PDA

View Full Version : Foto FMDC Utara | Majlis Berbuka Puasa



Pages : [1] 2

desa
29th September 2007, 11:53 PM
Alhamdulillah majlis tersebut berjalan lancar dan meriah. Gambar2 boleh masukkan di sini.

http://www.hadzleyharith.com/2promo/TTPosa.jpg

http://www.hadzleyharith.com/2promo/TTPosa1.jpg

kepada yang nak download gambar group photo saiz besaq.. mai click kat sini..

Gambar 1 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6340copy.jpg)
Gambar 2 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6339copy.jpg)

Closeup Mereka2 Yg Hadir:
Lensa Jal

http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/foto1.jpg
1. che antz
2. saifulnizam
3. nur
4. apit
5. naza
6. hazrin
7. azuwan
8. zul
9. munir
10. eddymohd
11. azizan
12. azri
13. mikagami
14. fani76
15. saifurizan
16. desa
17. grey

Lensa Desa

http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg
1. Hadzley(bertam)
2. Daiyo (as)
3. Ayarx_Oren (penang)
4. Needmax (sp)
5. Azroygila2remaja (as)
6. Fauzibaie (as)
7. Kjay (kepala batas)
8. Jal (sp)
9. Silmi (sp)
10. Asmady (as)
11. Azhar (as)
12. Arie_Gaban (baling)
13. Nurul (as)
14. Anuar (jitra)
15. Nazri (perlis)
16. Harummanis (perlis)

ada lagi tak yg miss??

grey6432
30th September 2007, 12:01 AM
boh ler gmq.........

mzaidi
30th September 2007, 12:08 AM
boh la gambar

desa
30th September 2007, 12:31 AM
ampa boh la gambaq.. aku lotih ni.. aku buh skeping dua.. lain kali aku tambah.. hehe

Majlis pnyampaian hadiah kpd pemenang 'Makan Paling Sopan', Saudari Nur, memenangi sebuah bag kamera beserta Nikon D70s+18-70+50mm f/1.8+SB600+dan beberapa aksesori lain. Hadiah ditaja oleh En. Silmi. Tahniah!
http://img227.imageshack.us/img227/3171/dsc3285lv8.jpg

desa
30th September 2007, 12:32 AM
Antara fotog yg hadir tadi: Afiq (anak Kjay)
http://img154.imageshack.us/img154/375/dsc3281lb4.jpg

grey6432
30th September 2007, 12:36 AM
ampa boh la gambaq.. aku lotih ni.. aku buh skeping dua.. lain kali aku tambah.. hehe

Majlis pnyampaian hadiah kpd pemenang 'Makan Paling Sopan', Saudari Nur, memenangi sebuah bag kamera beserta Nikon D70s+18-70+50mm f/1.8+SB600+dan beberapa aksesori lain. Hadiah ditaja oleh En. Silmi. Tahniah!
http://img227.imageshack.us/img227/3171/dsc3285lv8.jpg

yg blkg tu dah sedia nk lompat mentang2 lah dia tu gaban :lol:

jejaka
30th September 2007, 12:43 AM
ramai tak sampai umah lagi nie.. kalu tak.. sure penuh gambaq.. sakan2 belaka nie..

grey6432
30th September 2007, 12:46 AM
ramai tak sampai umah lagi nie.. kalu tak.. sure penuh gambaq.. sakan2 belaka nie..

lepa semua letih TT............kesian

arie_gaban
30th September 2007, 12:52 AM
http://img511.imageshack.us/img511/8256/01renyihpn1.jpg
10-20mm abg hazley..ketaq pegang lens nie..racun kuat betui..

masa ni abg hazley kata..amik la kat hang lens 10-20mm tue hadiah dari aku..
sebab tue jal pun suka..

p/s: amboi grey..tang nak lompat tue..nampak ja..seb bek muka lindung..kalo tak maluuuu..

grey6432
30th September 2007, 12:53 AM
huhuhu sempoi apa hg lompat :lol:

desa
30th September 2007, 12:55 AM
mamat tu mmg bukan melompatt.. sbnaqnya dia kna denda wat gaya ala2 gorila.. :lol:

nasirzin
30th September 2007, 12:56 AM
syok depa leh buka posa ramai2..bukan selalu leh jumpa mcm nie....upload la foto lagi.....

arie_gaban
30th September 2007, 01:18 AM
http://img161.imageshack.us/img161/6499/03mesoratgq4.jpg
tima kasih pada abg hazley pasai bagik try2 10-20mm..jadik aku upload 10-20mm dulu..tidoq tak lena..

tok guru dok perturun ilmu..
ilmu apa tak tau..takot dok tengok menda lain..
pasai apit muka len ja tue..

desa
30th September 2007, 01:26 AM
huih distortnyaa.. tok guru Asmady yg dok ngajaq td.. tq Sifoo..

rugi sapa tak pi TT td, kami dilayan oleh Shah Rukh Kain
http://img228.imageshack.us/img228/2207/dsc3299vn7.jpg

grey6432
30th September 2007, 01:27 AM
huih distortnyaa.. tok guru Asmady yg dok ngajaq td.. tq Sifoo..

rugi sapa tak pi TT td, kami dilayan oleh Shah Rukh Kain
http://img228.imageshack.us/img228/2207/dsc3299vn7.jpg

lebih krg sama aja avatar hg dgn shah rukh kain ni :lol:

jal
30th September 2007, 01:35 AM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/DSC_5426.jpg

Bismillah......... woit desa hang dah minum no...... :lol: :lol:

desa
30th September 2007, 01:43 AM
Avatar aku Salmon Kain, kira adik badik arr..

Lokasi street shooting td.. JB Walk(Dataran Jam Besaq)
http://img179.imageshack.us/img179/4887/dsc3218zg1.jpg

desa
30th September 2007, 01:44 AM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/DSC_5426.jpg

Bismillah......... woit desa hang dah minum no...... :lol: :lol:

Hehe.. siot tui.. dia pos plak gambaq ni :oops:

arie_gaban
30th September 2007, 01:44 AM
desa..gambar jam besar tue mengembalikan nostalgia time aku darjah 1 dulu lah..

nah sekepin lagik sebelum aku tidoq..nie pun credit pada lens 10-20mm abg hadzley..
http://img519.imageshack.us/img519/6017/03mamaksqx7.jpg

grey6432
30th September 2007, 01:50 AM
http://img259.imageshack.us/img259/9355/tahikayamyj3.jpg
gmr blurrrrrrrrrr :?

jal
30th September 2007, 01:51 AM
desa..gambar jam besar tue mengembalikan nostalgia time aku darjah 1 dulu lah..

nah sekepin lagik sebelum aku tidoq..nie pun credit pada lens 10-20mm abg hadzley..
http://img519.imageshack.us/img519/6017/03mamaksqx7.jpg

hang nak kredit kat lens atau nak kredit nurul :lol:

arie_gaban
30th September 2007, 01:52 AM
desa..gambar jam besar tue mengembalikan nostalgia time aku darjah 1 dulu lah..

nah sekepin lagik sebelum aku tidoq..nie pun credit pada lens 10-20mm abg hadzley..
http://img519.imageshack.us/img519/6017/03mamaksqx7.jpg

hang nak kredit kat lens atau nak kredit nurul :lol:

abg jal..takleh kredit nurul..nampak bonzer dia dok tunggu belakang..plakung kepala aku nanti..

grey6432
30th September 2007, 01:55 AM
http://img339.imageshack.us/img339/1431/jamwq1.jpg
jam memori daun pisang arie :lol:

arie_gaban
30th September 2007, 02:02 AM
http://img339.imageshack.us/img339/1431/jamwq1.jpg
jam memori daun pisang arie :lol:

huyooo...tq grey..hang punya kelaih jugak nie..
aku takda time amukan di dataran nie..

zilzals
30th September 2007, 02:04 AM
semoga ukhuwah terjalin ...
bagusnye.....

arie_gaban
30th September 2007, 02:07 AM
http://img222.imageshack.us/img222/4985/04orgkuatwe4.jpg

betui2 sebelum tidoq...credit goes tue mereka2 yang terlibat dalam proses penyusunaturan majelis nie..
brader silmi..dan sidekick..jal..dan yang lain2 yang ada lam gambar lah..lens cokia..tak masuk kesemua..hahaha..

grey6432
30th September 2007, 02:08 AM
aku ambik gmbo bopa keping aja arie oiii.........

best zilzal dpt jumpa geng............

jal
30th September 2007, 02:10 AM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/DSC_5387.jpg

lepas aku saman reta ni, aku saman kamera hang pulak pasai parking atas jalan..

desa
30th September 2007, 02:12 AM
yup best dpt jumpa ramai2 td.. lebih kurang 35 org yg hadir.. sblm ni knai nama ja, skrg dah knai mukaa.. ada yg mai dari perlis, aloq staq, jitra, penang, ipoh, baling, terima kasih suma kerana sanggup bermusafir.. hehe.. group photo nnt mintak abam hadzley upkan kat sinih..

arie_gaban
30th September 2007, 02:12 AM
aku ambik gmbo bopa keping aja arie oiii.........

best zilzal dpt jumpa geng............

gambar berapa keping tue yang hebat2 saja tue..aku nie amik banyak pasai takda keja apa..
dah la baru join..jadik kena la amik banyak..supaya dapat ingat muka sorang2..

desa
30th September 2007, 02:13 AM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/DSC_5387.jpg

lepas aku saman reta ni, aku saman kamera hang pulak pasai parking atas jalan..

berpuluh2 saman rasanya depa kuaqkan pada hari ni.. termasuk beberapa buah keta geng2 kita.. hehe.. takziah diucapkan.. :lol:

fauzibaie
30th September 2007, 02:17 AM
baru sampai umah.
tak dan nak buat yang kecik atau yang besaq,
masuk FMDC dulu.
Tak tahan dah..........cabuttssssss.

grey6432
30th September 2007, 02:24 AM
baru sampai umah.
tak dan nak buat yang kecik atau yang besaq,
masuk FMDC dulu.
Tak tahan dah..........cabuttssssss.

dan lagi tu masuk tnpa buat yg kecik dan besaq :lol:

grey6432
30th September 2007, 02:26 AM
aku ambik gmbo bopa keping aja arie oiii.........

best zilzal dpt jumpa geng............

gambar berapa keping tue yang hebat2 saja tue..aku nie amik banyak pasai takda keja apa..
dah la baru join..jadik kena la amik banyak..supaya dapat ingat muka sorang2..

mana ada hebat..........

muka aku kenal nma aku masih blur...........nnt dah dpt group foto bleh list nama sorg2 bleh ingat balik

fauzibaie
30th September 2007, 02:31 AM
fuh leganya. :oops:
apa2 pun bagi pihak photog semua, saya ucapkan jutaan terima kasih kepada Harummanis, Silmi dan semua yang terlibat menjayakan perjumpaan ni.Dan juga pada yang datang, kerana sudi beramas mesra. Lepas ni kita buat perjumpaan hari raya pulak.

asmady
30th September 2007, 02:33 AM
sebelum 7.13pm
http://www.studioaston.com/webphotos/sp01.jpg

selepas 7.13pm ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp02.jpg

azuwan
30th September 2007, 02:39 AM
aku tak reti tangkap gambaq
jadi aku tak upload lah gambaq aku
sedih...!!!
korang semua otai2.. gambaq superb2
apa pun seronok gila berjumpa kawan2 semua.. ada yang datang dari perlis, aku dan harummanis lah tuh...
dan yang paling seronot, aku dapat berborak dan beramah mesra dengan 'Nurul'
kekasih lama aku tuh :P

Desa & Gaban, hangpa nak ngorat Nurul ka?
nak nombot tepon nurul buleh mintak dengan aku
aku ejen cari jodoh..

Desa : TQ bagi pinjam mangkuk ajaib untuk di testkan pada kamera buruk aku tuh
Gaban : Bila jumpa, muka tak macam gaban pun, tak dak iras2 langsung
Mikagami : makan kat hotel tadi syiok oo....
Kjay : macam malu2 pun ada... mana taknya... meja kitorang semua laki.. dia sorang ja perempuan dewasa
Silmi : The best organizer... wa salute la
Asmady : Bawak videocam tu.. mana taknya, ada gambaq begerak2 dan buleh tengok kat skrin kamera dia
Fauzi : Bayaq mahai2, makan ciput ja... nyesal ajak makan kat hotel
Jal : U memang macho... sama macam avatar u... tabik springssss
Jijan : Bila nak bagi saya try MATA IKAN?
Apit : Bawak tunang baik2 noh...balik nanti jangan melencong... jangan marah
Nur : dapat hadiah istimewa dari silmi.. tapi apit tak jeles sikit pun
Harummanis : Menjadi tumpuan ramai apabila di suruh perkenalkan diri... ramai photog snap gambaq dia.. (jangan lupa upload dalam forum dahla)
Needmax : hang awat macam malu2 ja....
Nurul : ehem.. cute la u malam tadi
Saiful : Bonzer yang bercadang nak beli D40, tapi di racun oleh azuwan
Azhar : hang tak boleh TT ka tadi? kesian, bini nak ajak balik awal... kena punch card lah tu
Anuar : muka anak macam muka bapak, muka bapak macam muka anak
Grey : senyap2 ja orangnya... tak dapat nak komen sangat
Azri : tak perasaan plak dia buat apa tadi
Nazri : Ada bini tapi tak bawak mai makan sekali kat Sri Malaysia... kesian bini dia sorang2 kat umah
Daiyo : hang duk praktis pakai D80 kan tadi? harap2 rezeki hang sampai lah lepas nih
Che Antz : Hang patut jadi orang gaji, jaga anak Azhar... heheheh
Fany : Terima Kasih tumpangkan kereta.. nak kasi duit minyak dia tolak plak
Hazley : Motion blur kat Signboard landasan keretapi tu tadi, tolong la upload.. nak tengok k
Eddy Mohd : sebab apa nak bergambar sangat dengan bro hazley? itu saya pun tak tau kenapa...maybe idola lah tu kan
nama2 yang tak da senarai tu maaf lah yer..
sebab saya ingat2 cam tu ja, yang tak tesenarai tu mungkin saya terlupa

oklah nak tidoq
bubbye....

azri
30th September 2007, 04:08 AM
http://img.photobucket.com/albums/v510/kr3d/resize_IMG_2572.jpg
hellooo

http://img.photobucket.com/albums/v510/kr3d/resize_IMG_2579.jpg
bang, beli kuih bangg

desa
30th September 2007, 05:25 AM
Desa & Gaban, hangpa nak ngorat Nurul ka?
nak nombot tepon nurul buleh mintak dengan aku
aku ejen cari jodoh..

eh, awat nama aku terlibat?
err nurul single n available lg ka? haha.. rugi x mintak name card dia td.. :lol:

desa
30th September 2007, 05:27 AM
http://img.photobucket.com/albums/v510/kr3d/resize_IMG_2579.jpg
bang, beli kuih bangg

keke.. aku memula nk shoot gak depa ni.. pastu tgk depa dok menjeling manja plak, truih x jd.. haha.. tp baguih depa ni, rajin.. mencari rezeki yg halal.. :lol:

asmady
30th September 2007, 05:29 AM
tempat berkumpul ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp04.jpg

antara kaki foto yg sampai awai ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp03.jpg

utk tatapan desa ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp05.jpg

fauzibaie
30th September 2007, 05:40 AM
depa tak tau nurul tu pi dengan ayah dia.......
dan balek pun dengan ayah dia.....................
sori no...application dah close..............8)

desa
30th September 2007, 05:43 AM
tempat berkumpul ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp04.jpg

antara kaki foto yg sampai awai ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp03.jpg

utk tatapan desa ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp05.jpg

#1, hangpa berkumpul dlm kolam tu ka??

#2 apa motif ambik gambaq kaki ni.. kaki aku x termasuk lak tu..

#3 'tima kaseh' bebanyak la deh.. :roll:

grey6432
30th September 2007, 05:43 AM
Desa & Gaban, hangpa nak ngorat Nurul ka?
nak nombot tepon nurul buleh mintak dengan aku
aku ejen cari jodoh..

eh, awat nama aku terlibat?
err nurul single n available lg ka? haha.. rugi x mintak name card dia td.. :lol:

name kad dia wrna hijau putih tak silap aku...........huhu

desa
30th September 2007, 05:49 AM
Desa & Gaban, hangpa nak ngorat Nurul ka?
nak nombot tepon nurul buleh mintak dengan aku
aku ejen cari jodoh..

eh, awat nama aku terlibat?
err nurul single n available lg ka? haha.. rugi x mintak name card dia td.. :lol:

name kad dia wrna hijau putih tak silap aku...........huhu

ya betoi.. dah nama pon Green Studio.. xkn nk boh warna grey kot.. hehe..

Selamat bersahur..

arie_gaban
30th September 2007, 05:53 AM
azuwan..apa melibatkan aku pulak nie.
tapi rugi hang tak pi TT..
aku dan nurul dok meja asing.abg fauzibie soh kami dok 2..
dia kata sesi beramas mesra..hahaha..cabuttssss...

jejaka
30th September 2007, 05:56 AM
amboi desa.. sakan jugak nooo.. daripada tambahan cawangan.. baik angkat D3.. tak gitu ?

singgah sahur sebentar..

grey6432
30th September 2007, 05:56 AM
Desa & Gaban, hangpa nak ngorat Nurul ka?
nak nombot tepon nurul buleh mintak dengan aku
aku ejen cari jodoh..

eh, awat nama aku terlibat?
err nurul single n available lg ka? haha.. rugi x mintak name card dia td.. :lol:

name kad dia wrna hijau putih tak silap aku...........huhu

ya betoi.. dah nama pon Green Studio.. xkn nk boh warna grey kot.. hehe..

Selamat bersahur..

name kad aku pasti wrna grey.....tapi tak buat pn lagik.....tapi mesti grey jugak..... :lol:

arie_gaban
30th September 2007, 06:01 AM
grey hang nie tak tidoq dari semalam ka..
awai dari aku nie online..gambaq ke 2 tak up lagik nie..
aku dok tunggu hang up dulu yang soq punya..

azroygila2remaja
30th September 2007, 06:01 AM
rajin hampa load gambaq naa....

grey6432
30th September 2007, 06:03 AM
grey hang nie tak tidoq dari semalam ka..
awai dari aku nie online..gambaq ke 2 tak up lagik nie..
aku dok tunggu hang up dulu yang soq punya..

aku tidoq la......baru jga dkt 5.30 tadik aja.........aku mana ada dh gmq nk upload........semua hancuq.......

arie_gaban
30th September 2007, 06:19 AM
http://img219.imageshack.us/img219/4021/05azroyzs3.jpg

masa nampak abg jijan masuk..nampak dah gaya2 scrambler dari abg azroy kita..pasai nampak ada bekas2 selut men moto sebelum majlis berbuka..ini len kali tolak dia bagik ceramah skit sebelum majlis berbuka tue..ada geng janggut dah..hahaha..
grey..gambar aku pun hancuq..tapi belasah ja letak sini..

grey6432
30th September 2007, 06:28 AM
selut?kuang3

gmq aku lagik hancuq

arie_gaban
30th September 2007, 06:34 AM
http://img165.imageshack.us/img165/6849/06mejael0.jpg
abg fauzibaie sebenaqnya tengah kunyah cucuq dah tue..

http://img473.imageshack.us/img473/5373/07harumhp1.jpg
otai2 - harumanis, ayarx dan otai bersayap hadzley...

arie_gaban
30th September 2007, 06:53 AM
http://img504.imageshack.us/img504/6010/08fotogji1.jpg
dari kiri: fotocilik (anak kjay), jal, silmi, azr, desa dan duduk depan harumanis..

http://img233.imageshack.us/img233/9421/09harumaniszl4.jpg
masa harumanis ditemubual secara exclusive oleh ayarx..(masa nie tak promosi beg kaler-kaler lagik)



p/s:haaa..dah takda sapa nak up lagik pagi2 nie..jadik aku yang tengah rajin nie mulun up tak kira2 lah..lepas nie time kita tengok gambar orang saja..

deelapena2903
30th September 2007, 07:10 AM
Rugi lak rasenya ..tak pegi kelmarin...tak pegi keje pun takpe...bukannya selalu dapat jumpai otai2 ni..
tengok gambar yang diupload..memang terasa rugi sangat ler

arie_gaban
30th September 2007, 07:12 AM
Rugi lak rasenya ..tak pegi kelmarin...tak pegi keje pun takpe...bukannya selalu dapat jumpai otai2 ni..
tengok gambar yang diupload..memang terasa rugi sangat ler

benda dah jadik..jadik deelapena..tunggu la di tahun hadapan..
tapi dengar hari tue..depa kata nak serbu rumah harumanis lepas raya..
hahaha..betui ka abg harumanis...cabutttsss..

deelapena2903
30th September 2007, 07:21 AM
Lepas ader sesapa lak yang nak cadang kan sambutan hariraya untuk FMDC Bhgn Utara

ayarx_oren
30th September 2007, 07:23 AM
aku pun ambik gmbr skit ja..bukan apa..pasar ramadan tu sempit sgt..nk tembak pun susah..angkat camera jer silap2
bleh tersinggung org belakang..lagi satu sbb xdak pengalaman buat street shooting dan sampai pun agak lewat..
x sempat nak approach subjek..main belasah jer..gmbr pun jadi cam belasah..wakakaka

gambar street shooting

sessi ramas mesra
http://i69.photobucket.com/albums/i49/ayarx_oren/IMG_1485.jpg

brader ni jual apa ntah..aku snap jaa
http://i69.photobucket.com/albums/i49/ayarx_oren/IMG_1494.jpg

mat rempit no1
http://i69.photobucket.com/albums/i49/ayarx_oren/IMG_1515.jpg

kawan kepada mat rempit no1, mat rempit 2
http://i69.photobucket.com/albums/i49/ayarx_oren/IMG_1517.jpg

hari ni baru aku tau...mahai jugak tudung nih rupanya...theehehehe
http://i69.photobucket.com/albums/i49/ayarx_oren/IMG_1521.jpg

arie_gaban
30th September 2007, 07:39 AM
abam ayarx punya shot berdarah hidung walaupun tak ready nie..

http://img233.imageshack.us/img233/7663/11romantiskj1.jpg
3 orang makan semeja jaaa..

http://img471.imageshack.us/img471/700/13asmadyot3.jpg

http://img471.imageshack.us/img471/3993/14azraf8.jpg
azrgrapix sedang menggelabah selepas ditanyakan mengenai statusnya..haha

http://img233.imageshack.us/img233/3444/15kjayzf9.jpg

jejaka
30th September 2007, 08:40 AM
dengan secara rasminya.. ramai jua lah ahli2 utara yg dinobatkan sebagai otai2 dalam perhimpunan serba otai ini..

cabutssss

azrgrafix
30th September 2007, 09:14 AM
dengan secara rasminya.. ramai jua lah ahli2 utara yg dinobatkan sebagai otai2 dalam perhimpunan serba otai ini..

cabutssss

alhamdullillah ... ada juga wakil otai dari perlis.... duk tunggu otai...sorang ni x mai2....

arie_gaban
30th September 2007, 09:18 AM
dengan secara rasminya.. ramai jua lah ahli2 utara yg dinobatkan sebagai otai2 dalam perhimpunan serba otai ini..

cabutssss

alhamdullillah ... ada juga wakil otai dari perlis.... duk tunggu otai...sorang ni x mai2....

otai2 jugak azhar..mana gambar dari kameramu itu..ha ha ha

buntalshoot
30th September 2007, 09:24 AM
waa waa suka amber tgk gambar2 dema sumer...ceria tul yerkkk.... alhamdulillah...
lama dah geng utara menyepi... kali ini dah ceria kembali...

azrgrafix
30th September 2007, 09:26 AM
waa waa suka amber tgk gambar2 dema sumer...ceria tul yerkkk.... alhamdulillah...
lama dah geng utara menyepi... kali ini dah ceria kembali...

duk tunngu abam bun...turun utara pulak...buat majlis ke @ tt ke

azrgrafix
30th September 2007, 10:09 AM
http://i191.photobucket.com/albums/z57/azr2k7/din.jpg
saya hafizuddin aka abam harummanis.... wakil dari perlis ....
masih solo

arie_gaban
30th September 2007, 10:23 AM
mintak no tipon abg din kat atas...hahaha..nak bagik kat anak2 dara jiran..

kesian nurul semalam..dok sorang2..

http://img443.imageshack.us/img443/2430/20nuruljs1.jpg

azrgrafix
30th September 2007, 10:24 AM
mintak no tipon...hahaha..

no...tel...n alamat sekali...nak pi ke rumah...

jejaka
30th September 2007, 10:27 AM
http://i191.photobucket.com/albums/z57/azr2k7/din.jpg
saya hafizuddin aka abam harummanis.... wakil dari perlis ....
masih solo

amboi.. promote nampak.. huhuhu.. 8)

tak lama dah kot.. dekat sgt2 dah rasanya..

jejaka
30th September 2007, 10:28 AM
mintak no tipon abg din kat atas...hahaha..nak bagik kat anak2 dara jiran..

kesian nurul semalam..dok sorang2..

http://img443.imageshack.us/img443/2430/20nuruljs1.jpg

rasa mcm ada maksud tersirat je nie.. huhuhu..

jejaka
30th September 2007, 10:32 AM
dengan secara rasminya.. ramai jua lah ahli2 utara yg dinobatkan sebagai otai2 dalam perhimpunan serba otai ini..

cabutssss

alhamdullillah ... ada juga wakil otai dari perlis.... duk tunggu otai...sorang ni x mai2....


apa yg ada jugak.. semua yg pi tu otai2 belaka.. memang abih semua otai dah turun SP tu.. tinggai la yg tak otai mcm saya nie.. sedihnyaa.. tunjuk ajar ku sifuuuu..

azrgrafix
30th September 2007, 10:32 AM
http://i191.photobucket.com/albums/z57/azr2k7/din.jpg
saya hafizuddin aka abam harummanis.... wakil dari perlis ....
masih solo

amboi.. promote nampak.. huhuhu.. 8)

tak lama dah kot.. dekat sgt2 dah rasanya..

aku pun rasa aura kenduri.....abam harumanis ni....

arie_gaban
30th September 2007, 10:41 AM
nanti dia panggei la tue..
tengok muka pun berseri jaa..

azrgrafix
30th September 2007, 10:49 AM
http://i191.photobucket.com/albums/z57/azr2k7/f.jpg
abam fauzibaie in action.....

arie_gaban
30th September 2007, 10:58 AM
aku dapat angle belah kanan abg poji nie..
dapat sekali ngan fotog..
cunnnn...lagi azhar..lagiii....lagi....

azrgrafix
30th September 2007, 10:59 AM
kesian nurul semalam..dok sorang2..

http://img443.imageshack.us/img443/2430/20nuruljs1.jpg

arie_gaban ...sabaq no.......

mzaidi
30th September 2007, 11:51 AM
dengan secara rasminya.. ramai jua lah ahli2 utara yg dinobatkan sebagai otai2 dalam perhimpunan serba otai ini..

cabutssss

alhamdullillah ... ada juga wakil otai dari perlis.... duk tunggu otai...sorang ni x mai2....


apa yg ada jugak.. semua yg pi tu otai2 belaka.. memang abih semua otai dah turun SP tu.. tinggai la yg tak otai mcm saya nie.. sedihnyaa.. tunjuk ajar ku sifuuuu..


tu la aku pun mcm hg jgk jejaka

jejaka
30th September 2007, 12:00 PM
http://i191.photobucket.com/albums/z57/azr2k7/f.jpg
abam fauzibaie in action.....

bila abg fauzi nak mai shoot sunset macam ari tu kat kola perlis ni lagi..

sampai ilang matahari tu kena shot.. kami tinggai shot makan je ptg tu..

jejaka
30th September 2007, 12:06 PM
http://img504.imageshack.us/img504/6010/08fotogji1.jpg


apa fotopages adik kita yg kecik tu yer ?

arie_gaban
30th September 2007, 12:16 PM
apa fotopages adik kita yg kecik tu yer ?

abg zam..itu budak kecik pakai dot kom tue..bukan men2..hahaha..
ada gambar afiq tue berdiri tak sama tinggi dengan abg hadzley..
lambat2 skit upload..

jejaka
30th September 2007, 12:48 PM
ganas sungguh la budak2 zaman skrg ni..

arie_gaban
30th September 2007, 01:08 PM
mana lagik gambar2 nie..
semua letih TT sampai soq..
tidoq tak mangkit2..

ayarx_oren
30th September 2007, 01:20 PM
mana lagik gambar2 nie..
semua letih TT sampai soq..

tidoq tak mangkit2..

aku yg tak TT pun balik lena terus x jaga soq...1st day aku x bgn soq nih...
so hari ni x bleh buat kerja2 berat laa...wakakakaka

ni acara kat hotel pulak

meja geng OTAI
http://i69.photobucket.com/albums/i49/ayarx_oren/IMG_1532.jpg

pose istimewa nurul..rasanya abg asmady yg shoot ni
http://i69.photobucket.com/albums/i49/ayarx_oren/IMG_1533.jpg

abg fauzibaie dgn gaya tersendiri...gaya OTAI semua ni.
http://i69.photobucket.com/albums/i49/ayarx_oren/IMG_1550-1.jpg

cgmulia
30th September 2007, 01:54 PM
time aku dah takdak.. hangpa buat grand no.. time aku ada.. nak ajak berbuka pun berapa kerat ja mai..huhuhuhu

fauzibaie
30th September 2007, 01:56 PM
http://i191.photobucket.com/albums/z57/azr2k7/f.jpg
abam fauzibaie in action.....

bila abg fauzi nak mai shoot sunset macam ari tu kat kola perlis ni lagi..

sampai ilang matahari tu kena shot.. kami tinggai shot makan je ptg tu..


ha haha ha....... :lol: :lol: :lol:

desa
30th September 2007, 01:58 PM
waa best2 la gambaq hang ayarxx.. aku x dan nk masuk pon tempat juai2 kain tuu.. :lol:

abam hadzley
http://img174.imageshack.us/img174/3965/dsc3233bw8.jpg

desa
30th September 2007, 02:03 PM
time aku dah takdak.. hangpa buat grand no.. time aku ada.. nak ajak berbuka pun berapa kerat ja mai..huhuhuhu
hehe cg.. masa tu x ramai yg register lg kot.. sy pon masih tak knai DSLR tu natang apa.. ingatkan buah..

ayarx_oren
30th September 2007, 02:11 PM
http://i191.photobucket.com/albums/z57/azr2k7/f.jpg
abam fauzibaie in action.....

bila abg fauzi nak mai shoot sunset macam ari tu kat kola perlis ni lagi..

sampai ilang matahari tu kena shot.. kami tinggai shot makan je ptg tu..


ha haha ha....... :lol: :lol: :lol:

abam fauzibaie tgh mer"rapping" wa..ak..aau wa..ak..auu... wakakaka....cabutzzzzz

desa
30th September 2007, 02:14 PM
arie gaban in action
http://img227.imageshack.us/img227/7554/dsc3239lt3.jpg

desa
30th September 2007, 02:21 PM
teknik Tidoq Dalam Sedaq.. semua org tak perasan abam asmady tgh tidoq masa ni.. pandai dia mnyamaq.. hehe :lol:
http://img225.imageshack.us/img225/7497/dsc3334fb5.jpg

asmady
30th September 2007, 02:29 PM
teknik Tidoq Dalam Sedaq.. semua org tak perasan abam asmady tgh tidoq masa ni.. pandai dia mnyamaq.. hehe :lol:
http://img225.imageshack.us/img225/7497/dsc3334fb5.jpg

hehe ... awat lagu tu?

fauzibaie
30th September 2007, 02:39 PM
teknik Tidoq Dalam Sedaq.. semua org tak perasan abam asmady tgh tidoq masa ni.. pandai dia mnyamaq.. hehe :lol:
http://img225.imageshack.us/img225/7497/dsc3334fb5.jpg

hehe ... awat lagu tu?

kalau biaq kat depa bukan lagu tu saja, lagu three, lagu four pun ada.
lain kali 1 saja OP dibenarkan. yang len bleh bawa kamera tapi dok simpan lam beg..
sapa shoot juga, bila ada orang terima adiah, dia kena lmpat kat belakang.... eh eh hehhh 8)

fauzibaie
30th September 2007, 02:43 PM
sebelum 7.13pm
http://www.studioaston.com/webphotos/sp01.jpg

selepas 7.13pm ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp02.jpg

cuba teka meja mana nih?
D300 tu hadiahnya. cepat cepat... :twisted:

jejaka
30th September 2007, 02:47 PM
arie gaban in action
http://img227.imageshack.us/img227/7554/dsc3239lt3.jpg

skodeng sapa tu .. hua hua..

arie kantoi juga akhirnya..

grey6432
30th September 2007, 02:48 PM
sebelum 7.13pm
http://www.studioaston.com/webphotos/sp01.jpg

selepas 7.13pm ...
http://www.studioaston.com/webphotos/sp02.jpg

cuba teka meja mana nih?
D300 tu hadiahnya. cepat cepat... :twisted:

gmq bawah tu buffet la luaq kan :lol:

mzaidi
30th September 2007, 03:11 PM
arie gaban in action
http://img227.imageshack.us/img227/7554/dsc3239lt3.jpg

skodeng sapa tu .. hua hua..

arie kantoi juga akhirnya..

di mana ada perempuan cantik di situ ada arie....

azri
30th September 2007, 04:20 PM
http://img.photobucket.com/albums/v510/kr3d/resize_IMG_2569.jpg
abang popia sunga petani..

http://img.photobucket.com/albums/v510/kr3d/resize_IMG_2580.jpg
tak pasti plak aku kakak ni dok tumbuk apa..

anuar
30th September 2007, 05:00 PM
salam... terima kasih kepada semua member2 FMDC utara di atas majlis semalam..tanpa majlis tu maka tak kenal la kita no... harap lepaih ni ada lagi majlis2 macam tu...kita buat rumah terbuka pulak ka...mesti lagi meriah kan... :D

azroygila2remaja
30th September 2007, 05:42 PM
rasa mcm artis la plak bila org ambik gambaq aku...wakakakak....
aku jangot ja panjang oii...aku x alim laa...
jgn dok pekena aku lak.

arie_gaban
30th September 2007, 06:08 PM
arie gaban in action


skodeng sapa tu .. hua hua..

arie kantoi juga akhirnya..

di mana ada perempuan cantik di situ ada arie....

wei ayat zaidi tak tahan bulan2 posa tue..abg zam..kepek hidung2..tapi gambar ataih tue ada sekeping ja..hahaha..

ayarx_oren
30th September 2007, 06:17 PM
mana lagi gmbr nih..geng2 hat mai awai...
abam hadzley..desa..apit ngan nur..
hampa 1st group yg p redah pasar ramadan tu..
group aku pi lmbat dah x best sbb org meniaga pakat lari habih
depa dah tau ada org nk ambik gmbr

arie_gaban
30th September 2007, 06:59 PM
tah haih..tengok desa ngan apit dok tengah2 pasar ramadhan dengan abg hadzley..
punya lam..kira aku sampai seri malaysia tue..ada silmi dengan jal ja la..
kira tangkap sampai penuh kad dah tue..tapi tak upload pun kat sini..

azroygila2remaja
30th September 2007, 07:37 PM
lawa lagi comei si nurun 2 naa...tinggi plak 2...siapakah dia?

Dee
30th September 2007, 07:44 PM
http://img.photobucket.com/albums/v510/kr3d/resize_IMG_2580.jpg
tak pasti plak aku kakak ni dok tumbuk apa..
kak tu tumbuk somtam.
ihhh.. rugi la tak attend. raya ni ada lagi dak buat gathering. aku ada di aloq setaq dari 11-15/10.

desa
30th September 2007, 08:20 PM
erm ramai yg knai muka tp x knai nama., dan knai nama tp x knai muka.. so aku upload skit gambaq2 kwn2 kita yg termasuk dalam lensa aku.. tak suma ada.. so nnt sapa2 yg ada gambaq kwn2 kita yg blom termasuk dlm list aku ni tolong upload utk mudah kita knai..

http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

1. Hadzley(bertam)
2. Daiyo (as)
3. Ayarx_Oren (penang)
4. Needmax (sp)
5. Azroygila2remaja (as)
6. Fauzibaie (as)
7. Kjay (kepala batas)
8. Jal (sp)
9. Silmi (sp)
10. Asmady (as)
11. Azhar (as)
12. Arie_Gaban (baling)
13. Nurul (as)
14.
15.
16. Harummanis (perlis)


dan tolong isi tempat kosong sat.. :lol:
*kalau salah tolong betuikan.. maap.. terlupa.. biasa la org tua..

fauzibaie
30th September 2007, 08:43 PM
erm ramai yg knai muka tp x knai nama., dan knai nama tp x knai muka.. so aku upload skit gambaq2 kwn2 kita yg termasuk dalam lensa aku.. tak suma ada.. so nnt sapa2 yg ada gambaq kwn2 kita yg blom termasuk dlm list aku ni tolong upload utk mudah kita knai..

http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

1. Hadzley(bertam)
2. Daiyo (as)
3. Ayarx_Oren (penang)
4. Needmax (sp)
5. Azroygila2remaja (as)
6. Fauzibaie (as)
7. Kjay (kepala batas)
8. Jal (sp)
9. Silmi (sp)
10. Asmady (as)
11. Azhar (as)
12. Arie_Gaban (baling)
13. Nurul (as)
14. Anuar (jitra)
15. Nazri (perlis)
16. Harummanis (perlis)


dan tolong isi tempat kosong sat.. :lol:
*kalau salah tolong betuikan.. maap.. terlupa.. biasa la org tua..[/b]

mfbmh
30th September 2007, 08:49 PM
arie gaban in action
http://img227.imageshack.us/img227/7554/dsc3239lt3.jpg

:D bro in action
hehehehe
kena cekup jgak akhirnya oleh desa

silmi
30th September 2007, 09:42 PM
Tak kan ini saja.. kan ada 35 orang dengan 35 kamera.... mana lagi.. gambar2??? Grup photo pun tak up lagi nih... :D

desa
30th September 2007, 10:08 PM
baru beberapa kerat ja yg timbui tu.. xdan nak bukak pc lg kot.. hehe.. sabaq2.. :lol:

arulz
30th September 2007, 10:13 PM
meriah tui nmpknya...bguih la eratkn ukhwah cmnih....up le group foto...pastu buh name....gmbr tu mcm x lengkap jer...rmai dtg..tp nape de separuh jerk...kekeke :lol: :lol:

desa
30th September 2007, 10:21 PM
meriah tui nmpknya...bguih la eratkn ukhwah cmnih....up le group foto...pastu buh name....gmbr tu mcm x lengkap jer...rmai dtg..tp nape de separuh jerk...kekeke :lol: :lol:

itu laa.. separuh ja yg ada dlm lensa aku nih.. harap nnt ada kwn2 lain yg upkan gambaq mereka2 yg blom termasuk dlm list.. objektif kita nak kenal2 dan beramah mesra.. :lol:

fauzibaie
30th September 2007, 10:41 PM
Depa semua tak upkan gambaq tu bukan gambaq hancuss,
tapi, depa tak reti nak upkan. nak tanya depa segan.
Bagi pihak orang baru aku nak tanya nih. Aku pun tak tau juga. 8)
(Bisek pelan pelan) macam mana nak up foto ha?

jal
30th September 2007, 11:11 PM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/foto.jpg
tambah lagi foto yang hadir malam tu
1. che antz
2. saifulnizam
3. nur
4. apit
5.
6. anuar 2
7.
8. zul
9. munir
10. eddymohd
11. azizan
12. azri
13.
14.
15. saifurizan

yang saya tak kenai tu tolong isikan ye :D

fauzibaie
30th September 2007, 11:19 PM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/foto.jpg
tambah lagi foto yang hadir malam tu
1. che antz
2. saifulnizam
3. nur
4. apit
5.
6. hazrin
7. azuwan
8. zul
9. munir
10. eddymohd
11. azizan
12. azri
13.
14.fani76
15. saifurizan

yang saya tak kenai tu tolong isikan ye :D


yang saya ingat

grey6432
30th September 2007, 11:34 PM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/foto.jpg
tambah lagi foto yang hadir malam tu
1. che antz
2. saifulnizam
3. nur
4. apit
5. naza(ntah btoi ka dak tp rasa bunyi mcm tu)
6. anuar 2
7. azuwan
8. zul
9. munir
10. eddymohd
11. azizan
12. azri
13. mikagami
14.
15. saifurizan

yang saya tak kenai tu tolong isikan ye :D

desa
30th September 2007, 11:35 PM
Depa semua tak upkan gambaq tu bukan gambaq hancuss,
tapi, depa tak reti nak upkan. nak tanya depa segan.
Bagi pihak orang baru aku nak tanya nih. Aku pun tak tau juga. 8)
(Bisek pelan pelan) macam mana nak up foto ha?

Cara nak up gambaq ialah

1. Uploadkan gambaq ada ke mana2 image hosting percuma kegemaran anda.
cth: http://imageshack.us/ (RECOMMENDED-install Toolbar) atau http://photobucket.com/

2. Dah siap upload, sila dapatkan(copy) Direct Link utk gambar tersebut.
cth: http://img007.imageshack.us/img007/1234/gambar1.jpg

3. Masuk dalam forum then taipkan:

Direct Link here
contoh:
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

Siap. harap membantu..
* Pastikan saiz gambar anda menepati syarat2 iaitu tidak lebih 640(long side) x 480 pixel.

azroygila2remaja
30th September 2007, 11:36 PM
desa...nama betoi aku zam....aku org penang....air itam mali...bkn as.....haiya
ni mesti hg xpenah masok wsite aku...kalo hg masok wsite aku....alamat umah merangkap opis aku ada lam 2

desa
30th September 2007, 11:38 PM
Lensa Desa
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg
1. Hadzley(bertam)
2. Daiyo (as)
3. Ayarx_Oren (penang)
4. Needmax (sp)
5. Azroygila2remaja (org penang....air itam mali...bkn as..)
6. Fauzibaie (as)
7. Kjay (kepala batas)
8. Jal (sp)
9. Silmi (sp)
10. Asmady (as)
11. Azhar (as)
12. Arie_Gaban (baling)
13. Nurul (as)
14. Anuar (jitra)
15. Nazri (perlis)
16. Harummanis (perlis)

Lensa Jal
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/foto.jpg
1. che antz
2. saifulnizam
3. nur
4. apit
5.
6. hazrin
7. azuwan
8. zul
9. munir
10. eddymohd
11. azizan
12. azri
13. mikagami
14.fani76
15. saifurizan

desa
30th September 2007, 11:40 PM
desa...nama betoi aku zam....aku org penang....air itam mali...bkn as.....haiya
ni mesti hg xpenah masok wsite aku...kalo hg masok wsite aku....alamat umah merangkap opis aku ada lam 2

sori2.. dah ubah.. :lol:

fauzibaie
30th September 2007, 11:47 PM
Depa semua tak upkan gambaq tu bukan gambaq hancuss,
tapi, depa tak reti nak upkan. nak tanya depa segan.
Bagi pihak orang baru aku nak tanya nih. Aku pun tak tau juga. 8)
(Bisek pelan pelan) macam mana nak up foto ha?

Cara nak up gambaq ialah

1. Uploadkan gambaq ada ke mana2 image hosting percuma kegemaran anda.
cth: http://imageshack.us/ (RECOMMENDED-install Toolbar) atau http://photobucket.com/

2. Dah siap upload, sila dapatkan(copy) Direct Link utk gambar tersebut.
cth: http://img007.imageshack.us/img007/1234/gambar1.jpg

3. Masuk dalam forum then taipkan:

Direct Link here
contoh:
http://img227.imageshack.us/img227/6352/ramai2xe8.jpg

Siap. harap membantu..
* Pastikan saiz gambar anda menepati syarat2 iaitu tidak lebih 640(long side) x 480 pixel.

tengkiu chipoo.
hah dengaq tu semua.
aku dah tolong tanya dah.
lani hampa kena up gambaq banyak2.
jangan up gambaq yang cun2 saja,
gambaq tak cun pun up juga, baru boleh blajaq, kan? 8)

ayarx_oren
30th September 2007, 11:51 PM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/foto.jpg
tambah lagi foto yang hadir malam tu
1. che antz
2. saifulnizam
3. nur
4. apit
5. naza
6. hazrin
7. azuwan
8. zul
9. munir
10. eddymohd
11. azizan
12. azri
13. mikagami
14.fani76
15. saifurizan

yang saya tak kenai tu tolong isikan ye :D


yang saya ingat

azroygila2remaja
1st October 2007, 12:05 AM
desa...aku tringin nak tgk hg mana 1....muahahahha

jal
1st October 2007, 12:10 AM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/foto1.jpg
tambah lagi foto yang hadir malam tu (terlupa lagi 2 orang hehe..)
1. che antz
2. saifulnizam
3. nur
4. apit
5. naza
6. hazrin
7. azuwan
8. zul
9. munir
10. eddymohd
11. azizan
12. azri
13. mikagami
14. fani76
15. saifurizan
16. desa
17. grey

yang saya tak kenai tu tolong isikan ye :D

pitouch
1st October 2007, 12:11 AM
Apit : Bawak tunang baik2 noh...balik nanti jangan melencong... jangan marah
Nur : dapat hadiah istimewa dari silmi.. tapi apit tak jeles sikit pun

Kompom aku balik terussss !!!!

nak jeles apanya ...... aku pon turut pokai ... hahahaha ... tapi apa kisah .. pasal aku pon leh belasah gak set yg tuh .. muhahahaha :twisted: :twisted:

pitouch
1st October 2007, 12:27 AM
Assalamualaikum ........ amboi ..... ampa kalo bab mengata aku ... terre no .. rileks la... aku mcm biasa la .. lepas pkl 12 baru on la .... Ahad pegi kelas mana sempat balik tuh aku nak upload .... ni aku upload sepuas hati .... hahahahaha ....

ni pic dr aku .... banyak sgt ler .... aku up yg nie je la dl .... :twisted:

ANTARA yang hadir ....

http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/1-2.jpg
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/2-1.jpg

Tak reti mengSTREET .... nak mengSTREET gak .....ni la hasil ...

http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/8.jpg

Lepas mengSTREET ... mengRAILWAY plak ....

http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/7-1.jpg

Selepas mengRAILWAY and berbuka ...... meng TT plak .....

http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/4.jpg

Selepas mengTT ..... mengBAZOOKA plak ......

http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/3-2.jpg

And selepas selesai semua ..... akhir kata ........

http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/6.jpg


sekian , terima kasih ....

jumpa lagik 12 tgh malam esoknya plak ... !!! muhahahahahaha :twisted:

desa
1st October 2007, 12:35 AM
tudia apitt.. byk nya.. kira tapau skali utk Nur pnya ka? haha!.. sempoi ar gambaq hang.. D80 ari tu aku rasa Mikagami yg punya kot?

pitouch
1st October 2007, 12:41 AM
tudia apitt.. byk nya.. kira tapau skali utk Nur pnya ka? haha!.. sempoi ar gambaq hang.. D80 ari tu aku rasa Mikagami yg punya kot?

haaa ... betoi la.... mikagami punya camera .... best membelasah sigma harumanis ........ pic atas suma aku punya shot ... nur tak buh lagik ... suruh dia wat sndr .. kah kah kah .... :twisted: :twisted: kecuali pic yg ada muka grey ngan nur tuh .... hadzley yg shot kot guna camera aku .... :wink:

fauzibaie
1st October 2007, 01:41 AM
Ingat dah liwat. Asmady dan aku sampai jam 5.10 ptg.
rupa2nya antara yang terawai. Landmark S.P.

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7053.jpg

panas panaskan badan kamera.

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7061.jpg

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7059.jpg

menjalankan tugas - tabek springggggggs.

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7065.jpg

bukan don't look, tapi don't look back

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7057.jpg

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7064.jpg

fauzibaie
1st October 2007, 01:53 AM
bro, cepat sikit. topi dah ada, nak amek duit beli moto la ni.

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7082.jpg

testing testing

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7077.jpg

insafffff

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7078.jpg

senarai peserta

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7127.jpg

azroygila2remaja
1st October 2007, 01:57 AM
http://farm2.static.flickr.com/1411/1464404188_7f1d794520_o.jpg

pic ni aku shoot time baru2 sampai.....
nanti aku load lg....
gambaq x lawa la sgt pasai pakai lense kit ja..... :D :D

fauzibaie
1st October 2007, 02:03 AM
sapa ada close-up kawan kita hoi. tolong up hoi...

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7117.jpg

(le)laki draw.

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7124-1.jpg

jaga jaga, satgi dia lompat......

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_7133.jpg

selalu minom teh O, malam ni pekena Melo, jadi dia hyper sikit... jangan mare..

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_4543.jpg

sori baru prasan. red eye tak buang. maap ya...

fauzibaie
1st October 2007, 02:07 AM
http://farm2.static.flickr.com/1411/1464404188_7f1d794520_o.jpg

pic ni aku shoot time baru2 sampai.....
nanti aku load lg....
gambaq x lawa la sgt pasai pakai lense kit ja..... :D :D

awat bro. kalau pakai kit lense gambaq tak lawa ka?

fauzibaie
1st October 2007, 02:14 AM
avatar dangan orangnya tak belen langsong. jangan mare....

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_4539-1.jpg

okk. lepaih ni nak tidoq dah.
satgi nak mangkit soq pula.
selamat soq dan slamat posa.
over and out. 8)

desa
1st October 2007, 02:18 AM
ui nmpk bulu idong.. :oops:

slmt tidoq sumaaa..

hadzleyharith
1st October 2007, 07:43 AM
http://www.hadzleyharith.com/2promo/TTPosa1.jpg
http://www.hadzleyharith.com/2promo/TTPosa.jpg

Group Photo geng FMDC Utara.... sorry la semalam sambung tiduq lepas subuh bangun lewat la pulak..tingok-tingok..dah muka 9...panjang ni...

fauzibaie
1st October 2007, 07:48 AM
aku dok perati tengok list nama tu tapi tak boleh cam muka Fuad Ayob tu yang mana satu?
sapa2 ada shot dia tolong upkan, bleh? Tengkiu bery mach. 8)

hadzleyharith
1st October 2007, 07:53 AM
Siapa nak download gambaq Group Photo version besaq..nak print 16" x 20" ka.. 12" x 8" ka.. hampa download kat sini no... Gambaq 1 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6330-copy.jpg) dan Gambaq 2 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6330-copy.jpg)

ni pulak gambaq kat stesen keretapi..

Tajuk: Motion Blur...
http://www.hadzleyharith.com/2promo/DSC_6281.jpg
ni kat jam besaq..
http://www.hadzleyharith.com/2promo/DSC_6243.jpg
kat stesen ketapi..

hadzleyharith
1st October 2007, 08:00 AM
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/lompat.jpg

Antara yang berlaku...

Silmi: Menyerahkan "Hadiah terbesaq kepada Nur"
Nur: Tersipu-sipu menerima "hadiah"...halal no...
Ariel_Gaban (kat belakang tu..): Terlalu gembira...sampai terangkat!!!...

......antara yang berlaku......

hadzleyharith
1st October 2007, 08:04 AM
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6273.jpg
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6271.jpg
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6276.jpg
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6265.jpg

antara street shooting versi "jangan pandang belakang saya.." buat seorang-seorang je... kira self test..

azuwan
1st October 2007, 08:20 AM
avatar dangan orangnya tak belen langsong. jangan mare....

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/IMG_4539-1.jpg

okk. lepaih ni nak tidoq dah.
satgi nak mangkit soq pula.
selamat soq dan slamat posa.
over and out. 8)
selalu kita dengaq white tak belence..
kali nih apa yang tak belence?
aku rasa desa tak belence

betoi jugak macam kita duk kata tu abam pozi
nick name tu macam orang dia bertubuh sasa
macam badang, mesti gagah
sekali mai, tengok2.... lain dari yang lain
tapi hang sempoi...
baling mai talak sombong ooo..
sikit hari lagi kita akan jadi orang sekampung
buleh ajak minum 'a' sekali la deh
- minum 'a' = minum ayaq... orang baling sebut minum 'a' (sebutan huruf a)

azroygila2remaja
1st October 2007, 08:39 AM
sogan tgk hampa...aku pakai biasa ja...hampa smua 2.8

azuwan
1st October 2007, 08:45 AM
sogan tgk hampa...aku pakai biasa ja...hampa smua 2.8
weh... aku pakai kit lens ja..
tak dak nak segan pun (padahal ada jugak perasaan malu2 sikit sebab tengok orang lain semua kamera gabak2)

jejaka
1st October 2007, 09:09 AM
ui nmpk bulu idong.. :oops:

slmt tidoq sumaaa..

sebagai otai a.k.a bakal Mod utk utara...

nampak pi la bulu apa pun.. semua jadi tak pa..




sogan tgk hampa...aku pakai biasa ja...hampa smua 2.8

diyakini sgt2 kit lens tidak menjadi masalah apa pun.. dengan syarat kit lens atau mana2 lens yg digunakan tu tidak bermasalah..

kalau kit lens nikon mcm 18-70 dan 18-135(kot.. betui ka ?) dah cukup hebat sebab range yg serba boleh..

tapi kit lens canon hanya 18-55.. sedihhh oooo.. tapi saya dok guna kit lens ni aje masa awai2 dulu.. syukur dpt apa yang dihajati iaitu GAMBAQ...





sogan tgk hampa...aku pakai biasa ja...hampa smua 2.8
weh... aku pakai kit lens ja..
tak dak nak segan pun (padahal ada jugak perasaan malu2 sikit sebab tengok orang lain semua kamera gabak2)

segan apa nyer.. apa ada pada 2.8 tu ? time panas terik bukan leh guna 2.8 pun.. kamera D80 hg pun gedabak gak.. saya pun risau kot2 kamera tu kena kepala nie.. mesti bonjol punya..

errr.. ada ka dSLR yang tak gedabak ? yang pasti.. setakat la ni majoriti dSLR tak leh sumbat dlm poket.. tak gitu ?

asmady
1st October 2007, 09:13 AM
lain kali bawak p&s je azuwan. takyah nak malu2 & segan. dah sah mmg tak leh lawan kamera org lain.

hadzleyharith
1st October 2007, 09:31 AM
Betol tu..Kit lens pon boleh menghasilkan gambar yang lawa gak..jika kena caranya.. F/2.8 ni untuk indoor ang low light jer selain nak dapat bokeh jika buat portrait...jangan mali..jangan segan.. ada duit lebih..dari job2 tu belilah/upgradelah lens ker body ker..apa-apa yang patut ler..

hadzleyharith
1st October 2007, 09:38 AM
Desa...ang tolong up gambar group tu kat muka depan boleh tak... kasi hapdet skit... :D

grey6432
1st October 2007, 10:02 AM
Siapa nak download gambaq Group Photo version besaq..nak print 16" x 20" ka.. 12" x 8" ka.. hampa download kat sini no... Gambaq 1 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6330-copy.jpg) dan Gambaq 2 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6330-copy.jpg)


awat download gmq ni tak dpt pun?
awat file dia nama sama?
bopa size file ni?
:roll:

mikagami
1st October 2007, 10:18 AM
argggghhhhh!!!!! menci!!! menci!!! pakai DIAL UP!!! nak tgk gambaq kat forum pun susah..upload lagi la...
teman tapi mesra ku semua.. nanti den gi cc yang 2mbps punya den upload...paling lambat malam nie...bnyk tui gambaq dalam kamera aku..sapa tak tau tangkap..hahaha..akan aku upload jua... tunggu....

siap ucapan ringkas dari ku...hehehe..



wahai Hang Desa, benarkah Mawar Nurul belum berpunya?

azuwan
1st October 2007, 10:23 AM
wahai Hang Desa, benarkah Mawar Nurul belum berpunya?
kalo nak hang kena jumpak pak dia dulu
pak dia yang mai malam tu sekali dengan dia
nak nombot dia hang buleh mintak dengan aku :lol:

pitouch
1st October 2007, 10:27 AM
mikagami .... dlm camera ang ada banyak pic aku snap .... upload la .... hehehehe

* AKU DAH BLEH ONLINE DR OPIS !!!!! DAH TAK BLOCK ..... YEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! TQ KEPADA YG MEMBANTU !!!

azuwan
1st October 2007, 10:33 AM
TQ KEPADA YG MEMBANTU !!!
hang syok betui nampakkk...
kalo camtu hang kena open table lagi kat sapa2 yang membantu
dengan cara hang open table lagi macam malam tu kat hotel lain pulak..
hehehesss

mikagami
1st October 2007, 10:51 AM
tudia apitt.. byk nya.. kira tapau skali utk Nur pnya ka? haha!.. sempoi ar gambaq hang.. D80 ari tu aku rasa Mikagami yg punya kot?

haaa ... betoi la.... mikagami punya camera .... best membelasah sigma harumanis ........ pic atas suma aku punya shot ... nur tak buh lagik ... suruh dia wat sndr .. kah kah kah .... :twisted: :twisted: kecuali pic yg ada muka grey ngan nur tuh .... hadzley yg shot kot guna camera aku .... :wink:

nanti aku upload gambaq hang cam2 la gambaq yang hang snap..hahaha,...aku pun tak tau mana satu aku snap....

mikagami
1st October 2007, 10:55 AM
mikagami .... dlm camera ang ada banyak pic aku snap .... upload la .... hehehehe

* AKU DAH BLEH ONLINE DR OPIS !!!!! DAH TAK BLOCK ..... YEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! TQ KEPADA YG MEMBANTU !!!

seperti yang ku kabarkan... DIAL UP nie buat aku tak mandi pagi..hehehe...sabaq noh..aku tak tau mana gambaq hang snap,mana yang desa,nur,grey dan ramai lagi,,,hehehe....gara2 sigma harummanis termount kat situ...



siapakah ayah nurul? ada sapa2 snap? bak kata org2 veteren, nak ngorat anak ngorat pak dulu... ehehehehe..




lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

jejaka
1st October 2007, 10:59 AM
amboi.. menggatal sungguh aihhh.. byk sgt OT nampak.. huhuhu..

silmi
1st October 2007, 11:05 AM
argggghhhhh!!!!! menci!!! menci!!! pakai DIAL UP!!! nak tgk gambaq kat forum pun susah..upload lagi la...
teman tapi mesra ku semua.. nanti den gi cc yang 2mbps punya den upload...paling lambat malam nie...bnyk tui gambaq dalam kamera aku..sapa tak tau tangkap..hahaha..akan aku upload jua... tunggu....

siap ucapan ringkas dari ku...hehehe..



wahai Hang Desa, benarkah Mawar Nurul belum berpunya?

Mikagami, kalau gambaq close up masa TT aku pun shoot banyak jugak pk kamera hang, kira halai la shutter count tu no...ha ha ha... cun woo bila D80 dipasang dengan sigma 70-200 hak milik harumanis tu.... tak tahannnn...

Tak tau la berapa banyak shutter count kamera mikagami malam tu.. ha haham semua sebattt

eddymohd
1st October 2007, 11:05 AM
wah.. cepat siot hangpa semua up gambaq... malu sebenarnya nak upload... maklum la.. ramai otai-otai... tapi takpe.. hangpa tolong komen no... rugi tak gi TT malam tu... :)

sedikit dari saya...

http://farm2.static.flickr.com/1172/1465299955_132f3b412b.jpg
sapa tak beli lagi baju raya.. singgah.. jangan tak singgah..
http://farm2.static.flickr.com/1169/1466154892_7ecefa2439_o.jpg
yang ni jubah style..
http://farm2.static.flickr.com/1418/1465300319_dd95049322_o.jpg
bang.. yang tu display jer ker...
http://farm2.static.flickr.com/1387/1465300491_a2c53a83b1_o.jpg
aa... ko nak berapa? 20... satu 50 sen... markup la aku tolong beli...
http://farm2.static.flickr.com/1227/1466155330_6178e909fe_o.jpg
depa ni tak reti parking ker... letih tangan dah ni..

komen jangan tak komen...

p/s: popular giler si nurul yer... desa.. kontrol... kontrol... studio dia dekat jer wooo... nanti leh pi singgah...

mikagami
1st October 2007, 11:07 AM
argggghhhhh!!!!! menci!!! menci!!! pakai DIAL UP!!! nak tgk gambaq kat forum pun susah..upload lagi la...
teman tapi mesra ku semua.. nanti den gi cc yang 2mbps punya den upload...paling lambat malam nie...bnyk tui gambaq dalam kamera aku..sapa tak tau tangkap..hahaha..akan aku upload jua... tunggu....

siap ucapan ringkas dari ku...hehehe..



wahai Hang Desa, benarkah Mawar Nurul belum berpunya?

Mikagami, kalau gambaq close up masa TT aku pun shoot banyak jugak pk kamera hang, kira halai la shutter count tu no...ha ha ha... cun woo bila D80 dipasang dengan sigma 70-200 hak milik harumanis tu.... tak tahannnn...

Tak tau la berapa banyak shutter count kamera mikagami malam tu.. ha haham semua sebattt

HALALan toyyiba... hehehe... nanti aku saya upload pakat2 mengaku la sapa tangkap noh..gambaq telinga pun ada..haiya...

silmi
1st October 2007, 11:08 AM
aku dok perati tengok list nama tu tapi tak boleh cam muka Fuad Ayob tu yang mana satu?
sapa2 ada shot dia tolong upkan, bleh? Tengkiu bery mach. 8)

abam fauzie ... fuad ayob tak dapat datang last minit ada emergency... tapi dia halalkan duit yang dia dah bayar tuu... he he. dia kirim salam pada semua. lupa nak habaq malam tu..

azuwan
1st October 2007, 11:15 AM
http://i20.photobucket.com/albums/b247/fazzaini/foto.jpg
nak kenai bapak Nurul?
dalam gambaq tu no dua

pitouch
1st October 2007, 11:23 AM
ok .... 2nd upload dr aku ..... mementang dah leh online ... belasah secukup rasa .. muhahahahaha :twisted: :twisted:

1 - Sayang kuuuuu !!!! abisla kau dikerjakan .. tak sempat aku bersama mu di mlm pertama kita .... arghh tidak ....!!! ( keluh arie_gaban tatkala terpaksa mengorbankan hadah lucky draw dia )
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/a.jpg

2 - Mementang dah let go darkside ..... terus dia pi berguru ngan bro asmady pasal white side ye !! :twisted: :twisted:
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/b.jpg

3 - Org dok sebuk dengar taaruf dr Bro Jal ... harumanis tetap selamba mantain melantak .. muhahahahaha
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/c.jpg

4 - Ampa dok suka-suka hati nak ngayat nurul ... sila langkah mayat boduguard dia tuh dulu ..... muhahahahahah !!!
http://i96.photobucket.com/albums/l182/duracoza/d.jpg

sekian dr sy .... lain kali plak ..... :twisted:

jejaka
1st October 2007, 11:27 AM
silmi dah masuk white side ?

ayaqoren dah upgarde kamera ?

wow wow wow ( mcm bunyi mercun papan )

eddymohd
1st October 2007, 11:34 AM
silmi dah masuk white side ?

ayaqoren dah upgarde kamera ?

wow wow wow ( mcm bunyi mercun papan )

bukan mercun papan... meriam buluh..

azuwan
1st October 2007, 11:34 AM
silmi dah masuk white side ?

ayaqoren dah upgarde kamera ?

wow wow wow ( mcm bunyi mercun papan )
heklehhhhh
racun tak kuat
tak mau jugak

hadzleyharith
1st October 2007, 11:34 AM
gambar 1 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6340copy.jpg)
gambar 2 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6339copy.jpg)

ok yang ni..pasti ok..gambar Group Photo saiz Besaq...sapa nak boleh "save as target"

hadzleyharith
1st October 2007, 11:43 AM
Enggang dengan Enggang
Kalau ngantok cari la bantal
Bujang dengan Bujang
Yang dah kawen jangan gatal!

Edisi Camera...

Itam dengan Itam
yang putih dok cam bawang putih
Kalau dah hitam..
jangan nak pakai lens putih.. wakakaka....

silmi
1st October 2007, 11:43 AM
silmi dah masuk white side ?

ayaqoren dah upgarde kamera ?

wow wow wow ( mcm bunyi mercun papan )
heklehhhhh
racun tak kuat
tak mau jugak

:twisted: ish pasai pa 35 org yg hadir malam tadi hanya 5 orang jedi.. yg lain dark vader.? kenapa? kenapa?????? hingga aku teracun d80 + sigma 70-200 f2.8 tuu.. warghhhhh...

buttet
1st October 2007, 11:49 AM
gila aaahh byk gila otai balik kampung nie mesti aku menuntut nie...din harum manis macam biasa aaa aku balik perlis aku nak sedut ilmu dari ang :P

daiyo
1st October 2007, 11:50 AM
alhamdulillah semuanya selesai ..tadak masalah...bagi saya yg baru join da club...pon ghasa sronok dapat jumpa ngan semua tok-tok guru...otai-otai.....yg paling saya dok ingat otai asmady dok tanya size baju kita ada ka daiyo.??? muahahahahh xxxL tak pon xxxxL muahuahuah....tapi memang semua besh la ...happening.....cuma sedey tak leh nk ghasa kebestan camera sendri laghik huhuhuh....tapi xpa lepaih nih kita leh buat TT sendri kot no otai-otai utara no...hahahahah banyak nak kena blajaq nih ...harap2 otai2 utara nih ..sudi la memberi tunjuk ajaq....kat saya no.....otai harummaneh pon besh......gak malam tuh..dia ajaq bab tripod nak kepak laghu mana...apa2 hal pon a very thanxillion to otai bro silmi...muches gracias senor.....

cgmulia
1st October 2007, 12:00 PM
ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..

pitouch
1st October 2007, 12:04 PM
ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..

amboiii ... perli ke nieh ..? hehehehe ....

kami lagik2 la mengalu-alukan kedatangan/kembalinya "ORG LAMA" ke utara .... :wink:

hadzleyharith
1st October 2007, 12:06 PM
ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..

CG..ang nak berguru apa dengan kami...kami nak tunggu ang mai singgah Utara nak berguru ... ramai yang ringhu kat ang ni... wakakakaka....

jejaka
1st October 2007, 12:15 PM
ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..


kena buat kenduri besar2an sempena keberangkatan pulang otai senior kita nie..

jejaka
1st October 2007, 12:19 PM
:twisted: ish pasai pa 35 org yg hadir malam tadi hanya 5 orang jedi.. yg lain dark vader.? kenapa? kenapa?????? hingga aku teracun d80 + sigma 70-200 f2.8 tuu.. warghhhhh...

nak buat mcm mana.. mmg lumrah hero sikit aje bilangannya.. kadang2 tu sorang aje hero nya.. bro silmi pun kategori hero gak..

bestnya ada byk sifu.. tunjuk ajar ku sifuuuu

hadzleyharith
1st October 2007, 12:29 PM
Kisah TT Utara...

http://www.hadzleyharith.com/2Promo/posa1.jpg
...Tok...keta tu bawa laju tu tok.... :D

http://www.hadzleyharith.com/2Promo/posa.jpg
..maka..semua pakat-pakat mai otel la...
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/posa3.jpg
...kejadian yang berlaku 5 minit sebelum 7.13pm..
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/posa2.jpg
...semua pakat tinggal body riban-riban regenya...aku gak yang jadi sekuriti...wakakakaka...


wey...mana lagi gambaq hampa ni...

hadzleyharith
1st October 2007, 12:38 PM
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/POSA4.jpg

Berdiri dari kiri:...,....,....,......,....,
Duduk baris tengah:.....,......,.......,
Duduk baris depan:...,....,.....,

Tiada dalam gambar:.....

Chabutssssssss................

arie_gaban
1st October 2007, 12:43 PM
betui kata abg hadzley..time nak berbuka pakat2 tinggai kamera ataih kerusi ngan meja ja.
mentang2 semua pakat ada sorang satu..jadik tak heran lah..

yang penting..masing2 PERCAYA antara satu sama lain..

geng alor setar..pencipta tshirt fmdc utara versi terbaru punya geng.
http://img221.imageshack.us/img221/917/19teamgh6.jpg

http://img398.imageshack.us/img398/3756/16jimbapu2.jpg

harummanis
1st October 2007, 12:48 PM
http://farm2.static.flickr.com/1325/1466435222_1763d81577_o.jpg

arie_gaban
1st October 2007, 12:53 PM
abg silmi nampak jauh lebih mudah dari biasa..hehehe..
inilah kehebatan abg din kita..bleh tangkap gambar nampak muda beberapa tahun..

arie_gaban
1st October 2007, 12:53 PM
abg hadzley dan pesaing terdekat setakat ini afiq dengan laman web dia http://www.afiq.kong(abg jejaka tanya semalam)
http://img467.imageshack.us/img467/1862/16tiruee2.jpg

kita bukan along..kita cuma mau tolong...tolong bayar apa yang dah dimakan tadik yek..
http://img398.imageshack.us/img398/6909/18utangft7.jpg

arie_gaban
1st October 2007, 12:56 PM
Berdiri dari kiri:...,....,....,......,....,
Duduk baris tengah:.....,......,.......,
Duduk baris depan:...,....,.....,

Tiada dalam gambar:.....

Chabutssssssss................

seb bek yang tiada dalam gambar akhirnya ada kat atas tue..dengan otai afiq..

jejaka
1st October 2007, 12:57 PM
abg hadzley dan pesaing terdekat setakat ini afiq dengan laman web dia http://www.afiq.kong(abg jejaka tanya semalam)
http://img467.imageshack.us/img467/1862/16tiruee2.jpg

haduihhhh.. otai hazley pun pakai tripod ratus2.. adik afiq selamba je Handheld.. ganas sungguh..

harummanis
1st October 2007, 12:58 PM
http://farm2.static.flickr.com/1103/1465621275_e2d7870990_o.jpg

harummanis
1st October 2007, 01:00 PM
http://farm2.static.flickr.com/1323/1466438692_63b46b6356_o.jpg

pitouch
1st October 2007, 01:02 PM
http://farm2.static.flickr.com/1323/1466438692_63b46b6356_o.jpg

arghhh..... tidak...... caught in action ..... :oops:

errrr.... nak original files bleh ..? muhahahahahha :twisted:

arie_gaban
1st October 2007, 01:02 PM
http://farm2.static.flickr.com/1323/1466438692_63b46b6356_o.jpg

2 orang tunangan nie..sampai muncung lens pun nak ditemukan aih..tau la bercinta pun..
moment abg harummanis mmg mavelesssss..

arie_gaban
1st October 2007, 01:03 PM
http://img206.imageshack.us/img206/5994/17jimba2um6.jpg

silmi
1st October 2007, 01:06 PM
http://farm2.static.flickr.com/1323/1466438692_63b46b6356_o.jpg

sampai saat ini, inilah gambar terbaik aku rasa warghhhh.. apa ? nak hadiah...?? :evil:

jejaka
1st October 2007, 01:08 PM
http://farm2.static.flickr.com/1323/1466438692_63b46b6356_o.jpg

sampai saat ini, inilah gambar terbaik aku rasa warghhhh.. apa ? nak hadiah...?? :evil:

aduh.. nak kata apa mcm nie.. penangan org lama atau penangan tempias reuters ?

hadzleyharith
1st October 2007, 01:09 PM
http://farm2.static.flickr.com/1323/1466438692_63b46b6356_o.jpg

sampai saat ini, inilah gambar terbaik aku rasa warghhhh.. apa ? nak hadiah...?? :evil:

wakakaka.."coughted in action".... ni lah jika semua orang ada camera... abis tembak menembak...wakakaka...chabutsss....zhusssstttttt.. ...

cgmulia
1st October 2007, 01:21 PM
ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..

amboiii ... perli ke nieh ..? hehehehe ....

kami lagik2 la mengalu-alukan kedatangan/kembalinya "ORG LAMA" ke utara .... :wink:



ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..

CG..ang nak berguru apa dengan kami...kami nak tunggu ang mai singgah Utara nak berguru ... ramai yang ringhu kat ang ni... wakakakaka....



ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..


kena buat kenduri besar2an sempena keberangkatan pulang otai senior kita nie..

siapa lah aku...bukan seperti yg kalian sangka kan.. waaaa

hadzleyharith
1st October 2007, 01:22 PM
ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..

amboiii ... perli ke nieh ..? hehehehe ....

kami lagik2 la mengalu-alukan kedatangan/kembalinya "ORG LAMA" ke utara .... :wink:



ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..

CG..ang nak berguru apa dengan kami...kami nak tunggu ang mai singgah Utara nak berguru ... ramai yang ringhu kat ang ni... wakakakaka....



ramai sungguh otai di utara... kalau saya ke utara.. agak2 otai2 ni sudi tak jumpa saya??? nak berguru gak ni..


kena buat kenduri besar2an sempena keberangkatan pulang otai senior kita nie..

siapa lah aku...bukan seperti yg kalian sangka kan.. waaaa

Chewah... phiewwwweeeeettttt.....

hadzleyharith
1st October 2007, 01:30 PM
abg hadzley dan pesaing terdekat setakat ini afiq dengan laman web dia http://www.afiq.kong(abg jejaka tanya semalam)
http://img467.imageshack.us/img467/1862/16tiruee2.jpg

haduihhhh.. otai hazley pun pakai tripod ratus2.. adik afiq selamba je Handheld.. ganas sungguh..

tu la pasal... Afiq tu enjin baru... saya ni enjin lama skit (tapi tak lama sangat la...)...wakakakaka..


kepada yang nak download gambar group photo saiz besaq.. mai click kat sini..

Gambar 1 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6340copy.jpg)
Gambar 2 (http://www.hadzleyharith.com/2Promo/DSC_6339copy.jpg)

kalau tak leh downloat habaq mai no...

fauzibaie
1st October 2007, 01:49 PM
http://farm2.static.flickr.com/1323/1466438692_63b46b6356_o.jpg

hasil hang tangkap aku aku tangkap hang.......

http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/3-2.jpg

foto sebelah kanan ya. yang sebelah kiri tu dok prektis nak tangkap gambaq burong.
anak dia lepaih mana pun tak tau. 8)

azroygila2remaja
1st October 2007, 02:34 PM
muahahah....semua fire aku...best2.....makasih di atas pandangan otai2 semua...
aku hamba buangkan sifat kemaluan 2...wakakakak

azuwan
1st October 2007, 02:51 PM
http://www.hadzleyharith.com/2Promo/POSA4.jpg
2 keping gambar group yang di upload berturut2 oleh bro hadzley telah menampakkan gaya manchor (macho) abam azr.
bila sekali tengok tak perasan.. bila 2 kali tengok baru nampak abam azr buat gaya kasapnova...
huhuu.. malu la cikit.. anak dah berderet....
hahahha... jangan marah.. nanti kita lepak lagi kat stadium...
aku tak bersisha.. tapi aku suka tengok hangpa duk baik punya paipon sisha tu...
huhuh layannnnnn

arie_gaban
1st October 2007, 03:08 PM
wah..rindu shisha stadium..
bila lagik azr..azuan..
sp ada ka wei...hahaha...shisha stadium la layan..
azuwan..hang taw pasai pa azhar buat gaya kasanova..
pasai dia dok sebelah orang bujang trang tang tang....hahah..

azuwan
1st October 2007, 03:34 PM
azuwan..hang taw pasai pa azhar buat gaya kasanova..
pasai dia dok sebelah orang bujang trang tang tang....hahah..
oyaka...
hang lah orang bujang tu kan
tapi hang apa barang.. bujang sat ja
sok lusa dah nak naik pelamin
aku nih baru betui bujang treng teng teng... :roll:

daiyo
1st October 2007, 03:50 PM
wah..rindu shisha stadium..
bila lagik azr..azuan..
sp ada ka wei...hahaha...shisha stadium la layan..
azuwan..hang taw pasai pa azhar buat gaya kasanova..
pasai dia dok sebelah orang bujang trang tang tang....hahah..

huhuh jom aaa arie azuwan kita kasik berasap ngan dapoq sisha hehhehe besh nih besh nih ....

azuwan
1st October 2007, 03:52 PM
huhuh jom aaa arie azuwan kita kasik berasap ngan dapoq sisha hehhehe besh nih besh nih ....
hang dah balik kl kan...
camna nak berjumpa kat stadiung

sorry off topic
weh camera camna?
dah angkat ka?

harummanis
1st October 2007, 03:57 PM
http://farm2.static.flickr.com/1317/1466428974_88613b9c1e_o.jpg

daiyo
1st October 2007, 03:57 PM
huhuh jom aaa arie azuwan kita kasik berasap ngan dapoq sisha hehhehe besh nih besh nih ....
hang dah balik kl kan...
camna nak berjumpa kat stadiung

sorry off topic
weh camera camna?
dah angkat ka?

on da way .......haghi slasa nih aku balik aloq staq ...ado gheja kat aloq setaq ngan kangaq...aku dok sampai jumaat....ghehehehe besh nih besh

harummanis
1st October 2007, 04:00 PM
http://farm2.static.flickr.com/1070/1465578073_f5897a0534_o.jpg

nasirzin
1st October 2007, 04:08 PM
abam azr....x uplaod gambaq lagi ka...

jejaka
1st October 2007, 04:19 PM
apa lagi experiment yg hangpa semua buat kat sana ?

hadzleyharith
1st October 2007, 04:21 PM
http://farm2.static.flickr.com/1070/1465578073_f5897a0534_o.jpg

gambaq ni kalau dapat yang besaq skit leh edit jadik poster wayang gambaq... cam cerita pilem hindustan la pulak...wakakaka...Din up la..leh edit tu..

azryshah
1st October 2007, 04:27 PM
http://i120.photobucket.com/albums/o183/fauzibaie/FMDC%20UTARA/3-2.jpg

besaq teropong dier.. :lol:

desa
1st October 2007, 04:56 PM
aduh internet hampeh la plak.. 20 saat skali terdc.. gila.. satg la belek2 blk page2 yg ada.. uhuhu smlm baru 8 page..

ayarx_oren
1st October 2007, 05:02 PM
baru aku tau..geng2 utara ramai yg dok on9 kat opis..depa kalau weekend kira out of coverage laahhh..
mai hari insin..trus jadi 5 page...

desa
1st October 2007, 05:05 PM
baru aku tau..geng2 utara ramai yg dok on9 kat opis..depa kalau weekend kira out of coverage laahhh..
mai hari insin..trus jadi 5 page...

yg herannya, depa ni cuti ahad ka??

ayarx_oren
1st October 2007, 05:06 PM
baru aku tau..geng2 utara ramai yg dok on9 kat opis..depa kalau weekend kira out of coverage laahhh..
mai hari insin..trus jadi 5 page...

yg herannya, depa ni cuti ahad ka??

cuba tanya depa..banyak yg dok ja kedah..gheja di penang..

mikagami
1st October 2007, 05:11 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087186.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087187.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087188.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087189.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087190.jpg


1.asmady
2.fauzibaie
3.hadzley harith
4.jal
5.silmi

daiyo
1st October 2007, 05:14 PM
[quote="ayarx_oren":173wvhlw]baru aku tau..geng2 utara ramai yg dok on9 kat opis..depa kalau weekend kira out of coverage laahhh..
mai hari insin..trus jadi 5 page...

yg herannya, depa ni cuti ahad ka??

cuba tanya depa..banyak yg dok ja kedah..gheja di penang..[/quote:173wvhlw]

muahuahuahua tambah plak hat dok gheja kat klumpo nih ...dah tentu2 cuti haghi ahad gheja haghi senayan :D :D

mikagami
1st October 2007, 05:15 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087203.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087204.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087205.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087206.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087207.jpg


1.pitouch
2.azroy
3.harummanis
4.kjay
5.saiful (green studio)

desa
1st October 2007, 05:17 PM
tudia mikagami close up abih.. keke.. lg best boh nama2 setiap sorang tuu.. hihi

mikagami
1st October 2007, 05:19 PM
tudia mikagami close up abih.. keke.. lg best boh nama2 setiap sorang tuu.. hihi


bukan semua gambaq aku snap!! ramai dok test malam tu..harap maklum!!! hehehehe

desa
1st October 2007, 05:29 PM
tudia mikagami close up abih.. keke.. lg best boh nama2 setiap sorang tuu.. hihi


bukan semua gambaq aku snap!! ramai dok test malam tu..harap maklum!!! hehehehe

keke.. tauu.. kamera ang ari tu jd kamera public.. hehe.. aku pon ada tumpang skaki gakk. mintak halai shutter count noh.. :lol:

azrgrafix
1st October 2007, 05:30 PM
[quote="ayarx_oren":1igxi9b1]baru aku tau..geng2 utara ramai yg dok on9 kat opis..depa kalau weekend kira out of coverage laahhh..
mai hari insin..trus jadi 5 page...

yg herannya, depa ni cuti ahad ka??

cuba tanya depa..banyak yg dok ja kedah..gheja di penang..

muahuahuahua tambah plak hat dok gheja kat klumpo nih ...dah tentu2 cuti haghi ahad gheja haghi senayan :D :D[/quote:1igxi9b1]

sama dgn aku keje tiap2 har...mencari sesuap nasi utk berbuka posa..... :D :D :D

mikagami
1st October 2007, 05:37 PM
tudia mikagami close up abih.. keke.. lg best boh nama2 setiap sorang tuu.. hihi


bukan semua gambaq aku snap!! ramai dok test malam tu..harap maklum!!! hehehehe

keke.. tauu.. kamera ang ari tu jd kamera public.. hehe.. aku pon ada tumpang skaki gakk. mintak halai shutter count noh.. :lol:

berkat tu otai2 pegang...moga2 teknik and skill berjangkit la..hehehehe

desa
1st October 2007, 05:38 PM
tudia mikagami close up abih.. keke.. lg best boh nama2 setiap sorang tuu.. hihi


bukan semua gambaq aku snap!! ramai dok test malam tu..harap maklum!!! hehehehe

keke.. tauu.. kamera ang ari tu jd kamera public.. hehe.. aku pon ada tumpang skaki gakk. mintak halai shutter count noh.. :lol:

berkat tu otai2 pegang...moga2 teknik and skill berjangkit la..hehehehe

kamera aku ari tu pon jd public gak.. haha.. takpa2.. amik berkat.. :lol:

mikagami
1st October 2007, 05:43 PM
tudia mikagami close up abih.. keke.. lg best boh nama2 setiap sorang tuu.. hihi


bukan semua gambaq aku snap!! ramai dok test malam tu..harap maklum!!! hehehehe

keke.. tauu.. kamera ang ari tu jd kamera public.. hehe.. aku pon ada tumpang skaki gakk. mintak halai shutter count noh.. :lol:

berkat tu otai2 pegang...moga2 teknik and skill berjangkit la..hehehehe

kamera aku ari tu pon jd public gak.. haha.. takpa2.. amik berkat.. :lol:

lagi berkat klu harummanis bagi sigma tu kat aku free.... heheheheh :lol: :lol: :lol:

mikagami
1st October 2007, 05:47 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087385.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087386.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087387.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087388.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087403.jpg

mikagami
1st October 2007, 05:50 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087404.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087405.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087406.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087407.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087428.jpg

mikagami
1st October 2007, 05:51 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087429.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087430.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087431.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087432.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087464.jpg

jejaka
1st October 2007, 05:52 PM
kalau gambaq awek.. sampai kelubang jerawat kena fokus yer..

mikagami
1st October 2007, 05:53 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087466.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087467.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087469.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087471.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087479.jpg

mikagami
1st October 2007, 05:54 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087480.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087481.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087482.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087483.jpg

mikagami
1st October 2007, 05:57 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087490.jpg
http://2.srv.fotopages.com/2/16087491.jpg

mikagami
1st October 2007, 06:00 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087492.jpg

"kan mama dah cakap..komposisi kena jaga..ini apa semua?? rubbish!!"


http://2.srv.fotopages.com/2/16087493.jpg


saya telah mendapat tahu rahsia encik desa..beliau pernah menjadi seorang lecturer ekonomi di indonesia..terlihat beliau (kanan) bersama student dan lecturer lain...

desa
1st October 2007, 06:02 PM
haha hampeh ang mikagamii!

azroygila2remaja
1st October 2007, 06:26 PM
arigaban- i adore yr jangot....

mikagami
1st October 2007, 06:48 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087781.jpg


tahniah kepada NAZRI kerana anda sangat bertuah beraDa di shutter counts yang ke 5555 di kamera saya...

harummanis
1st October 2007, 07:10 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087781.jpg


tahniah kepada NAZRI kerana anda sangat bertuah beraDa di shutter counts yang ke 5555 di kamera saya...


Kelia! nombor cabutan bertuah dia pun naik (no. 19), dapat hamper.


lepas raya leh p tikam. 195555, 555519, 551955, 155559, 515595, 555195, 519555.... :twisted:

desa
1st October 2007, 07:30 PM
mmg bertuah abam nazri kita ni.. ehhe :lol:
mikagami, cuba check si arie gaban plak.. kot2 ada ong jugak.. :D

mikagami
1st October 2007, 09:10 PM
harummanis - thanks sebab buat cadangan and hantaq aku balik beserta dengan tazkirah ringkas yang begitu bermakna.and tak lupa bagi pinjam sigma tu..nak bagi aku pun aku tak kesah.

silmi - thanks sebab arrangekan majlis dan makan2..ehehe...sentiasa tersenyum

azrgrafik - thanks very much bawak benda alah tu..nanti ajaq aku pekena sisha..

desa - setelah sekian lama berforum,chat,sms..at last nampak gak rupa hang..

fani76 - terserlah sudah siapa dirimu yang sebenarnya..hehehe

fauzibaie - ingat sapa la yang pakai nama ni..rupanya org lama..semoga anak mendapat kejayan cemerlang

azuan - hehe..partner aku makan..and dok habaq muka anuar serupa muka anak dia..dah anak dia..haahahaha

anuar - bersama2 menjamu selera..salam kenalan..

kjay - nanti bagi la lagi murah cuci gambaq situ..ala kira adik beradik da la..hehehe

ayarxoren - thanks jugak sebab klu harummanis tak mai maka aku akan mengikutimu pulang..hehe.. dan dasat la 'wakenabeb' yang hang buat..

grey - hehehe... non stop talking

azroy - tak sembang sangat..next TT kita sembang2.

pitouch - hang memang sempoi

nur - tunang hang memang sempoi..haha..nak gambaq hang dok snap aku,ada dalam fotopages den

asmady- tak lekang dari senyuman..berjiwa bapak2..dan tak lokek berkongsi ilmu..

jal - abg jal..simpan rambut panjang la baru rock..hehehe...

hadzleyharith - tak sempat sembang pun..hehe..next tym insyaallah.. dok bertam kan? saya pongsu seribu ja..

saiful and saifurizan - sempat amik kad nama ja..

nurul - aku dok keliru mana satu tunang apit..aku ingat yang nie..klu aku tau single..aku buat KAKAK ANGKAT...wahahahaha...lariii!!! nanti next tym TT jgn serik mai lagi..

arie gaban - lu pun sempoi ler..hehehe

che antz - tak sempat borak panjang ler.

hazrin - sempat tegur2 camtu ja..tapi lyk ur style la...

zul - jumpa lagi kita..hehe..org yang memperkenalkan aku dengan FMDC

needmax - ehehe..aku macam pernah jumpa hang la..hang dok mana?

nazri - bertuah hang..dok kat shutter counts aku yang ke 5555!!! hehehe

dan yang lain2 lagi..harap next TT kita lebih beramas mesra lagi...


hidup SILMI!!!! eh.. FMDC..hehehe...



p/s: sape yang rekod video pakai handset tu eh?aku tak pasti handset tu kepunyaan ayarxoren atau azuan... nak copy video tu le...

mikagami
1st October 2007, 09:12 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087781.jpg


tahniah kepada NAZRI kerana anda sangat bertuah beraDa di shutter counts yang ke 5555 di kamera saya...


Kelia! nombor cabutan bertuah dia pun naik (no. 19), dapat hamper.


lepas raya leh p tikam. 195555, 555519, 551955, 155559, 515595, 555195, 519555.... :twisted:

pengalaman nampak susun2 nombor.... :twisted: :twisted: :twisted:

fauzibaie
1st October 2007, 09:34 PM
http://farm2.static.flickr.com/1070/1465578073_f5897a0534_o.jpg

aku percaya nurul tak prasan dia sedang di senep ni.
kalaulah dia tahu, dia pandang kamera dan senyum,
wah, mesti cun abis. tarok title -'The Bodyguard'.

arie gaban - minyak angin cap kapak dah belika dak lagi.
10-20mm punya racun tu. kalau dah ada minyak kapak tu,
bleh lah praktis awai2.bleh kawtim ngan tunang pasai hantaran nanti...

mikagami
1st October 2007, 09:42 PM
http://farm2.static.flickr.com/1070/1465578073_f5897a0534_o.jpg

aku percaya nurul tak prasan dia sedang di senep ni.
kalaulah dia tahu, dia pandang kamera dan senyum,
wah, mesti cun abis. tarok title -'The Bodyguard'.

arie gaban - minyak angin cap kapak dah belika dak lagi.
10-20mm punya racun tu. kalau dah ada minyak kapak tu,
bleh lah praktis awai2.bleh kawtim ngan tunang pasai hantaran nanti...

alahai...manisnya senyuman dan jelingan mu... bukan ko la hazrin..sebok je...hehehe

fauzibaie
1st October 2007, 09:55 PM
dua tiga ari ni jenoh tesedak nurul kita.
depa kata macam macam no.
hah nurul, jawab la balek.
jangan biaq kat depa saja.
hai, tak kan tak dak gambaq nak up kot.
korang2 pun dua tiga puloh kepin............ 8)

desa
1st October 2007, 09:56 PM
dua tiga ari ni jenoh tesedak nurul kita.
depa kata macam macam no.
hah nurul, jawab la balek.
jangan biaq kat depa saja.
hai, tak kan tak dak gambaq nak up kot.
korang2 pun dua tiga puloh kepin............ 8)

gambaq nurul byk la kot.. haha.. the only single awek ari tuu.. haha..

azroygila2remaja
1st October 2007, 09:59 PM
aku ingat aku sorg dok 'usyar' minah 2....gopa2 ny ramai lg yg beratoq....hai laaa dunia2

harummanis
1st October 2007, 10:06 PM
http://farm2.static.flickr.com/1119/1468468138_1f0b22b819_o.jpg

desa
1st October 2007, 10:07 PM
wei geng FMDC Bhgn Utara, Cawangan AloqStaq/Perlih, tamau organize majlis Aidilfitri ka?? :D

harummanis
1st October 2007, 10:07 PM
http://farm2.static.flickr.com/1169/1467605809_6c0ca17342_o.jpg

desa
1st October 2007, 10:08 PM
http://farm2.static.flickr.com/1119/1468468138_1f0b22b819_o.jpg

masa ni abam asmady tgh ngajaq kami berkenaan Clipping Mask.. tq2 sifoo.. jasamu di kenang.. :lol:

desa
1st October 2007, 10:09 PM
http://farm2.static.flickr.com/1169/1467605809_6c0ca17342_o.jpg

RACHUN!! :twisted:

harummanis
1st October 2007, 10:09 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16087781.jpg


tahniah kepada NAZRI kerana anda sangat bertuah beraDa di shutter counts yang ke 5555 di kamera saya...


Kelia! nombor cabutan bertuah dia pun naik (no. 19), dapat hamper.


lepas raya leh p tikam. 195555, 555519, 551955, 155559, 515595, 555195, 519555.... :twisted:

pengalaman nampak susun2 nombor.... :twisted: :twisted: :twisted:


tikam! tikam!.... 515955, 551595

harummanis
1st October 2007, 10:10 PM
http://farm2.static.flickr.com/1075/1468465134_05099f0d03_o.jpg

pitouch
1st October 2007, 10:30 PM
salam ..... setelah tgk mikagami buat satu round TQ list dia .... aku pon tergerak aku nak wat gak .... :twisted:

************************************************** ********************************************

Aku ikut list mikagami ... kalo terMISS ... bagitau naa....

HARUMANIS - Ang mmg sempoi , tapi sempoi lagik 70-200 tuh , next TT bawak lagik ... TQ membenarkan aku membelasah ...

SILMI - Tq sebab berjaya arrange majlis nie ..... TQ juga sebab letgo kat aku system tuh ... ada budak tidoq lena mlm tuh :lol:

AZR - Tq and sorry bro ... tak sempat sembang lama ... dok meja jauh2 .... :cry:

DESA - Ang tetap maintain hensem .... next TT aku bawak seguni Business Card bagi kat ang ... :lol:

FANI76 - Ingatkan girls memula .... hehehehe btw ... sorry ye bro .. tak sempat sembang lama2 aritu ... :cry:

FAUZIBAIE - Orang lama yg berjiwa muda , best la bro ... next TT sy nak korek rahsia+ilmu banyak2 ... :twisted:

AZUAN - Mcm pernah tgk la .... tapi di mana ya ..... :roll:

ANUAR - Errr ..... nanti kita sembang panjang lagik .. aritu tak berapa nak sempat.. dok belasah kamera jek ... hehehe :lol:

KJAY - Ttp semangat even berbadan 2 .. siap bawak apprentice lagik ... cayalah !! :wink:

AYARXOREN - Mai la pindah do seberang weiii .. bleh TT selalu ... hahahaha ... 8)

GREY - Ang rileks and cool je time TT , nanti kalo free kita turun town penang jalan2 shoting ... :wink:

AZROY - Tinggi betoi ang .... tapi janggut ang mmg mahai , dr penampilan ang tak terserlah kejiwangan ang noo .. pandai ang cover .. nanti kita jumpa lagik ..:wink:

PITOUCH - ___________________ sila isi sndr ... muhahahahahaha :twisted:

NUR - Nanti lepas kawin kalo abg kuar mlm balik lewat .... pi TT la tu .. jgn riso .. dok umah dendiam .... :twisted: :twisted:

ASMADY - Ttp cool mcm biasa , tapi kesian depa TT tempat No Smoking area noo .... :P

JAL - dlm gambaq ngan yg live ttp hensem ..... tang misai tuh yang mahai ...... photog paling banyak gambaq mlm tuh rasanya ... :twisted:

HADZLEYH HARITH - Tq for keep me in touch with FMDC while i m not able to logged on !! nanti kita arrage satu lagik TT

SAIFULNIZAM - Aku ngatkan ang nie bonzer nurul .... muhahahaha ... :twisted:

SAIFULRIZAN - Abe yg paling pemalu rasanya .... tak sempat borak panjang .. nanti kita borak panjang lagik ye bro ..

NURUL - Pemalu nya adik sorang nieh ... ngat kan nur tuh pemalu ni lagik 49X pemalu ... diammmmmmm ja ... ampa wat apa pon ttp rileks ... :oops:

ARIE_GABAN - Mcm biasa ang mmg gaban .... sifat kepimpinan ang sebagai cikgu mmg terserlah dengan ke POT PET ang tuh .. tapi ang mmg sempoi muhahaha :lol:

CHE ANTZ - Tak sempat borak panjang , tapi dah kenal rupa .. next time leh tego ..

HAZRIN - Ang lawak la gak masa TT ... best .... !! nanti kita rembat lense harumanis lagik :twisted:

ZUL - Aku tabik kat ang .... bersemangat waja dgn FMDC .... dari ipoh ke SP kita jumpa noo .. pas ni kita jumpa d Las Vegas plak .. shooting Tom Cruise .. muhahahah :twisted:

NEEDMAX - Adus .... tak sempat nak interview abis ... next time aku interview ang .. tapi ms TT ang ramah gak ... next time kita gelak2 lagik... :twisted:

NAZRI - Ramah gak ang .... tapi sempat borak2 time makan jek ..... lain kali kita borak panjang ye ... :wink:

JIJAN - Nanti kalo sy bleh singah kat romantis... kita borak panjang .... TQ bagi test MATAIKAN :roll:

NAZA - Sorry bro... tak sempat borak panjang next TT k .... :wink:

MUNIR - Sorry gak.... pasal tegur2 mcm tuh jek ... tak sempat nak borak panjang ... next time maybe .. :cry:

DAIYO - Sorry too ..... tak sempat borak panjang .....

AZRI - Tak sempat borak banyak .... next time ...... k

MIKAGAMI - Muhahahahahhaha ...... tolong halalkan Shutter Count D80 anda... teruja sgt bila D80 bergabung dengan Sigma 70-200 tuh .... next time sila KENDURIKAN lagik .... :twisted: :twisted:


ada sesapa lagik yg ketinggalan ..? kalo ada mintak maaf ler.... aku mmg tak sempat review habis semua org .. next time kalo jumpa tegur2 la yeaaa ...

mikagami
1st October 2007, 10:43 PM
http://2.srv.fotopages.com/2/16089291.jpg


aku belek2 file CSI terjumpa nie...apit dah berkahwin???

desa
1st October 2007, 10:43 PM
NUR - Nanti lepas kawin kalo abg kuar mlm balik lewat .... pi TT la tu .. jgn riso .. dok umah dendiam .... :twisted: :twisted:


hat ni aku paling suka. hahaha!! ang lupa ka dia pon photog gak.. bila ang TT musti la dia pon nk TT.. NO EXCUSED! :twisted: