahuan. tak semestinya orang yg tua mengajar orang yg muda. tak semestinya yang muda belajar dari orang tua sahaja. Pendekatan sederhananya ialah pembelajaran dua hala, WIN-WIN situation.




SORY MODERATOR, OT SIKIT, TAPI SAYA RASAKAN PERLU SAYA SUARAKAN PENDAPAT INI. terima kasih.




p/s: kengkawan sekalian. mana lagi gambar masa cabutan bertuah? kasi tengok 2 pemenang tu. tak sabar nak tengok.

Sory la ayarx, dek kerana aku mention mana hang dlm statement aku. eheh!

hidup ayarxoren!
bila mau kawen?

cabuttzzzzzeeeee!!!

jejaka
3rd October 2007, 06:32 AM
azhar jangan lupa roger2 aku nanti.. aku nak calling hangpa semua lepas nie.. siap la sorang2.. huhuhu..

p/s : aku yg merendah diri.. nak ikut buleh ?

hadzleyharith
3rd October 2007, 07:54 AM
wey..jom la pi TT kat Perliz...aku nak pi sana pulak...tingok ampa kat sana..

Abang Rozihad dah bagi "Green Light" nak share ilmu tentang studio shot ni... kalau boleh kita buat kedua-dua sekali lagi bagus.. TT Studio dan TT Gua Kelam..

Tarikh 27 & 28 Okt 2007 tu dah best tu..aku free lagi time tu...(boleh blok tarikh tu untuk TT wey...)

tentatif program kita rancang la kat sini...

pitouch
3rd October 2007, 08:26 AM
.... mcm best street photography. aku nak try gak la nanti. AyarQ, lepas raya aku p peneng. bawak aku p jejalan pekan cina lama memana. kita shooting!!!!

Count me in !!!!! :twisted:

mikagami
3rd October 2007, 09:05 AM
.... mcm best street photography. aku nak try gak la nanti. AyarQ, lepas raya aku p peneng. bawak aku p jejalan pekan cina lama memana. kita shooting!!!!

ayaq...aku pun nak ikut juga...bkn adik harummanis...boleh pi...kesian aku....wakakaakak..... :lol: :lol: :lol: :lol:

alang2 dh sebut tue.. jadikan lah ia satu kenyataan dengan buka satu topik berkenaan..


... rasanya hal ini (berkaitan saya secara individu ke peneng lepas raya, sama ada pergi atau tidak tentu lagi pun; berkaitan saya mcm ala2 minat street shooting padahal belum tau apa itu street shooting) tak perlu buka topik baru. ia hanyalah sekadar sepontan, tu pun kalau saya p peneng, kalau ayarxoren free, dan sebagainya.

kalau azhargrafix ke peneng pun, dia leh ajak ayarxoren g street shooting juga. kalau saudara jejaka ke peneng pun, leh ajak ayarxoren g street shooting juga. tak semestinya perlu buka topic baru kerana lebih kepada tindakan individu, iaitu saya sendiri.

sesiapa sahaja boleh ajak ayarxoren untuk street shooting jika ke peneng, sungguhpun tak dilakukan secara rasmi dengan membuka topik baru untuk dibincangkan.

tapi kalau dah ke peneng, dah tentu kita boleh helo rakan2 yg ada disekitarnya, sekurang2nya menziarahi mereka di peneng.

namun, kalau saudara Jejaka atau ada pihak yang memang nak organize street shooting di peneng atau di mana2 sahaja merujuk kepada FMDC Utara (dah ada pun yg buat kan? dah ada topic pun rasanya[Klick di sini (http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=5570)]), maka elok juga buat topik lain. tiada halangan.

sekadar pendapat sahaja. harap tidak tersalah anggap atau tersinggung dengan statement ini.

---

Sebahagian daripada kita sentiasa merendah diri dengan menyatakan tidak pernah ikut kelas lighting ted adnan, tidak belajar deploma photography, tidak ikut kelas photografix kukubesi, tidak pernah belajar salon, tak ada tok guru/sifu, dan sebagainya.

namun sebenarnya proses pembelajaran tu terlalu luas pilihannya, kerana belajar juga boleh diperolehi daripada pengalaman. samada pengalaman itu kita perolehi sendiri dengan mencari sendiri, atau pengalaman itu kita dapat dari orang lain yg telah mengalaminya, baca buku, tengok NatGeo, mendapat ilham dari Tuhan, dll. kalau kita ada budget, kamera dan alat2 tertentu leh kita beli sendiri dan eksperimen. semua tu proses pembelajaran.

dalam kita dok kata diri kita nie tak tau apa2, tak pernah belajar, tak reti itu ini, pernahkah kita terfikir, lebih ramai yang kurang dari kita, samada dari segi pengalaman, pengetahuan, mahupun kemampuan alatan?

kita sentiasa nak belajar dari orang. tapi bilakah kita nak kongsi/mengajar insan yang juga baru mememinati fotografi seperti kita satu ketika dulu? tidak cukup lagikah apa yang ada sehingga kita sampai satu tahap di mana kita leh kongsi ilmu dengan oranglain?

ayuh kengkawan! janganlah terlalu merendah diri. kerana sesungguhnya, tiap satu di antara kita ni miliki perbezaan pengalaman dan pengetahuan. tak semestinya orang yg tua mengajar orang yg muda. tak semestinya yang muda belajar dari orang tua sahaja. Pendekatan sederhananya ialah pembelajaran dua hala, WIN-WIN situation.




SORY MODERATOR, OT SIKIT, TAPI SAYA RASAKAN PERLU SAYA SUARAKAN PENDAPAT INI. terima kasih.




p/s: kengkawan sekalian. mana lagi gambar masa cabutan bertuah? kasi tengok 2 pemenang tu. tak sabar nak tengok.

Sory la ayarx, dek kerana aku mention mana hang dlm statement aku. eheh!

hidup ayarxoren!
bila mau kawen?

cabuttzzzzzeeeee!!!


:wink: :wink: :wink:


thanks abg deen... bermakna nie..

arie_gaban
3rd October 2007, 09:51 AM
nampaknya 1 hari terlepas segala perbincangan sampai 2 muka.
luahan hati abam harumanis yang berjela2 panjang dan ajakan abam hadzley ke perlis.

semuanya bercelaru dalam fikiran.nasihat abam harum yang begitu bermakna.
membuatkan diriku menjadi pilu..

dan lebih pilu..imageshack takleh nak upload gambar lagik..maap..

azuwan
3rd October 2007, 11:01 AM
membuatkan diriku menjadi pilu..
nampak ja keras, tegas, macho...
belum apa2 dah pilu
hapa benda lah hang nih....

azrgrafix
3rd October 2007, 11:20 AM
nampaknya 1 hari terlepas segala perbincangan sampai 2 muka.
luahan hati abam harumanis yang berjela2 panjang dan ajakan abam hadzley ke perlis.

semuanya bercelaru dalam fikiran.nasihat abam harum yang begitu bermakna.
membuatkan diriku menjadi pilu..

dan lebih pilu..imageshack takleh nak upload gambar lagik..maap..

aku pun sedih juga n pilu...terkenang kampung nun jauh di san....raya sorang2 ni.... :D :D :D

arie_gaban
3rd October 2007, 12:08 PM
nampaknya 1 hari terlepas segala perbincangan sampai 2 muka.
luahan hati abam harumanis yang berjela2 panjang dan ajakan abam hadzley ke perlis.

semuanya bercelaru dalam fikiran.nasihat abam harum yang begitu bermakna.
membuatkan diriku menjadi pilu..

dan lebih pilu..imageshack takleh nak upload gambar lagik..maap..

aku pun sedih juga n pilu...terkenang kampung nun jauh di san....raya sorang2 ni.... :D :D :D

azhar..hang nak pilu pasai pa plak..kampung hang d mana? bukan di lostaq ka..
hah sudah..aku bukan leh kawan2 tak balik raya nie..tapi ada bini dah..jadik nak raya kena bahagi2 la sama..
azuwan..hang takmo balik raya ka..wei aku gagah luaq ja..hati sendu beb..hahaha..

pitouch
3rd October 2007, 12:19 PM
arie .... chaittttt !!!!! luar batu .. dalam susu !!! muhahahahahaha

azuwan
3rd October 2007, 12:55 PM
[quote="arie_gaban":r2uen8wu]wei aku gagah luaq ja..hati sendu beb..hahaha..[/quote:r2uen8wu]
mangkuk, baik hang jangan kawen..gagah luaq saja nak buat menatang apa...
kalo camtu tunang hang bagi kat aku jelah
bleh aku ada dua tunang dalam satu2 masa
blub blub blub..... :roll:

fauzibaie
3rd October 2007, 10:17 PM
amboi amboi amboi.......
dua hari kita tak online macam macam jadi no.
yang merendah dirilah, belajar sendirilah dan
sampai nak gabuih tunang oghang ni pasai apa?
posa ka dak ni...?
malula kat anak kjay sikit.
dia kira dia saja. yang dia tau temmmmmbak.
ada senior photog ka takdak ka selamba ja dia shoot.
apa2 pun aku sokong projek kat perleh.
kali ni jejeka tak leh lari dah.
kalau nak lesen besaq kita pi jumpa bini dia(minta lesen besaq).
manjang tak leh join. yang dia tau nak belajarq itu belajarq ini.......
cabuttttsssssss

harummanis
3rd October 2007, 11:28 PM
... malam nie dapat nombor baru untuk tikam... "2225", betoi dak mr ari gaban san?!! ahakszkdupu28@&$*#&$)#*$&*#$&)(#*!!!!


p/s: sahabat! upload la lagi gambar gatheringggg! pakat pulun snap gambar aku. tapi tak upload pun??? ka dok pulun shoot marka haritu? wakakakak! upload! upload! nanti moderator tutup topic kita, padan muka kita! ahaks!

street shooting petang tu di bandar sg petani. boh lagi! boh lagi!

desa
4th October 2007, 12:03 AM
aku ada blkg ang masa tuu.. ni dia
http://img518.imageshack.us/img518/5567/dsc3268fn7.jpg
YB Harummanis melambaikan tangan ke arah penyokong2 beliau.

awat flash abam asmady warna hijau eh?

grey6432
4th October 2007, 12:03 AM
nampaknya 1 hari terlepas segala perbincangan sampai 2 muka.
luahan hati abam harumanis yang berjela2 panjang dan ajakan abam hadzley ke perlis.

semuanya bercelaru dalam fikiran.nasihat abam harum yang begitu bermakna.
membuatkan diriku menjadi pilu..

dan lebih pilu..imageshack takleh nak upload gambar lagik..maap..

awat imageshack tak bleh upload gmq lagi.....cfuse nih?cuba jelaskan wahai en gaban........

grey6432
4th October 2007, 12:07 AM
aku ada blkg ang masa tuu.. ni dia
http://img518.imageshack.us/img518/5567/dsc3268fn7.jpg
YB Harummanis melambaikan tangan ke arah penyokong2 beliau.

awat flash abam asmady warna hijau eh?

jr photog tu pun sakan gak noo......org dok kalut ambik gmq dia pun join skali.............ada bakat jadi pelapis otai2 kat utara ni :lol:

desa
4th October 2007, 12:10 AM
aku ada blkg ang masa tuu.. ni dia
http://img518.imageshack.us/img518/5567/dsc3268fn7.jpg
YB Harummanis melambaikan tangan ke arah penyokong2 beliau.

awat flash abam asmady warna hijau eh?

jr photog tu pun sakan gak noo......org dok kalut ambik gmq dia pun join skali.............ada bakat jadi pelapis otai2 kat utara ni :lol:

tuh ar pasai.. gambaq dia shoot pon ok gak aku tgk.. ke mana tumpahnya kuah klu x ke nasik.. :lol:

grey6432
4th October 2007, 12:16 AM
aduh ni yg buat aku jelez nih.............

asmady
4th October 2007, 12:26 AM
hehe ... yg kaler hijau tu utk bantu fokus. ada menatang tu pun jenuh juga nak lock fokus. patut la jal tukaq pakai dslr.

jejaka
4th October 2007, 05:38 AM
amboi amboi amboi.......
dua hari kita tak online macam macam jadi no.
yang merendah dirilah, belajar sendirilah dan
sampai nak gabuih tunang oghang ni pasai apa?
posa ka dak ni...?
malula kat anak kjay sikit.
dia kira dia saja. yang dia tau temmmmmbak.
ada senior photog ka takdak ka selamba ja dia shoot.
apa2 pun aku sokong projek kat perleh.
kali ni jejeka tak leh lari dah.
kalau nak lesen besaq kita pi jumpa bini dia(minta lesen besaq).
manjang tak leh join. yang dia tau nak belajarq itu belajarq ini.......
cabuttttsssssss

harapan tu memang nak join sgt2.. tapi tarikh tu kritikal sket..

p/s : aku nak pi standby depan kedai nombor dengan 500mm.. siaplaa..

arie_gaban
4th October 2007, 07:24 AM
... malam nie dapat nombor baru untuk tikam... "2225", betoi dak mr ari gaban san?!! ahakszkdupu28@&$*#&$)#*$&*#$&)(#*!!!!


p/s: sahabat! upload la lagi gambar gatheringggg! pakat pulun snap gambar aku. tapi tak upload pun??? ka dok pulun shoot marka haritu? wakakakak! upload! upload! nanti moderator tutup topic kita, padan muka kita! ahaks!

street shooting petang tu di bandar sg petani. boh lagi! boh lagi!

aku dah sangka dah..dia lagik awai..
aku ingat aku bleh kaber awai..
tengok2 abg din lagik awaiiiii...
tekan jangan tak tekannn..2225 tue susah nak naek dah..hahaha..
jem betui..abg din kita pasang gprs kelilin dah nie..

azuwan..2 tunang takleh..
takot terlepaih 2-2..jadik biaq la dia melekat ngan aku..
nanti tunang hang bermadu..teriak tak berlaguuuu..

pitouch...susu bukan sebarang susu nie..
ini susu untuk membina tulang punya..penuh vitamin dan kalsium..hahaha..

fauzibaie..depa yang buat tak senonoh..cek tak tau apa..hahaha..

grey..aku tak tau la apa jadik dengan imageshack..kalo aku mod imageshack taw la aku nak buat apa..mau ja aku tutup teruih page tue..satgi nak try len..ketaq tangan nak upload nie..

hadzleyharith
4th October 2007, 07:35 AM
nampaknya 1 hari terlepas segala perbincangan sampai 2 muka.
luahan hati abam harumanis yang berjela2 panjang dan ajakan abam hadzley ke perlis.

semuanya bercelaru dalam fikiran.nasihat abam harum yang begitu bermakna.
membuatkan diriku menjadi pilu..

dan lebih pilu..imageshack takleh nak upload gambar lagik..maap..

awat imageshack tak bleh upload gmq lagi.....cfuse nih?cuba jelaskan wahai en gaban........

Saya cadangkan guna www dot photobucket dot com. buka register akaun FREE pas tu upload gambar dan link ke sini..

gunakan format ni... http://namaanda%20dot%20photobucket%20dot%20com/nama%20file%20dot%20jpg ...

Selamat Mencuba.........

hadzleyharith
4th October 2007, 07:40 AM
erm ramai yg knai muka tp x knai nama., dan knai nama tp x knai muka.. so aku upload skit gambaq2 kwn2 kita yg termasuk dalam lensa aku.. tak suma ada.. so nnt sapa2 yg ada gambaq kwn2 kita yg blom termasuk dlm list aku ni tolong upload utk mudah kita knai..

http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

1. Hadzley(bertam) http://www.hadzleyharith.com
2. Daiyo (as)
3. Ayarx_Oren (penang) http://ayarx_oren.fotopages.com
4. Needmax (sp)
5. Azroygila2remaja (as)
6. Fauzibaie (as)
7. Kjay (kepala batas) http://www.insasphoto.com
8. Jal (sp)
9. Silmi (sp) http://www.derampai.com
10. Asmady (as) http://www.studioaston.com
11. Azhar (as)
12. Arie_Gaban (baling)
13. Nurul (as)
14.
15.
16. Harummanis (perlis)


dan tolong isi tempat kosong sat.. :lol:
*kalau salah tolong betuikan.. maap.. terlupa.. biasa la org tua..

Desa boleh tak ang hap det kat muka depan tu gambar ni bersama nama dan domain masing-masing. Boleh kita buat ditectory kehadiran. Senang skit... ramai boleh kenal selain promo skit ler...

arie_gaban
4th October 2007, 08:10 AM
http://img48.imageshack.us/img48/2368/b05oh5.jpg
http://img170.imageshack.us/img170/6291/b01vl8.jpg

arie_gaban
4th October 2007, 08:21 AM
http://img507.imageshack.us/img507/2014/b03oz0.jpg

AbdulRazak
4th October 2007, 09:56 AM
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

Desa boleh tak ang hap det kat muka depan tu gambar ni bersama nama dan domain masing-masing. Boleh kita buat ditectory kehadiran. Senang skit... ramai boleh kenal selain promo skit ler...

Salam ceria buat warga utara semua,

Meriah dan ramai betul yang hadir.
Betul kata bro Hadzley tu. Dan nampaknya Desa pun
dah update gambar-gambar kawan2 kat page depan.

Baruler nampak dan kenal-kenal sikit wajah otai-otai yang ada.
Hensem hensem belaka. Yang cun pun ada.
Cuma setakat ini seorang jer Otai yang saya dah jumpa.
Yang Nombor 1 tu. Hehe.. Itupun sebab dia datang JB. :D

azryshah
4th October 2007, 10:35 AM
Baru ler dpt kenal2 geng2 utara.. tgk dari gambar tu geng2 utara nie ramai yang OTAI2. :lol:

arie_gaban
4th October 2007, 10:50 AM
yang otai no 1 sampai no 16 kecuali no 12..
no 12 tue belakon ja lebey..hahah..baget2 pegang kamera orang..
hahaha...betui dak azry..

mzaidi
4th October 2007, 10:52 AM
daripada TT ni baru aku tau bahwa masih ramai otai kat utara ni yang aku belum jumpa.....

anuar
4th October 2007, 03:45 PM
daripada TT ni baru aku tau bahwa masih ramai otai kat utara ni yang aku belum jumpa.....

yer...memang betul... bila sekali jumpa.. mcm baru kluar dr pertapaan...hehehe... :D

azroygila2remaja
4th October 2007, 06:24 PM
yang otai no 1 sampai no 16 kecuali no 12..
no 12 tue belakon ja lebey..hahah..baget2 pegang kamera orang..
hahaha...betui dak azry..


nombot 12 tue paling hebat wooo.....
dewa tahap gaban!!

azroygila2remaja
4th October 2007, 06:25 PM
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

Desa boleh tak ang hap det kat muka depan tu gambar ni bersama nama dan domain masing-masing. Boleh kita buat ditectory kehadiran. Senang skit... ramai boleh kenal selain promo skit ler...

Salam ceria buat warga utara semua,

Meriah dan ramai betul yang hadir.
Betul kata bro Hadzley tu. Dan nampaknya Desa pun
dah update gambar-gambar kawan2 kat page depan.

Baruler nampak dan kenal-kenal sikit wajah otai-otai yang ada.
Hensem hensem belaka. Yang cun pun ada.
Cuma setakat ini seorang jer Otai yang saya dah jumpa.
Yang Nombor 1 tu. Hehe.. Itupun sebab dia datang JB. :D



yg nombot 1 mmg otai......tahap dewa2 galaksi dah.....
:twisted: :twisted: :twisted:

azroygila2remaja
4th October 2007, 06:27 PM
daripada TT ni baru aku tau bahwa masih ramai otai kat utara ni yang aku belum jumpa.....



ramai low profile...salah satu yg aku tau hg ar.... :wink:

arie_gaban
5th October 2007, 07:18 AM
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg



nombot 5 tengok pada baju..layan motorshow ja.mana layan TT kat pelita.
tengok janggut tue..kira bertapa paling lama tue..
bukan gaban lagik...azroy(nombot 5) dewa bersayap bawak tongkat dah tue...

selalu macam abg hadzley, jijan, harummanis, silmi, jal, azhgrfx, asmady, ayarx dan beberapa nama lain dengar khabar ja..dewa2 bersayap semua tue..tapi hari tue dapat p..jumpak..baru aku taw..masih banyak yang kena belajaq..

dengan roy aku nak belajaq layan scrambler..bleh men kat ladang tebu..KOLOMPO..AKU DATANG..

ND
5th October 2007, 07:24 AM
huhu...bila la plak aku nak ada kesempatan gi utara jumpa dgn geng2 utara plak... :D

hadzleyharith
5th October 2007, 07:49 AM
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

Desa boleh tak ang hap det kat muka depan tu gambar ni bersama nama dan domain masing-masing. Boleh kita buat ditectory kehadiran. Senang skit... ramai boleh kenal selain promo skit ler...

Salam ceria buat warga utara semua,

Meriah dan ramai betul yang hadir.
Betul kata bro Hadzley tu. Dan nampaknya Desa pun
dah update gambar-gambar kawan2 kat page depan.

Baruler nampak dan kenal-kenal sikit wajah otai-otai yang ada.
Hensem hensem belaka. Yang cun pun ada.
Cuma setakat ini seorang jer Otai yang saya dah jumpa.
Yang Nombor 1 tu. Hehe.. Itupun sebab dia datang JB. :D



yg nombot 1 mmg otai......tahap dewa2 galaksi dah.....
:twisted: :twisted: :twisted:...eik...dewa2 galaksi apa.... carik makan jer...bukan nak menunjuk..aku pon belajaq lagi tu...kita sesama belajar meningkatkan mutu masing-masing.

Ultramen 3...tulun.... ada raksasa kat sini....arghhhh...chabutsssss......

arie_gaban
5th October 2007, 07:55 AM
..eik...dewa2 galaksi apa.... carik makan jer...bukan nak menunjuk..aku pon belajaq lagi tu...kita sesama belajar meningkatkan mutu masing-masing.

Ultramen 3...tulun.... ada raksasa kat sini....arghhhh...chabutsssss......

http://img503.imageshack.us/img503/9782/c02co0.jpg

tudia otromen..yang ada lampu merah..tapi dewa otoromen nie pakai baju belang2 kunin..hahaha..
selamat paggiiii abam hadzley..

ayarx_oren
5th October 2007, 08:20 AM
huhu...bila la plak aku nak ada kesempatan gi utara jumpa dgn geng2 utara plak... :D
mai la turun abam ND..nanti kami hamparan tikar mengkuang...karpet xdak..muhahahhaa

ayarx_oren
5th October 2007, 08:22 AM
..eik...dewa2 galaksi apa.... carik makan jer...bukan nak menunjuk..aku pon belajaq lagi tu...kita sesama belajar meningkatkan mutu masing-masing.

Ultramen 3...tulun.... ada raksasa kat sini....arghhhh...chabutsssss......

http://img503.imageshack.us/img503/9782/c02co0.jpg

tudia otromen..yang ada lampu merah..tapi dewa otoromen nie pakai baju belang2 kunin..hahaha..
selamat paggiiii abam hadzley..

apa2 pun abam fauzibaie tu hampa kena tgk...rilek jaa...sebelah tgn ambik gmbr...

ND
5th October 2007, 08:23 AM
Tikar mengkuang la best..hahaha...

mungkin aku gi penang bulan 11 ni kot..ada wedding member...
tgk nnt camne

azroygila2remaja
5th October 2007, 09:03 AM
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg



nombot 5 tengok pada baju..layan motorshow ja.mana layan TT kat pelita.
tengok janggut tue..kira bertapa paling lama tue..
bukan gaban lagik...azroy(nombot 5) dewa bersayap bawak tongkat dah tue...

selalu macam abg hadzley, jijan, harummanis, silmi, jal, azhgrfx, asmady, ayarx dan beberapa nama lain dengar khabar ja..dewa2 bersayap semua tue..tapi hari tue dapat p..jumpak..baru aku taw..masih banyak yang kena belajaq..

dengan roy aku nak belajaq layan scrambler..bleh men kat ladang tebu..KOLOMPO..AKU DATANG..

ari...aku x neik scrembler.....aku neik motocross ar.....
adeh laa arie...mcm mana aku nak layan TT ari 2...aku tumpang org....anak org 2 sakit....so kami kena laa cau dulu.....lain kali laa naaa

azroygila2remaja
5th October 2007, 09:05 AM
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

Desa boleh tak ang hap det kat muka depan tu gambar ni bersama nama dan domain masing-masing. Boleh kita buat ditectory kehadiran. Senang skit... ramai boleh kenal selain promo skit ler...

Salam ceria buat warga utara semua,

Meriah dan ramai betul yang hadir.
Betul kata bro Hadzley tu. Dan nampaknya Desa pun
dah update gambar-gambar kawan2 kat page depan.

Baruler nampak dan kenal-kenal sikit wajah otai-otai yang ada.
Hensem hensem belaka. Yang cun pun ada.
Cuma setakat ini seorang jer Otai yang saya dah jumpa.
Yang Nombor 1 tu. Hehe.. Itupun sebab dia datang JB. :D



yg nombot 1 mmg otai......tahap dewa2 galaksi dah.....
:twisted: :twisted: :twisted:...eik...dewa2 galaksi apa.... carik makan jer...bukan nak menunjuk..aku pon belajaq lagi tu...kita sesama belajar meningkatkan mutu masing-masing.

Ultramen 3...tulun.... ada raksasa kat sini....arghhhh...chabutsssss......


muahahah....mmg semua cari mkn...
sy pung nak menuntut dgn otai nombot 1 nie...msti bnyk ilmu kan.....
jgn mrh lak kalo sy melawak....
kdg2 org ingat kita perli or kasar....biasa laa 2 org utara...
sori noo hezly.....
apa pun aku adore 17-55 hg....
jeles2....

arie_gaban
5th October 2007, 10:03 AM
rasa-rasa hari tue abam hadzley nak bagik aku 10-20mm dia..rasa2 bila bleh dapat tue..
hang mau 17-55 ja zam..aku dok tunggu 10-20mm tue..tidoq pun tak lena..

arie_gaban
5th October 2007, 10:10 AM
grey menyamar untuk membawa balik hamper..
http://img297.imageshack.us/img297/7936/c01lc1.jpg

abg jijan dengan lens mata ikannya..teringin nak try..tapi tak berani..
http://img297.imageshack.us/img297/5144/c03zr3.jpg

AbdulRazak
5th October 2007, 10:24 AM
abg jijan dengan lens mata ikannya..teringin nak try..tapi tak berani..
http://img297.imageshack.us/img297/5144/c03zr3.jpg

Arie_gaban,

Jangan teringin je bang, cuba try test pinjam jer... abg jijan tu mesti bagi
punya. Lain la kalau arie pinjam untuk bawak balik, mesti dia tak bagi...
pinjam sekejap ok jer... cuma takut kadang2 ada yang tak leh tidor..
teringat lens... mimpi pun pasal lens jugak..

hehe... time jumpa macam ni baru kita tau kelebihan kelebihan lens
tertentu... hehe.. babai..

pitouch
5th October 2007, 12:28 PM
tu la.. aku dah ckp kat ang gaban ... kalo mau beli jek ... tak payah kawin .... muahahahhaa

apapun yg nie tak tak berlaku mlm berbuka tuh .. tapi berlaku selpas berbuka ... cuma mempunyai rentetan dari apa yg berlaku mlm tuh ....
ditujukan khas wat ane silmi .... :twisted: :twisted: RACHUNNNN !!!!

http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/seal.jpg

kuangg ..kuangg .. kuang ..... :twisted: :twisted:

silmi
5th October 2007, 12:56 PM
tu la.. aku dah ckp kat ang gaban ... kalo mau beli jek ... tak payah kawin .... muahahahhaa

apapun yg nie tak tak berlaku mlm berbuka tuh .. tapi berlaku selpas berbuka ... cuma mempunyai rentetan dari apa yg berlaku mlm tuh ....
ditujukan khas wat ane silmi .... :twisted: :twisted: RACHUNNNN !!!!

http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/seal.jpg

kuangg ..kuangg .. kuang ..... :twisted: :twisted:

woi macha... aku baru nak lupakan dia.. hang mai tayang2 pulak... berdarah balik la luka aku nih... kuang2.... :evil:
Aku dah cakap jgn pakai NIKON ramai yang dok racun hang.. mai pakai CANON ... tak ramai yang buleh racun ha ha ha :P

grey6432
5th October 2007, 01:13 PM
grey menyamar untuk membawa balik hamper..
http://img297.imageshack.us/img297/7936/c01lc1.jpg


ada lagik gmq aku............bila masa hg tembak ni woi.................. :shock:

pitouch
5th October 2007, 02:20 PM
woi macha... aku baru nak lupakan dia.. hang mai tayang2 pulak... berdarah balik la luka aku nih... kuang2.... :evil:
Aku dah cakap jgn pakai NIKON ramai yang dok racun hang.. mai pakai CANON ... tak ramai yang buleh racun ha ha ha :P

insyaALLAH ..... my 3rd set maybe ..... :twisted: :twisted: doa doakan :wink:

AbdulRazak
5th October 2007, 02:21 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/seal.jpg


Pitouch,
Fullamak, cantik betul la cara posing macam ni, boleh buat advertisement ni.
hehe... syabasssss....

mikagami
5th October 2007, 04:42 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/seal.jpg


Pitouch,
Fullamak, cantik betul la cara posing macam ni, boleh buat advertisement ni.
hehe... syabasssss....

klu la kamera tu terrrrrrrrrrrrlucut dari jari hang tu...haiz....

azroygila2remaja
5th October 2007, 06:06 PM
rasa-rasa hari tue abam hadzley nak bagik aku 10-20mm dia..rasa2 bila bleh dapat tue..
hang mau 17-55 ja zam..aku dok tunggu 10-20mm tue..tidoq pun tak lena..

10-20 xmahai sgt..& hg kena tau angle nak pakai lense 2...x kalo gambaq nanti x lawa.......

hadzleyharith
5th October 2007, 06:53 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/seal.jpg


Pitouch,
Fullamak, cantik betul la cara posing macam ni, boleh buat advertisement ni.
hehe... syabasssss....

Lawa studio ang pitouch...leh TT kat sini nih... Chabutsssssss........Zhusttttttttttttttt

pitouch
5th October 2007, 08:45 PM
Lawa studio ang pitouch...leh TT kat sini nih... Chabutsssssss........Zhusttttttttttttttt

Studio ...? muhahahahah bilik tido hamba je tuh .. !!!! :lol: :lol: cuma pakai 3 flash :wink:

azroygila2remaja
5th October 2007, 09:49 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/seal.jpg


Pitouch,
Fullamak, cantik betul la cara posing macam ni, boleh buat advertisement ni.
hehe... syabasssss....

haisey macha...camera melambak...lense melambak...flash melambak....dasyat2....
sifoo...turunkn ilmu sket mcm mana leh dpt bnyk2 mcm ni...
haisey siap tayang whitestudio lg....
majuuuuuuuuu utk machaaaaaaaaaaa!!!!! :P :P

fauzibaie
5th October 2007, 11:20 PM
[quote=hadzleyharith]
..eik...dewa2 galaksi apa.... carik makan jer...bukan nak menunjuk..aku pon belajaq lagi tu...kita sesama belajar meningkatkan mutu masing-masing.

Ultramen 3...tulun.... ada raksasa kat sini....arghhhh...chabutsssss......

http://img503.imageshack.us/img503/9782/c02co0.jpg

tudia otromen..yang ada lampu merah..tapi dewa otoromen nie pakai baju belang2 kunin..hahaha..
selamat paggiiii abam hadzley..

apa2 pun abam fauzibaie tu hampa kena tgk...rilek jaa...sebelah tgn ambik gmbr...[/quote:2hzfpxu9]

tu hampa x tengok ,tekan shutter dengan jari kaki lagi. cabuttsssssss 8)

harummanis
7th October 2007, 11:58 AM
http://farm3.static.flickr.com/2140/1502085284_b475eed624_o.jpg

grey6432
7th October 2007, 12:12 PM
http://farm3.static.flickr.com/2140/1502085284_b475eed624_o.jpg
tu dia gmr otai :lol:

mikagami
7th October 2007, 02:57 PM
http://farm3.static.flickr.com/2140/1502085284_b475eed624_o.jpg



tgk tu...klu muka aku camtu tanda2 kena racun la tu... adeh!!!!

daiyo
7th October 2007, 02:59 PM
hehehe memang nampak macam kena racun kan bro kan hahahahaha.....

desa
7th October 2007, 03:16 PM
aku cuma nmpk D70 tu jaa.. yg satu lagi aku buat2 tak nampak.. :lol:

arie_gaban
7th October 2007, 04:01 PM
pitouch dah tunjuk white studio bilik tidor dia..
abg silmi dok kena racun balik..
grey buat2 heran..
mikagami di racun lagik...

mana lagi gambar?

fani76
8th October 2007, 07:56 AM
http://farm3.static.flickr.com/2140/1502085284_b475eed624_o.jpg



tgk tu...klu muka aku camtu tanda2 kena racun la tu... adeh!!!!


dalam hati..: bila aku nak sambar benda ni? :shock:

jejaka
8th October 2007, 08:02 AM
pandai depa meracun noo..

harummanis
9th October 2007, 10:23 PM
http://farm3.static.flickr.com/2005/1524504810_8610e01e44_o.jpg

harummanis
9th October 2007, 10:39 PM
http://farm3.static.flickr.com/2124/1523633233_69953ac724_o.jpg

harummanis
9th October 2007, 10:42 PM
http://farm3.static.flickr.com/2405/1523628591_fa837dee11_o.jpg

harummanis
9th October 2007, 10:48 PM
http://farm3.static.flickr.com/2116/1523622683_66f2749a14_o.jpg

pitouch
9th October 2007, 11:37 PM
http://farm3.static.flickr.com/2116/1523622683_66f2749a14_o.jpg

nampak sgt muka aku ke keTERINGINan lense ang tuh .... apa kata ang hadiahkan kat aku sempena besday aku 18 Oct nie .... muhahahahahhahahahaha :twisted: :twisted: :twisted:

arie_gaban
10th October 2007, 02:13 PM
abg din..apa kata hadiahkan saya sekepin gambar kbx2555..hehehe..

harummanis
10th October 2007, 06:27 PM
abg din..apa kata hadiahkan saya sekepin gambar kbx2555..hehehe..


kui kui kui... hang nak gambaq yg macam mana?

riesyam
11th October 2007, 08:55 AM
ruginya saya terlepas TT nie... Bila nk wat lagi ek?

arie_gaban
11th October 2007, 12:57 PM
abg din..apa kata hadiahkan saya sekepin gambar kbx2555..hehehe..


kui kui kui... hang nak gambaq yg macam mana?

wuiii abg din..ada banyak posisi ke..
bahaya nie...ha ha ha..

harummanis
11th October 2007, 01:49 PM
[quote="arie_gaban":2byb4vp5]abg din..apa kata hadiahkan saya sekepin gambar kbx2555..hehehe..


kui kui kui... hang nak gambaq yg macam mana?

wuiii abg din..ada banyak posisi ke..
bahaya nie...ha ha ha..[/quote:2byb4vp5]

posisi apa plak nie? hang jangan loqlaq! masih bulan puasa lagi nie! :shock:

pitouch
11th October 2007, 02:42 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/DSC_3274-1.jpg

cubaan mengTOUCHup muka abe hensem ..... muhhahahahahhahaha :twisted: :twisted: :twisted:

azri
11th October 2007, 02:47 PM
perghh, mmg manisss..
hahaaa

pitouch
11th October 2007, 03:12 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/DSC_3298.jpg

satu lagik abe hensem tgh test camera ....

*nur yg shoot

pitouch
11th October 2007, 04:19 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/DSC_6401.jpg

My last pic for today !!

ayarx_oren
11th October 2007, 04:43 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/DSC_3274-1.jpg

cubaan mengTOUCHup muka abe hensem ..... muhhahahahahhahaha :twisted: :twisted: :twisted:

perghh..mcm brad pitt la abam din kita...

jejaka
11th October 2007, 07:29 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/DSC_3274-1.jpg

cubaan mengTOUCHup muka abe hensem ..... muhhahahahahhahaha :twisted: :twisted: :twisted:

perghh..mcm brad pitt la abam din kita...

adus.. muda ke tahap belasan tahun..

nak kena belajar teknik PS dari tuan nih..

arie_gaban
17th October 2007, 07:04 PM
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/DSC_6401.jpg

My last pic for today !!

di luar muka abg silmi senyummmm..
lam hati...sapa taw..
dengaq kata tak tidoq 2 3 malam pasai tak pegang kamera...

kamal
1st November 2007, 02:16 PM
salam semua...nak tumpang nyampuk gak..

owh...ni le geng2 fmdc yg shoot masa sabtu 29 sept aritu eh..patut pun nampak pakat ramai2 shoot sekitar sp dalam kul 5 pm...sy nmpk kat area dataran sp ngan bazar ramadan sp ... ramai betui ....

grey6432
1st November 2007, 02:33 PM
salam semua...nak tumpang nyampuk gak..

owh...ni le geng2 fmdc yg shoot masa sabtu 29 sept aritu eh..patut pun nampak pakat ramai2 shoot sekitar sp dalam kul 5 pm...sy nmpk kat area dataran sp ngan bazar ramadan sp ... ramai betui ....

awat abg tak p teguq2.................... :roll:

arie_gaban
1st November 2007, 02:54 PM
up lagik. punya la penyegan aku nie.ha ha ha.sori lambat.dok boring2 nie.up la.kasik panas lain.

::2 jiwang::
http://img337.imageshack.us/img337/9871/c04zs5.jpg

::hazrin..la nie dah ada rambut skit::
http://img178.imageshack.us/img178/1010/c05cy4.jpg

::jal - misai tu smart::
http://img141.imageshack.us/img141/9719/c07vv8.jpg[/img]

fauzibaie
1st November 2007, 06:35 PM
Arie, mana ada rambut dah hazrin tu. Baru malam kemaghin dia tebaih pulak, Botak macam dalam foto di ataih tu.
Dia, kalau rambut panjang sikit saja bini sughoh tidoq luaq la. hi hi hihihih....... 8)

kamal
1st November 2007, 06:37 PM
salam semua...nak tumpang nyampuk gak..

owh...ni le geng2 fmdc yg shoot masa sabtu 29 sept aritu eh..patut pun nampak pakat ramai2 shoot sekitar sp dalam kul 5 pm...sy nmpk kat area dataran sp ngan bazar ramadan sp ... ramai betui ....

awat abg tak p teguq2.................... :roll:

owh...segan lak rasanya..lagipun sy bukan berkamera pun masa tu tgah nak cari parking kat tepi jln .. tup2 abg kuda putih datang menyaman satu persatu keta yg park apelagi cepat2 cabut cari parking kat lain:)

kamal
1st November 2007, 06:38 PM
up lagik. punya la penyegan aku nie.ha ha ha.sori lambat.dok boring2 nie.up la.kasik panas lain.

::2 jiwang::
http://img337.imageshack.us/img337/9871/c04zs5.jpg

::hazrin..la nie dah ada rambut skit::
http://img178.imageshack.us/img178/1010/c05cy4.jpg

::jal - misai tu smart::
http://img141.imageshack.us/img141/9719/c07vv8.jpg[/img]

gambar2 kat atas ni cam familiar je tempatnye...nasi kandar pelita kat jam besar eh..

fauzibaie
1st November 2007, 07:34 PM
memang pun. Ni sessi TT. Mola2 bukak posa kat HotelM'sia. Pastu sambong kat Pelita sampai kol 12 lebih. 8)

mikagami
17th January 2009, 01:06 AM
ahahahhahaha....kenangan2.... thehehehe....

harummanis
17th January 2009, 07:54 AM
ahahahhahaha....kenangan2.... thehehehe....

... ai... teriingat kat ssapa tu? Masih dok contact kah?