PDA

View Full Version : Macam2 Ada



Takashi
13th June 2009, 12:22 AM
cepat2 masuk web ni utk download tutorial dari majalah Digital Camera Magazines....
password tahan smpai ujung bln Jun saja kot...

http://www.my-dcm.com/downloads/0609

Username : dcmreader
password : midsummer

lepas ni kalo ada utk bln depan...aku inform lgk

marina
13th June 2009, 01:34 AM
cepat2 masuk web ni utk download tutorial dari majalah Digital Camera Magazines....
password tahan smpai ujung bln Jun saja kot...

http://www.my-dcm.com/downloads/0609

Username : dcmreader
password : midsummer

lepas ni kalo ada utk bln depan...aku inform lgk
Mm dalam kereta la plak.. Esok pagi2 i donlod. Thanks very mucho dear

ratZ_trg
13th June 2009, 08:14 AM
thanks a lot Takashi...video tutorial nie kna bukak ngan Quick time player kan? tp probs nyer..video x kuar..juz suara je bley dgr..nape er?

akuss15
13th June 2009, 08:47 AM
thanks a lot Takashi...video tutorial nie kna bukak ngan Quick time player kan? tp probs nyer..video x kuar..juz suara je bley dgr..nape er?

itu masalah dengan codec.... sile ke www.download.com dan type codec. download codec yg latest mcm KLcodec..... asalkan ade codec tuh bleh la.... hehehe

Takashi
13th June 2009, 01:27 PM
kalo korang beli buku dia lgk best...sori uma aku xdk scanner...tp byk tips2 dlm ni...cra nk shoot..cara nk setting kamera...WB le
ade terang pasal DOF....sayangnya dlm ENGLISH...amik masa skit la nk faham dn kena wat2 faham....nnt aku try survey kot2 ada website dia..ari ni bz..nk g carik bateri grip jap

akuss15
13th June 2009, 08:10 PM
kalo korang beli buku dia lgk best...sori uma aku xdk scanner...tp byk tips2 dlm ni...cra nk shoot..cara nk setting kamera...WB le
ade terang pasal DOF....sayangnya dlm ENGLISH...amik masa skit la nk faham dn kena wat2 faham....nnt aku try survey kot2 ada website dia..ari ni bz..nk g carik bateri grip jap

xperlu scan sbb rata rata kat sini mmg beli.... lagipon kalau scan dah melanggar hakcipta kan..... ala baru rm9, kuar modal sket utk belajarkan..... hihi

Takashi
13th June 2009, 08:18 PM
ok set :-bd

johnny stanfet
13th June 2009, 08:55 PM
korang ade x ebook untuk Practical Photography yang bulan lepas? aku xsempat beli..dia ade 50 teknik amik gambo lew..cun! cam2 ade..

ratZ_trg
13th June 2009, 09:53 PM
Kalu bli meg Digital Camera ader ke semua tutorial tu dlm CD ye. Aku dah tgk meg tu..tp x terbeli lg. Meg tu sampul ngan plastik..x bley tgk isi, tu x jd bli. tp kalu semua kata ok, next time kna bli la..meg nie cpt gak sold out.

Kalu nak banding ngan harga meg photography lain..harga digital camera berbaloi.

video tutorial tu aku x bley bkk gna software lain..dah install codec pn x berjaya gak. last2..berjaya ngan 3GP Player 2009.

Takashi
13th June 2009, 09:58 PM
Kalu bli meg Digital Camera ader ke semua tutorial tu dlm CD ye. Aku dah tgk meg tu..tp x terbeli lg. Meg tu sampul ngan plastik..x bley tgk isi, tu x jd bli. tp kalu semua kata ok, next time kna bli la..meg nie cpt gak sold out.

Kalu nak banding ngan harga meg photography lain..harga digital camera berbaloi.

video tutorial tu aku x bley bkk gna software lain..dah install codec pn x berjaya gak. last2..berjaya ngan 3GP Player 2009.

xder cd pon dlm meg ni...dia suruh donload sniri kot...tp ok la...pasal codec tuh...ko kena pakai Quicktime...tp same la ngn 3Gp pon..codec yg sama lebih kurang gk

ratZ_trg
15th June 2009, 08:53 PM
aku dah dpt kan cop DCM.. banyak info, rugi kalu x da. nampaknya bln kna bli lg la. pasal tips dlm web tu pn diterangkan dlm meg nie.

Takashi
15th June 2009, 09:57 PM
aku dah dpt kan cop DCM.. banyak info, rugi kalu x da. nampaknya bln kna bli lg la. pasal tips dlm web tu pn diterangkan dlm meg nie.

like i say la.......HAHAHAHA (gelak setan kuring)