PDA

View Full Version : 23 Aug Komtar | KL Tower International BASE Jump



juan
22nd August 2008, 05:24 PM
tarikh: 23 ogos 2008
masa: perasmian: 900pg
tempat: terjun di tkt 65 - landing dpn dome komtar

FaizaLOrcA
22nd August 2008, 05:35 PM
Building, Antenna, Span and Earth! BASE Jump di KOMTAR Pulau Pinang.


http://farm2.static.flickr.com/1048/1358198719_adcf5beb59.jpg

stador
22nd August 2008, 09:58 PM
aduh.. time nih la ada test.. manjang masa tak mengizinkan..

juan
23rd August 2008, 09:13 PM
http://i222.photobucket.com/albums/dd169/hizwanfx/para6.jpg

mat dz
24th August 2008, 01:55 AM
kongsi skit gbr pada yg tak dpt pi...

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0279.jpg

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0287.jpg

azmieibra
24th August 2008, 09:33 AM
fuyoo....best....best...upload la lagi.....

pitouch
24th August 2008, 09:35 AM
weiiii faizal !!!! mu ada kat sini ke ..? sampai hati tak mai kenduri aku terussssss .. cessssssssssssss !!!!

FaizaLOrcA
24th August 2008, 09:51 AM
weiiii faizal !!!! mu ada kat sini ke ..? sampai hati tak mai kenduri aku terussssss .. cessssssssssssss !!!!


aku ada di KL leerrr brader sibuk buat video editing yg aku pegi Pulau Payar ari tu .... memang sepatutnya aku terlibat sebagai DZSO (Drop Zone Safety Officer) tapi memandangkan ada keutamaan yang lain terpaksa aku tolak (bende ni hobi aje). Kalau aku mai dah tentu aku pegi kenduri hang .... don't be khuatir. Lain kali aku mai Penang kompom aku call hang. Gambar yg aku tunjukkan tu gambar tahun lepas daaa saje kasi perangat orang utara skitt. keh keh keh keh!!! Insyallah nextweek jump di KL aku join kalau ada kelapangan aku taruh gambar sekali.

mat dz
24th August 2008, 11:49 AM
nasib baik cuaca elok walaupun pg tu nampak mcm nak ujan..

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0300.jpg

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0488.jpg

bro faizal...kalau ari tu ujan semua dok saja ka...

FaizaLOrcA
24th August 2008, 12:04 PM
Hujan takpe jangan angin kuat sudah laaa ... nanti ada yang langgar tingkap atau rumah oarang nanti. Naya kawan kawan aku tu.....


P/S: Kalau nak merasa BASE Jump jumpa aje Kapt A.Aziz Ahmad (yang duk dikerusi roda tu hah) dia ler organiser acara ini.

mat dz
24th August 2008, 12:24 PM
thanks bro...program ni tau pon dari kwn yg keja bomba

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0497.jpg

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0537.jpg

juan
24th August 2008, 01:10 PM
http://i222.photobucket.com/albums/dd169/hizwanfx/para11.jpg

azmieibra
24th August 2008, 10:13 PM
isyk hang nie juan...aku heran la...awat gambaq hang cun gilos ni....

nae
25th August 2008, 11:35 AM
ccecececece gmbq best btoi tgk..mantappp

juan
25th August 2008, 05:31 PM
isyk hang nie juan...aku heran la...awat gambaq hang cun gilos ni....

thx gambar biasa ja bro, 31ogos ni ada free tak? aada plan baikk punya...

buh lagi

http://i222.photobucket.com/albums/dd169/hizwanfx/para2.jpg

saupix
25th August 2008, 05:35 PM
adeh gayat aku tengok.. tp gambaq superb gilos.. terasa aku kat awang²an seperti penerjun² tu..
gud job juan + team....

mat dz
25th August 2008, 07:52 PM
mcm² style dia buat...
http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0570.jpg
http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0647.jpg

azmieibra
26th August 2008, 07:49 AM
fuyooo...aksi best nie.... i likeeeeee..........

mat dz
26th August 2008, 02:10 PM
dari tingkat 61
http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0659.jpg

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0703.jpg

azmieibra
26th August 2008, 05:42 PM
sepatutnya sorang photographer kena ikut sama terjun...baru thrill....

zhphoto
27th August 2008, 10:24 AM
Nice capture..tele apa hampa pakai....



>>>>>lemongrassfeildboy<<<<<

mat dz
27th August 2008, 11:20 AM
suma pakai kit lens 18-135...tu je yg ada

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0708.jpg

ni dari tkt 64
http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0731.jpg

zhphoto
27th August 2008, 01:25 PM
Ok la nice...nikon ke

http://i293.photobucket.com/albums/mm52/zh_foto/11-1.gif

mat dz
27th August 2008, 07:53 PM
semestinya aku dan nikon ku je...

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0758.jpg

http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/DSC_0766.jpg

zhphoto
27th August 2008, 09:32 PM
Tepat tekaan ku.......kita serupa.....

http://i293.photobucket.com/albums/mm52/zh_foto/11-1.gif

mat dz
28th August 2008, 10:54 AM
ni kalau silap buka, mau terbelit...
http://i285.photobucket.com/albums/ll79/matdzek/parachute/BaseJump.jpg