PDA

View Full Version : 16 Dec 2007 Urgent Job | Kenduri Kahwin, Perlis



iezach
24th October 2007, 01:59 PM
Member aku nak kawin (akad nikah sekali) di Perlis 16/12/07
Sesiapa yang free boleh bagi quotation direct email aku
zakri.zakaria@siemens.com URGENT!
:D Tolong yek....

sinister
24th October 2007, 02:33 PM
cepat2 org perlis!..

hadzleyharith
24th October 2007, 03:26 PM
tolong cek email yek....makaseh...

putera_pawaka
24th October 2007, 03:35 PM
aku pun dah email...

iezach
24th October 2007, 05:01 PM
Makasih otai-otai semua.....

Sapa free boleh hantar lagi...
Direct email na.....
Nanti senang bagi Pengantin (org yang nak bayar) pilih. :D

sobriazmi
24th October 2007, 05:02 PM
mana jejaka ni.. oit nizam..anto email wey....

jejaka
24th October 2007, 05:19 PM
tak leh anto.. aku dh ada job ari tu.. sapa2 nak join sekali.. roger2 la..

sobriazmi
24th October 2007, 05:25 PM
perlih tu... balik kg..yea yea.....

cgmulia
24th October 2007, 08:48 PM
masa tu aku ada di langkawi rasanya...

ayarx_oren
24th October 2007, 10:20 PM
masa tu aku ada di langkawi rasanya...

nak ikut...aku xdak job wei...wakakakakaa

iezach
6th November 2007, 08:03 AM
Assalammualaikum semua,
Terima kasih pada semua yang hantar quotation pada saya. Untuk makluman semua pengantin dah dapat fotog. Balik kampung ari tu konon nak discuss dgn family dia. Rupanya mak pengantin dah carikan untuk dia. so malas la dia nak melawan org tuanya tu. :cry:
Sekali lagi terima kasih diucapkan dan maaf lewat bagitau, saya pun tau kemarin lepaih abg fauzibaie (model hensem terkini) tanya.

mnazri
6th November 2007, 08:10 AM
aku pun dh ada job dh....
masa tu aku dh kt grid daaaaaaaaaa

hadzleyharith
6th November 2007, 08:29 AM
bila dapat result ni...siapa OP?... siapa yang dapat memenuhi citarasa pelanggan tuu?...

iezach
6th November 2007, 09:08 AM
Tak tau la bang... Dia kata mak dia dah dapatkan. malas la nak tanya. kalu saya jumpa dia insyaallah saya tanya.

fauzibaie
6th November 2007, 10:12 AM
Assalammualaikum semua,
Terima kasih pada semua yang hantar quotation pada saya. Untuk makluman semua pengantin dah dapat fotog. Balik kampung ari tu konon nak discuss dgn family dia. Rupanya mak pengantin dah carikan untuk dia. so malas la dia nak melawan org tuanya tu. :cry:
Sekali lagi terima kasih diucapkan dan maaf lewat bagitau, saya pun tau kemarin lepaih abg fauzibaie (model hensem terkini) tanya.

Makasehhhhhhhhhhh.... 8)

jejaka
6th November 2007, 07:56 PM
tahniah dah dpt photog.. tak nak jemput makan kenduri sekali kaa.. leh praktiss.. trat trat tarttttt

fauzibaie
6th November 2007, 08:41 PM
yang semawa diri tu boleh pi ka? 16hb tu sabtu. job belambak dok tunggu tu.
tentu dia dah cari geng2 fotog lain pi menembak sama tuh....
apa2 pun selamat pengantin baru pada yang akan kawen bulan Nov & Disember nih.. 8)
bunyi macam 40D continuos shooting aja tu..... (racun)

jejaka
8th November 2007, 11:04 AM
Member aku nak kawin (akad nikah sekali) di Perlis 16/12/07
Sesiapa yang free boleh bagi quotation direct email aku
zakri.zakaria@siemens.com URGENT!
:D Tolong yek....


err.. baru perasan..

kenapa perlu email direct ke email kawan yg nak tlg kawan tu ?

biasanya contact direct kawan yg nak kawin tu kannn..

saje je..

iezach
9th November 2007, 08:12 AM
Kalau yang direct email tu pun pakai kompeni punya. Bayangkan lah yang 'kawan' dia tu.
Ala bang tak de unsur2 jenayah atau sabotaj.

azuwan
9th November 2007, 11:07 AM
Kalau yang direct email tu pun pakai kompeni punya. Bayangkan lah yang 'kawan' dia tu.
Ala bang tak de unsur2 jenayah atau sabotaj.
maksudnya camna
kurang paham la

iezach
9th November 2007, 11:20 AM
maksudnya saya ikhlas nak tolong dia. dia dok melilau cari fotog. saya rasa tempat terbaik untuk cari fotog kat sini la. dia tak ada email address pun. abih tu saya guna la email saya untuk tuan2 semua hantaq quotation untuk dia. saya jadi org tgh je. komesen apa pun tak dak. just tolong kawan. itu je.....

jejaka
9th November 2007, 12:23 PM
takde kaitan dengan jenayah, sabotaj atau komisen.. cuma biasanya org akan direct contact kepada si pengantin sebab lagi mudah.. bercakap berdasarkan apa yg biasa berlaku.. bila luarbiasa tu yg menarik perhatian sket..

jangan mare aaa..

iezach
9th November 2007, 02:25 PM
tak mau marah nanti kena juai. :lol:

azuwan
9th November 2007, 06:18 PM
so apa perkembangan topik nih
dah dapat ka blum?
kalo dah dapat tu kira ok lah...

ayarx_oren
9th November 2007, 08:36 PM
rasanya dah dpt kot..so tuan modd sila lock topik nih..