PDA

View Full Version : Fastest Red Machine...



LazirHays
23rd March 2008, 10:21 PM
Body semua original bang, enjin saja tukaq dengan hak lain sat....

http://i244.photobucket.com/albums/gg34/LazirHays/Ferrari07.jpg

http://i244.photobucket.com/albums/gg34/LazirHays/Ferrari04.jpg

http://i244.photobucket.com/albums/gg34/LazirHays/Ferrari01.jpg

http://i244.photobucket.com/albums/gg34/LazirHays/Ferrari05.jpg

http://i244.photobucket.com/albums/gg34/LazirHays/Ferrari02.jpg

http://i244.photobucket.com/albums/gg34/LazirHays/Ferrari06.jpg

Kepada yang berminat, sila hubungi cawangan Ferrari yang terdekat... :D

arie_gaban
24th March 2008, 09:30 AM
berapa riban pulak nie shah..

riesyam
24th March 2008, 02:31 PM
berapa riban pulak nie shah..

murah jer arie...

kalau isi RM40.00 minyak unleaded = RM8.90
kalau ini RM40.00 minyak super unleaded = RM5.90

HANYA DI SHELL....SILA DAPATKAN SEMENTARA STOK MASIH ADA....

arie_gaban
24th March 2008, 03:57 PM
riesyam..yang shell tue aku dah beli 2..
yang F version takda stok..laku betui..
aku rasa model nie takda..

hahaha..sayang nak keluaq dari kotak..
dok tayang lam keta ja..

jejaka
24th March 2008, 05:07 PM
dulu beli kereta ni konon2 nak cepat sampai tmpt kerja.. aleh2 byk sgt bump..
terpaksa bungkus je blkg umah..
ekekek..

p/s : jgn mare aaa

riesyam
24th March 2008, 05:13 PM
riesyam..yang shell tue aku dah beli 2..
yang F version takda stok..laku betui..
aku rasa model nie takda..

hahaha..sayang nak keluaq dari kotak..
dok tayang lam keta ja..

arie...bulih buat white studio la koleksi toy tuh...susun la cantikĀ²
guna tong ais putih yg letak ikan tuh mcm yg mikagami buat (tgk kt fp dia) kreatip sunggoh!!!

LazirHays
24th March 2008, 10:15 PM
dulu beli kereta ni konon2 nak cepat sampai tmpt kerja.. aleh2 byk sgt bump..
terpaksa bungkus je blkg umah..
ekekek..

p/s : jgn mare aaa


Ehh? Bukan yang ni depa pinjam dari Jejaka ka? Patut depa masuk enjin lain... :D

LazirHays
24th March 2008, 10:16 PM
berapa riban pulak nie shah..

murah jer arie...

kalau isi RM40.00 minyak unleaded = RM8.90
kalau ini RM40.00 minyak super unleaded = RM5.90

HANYA DI SHELL....SILA DAPATKAN SEMENTARA STOK MASIH ADA....

Ada koleksi terbaru ka Bro??

riesyam
26th March 2008, 09:08 AM
saya x collect pun syah....

saupix
26th March 2008, 09:21 AM
hahaha.. kat Queensbay Mall.. aku dah try naik dah.. best bangat.. :D

riesyam
26th March 2008, 09:49 AM
hahaha.. kat Queensbay Mall.. aku dah try naik dah.. best bangat.. :D

x test drive skali ka saupix...ekeke

saupix
26th March 2008, 09:52 AM
hahaha.. kat Queensbay Mall.. aku dah try naik dah.. best bangat.. :D

x test drive skali ka saupix...ekeke

dia kasi naik ja.. x kasi drive..

nae
27th March 2008, 09:17 AM
aku beli kt shell dh 3 bijik..sama la mcm arie..dok dlm kotak tu ja,syg nk bukak.. :D