Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

  1. #31

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mataku DIgam Di ViewFInder
    Posts
    1,166

    Re: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

    aku tumpang ko la mozakim..aku takutla kang kene parking dalam utan tu .. ade lak yang ngorat2 aku huih choiiii

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

    boleh list nama para penonton yang ingin menyaksikan
    movie kuala koh the blues atau dalam bahasa melayunya cerita blue kuala koh
    panggung boleh muat 2000 orang don wori
    ttthehe

    01. aji
    02. dome
    03. efanheng
    04. ashiena
    05. akishah
    06. buttet
    07. spankdrang
    08. zainzubir
    09. deeba
    10. meet uncle hussin..NI TAK DAPAT PEGI LAH AJI..
    11. hadi-Ni DREBAR JER LEPAS ANTO NAK GI BOWLING KATANYA...
    12. mkrash
    13. onthespot
    14. mahfooz
    15. reezuan
    16. artpixel

    kalau salah tolong padam balik
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #33

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

    boleh list nama para penonton yang ingin menyaksikan
    movie kuala koh the blues atau dalam bahasa melayunya cerita blue kuala koh
    panggung boleh muat 2000 orang don wori
    ttthehe

    01. aji
    02. dome
    03. efanheng
    04. ashiena
    05. akishah
    06. buttet
    07. spankdrang
    08. zainzubir
    09. deeba
    10. mkrash
    11. mahfooz
    12. reezuan
    13. artpixel
    14. fitra pranadjaja
    15. ikanhiu pegel pegel
    16. cicik

    kalau salah tolong padam balik
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  4. #34

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mataku DIgam Di ViewFInder
    Posts
    1,166

    Re: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

    sorry aji..tarik diri..Mak member meninggal nak pegi ke rumah beliau

  5. #35

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

    boleh list nama para penonton yang ingin menyaksikan
    movie kuala koh the blues atau dalam bahasa melayunya cerita blue kuala koh
    panggung boleh muat 2000 orang don wori
    ttthehe

    01. aji
    02. dome
    03. efanheng
    04. ashiena
    05. akishah
    06. buttet
    07. spankdrang
    08. zainzubir
    09. deeba
    10. mkrash
    11. mahfooz
    12. reezuan
    13. artpixel
    14. fitra pranadjaja
    15. ikanhiu pegel pegel
    16. cicik
    17. zamri din rasamatahati
    18. rasdan
    19. wan darwis

    kalau ada yg tertinggal tolong masukkan ya
    takut tak cukup cawan
    wakakaka
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  6. #36

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Shah Alam, Malaysia, Malaysia
    Posts
    94

    Re: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

    salam kawan2 semua ...
    teringin nak tgk wayang sekali ... tapi apakan daya .. tak kesampaian.
    selamat menonton kepda semua ... kalau nampak gambau saya tu ..
    ingat2 la yek ... suatu masa dahulu, di kola koh .. jeng..jeng..jeng

    anywei TQ pada semua .. keep in touch .. u all mmg best
    Last edited by qisan; 2nd April 2010 at 04:51 PM.

  7. #37

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866

    Re: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

    singgah kejap japgi la.. hehehe..

  8. #38

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: 02-04-10 Tayangan Perdana | Kuala Koh The Movie

    Tak best !!!!!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •