PDA

View Full Version : peralatan fotografi untuk disewa:Ipoh area



arasky
17th January 2008, 04:45 PM
Assalamualaikum,
Saya ada beberapa lens dan kamera untuk disewakan kepada ahli FMDC area yg berdekatan.
Berikut adalah senarai lens (untuk Nikon) ngan harga nye sekali (untuk members).

1) Nikon D70s body only+1 battery+1gb CF Card (RM110/day, RM190/2days)

2) Sigma 10-20mm nikon mount (RM120/day, RM220/2days)

3) AF Nikkor 80-200mm f/2.8D pushpull (RM120/day, RM220/2days)

4) AF Nikkor 105mm f/2.8 micro (RM100/day, RM180/2days)

5) AF Nikkor 50mm f/1.8D (RM30/day, RM50/2days)

6) AF Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5 (RM60/day, RM100/2days)

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi ahmad di talian 012-5754321
boleh collect item di malim nawar.

p/s - sediakan satu salinan IC depan belakang untuk memudahkan urusan.

fauzibaie
17th January 2008, 04:51 PM
Leh tahan juga harganya ya.
:D 8)

trexclanz
17th January 2008, 04:55 PM
ooo ader jugak orang yang buat sewaan mcm ni yer..
baru saya tau..
hehehhehehhehe
besar modal bisnes mcm ni..
hehhehhe

eddymohd
17th January 2008, 05:06 PM
ala ipoh ker... kalau area SP/Kulim ni leh jugak aku sewa sekali dua... :(

shahrul3235
18th January 2008, 03:25 AM
ooo ader jugak orang yang buat sewaan mcm ni yer..
baru saya tau..
hehehhehehhehe
besar modal bisnes mcm ni..
hehhehhe

bukan setakat modal je besar..tapi risiko pun besar gak :D