PDA

View Full Version : Library Project@Rumah Nurul Hidayah, Bukit Gantang Perak



norsalina
20th February 2008, 10:30 AM
Pertama sekali, mintak maaf bgtau last minute. Projek kecil ni sebenarnya projek kawan saya. Saya cuma war-warkan di sini kalau ada org sebelah Perak yang free nak join. Saya target untuk 23hb shj. Sbb dh terlalu lewat nak confirmkan homestay. Untuk yang nak join, saya nak maklumkan kita mungkin terlibat on 23hb tu untuk setup library sahaja. Lain-lain, mcm makan2 tu kita settle sendiri la.

Kalau serius nak ikut, call saya: 013 325 7835

Library Project@Rumah Nurul Hidayah: Itinerary
Here is the tentative itinerary for trip to deliver the books and setting up a mini-library at Rumah Nurul Hidayah,Kati, Bukit Gantang, Perak on the 23rd February 2008.

23rd Feb 2008 (Saturday)

9.00 a.m. - Rendezvous at Toll Jalan Duta and depart to K.Kangsar.
12.00 p.m. - Arrive at Rumah Nurul Hidayah
12.30 p.m. - Lunch
1.30 p.m - Zuhur & Rest
2.30 p.m. - Setting up the library
5.30 p.m. - Rest
8.30 p.m. - BBQ with the kids at Rumah Nurul Hidayah
10.30 p.m. Sleep @ homestay

24 February (Sunday)

8.00 a.m - Depart back to KL. (Might be leaving earlier - as Abang Jiwarasa pointed out that 24th Feb is the nomination day for PRU 12)


boleh refer sini : http://drbubbles.blogspot.com

azryshah
20th February 2008, 11:39 AM
apa lagik geng2 utara... sapa2 nak belajar dari photographer profesional mcm norsalina nie ini ler masanya
sorry saya tak dpt pergi ada hal keluarga minggu nie :lol:

norsalina
20th February 2008, 11:46 AM
apa lagik geng2 utara... sapa2 nak belajar dari photographer profesional mcm norsalina nie ini ler masanya
sorry saya tak dpt pergi ada hal keluarga minggu nie :lol:


azry, sat gi aku ban hang dua minit baru hang tau. :p.

slumber
20th February 2008, 11:49 AM
Good effort...Nak jugak join tapi short notice... Tak dapat teman nak pegi...
Maybe next time kita try organize kat area KL/Selangor...

norsalina
20th February 2008, 12:17 PM
tak pe..no problem..sy doakan keinginan anda diberi ganjaran olehNya.

harummanis
20th February 2008, 12:44 PM
Pertama sekali, mintak maaf bgtau last minute. Projek kecil ni sebenarnya projek kawan saya. Saya cuma war-warkan di sini kalau ada org sebelah Perak yang free nak join. Saya target untuk 23hb shj. Sbb dh terlalu lewat nak confirmkan homestay. Untuk yang nak join, saya nak maklumkan kita mungkin terlibat on 23hb tu untuk setup library sahaja. Lain-lain, mcm makan2 tu kita settle sendiri la.

Kalau serius nak ikut, call saya: 013 325 7835

Library Project@Rumah Nurul Hidayah: Itinerary
Here is the tentative itinerary for trip to deliver the books and setting up a mini-library at Rumah Nurul Hidayah,Kati, Bukit Gantang, Perak on the 23rd February 2008.

23rd Feb 2008 (Saturday)

9.00 a.m. - Rendezvous at Toll Jalan Duta and depart to K.Kangsar.
12.00 p.m. - Arrive at Rumah Nurul Hidayah
12.30 p.m. - Lunch
1.30 p.m - Zuhur & Rest
2.30 p.m. - Setting up the library
5.30 p.m. - Rest
8.30 p.m. - BBQ with the kids at Rumah Nurul Hidayah
10.30 p.m. Sleep @ homestay

24 February (Sunday)

8.00 a.m - Depart back to KL. (Might be leaving earlier - as Abang Jiwarasa pointed out that 24th Feb is the nomination day for PRU 12)


boleh refer sini : http://drbubbles.blogspot.com


... kalau la ada lagi ahli FMDC yang dapat join, apakah buku2 yg dikehendaki utk setup library tu? Thanks!

norsalina
20th February 2008, 02:18 PM
oo..bukunye dah ada. cuma aktiviti nak setup rak-rak, dan balut buku untuk library tu je. library kecik je ni. buku-buku tu semua dah dibeli hasil dari sumbangan org ramai sejak bulan lepas di website kawan saya tu.

tapi, kalau nak menyumbang jugak, bawak la buku2 yg ada. nanti smpi sana sort out.

norsalina
25th February 2008, 02:46 PM
sikit gambo masa projek dijalankan

http://img247.imageshack.us/img247/2074/21354964lg6.jpg

norsalina
25th February 2008, 02:46 PM
http://img407.imageshack.us/img407/3633/59657476hu8.jpg

norsalina
25th February 2008, 02:47 PM
http://img407.imageshack.us/img407/8461/56383584or7.jpg

norsalina
25th February 2008, 02:48 PM
http://img264.imageshack.us/img264/5217/36752016jb3.jpg

norsalina
25th February 2008, 02:49 PM
http://img247.imageshack.us/img247/246/92522000fs3.jpg

norsalina
25th February 2008, 02:50 PM
Ni le library kecik untuk diaorg

http://img444.imageshack.us/img444/2830/99197990fh9.jpg

norsalina
25th February 2008, 02:53 PM
Rumah anak yatim ni kecik jer. Penghuni 24 org. Semua perempuan antara darjah 1 hingga tingkatan 5.

http://img444.imageshack.us/img444/5027/73103222ww0.jpg

trexclanz
25th February 2008, 03:22 PM
tahniah salina..
semoga sumbangan anda dan rakan2 mendapat berkat dari Allah swt...

jejaka
29th February 2008, 10:17 PM
amin