Results 1 to 7 of 7

Thread: Dimana Gambar Terbaik Sepanjang 2009?

  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    KUANTAN
    Posts
    57

    Dimana Gambar Terbaik Sepanjang 2009?

    Salam..
    pada mode..nak tanya..Terbaik untuk tahun 2009 takde ker?
    tengok pada gambar tahun 2008..seme superb..

    cam sayang jer..
    gambar2 itu memberikan saya rasa semangat dan lebih mencintai lukisan cahaya nie seperti newbiew cam saya nie..

    atau saya yang tak perasaan topik ni dah ader...

    mintak ampun...tuan mode



  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Dimana Gambar Terbaik Sepanjang 2009?

    sila rujuk PHOTO ALBUM

  3. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    KUANTAN
    Posts
    57

    Re: Dimana Gambar Terbaik Sepanjang 2009?

    thankz..avam dome

  4. #4

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    JB
    Posts
    17

    Re: Dimana Gambar Terbaik Sepanjang 2009?

    Saudara Dom, bagaimana nak preview gambar2 dalam "Photo Album" tu??

  5. #5

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Dimana Gambar Terbaik Sepanjang 2009?

    Quote Originally Posted by Nur79 View Post
    Saudara Dom, bagaimana nak preview gambar2 dalam "Photo Album" tu??
    kat sebelah atas page ni, klik kat Gallery.

    kot tak jumpa, ni haaa...

    http://www.fotomedia.com.my/album/sh...ry.php?cat=518

  6. #6

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    JB
    Posts
    17

    Re: Dimana Gambar Terbaik Sepanjang 2009?

    Saudara mangkor.. Saya masih tak boleh lihat..

    Ayat berikut keluar bila mana saya klik link yang diberi :

    You do not have permission to view the images in this category

  7. #7

    Re: Dimana Gambar Terbaik Sepanjang 2009?

    You can check out my best 12 pictures of 2009 here
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •