PDA

View Full Version : Jemputan Kenduri Aqiqah | asmady



asmady
9th October 2007, 02:24 PM
assalamualaikum,

sy ingin menjemput semua alhi FMDC ke majlis kenduri aqiqah anak sy pada hari khamis 18hb oktober di no. 70 kg hujung mergong, km 4 jln putra, alor star. kepada rakan2 utara pernah berjumpa dgn sy, sy harap dpt meluangkan masa utk dtg & pada yg belum pernah berjumpa, mungkin kita boleh berkenalan pada hari kenduri tu nanti.

terima kasih.

majlis mula selepas zohor (tq azhar, tlg peringat sy).

map rumah
http://www.studioaston.com/webphotos/map01.JPG

azrgrafix
9th October 2007, 02:37 PM
majlis aqiqah...start pukul berapa...abam asmady...

kingmarul
9th October 2007, 02:40 PM
adoii...
kalau tahun ni turn saya balik area sana..mesti best...
tp mana tau...
insyallah, kalau saya tertekan pedal minyak ke Changlun....
:lol:

mzaidi
9th October 2007, 02:49 PM
InsyaAllah kalau saya tak jadi ikut AN pi Songkla

asmady
9th October 2007, 02:54 PM
majlis mula lepas zohor.

hazrin
9th October 2007, 03:34 PM
aisey.. sori laa bro, xdpt dtg.., tgh dok kt kampon lagi laa 18hb tu.. coti sampe 21hb..

putera_pawaka
9th October 2007, 03:39 PM
adoii...
kalau tahun ni turn saya balik area sana..mesti best...
tp mana tau...
insyallah, kalau saya tertekan pedal minyak ke Changlun....
:lol:
woit balik ler canglun..bleh kita TT kat siam nanti..
aku balik utara tahun nih n sambung job wedding kat sana..ekekekekeke

mercizwa
9th October 2007, 03:39 PM
kalo sempat bleh la datang!!!

hadzleyharith
9th October 2007, 03:58 PM
adoii...
kalau tahun ni turn saya balik area sana..mesti best...
tp mana tau...
insyallah, kalau saya tertekan pedal minyak ke Changlun....
:lol:
woit balik ler canglun..bleh kita TT kat siam nanti..
aku balik utara tahun nih n sambung job wedding kat sana..ekekekekeke

InsyaAllah saya pi..Asmady...,

Putera & King... ko halo-halo aku yek ...aku ada area aloq staq jer... 019-4651199 lokal kol di Utara... :D

pesona_lady
9th October 2007, 04:23 PM
uikkk ?? 18 okt ? cam pernahku dengar date ini .. tp dimana ye ? sepa ntah .. ngan date nih ??? :lol: :lol:
abg mady ... mintak maap naa Nur takleh nak pegi laa .. koje ... :cry:

kingmarul
9th October 2007, 04:27 PM
adoii...
kalau tahun ni turn saya balik area sana..mesti best...
tp mana tau...
insyallah, kalau saya tertekan pedal minyak ke Changlun....
:lol:
woit balik ler canglun..bleh kita TT kat siam nanti..
aku balik utara tahun nih n sambung job wedding kat sana..ekekekekeke

InsyaAllah saya pi..Asmady...,

Putera & King... ko halo-halo aku yek ...aku ada area aloq staq jer... 019-4651199 lokal kol di Utara... :D

insyallah bro hazrey....kalau minyak di isytihar turun 50% dan tol 70%....
din : time aku balik johor la hg nk ke arah sana....cessssssss

pitouch
9th October 2007, 04:36 PM
adusss ..... :cry:

minta maaf awal2 tak dapat hadir ..... keje time tuh .. :cry:
takleh nak pegi .. kalo tak leh sambut besday saya sekali .... muhahahaha :twisted:

harummanis
9th October 2007, 10:33 PM
...InsyaAllah, nanti kami p.

Sazahan
9th October 2007, 11:05 PM
terima kasih... tp jauh sgt.... :wink:

fani76
10th October 2007, 12:14 AM
wah..ini dah bagus..insyaallah kalau takdak aral melintang.. 8)

fauzibaie
11th October 2007, 10:02 PM
Insya Allah. Tak ada aral sampailah saya. Terima kasih...

arie_gaban
17th October 2007, 07:02 PM
desa..bawak aku yang demam nie..

azuwan
19th October 2007, 01:38 PM
sori abg mady
saya tak dapat nak p sebab ada kenduri jugak pada hari yang sama
program berjalan dengan lancar kot noh?
ok selamat

harummanis
19th October 2007, 02:00 PM
... Abam Asmady, saya minta maaf tak dapat p. terkena keracunan makanan (muntah + cirit birit). harini ni masih dok recovery. semuga majlis telah berjalan lancar.

kalau ada pictures, upload la kat sini. leh kami tengok sama.

selamat!

asmady
19th October 2007, 04:19 PM
takpe harumanis. moga cepat baik ... ni kan dah nak mula shooting kawin ... jaga kesihatan tu :)
timakasih pada sedara adi, fauzi, saif, nazri & zaidi yg dtg ke majlis.
bab gambaq tu, sy x shoot sgt pun sbb kawan sy yg tlg cover majlis tu. gambaq2 esk baru dia dpt bagi kt sy. yg sikit2 sy ada tu sy dah upload kt FP sy.

mzaidi
19th October 2007, 07:21 PM
TQ abg mady atas layanan dan jemputan ke majlis penuh nikmat kelazatan makanan