Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49

Thread: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

  1. #16

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kuL!M - Pokok s3N@ (kedah)
    Posts
    378

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    Dkt dengan tempat aku kerja nih.... bos aku adalah salah seorang yang menyibuk ambik gambar pakai h/p.dia pon mengucap panjang sbb selang sebuah kereta jer kejadian ni berlaku dari kereta dia.

  2. #17

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Kuantan
    Posts
    8,264

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    subhanallah...

  3. #18

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Klang, Selangor.
    Posts
    29

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    terimakasih berkongsi...meremang bulu roma...alhamdulillah...Kun Fayakun....

  4. #19

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    147

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    mengalir air mata aku tengok gamabr ni..insaf tentang kebesaran Allah dan hanya Allah sahaja yang pegang nyawa2 kita ni..
    l Aku Photographer Amatur l Chelsea Fan since 1996 l
    Learning curve : MY BLOG l MY FLICKR

  5. #20

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Sungai Petani
    Posts
    30

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    Dunia sudah tua......dan tanda2 kebesarannya....sudah dilihatkan...kembali lah kejalan yang sebenar....
    amraz_78@yahoo.com
    http://amrazd90.blogspot.com/
    Nikon D90 + Kit lens
    016-6840106

  6. #21

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Kemaman & Bandar Puteri, Puchong
    Posts
    1,469

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    subhanallah..kuasa Allah yang maha besar.. saya tengok gambar kereta tu je macam dah xde harapan buat si pemandu.Tapi semua itu tentuan Allah, alhamdulillah selamat si ibu.
    Photography is not about the gears,it is about how you photograph.

  7. #22

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    Syukur alhamdulillah....
    Ajal dan maut di tangan Allah....Semoga memberi pengajaran yang berguna kepada kita semua... Insyaallah
    You'll Never Walk Alone
    ********************

    Kejor Yob Kejor
    **************

  8. #23

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    subhanallah....
    ada kuasa lain yg boleh menghalang kuasaNya ketika ini?
    maka apakah lagi jenis nikmat yang masih engkau dustakan?

  9. #24

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Penang,Baling,Perlis
    Posts
    180

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    syukur alhamdulillah...berkat kalimah Allah yg kita ucapkan sblm menaiki kenderaan,Allah melindungi sepanjang perjalanan kita..subhanallah...allahuakbar..

  10. #25

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    Thanks for sharing... menitik air mata baca dan tgk photo ni... Minta dijauhkan kejadian seperti ini tidak berlaku kepada saya dan keluarga... Subhanallah....maha suci allah ...
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  11. #26

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Batu Pahat, Johor
    Posts
    1,682

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    Allah selamatkan dua nyawa. Allah maha penyayang. Tentunya berkat doa dan amal. Ada kebaikan yang melindungi dua nyawa.

    Kamera bercerita kisah "Allah maha pengasih lagi maha penyayang" - terima kasih.

  12. #27

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Belajar di Skudai, Asal dari Tanah Merah
    Posts
    19

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    subhanallah.. alhamdulillah..

  13. #28

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    113

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    subhanallah! mujur terselamat..Allah nk tunjuk kebesaran Dia..alhamdulillah

  14. #29

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Gombak, bt caves mareey
    Posts
    2,874

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    thanx 4 sharing bro...subahanallah...

  15. #30

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Hidup Kali Kedua | Ibu Sarat Mengandung Dihempap Kren

    mcm nk nangis dah.... kalau akulah suami die time tuh aku pon tatau mcm mana....
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •