PDA

View Full Version : geng jahat da return in penang



daiyo
29th May 2008, 08:31 AM
Assalamualaikum.....

so nak cakap banyak pon tak guna lah ...semalam iaitu bersamaan dengan 28/05/2008...
kami geng jahat yang diketuai oleh incik mohamad black telah berjaya melakukan satu aktiviti yang telah dijoin oleh kaum jahat dari aloq setaq, kulim, batam dan penang .....aktiviti tersebut kononnya lah menurut incik mohamad black nak buat sesi outdoor yg bertajuk yg 'buruk itu indah' dan 'oh becaku' ...

geng jahat tersebut terdiri daripada
incik mohamad black
incik AE designer
incik e-dan
incik mikagami
incik Arie Gaban dan isteri (merangkap model)
dan aku leh incik daiyo

tempat memula kami layan
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/tamankota.jpg
ini adalah gambar bangunan yg di gunapakai oleh geng jahat tersebut
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/bangunanjahat.jpg

rombongan kami ke penang
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/mikagami.jpg
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/edan.jpg

http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/black.jpg
heheh terpaksa pakai flash kat mamat nih kalo tak ..tak nampak ..hehe janan maghah naaa mohamad black

daiyo
29th May 2008, 09:02 AM
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/becanarienfamily.jpg
oh becaku .........

p/s sori sebab gambaq kurang memuaskan .......senget benget ..........komposisi tak betoi ...argh tensen aku

http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/arienbini.jpg
dalam bangunan buruk...........
banyak laghik yg aku nak kene blajaq

http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/sumolah.jpg

azmieibra
29th May 2008, 09:34 AM
ari >>> caya la...

deelapena2903
29th May 2008, 09:43 AM
jahat konon............piraaaahhhhhhhhh....macam bebudak down sydrome ader lah...

PS:sakit hati pasai takleh join....

azmieibra
29th May 2008, 09:49 AM
jahat konon............piraaaahhhhhhhhh....macam bebudak down sydrome ader lah...

PS:sakit hati pasai takleh join....

betoi tu.... klau tak leh aku belajaq dari depa.. depa kan org lama..

ari >> sbb tu hang tak jadi pi langkawi... ooo.. tak habaq noo.. he..he... nak kena cantai kapla nie...

black >> bila nak ajaq aku shoot???

undergroundcrewz
29th May 2008, 10:02 AM
ngeh ngeh ngehhhhhhhh ,,, nice shoot jugak tu bro ,,, nice to meet u all , ape da AE designer bukan lewww ,,, aku AE dari UNDERGROUND PRODUCTION lerrr bro :evil: :twisted:

flank_03
29th May 2008, 10:04 AM
ceh xajak....mmg geng jahat

deelapena2903
29th May 2008, 10:11 AM
ceh xajak....mmg geng jahat

Aku ader plan terbesar...Gang2 Kulim, Jom Kita Bermain Ngan CLS.Tarikh t.b.n

daiyo
29th May 2008, 10:16 AM
mauahahahah tak mao ajak kami ka muaajajahahah

azmieibra
29th May 2008, 10:17 AM
aku ngikut aja.... janji hari yg aku off la... kalau tak ..kira aku dok tido ataih padang la jwbnya sbb keja malam daaa...

daiyo
29th May 2008, 10:18 AM
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/arieterbang.jpg
arie menerbangkan dirinya ...sambil diperatikan oleh isteria beliau yg terkejut ngan aksi yg terlampo dari suaminya


oi mana laghik gambaq dari yg len .......edan?black?AE?mikagami?arie?
mana ooi mana oiiiiiiiiiiii

azmieibra
29th May 2008, 10:25 AM
tu dia... cikgu terbang dah... lepaih tak jual keta... terbang pi sekolah saja la...save sikit....

saupix
29th May 2008, 10:30 AM
gang jahat.. apa papasai buat time org lain keroje... dengki aku tgk..

azmieibra
29th May 2008, 10:37 AM
gang jahat.. apa papasai buat time org lain keroje... dengki aku tgk..

nanti kita buat outdoor dua pulak mau ka?? hang terjun laut dari feri penang tu..lps tu aku ambik gambaq hang... tp hang erti berenang ka?? bkn apa..takut nanti hang terjun..ramai lagi yg terjun nk selamat hang.. he... he...

kalau depa bgtau semua kawan2..sure ramai lagi jadi jahat tu.. bkn setakat terbang... naik tiang spot light pun ada tu nanti...

saupix
29th May 2008, 10:46 AM
gang jahat.. apa papasai buat time org lain keroje... dengki aku tgk..

nanti kita buat outdoor dua pulak mau ka?? hang terjun laut dari feri penang tu..lps tu aku ambik gambaq hang... tp hang erti berenang ka?? bkn apa..takut nanti hang terjun..ramai lagi yg terjun nk selamat hang.. he... he...

kalau depa bgtau semua kawan2..sure ramai lagi jadi jahat tu.. bkn setakat terbang... naik tiang spot light pun ada tu nanti...

wah wah wah.. ske2 hati ja suruh aku Jump.. hengat apa pilem titanic ka..
nih dah OT lebeh nih.. Wahai Geng2 jahat sekalian..
uploadlah gambaq2 kamu sebelum kamu diuploadkan dikemudian hari...heheheh

hairul
29th May 2008, 10:57 AM
Ish, best le kalau dapat join korang, ni pun ari ni baru bukak fp. Kalau pi ada gak wakil dari Jitra ni....

hairul
29th May 2008, 10:57 AM
Ish, best le kalau dapat join korang, ni pun ari ni baru bukak fp. Kalau pi ada gak wakil dari Jitra ni....

blacksdesign
29th May 2008, 12:02 PM
hellooooo...geng2 jahat semua....apa yg hangpa merepek ni haaa....acara ni sebenarnya berpunca dari budak kechik tu la...dia nak mai pg ada kerja sikit katanya...jadi aku sebagai kembar dia mcm biasa pi la menyambut kedatangan dia...bila dah berkumpul tu.tiba2 budak jahat kembar kami yg sorang lagi tu mai plak bawak bini dia...pergh....apa lagi...kami pun mengganazzzzzz la.....family reunion la katakan...ditambah pulak dgn cucukan2 dari mikagami(model macho),edan(samseng kulim) & AE(ntahapahapapntah)...makin menjadi-jadi la....tunggu nanti aku upload pix....sabaq nooo...

undergroundcrewz
29th May 2008, 12:14 PM
http://www.ephotozine.com/images/gallery/2008/21/normal/81140_1212034364.jpg
just editing bodo je ni , buat tatapan kawan2

azri
29th May 2008, 12:20 PM
minggu lepas baru ja aku dok melilau sorang2 area tu cari subjek beca..

mieey
29th May 2008, 12:26 PM
Memang jahat lah.. .Sebab tak ajak pun aku.... kempunan nyer.... :(... tapi kalau ajak pun tak leh pegi... sbb ada kat KL ni... he he he :)

blacksdesign
29th May 2008, 01:22 PM
"Pertembungan 2 Aura"
http://farm4.static.flickr.com/3166/2532526779_21c32f7c72_o.jpg

Inilah akibatnya kalau berjumpa....he...he...he...

daiyo
29th May 2008, 01:53 PM
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/thereunion.jpg

saupix
29th May 2008, 01:56 PM
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/FINALKOT.jpg

jahat.. jahat.. hangpa mmg jahat... jeles2.. :D

blacksdesign
29th May 2008, 02:59 PM
"Tribute to Punk5Gaban"

http://farm3.static.flickr.com/2391/2532666729_820903aa42_o.jpg

Gaban dan chinta hatinya...selamat ber...ehemmm...ehemmm....

mikagami
29th May 2008, 03:00 PM
eh..black nampak cerah la dalam group photo tu..heheehe...nantikan dari gua!!!!

undergroundcrewz
29th May 2008, 03:05 PM
wahhhhhhh ,,, mengganaz giloz babas cipanziz tussssssss

daiyo
29th May 2008, 03:08 PM
heheheh incik mohamad black dah masukkan gambaq2 dia muahjahahaj ganaz

mikagami
29th May 2008, 03:36 PM
http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/4_2.jpg
SAmseng kulim dan budak kechik menembak2 di atas feri.kanak2 ketakutan...
Gambar di sniper dari tingkat 10 komtar..

http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/DSC_2948.jpg
mohamad black, ingin bertukar jadi raksaksa untuk bersiap2 melawan gaban.

http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/4_3.jpg
Gaban tiba dengan sailormoon... gaya mereka membuatkan mohamad black,edan,ae, daiyo tak sabar2 pulang untuk beramas mesra dengan isteri masing2. dan membuatkan aku terkejar2 ke PEjabat Agama Islam terdekat untuk membuat permohonan berkahwin..

http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/4-1.jpg
mohamad blacks dan budak kechik sedang menyiasat aktiviti2 gaban dan sailormoon yang boleh menambahkan lagi bilangan super hero.

daiyo
29th May 2008, 03:40 PM
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/binimenerbangkanarie.jpg

http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/gengjahat.jpg

http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/lovelycouple.jpg

nih buah tangan aku laghik ...ado laghik nih tungggggggggguuuuuuu

mikagami
29th May 2008, 03:56 PM
http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/DSC_2958.jpg

http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/DSC_2961.jpg
mohamad black buat ritual ntahapontah terhadap pasangan ini.

deelapena2903
29th May 2008, 04:13 PM
Ehhh...eelaaaaaaaaaa........tak heran pun........apa lu orang ingat ingat lu orang best sangat kaaaaaaaaaa.....


PS:lagi ayat jeles dari wa...

saupix
29th May 2008, 04:28 PM
aku pun sama tak heran pun... diulangi..tak heran pun...hehehhe

daiyo
29th May 2008, 04:30 PM
alal pix n dlapena ..aiseyman lu orang jangan mcm nih ....nanti kita join balik na bagai dulu

mikagami
29th May 2008, 05:47 PM
http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/4_8And8more.jpg

Berpindah ke lokasi lain. Sailormoon takut-takut di samping gaban...Budak Kechik pun buat2 takut gak. huhuhuh..ini lah rumah mohamad blacks. Canggih tak interior design dia?

amirladong123
29th May 2008, 06:29 PM
emm rugi aku tak pi.......

mikagami
29th May 2008, 06:46 PM
Nantikan GEng Jahat akan mengganas di sekitar alor setar pula... dijangka awal januari...
siap2 beli tiket bus ke alor setar dari butterworth... bus no 516 leh..bas mara pun leh...

Syarat2.. Riang dan Ceria...klu tak riang n ceria, blaja2 utk riang dan ceria seperti Budak Kechik and the gang...muahahahahahaha...

e_dan
29th May 2008, 06:56 PM
Nantikan GEng Jahat akan mengganas di sekitar alor setar pula... dijangka awal januari...
siap2 beli tiket bus ke alor setar dari butterworth... bus no 516 leh..bas mara pun leh...

Syarat2.. Riang dan Ceria...klu tak riang n ceria, blaja2 utk riang dan ceria seperti Budak Kechik and the gang...muahahahahahaha...

awal januari ker awal jun along.....
adeh...aku terlupa bawa sd kad la pulak hari ni......
esok jer lah....

aku suka tgk aksi ros ambik gambar....
opsssss!!!! alamak.....
sorry la... black....
tak leh nak deleted la pulak....
tapi kalau panggil ros pon sedap gak... :lol:

arie_gaban
29th May 2008, 07:16 PM
http://i127.photobucket.com/albums/p135/ariegaban/fmdc01.jpg
http://i127.photobucket.com/albums/p135/ariegaban/fmdc02.jpg

ini la my prennnnn...
tq black, mikagami, daiyo, e_dan & AE..

bini aku sangat enjoy.

arie_gaban
29th May 2008, 07:18 PM
abg azmibra, sorry tak bagitau..
program nie pun jadik tanpa diduga.
memula nak p makan angin, terjanji dengan black yang dah merajuk pasai masuk penang tak bagitau dia.
bila dah berjumpak dengan rakan2 yang punya kamera, terus mai idea macam2.


lupa nak cakap terima kasih pada pakcik beca - sewa beca untuk shoot saja RM10..

mikagami
29th May 2008, 07:27 PM
eh..awal jun la...hehehe..tq edan...dah weng dah nie... :P

tq pada semua gak..pakat perturun ilmu..tambah2 bro daiya...eh..silap...daiyo, abg ros dan lain2...huhuhhuhu...tunggu...gambaq lagi malam nie..hehehehe....

enjoy ka gaban? hahaha...aku faham...muahahaahaahha...

e_dan
29th May 2008, 07:34 PM
tu la...aku tgk bini hang pon spoting habis....
harap2x bini hang enjoy dan paham dengan gelagat gila photogarapher2x ptg tu...

arie_gaban
29th May 2008, 07:45 PM
along..betapa enjoy aku tangkap gambar sampai bilik penuh..
aku balik tidoq di padang serai beach..ha ha ha..

mikagami
29th May 2008, 07:46 PM
along..betapa enjoy aku tangkap gambar sampai bilik penuh..
aku balik tidoq di padang serai beach..ha ha ha..

hehehehehe.... dasat tu tempat tu..aku dah pernah menginap satu malam tempat tu..memang best la...astro pun ada... boleh guling2 ke mana saja... :D

arie_gaban
29th May 2008, 08:09 PM
cit..hang tau la mem muka macam mana bila kena balik tidoq d padang serai beach..hahaha..
jenuh berenang depan balkoni..hahaha..

mikagami
29th May 2008, 08:17 PM
ala arie...ok apa... dia buat muka...hang kasi la apa2 yang kasi dia ubah muka... uahahaahahahaha...takkan itu aku nak ajaq...suruh abg silmi ajaq la...hua hua hua....

mikagami
29th May 2008, 08:18 PM
http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/4_1.jpg
kita buh skit2 kasi panas...hehehehehe....

daiyo
29th May 2008, 08:56 PM
http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/1-7.jpg

http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/2-7.jpg

http://i248.photobucket.com/albums/gg193/dennakella/3-6.jpg

arjuna
29th May 2008, 08:58 PM
best aarrr...enjoy jeerr......

mikagami
29th May 2008, 09:32 PM
http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/DSC_2977.jpg

asal aku tgk arie macam lelaki kucing je....ahaks!! (tiru harummanis)

arie_gaban
29th May 2008, 09:38 PM
lawaaaaa muka aku ngan bini aku..
editing biasa2 ja..kami dua yang comeyyyy..ha ha ha..

daiyo
29th May 2008, 09:40 PM
lawaaaaa muka aku ngan bini aku..
editing biasa2 ja..kami dua yang comeyyyy..ha ha ha..

yala hampa dua memang comei hahahahaha
jeles siot aku
...

azmieibra
29th May 2008, 09:47 PM
aku nak pi gak wak anak bini aku.... hampa tak tgk lagi twin aku terbang camner.... bila nak shoot twin aku terbang cam ultraman???

arie_gaban
29th May 2008, 09:53 PM
kih kih kih..
abg mie, twin terbang susah mau shoot..nak bagik arahan susah..
bagik orang tua2 buat..senang suruh ulang 4 5 kali..

apa slow sangat depa upload nie..
nanti abg mie mai tengok d rumah la gambar2 terbang nie..ha ha ha..

mikagami
29th May 2008, 10:36 PM
http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/DSC_2947.jpg

I Love my 50mm 1.8 more than my wife.... ahakss.... said arie..

abahalong
29th May 2008, 10:40 PM
waaa....enjoy nya.......semua sporting nampaknya.......
edan...pun ade.....

azmieibra
30th May 2008, 12:25 AM
ok ari.... tunggu ...nanti a.mie pi umah....

arie_gaban
30th May 2008, 08:08 AM
along..ayat tue pebetui skit..

pitouch
30th May 2008, 08:14 AM
aku tak mau tau benda lain ...... nak tahu kat mana lokasi umah buruk tu jek ....wakakakakka

tlg bagi map kat aku .. ad aprojek bulan 6-7 nie ......

saupix
30th May 2008, 08:38 AM
lokasinya adalah dekat padang kota lama..

azmieibra
30th May 2008, 08:50 AM
aku igtkan kat umah hang saupix...

undergroundcrewz
30th May 2008, 09:10 AM
saja ngeteh je ni

http://i277.photobucket.com/albums/kk74/undergroundcrewz/2-PhotoMatix.jpg

undergroundcrewz
30th May 2008, 09:11 AM
second ngeteh editing pakai hdr , lama dh tak pakai , tak gheti dh rasanya aku nk edit mengedit ni

http://i277.photobucket.com/albums/kk74/undergroundcrewz/1-ori.jpg

eddymohd
30th May 2008, 09:18 AM
nice series tapi rugi rasanya korang tak buat CLS... ada ke? cam takde jer... rumah camtu boleh jadi proop yang cantik wooo....

ponato
30th May 2008, 09:25 AM
kalo ada lagi lagu ni bgitau la aa.. nak join nih.. daiyo, ada projek kalu roger2 la.. projek minum2 ka, makan2 ka.. hehe

undergroundcrewz
30th May 2008, 09:28 AM
saja try pakai photo matix pulak

http://i277.photobucket.com/albums/kk74/undergroundcrewz/3-ori.jpg

undergroundcrewz
30th May 2008, 09:38 AM
last kopek punya upload utk hri ni ... nk sambung keje plak , ni pakai photomatix jugak ,,, nanti nk try corel draw , photoshop cs3 , illustrator cs2 , light room 8.0 , free hands 3.2 , dream light and etc. kalau salah tu tolong la komen2 skit ye otai2 ku sekalian

http://i277.photobucket.com/albums/kk74/undergroundcrewz/5-PhotoMatix.jpg

sinister
30th May 2008, 10:04 AM
aku tak mau tau benda lain ...... nak tahu kat mana lokasi umah buruk tu jek ....wakakakakka

tlg bagi map kat aku .. ad aprojek bulan 6-7 nie ......

sebelah kubur kat penang road... dan bukan rumah.. tapi sekolah lama

mikagami
30th May 2008, 10:07 AM
sekolah yang sudah terbakar!!! (sebenarnya nie rumah mohamad black) betul sebelah kubur kristian yang horror itu..dan sebelum kbur itu,shell,dan sebelum shell simpang empat... :P
apa arie? salah statement ka?

pitouch
30th May 2008, 10:28 AM
Saupix : Sinister : Black

TQ for da info ....

blacksdesign
30th May 2008, 10:33 AM
by mikagami on Fri May 30, 2008 10:07 am
sekolah yang sudah terbakar!!! (sebenarnya nie rumah mohamad black) betul sebelah kubur kristian yang horror itu..dan sebelum kbur itu,shell,dan sebelum shell simpang empat...
apa arie? salah statement ka?

Dulu mmg aku sekolah kat situ,tapi bila aku fail periksa terus aku bakar sekolah tu...dgn aku2 sekali terbakar...tu yg jadi tinted mcm la ni tu....ha..ha...ha...
lepas tu aku jadikan sekolah tu rumah persinggahan aku,tempat cari ilham...hik..hik..hik....tempat tu sebenarnya bekas sekolah cina....aku selalu jugak lepak kat situ...sesuai utk aku cari idea2 baru dan belajar...kalau siapa2 lalu kat situ mai la singgah tengok2 aku nooo....wargh...wargh...wargh...

http://farm3.static.flickr.com/2210/2534750439_0ba6f5a73d.jpg
photografi:AE photografik:Punk5Hitam

azmieibra
30th May 2008, 10:37 AM
black.. hang selalu bertapa tang tu ka...

blacksdesign
30th May 2008, 11:02 AM
by azmieibra on Fri May 30, 2008 10:37 am
black.. hang selalu bertapa tang tu ka...

Aku selalu berlatih menembak kat situ dan kawasan2 area town...aku mmg suka shoot street area...nature area yg very raw tu akan mengajar aku bnyk perkara...alam akan memberi kita ilmu kalau kita mau mencari...tapi itu cara aku la...kalau x sesuai dgn jiwa hangpa jgn ikut...jgn paksa diri kamu menjadi org lain...berlaku jujurlah dgn karya dan cara anda...setiap org punya cara dan gaya yg berbeza dlm mencari...hi...hi..hi...

mikagami
30th May 2008, 11:29 AM
http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/CopyofCopyofDSC_2978copy.jpg

seketui lagi...

black, add aku kat YM along_onizuka@yahoo.com

ayarx_oren
30th May 2008, 11:31 AM
bestnya outing...banyaknya gambar...tapi xdak satu gambar pun yang WOW..yg dpt meruntun kalbu aku..

p/s: ambil la kata2 aku sebagai motivasi..bagi aku xdak outing main2..even.. outing main2 pun..gambar xleh main2.gambar kita represent kemahiran dan pengetahuan kita dlm photography (dan nasib jugak kadang2)
- no offence -

saupix
30th May 2008, 11:38 AM
bestnya outing...banyaknya gambar...tapi xdak satu gambar pun yang WOW..yg dpt meruntun kalbu aku..

p/s: ambil la kata2 aku sebagai motivasi..bagi aku xdak outing main2..even.. outing main2 pun..gambar xleh main2.gambar kita represent kemahiran dan pengetahuan kita dlm photography (dan nasib jugak kadang2)
- no offence -

hihihik.. akhirnya encik ayarx muncoi utuk kesekian kalinya..
sokong ngan p/s dr encik ayarx.. :D

mikagami
30th May 2008, 11:41 AM
bestnya outing...banyaknya gambar...tapi xdak satu gambar pun yang WOW..yg dpt meruntun kalbu aku..

p/s: ambil la kata2 aku sebagai motivasi..bagi aku xdak outing main2..even.. outing main2 pun..gambar xleh main2.gambar kita represent kemahiran dan pengetahuan kita dlm photography (dan nasib jugak kadang2)
- no offence -

terima kasih encik hilmi..kan ku jadikan ia motivasi!!! chaiyok! chiayok!!

ayarx_oren
30th May 2008, 12:23 PM
bestnya outing...banyaknya gambar...tapi xdak satu gambar pun yang WOW..yg dpt meruntun kalbu aku..

p/s: ambil la kata2 aku sebagai motivasi..bagi aku xdak outing main2..even.. outing main2 pun..gambar xleh main2.gambar kita represent kemahiran dan pengetahuan kita dlm photography (dan nasib jugak kadang2)
- no offence -

hihihik.. akhirnya encik ayarx muncoi utuk kesekian kalinya..
sokong ngan p/s dr encik ayarx.. :D

aku pening tgk layout dan kaler fmdc yg baru ni..sebab tu jarang muncul..cuma pantau jaa..
no offence yer avam dome..ni pendapat peribadi jaa..ampunnnnnn

blacksdesign
30th May 2008, 12:27 PM
by ayarx_oren on Fri May 30, 2008 11:31 am
bestnya outing...banyaknya gambar...tapi xdak satu gambar pun yang WOW..yg dpt meruntun kalbu aku..

p/s: ambil la kata2 aku sebagai motivasi..bagi aku xdak outing main2..even.. outing main2 pun..gambar xleh main2.gambar kita represent kemahiran dan pengetahuan kita dlm photography (dan nasib jugak kadang2)
- no offence -

Tq ayarq 4 the motivation...u r right...aku setuju sgt dgn pendapat hang...aku pun x ada masa nak upload gambaq lagi ni...nanti aku upload hang tolong kasi komen yer....penting ada kwn2 mcm hang ni,baru aku blh tahu pencapaian aku...again,tq ayarq...salute dari aku....

daiyo
30th May 2008, 02:24 PM
memang tadak yg WOW..aku sendrik mengakui .......terima kasih aku suka pendapat yg lagu tuh ...boleh blajaq lagik .......
insyaAllah nanti dlm bulan jun nih kami set skali laghik dan nak cuba carik yg WOW.....ke'join'an otai2 adalah amat dialu2kan
sekian terima kasih ...

pitouch
30th May 2008, 03:21 PM
maksud ayarx tu mengikut pemahaman aku .....
walaupun outing main2 ... tapi kalo outing main2 tu di tekankan sikit hasil akhir yang akan diperolehi insyaAllah anda pasti dapat manfaat yg maximum .....

apapon tahniah hampa semua dapat berkumpul .... cuma banyakkan lagi input and hasil yg superb ! caiyok !

jejaka
30th May 2008, 04:34 PM
amboi depa.. seharian pi penang.. sakan nooo..

buttet
30th May 2008, 08:34 PM
agaknya apa dalam pikiran masa outing nims?

azmieibra
31st May 2008, 11:07 PM
memang tadak yg WOW..aku sendrik mengakui .......terima kasih aku suka pendapat yg lagu tuh ...boleh blajaq lagik .......
insyaAllah nanti dlm bulan jun nih kami set skali laghik dan nak cuba carik yg WOW.....ke'join'an kawan2 adalah amat dialu2kan
sekian terima kasih ...

bro.... best leh jumpa lu... gua suspect lu la....

daiyo
2nd June 2008, 10:00 AM
memang tadak yg WOW..aku sendrik mengakui .......terima kasih aku suka pendapat yg lagu tuh ...boleh blajaq lagik .......
insyaAllah nanti dlm bulan jun nih kami set skali laghik dan nak cuba carik yg WOW.....ke'join'an kawan2 adalah amat dialu2kan
sekian terima kasih ...

bro.... best leh jumpa lu... gua suspect lu la....

lu pon best bro ..hahahahahaha

sinister
2nd June 2008, 10:48 AM
bestnya outing...banyaknya gambar...tapi xdak satu gambar pun yang WOW..yg dpt meruntun kalbu aku..

p/s: ambil la kata2 aku sebagai motivasi..bagi aku xdak outing main2..even.. outing main2 pun..gambar xleh main2.gambar kita represent kemahiran dan pengetahuan kita dlm photography (dan nasib jugak kadang2)
- no offence -

tu sebab ko kena buat outing jadi leh semua blejar dgn ko... :)

deelapena2903
2nd June 2008, 11:07 AM
bestnya outing...banyaknya gambar...tapi xdak satu gambar pun yang WOW..yg dpt meruntun kalbu aku..

p/s: ambil la kata2 aku sebagai motivasi..bagi aku xdak outing main2..even.. outing main2 pun..gambar xleh main2.gambar kita represent kemahiran dan pengetahuan kita dlm photography (dan nasib jugak kadang2)
- no offence -

tu sebab ko kena buat outing jadi leh semua blejar dgn ko... :)


Betul tu sinister.....Apa lagi Ayarq....set satu outing...

azmieibra
2nd June 2008, 11:16 AM
betoi tu.... tak sabar dah nie...

azmieibra
2nd June 2008, 11:17 AM
memang tadak yg WOW..aku sendrik mengakui .......terima kasih aku suka pendapat yg lagu tuh ...boleh blajaq lagik .......
insyaAllah nanti dlm bulan jun nih kami set skali laghik dan nak cuba carik yg WOW.....ke'join'an kawan2 adalah amat dialu2kan
sekian terima kasih ...

bro.... best leh jumpa lu... gua suspect lu la....

lu pon best bro ..hahahahahaha

bila gua leh tag dgn lu bo???

zainzubir
2nd June 2008, 04:16 PM
aar bagus ada gang ..tak kisahlah gang jahat ke gang mamak ke gang pukui orang...bila berkumpul bincang2lah saper nak dicalonkan wakil Utara nanti... :lol:

mieey
2nd June 2008, 05:26 PM
http://i116.photobucket.com/albums/o34/mikagamicreative/4_2.jpg


ayak...cilakak.... terserlah 10-20mm Daiyo... jeles nyer aku.. :evil: . bila lah nak tangkap satu......

p/s: daiyo...... nak pinjam sehari dua boleh tak.. he he he

azmieibra
2nd June 2008, 06:02 PM
aku pun jeles gak le.... dok tgh simpan duit gak nie... insyaallah lagi 2 bulan boleh sambaq dah kot...

anuat
4th June 2008, 01:14 AM
salam.. aku tak ada join time depa outing.. tapi ada la skit shot tempat yang sama masa depa outing.. mmg klasik lokasi hangpa shot... terus kan menembak..
pada pendapat pribadi aku.. rasanya kalau kuaq buat outing photo shot.. it is must be more on photo journal... bnyk kan shot yang ada meaning .. meaning dalam erti kata lain nya.. situasi @ babak yang lebih bersifat semulajadi... heheh.. sekadar pendapat peribadi saja.. BTW... all of u geng done a great shot..

lepas ni outing penang ajak la aku skali kita lompat2 dari atas feri masok laut ... :D

ha ni sbhgian shot aku sebulan dua lepas .. saja ja boh pi.. buat kawan2 kritik.. outing penang gak...

http://farm3.static.flickr.com/2328/2386931512_043205e824_o.jpg

blacksdesign
5th June 2008, 04:00 PM
cantik la gambaq hang anuat...lain kali kalau turun mai penang,habaq la kat kami...boleh kami ikut sekali...banyak yg boleh kami belajaq dari hang nanti...itupun kalau hang sudi nak ajak kami la...ishk...ishk...(ayat sedih)

yadziz
5th June 2008, 04:28 PM
aku mmg tak puas hati gila gila ngan nuat ni..
apasal gambar hang cantik cantik semua!

ni bila nak belasah nuat ni?

azmieibra
5th June 2008, 09:22 PM
aku nak belajaq gak.... black... jgn tinggal daku....

zainzubir
9th June 2008, 11:22 AM
Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008-2010 telah dibuka dari 8 - 20 June 2008. Sila hantar pencalonan anda samaada melalui email atau PM, untuk syarat2 pencalonan sila lawati link berikut.

viewtopic.php?f=47&t=8525 (http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?f=47&t=8525)

arie_gaban
10th June 2008, 01:03 PM
saya mau calon daiyo..

azmieibra
10th June 2008, 06:35 PM
gua sokong ......

zainzubir
10th June 2008, 08:19 PM
calon dan sokong kalau tak antau camner kami nak kigher?? :lol: