PDA

View Full Version : Mating



tuanpg
12th January 2010, 09:45 AM
http://farm5.static.flickr.com/4027/4264668337_4b30b99fda.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2764/4264668265_d485de99a4.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2724/4264608149_1871e938c6.jpg

shearazi
12th January 2010, 12:14 PM
wah..menarik bro...hehehe

ezy D8T
12th January 2010, 12:16 PM
:-)kembar yang melekat kot... hehehe nice

RawMotion
12th January 2010, 12:45 PM
Mereka tengah buat apa tu? aksi sarkas ke? hehe =))

8sharp
12th January 2010, 12:59 PM
untuk orang dewasa jer. 18sx. nasib baik bukan manusia. ada yg kena ban kang. sangat menarik lah.

RawMotion
12th January 2010, 01:04 PM
memang menarik bila dapat closeup atau macro subjek in moment they doing something. ada gambar mating serangga lain tak tuanpg?

tuanpg
12th January 2010, 01:12 PM
wah..menarik bro...hehehe
thanks..:-)


:-)kembar yang melekat kot... hehehe nice
kembar time2 tertentu je ni..hehe..thanks..


untuk orang dewasa jer. 18sx. nasib baik bukan manusia. ada yg kena ban kang. sangat menarik lah.
hehe..thanks..


memang menarik bila dapat closeup atau macro subjek in moment they doing something. ada gambar mating serangga lain tak tuanpg?
btol tu bang raw..tp ni je yg ade...:-)

zainzubir
12th January 2010, 01:13 PM
whoaaa...wedding photog ...mesti package ribu2 ni...=))

tuanpg
12th January 2010, 01:55 PM
whoaaa...wedding photog ...mesti package ribu2 ni...=))
haha..tak ternilai ni pakej antie..=))