Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: C&C | Edit Blur

  1. #1

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    469

    C&C | Edit Blur


  2. #2

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sg.petani
    Posts
    108

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    Camne nak komen ni?gambou pun takde haaa...

  3. #3

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    TERENGGANU | KELANTAN | PAHANG
    Posts
    109

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    Quote Originally Posted by super_kent View Post
    Camne nak komen ni?gambou pun takde haaa...
    Ada laa gambornye...

  4. #4

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Kuantan
    Posts
    99

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    hehe.. ade la.. tu x nampak ke.. sape yg x nampak, dia...

    bagi beginner mcm aku ni, dah cantik dah..

  5. #5

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    469

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    bro dah cukup besor gmbr tu,takkan tak nampak.apo kono ko janggg

  6. #6

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    387

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    mata dan hati yg tak pro ni ckp ok. mungkin mata yang lebih berpengalaman ckp lain.
    Jangan asyik dok tanya, pergilah membaca.

  7. #7

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    bg aku lak ok dh tue...........

  8. #8

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kuantan
    Posts
    33

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    kalau gambar2 type mcm ni ikut org jugak,
    pendapat masing2,
    kalau client ok, just go edit mcm ni .. hehe ..

  9. #9

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Gemencheh, Negeri Sembilan
    Posts
    98

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    hehehe...overall da ok da...gud job!

    cuba try cari posing yg menarik...lg mantap tu...




    "When people talking about you, ignore them"

  10. #10

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    emm... kaler cantik, xposure secukup rasa... editing pun sedap mata mandang... kipidap kalu chinese rata2 memang suka gambo stail soft2 ni..

  11. #11

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    Pengantin cantik...gambo pun jadi cantik laaa.....hehehehe!

  12. #12

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Shah Alam
    Posts
    21

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    menawan kalbu jugak hasil kerjanya nih...tip top

  13. #13

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Terengganu, Mlalaysia
    Posts
    17

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    kalau xsilap..editing style ni namanya Glamour Glow..dulu masa mula2 blajar editing dulu ada gak wat style ni..

  14. #14

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    selangor
    Posts
    1,282

    Re: komen sikit edit blur mcm ni

    askum.. pic dah ok... objek imej angle dah ok...
    ada maen contrast mase editing bg dia terang ke..? cube try gelapkan cikit..... pasal baju cerah besa kena lwn contrastnye baru tersongket mate org yg tgk... hihihi...
    pic dah ok soft dia kena pada tema potret perkahwinan.. jgn softkan lg pic ni.. kire cun dah ni....
    ok pas ni upload lg bebyk...
    sori klu pendapat ini tidak membawa bantuan pape...

  15. #15

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    469

    Re: C&C | Edit Blur

    ada maen contrast mase editing bg dia terang ke..? cube try gelapkan cikit..... pasal baju cerah besa kena lwn contrastnye baru tersongket mate org yg tgk... hihihi...

    betul gak tu. terima kasih bgi terguran bro sunan9.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •