Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34

Thread: Tahniah kepada Atielense Menjadi 1st FMDC Pompuan Stock Photographer

  1. #31

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pandan Indah
    Posts
    525

    Re: Tahniah kepada Atielense Menjadi 1st FMDC Pompuan Stock Photographer

    tahniah. bukan senang nak jadi stock photographer

  2. #32

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    putrajaya
    Posts
    466

    Re: Tahniah kepada Atielense Menjadi 1st FMDC Pompuan Stock Photographer

    tahniah2 lepas keje rijek skali kt shutterstock ni sy wat stock agency lain lak. shutterstock ni strict gak, tp kalo rajin sng je nk lepas kan. tahniah lg skali
    No virus found in this outgoing message | http://www.kapalkertas.net

  3. #33

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    somewhere in kulim.
    Posts
    1,309

    Re: Tahniah kepada Atielense Menjadi 1st FMDC Pompuan Stock Photographer

    dah resgiter .. tp tak penah upload lagi.. nak kena try gak ni..
    <<< Anyone who has never made a mistake has never tried anything new >>>

    azmieibra photography
    019 5050987 / 012 5717091
    http://www.azmieibra.com
    http://www.flickr.com/photos/azmieibra

  4. #34

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    www.fadzri.com
    Posts
    21

    Re: Tahniah kepada Atielense Menjadi 1st FMDC Pompuan Stock Photographer

    Tahniah Cik Atie..!

    Dulu pun saya pernah bercita2 nak jadi stock photographer ni tapi setelah semua yang sy submit di rijek, saya kecewa :P

    apapun saya akan tetap usaha lagi dimasa depan jika keadaan mengizinkan...
    *workshop tupun cambest.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •