Page 1 of 27 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 393

Thread: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Talking RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia



    Dapatkan voucher diskaun RM20 untuk sebulan Iklan Bersaiz 728x90 pixels ini
    sekiranya anda membeli T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia
    dari 1 April sehingga 31 Mei 2010.

    Setiap voucher valid untuk seorang sahaja & tidak boleh ditukar kepada wang tunai.
    Voucher ini juga tidak boleh diberikan kepada jiran anda.

    Untuk ruangan iklan di Fotomedia Malaysia, sila rujuk
    http://forum.fotomedia.com.my/showthread.php?t=10184

    Jualan T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia bermula 1 April - 31 Disember 2010
    Jika anda ingin memilikinya pada bulan ini, tarikh akhir order adalah pada 18 April 2010









    Harga: RM35*
    Malaysia size available: XXXL, XXL, XL, L, M dan S
    Printing type: Embroidery (Sulaman)

    * Kos penghantaran domestik & antarabangsa (maksimum 2 helai)
    RM06 - Semenanjung Malaysia
    RM10 - Sabah, Sarawak
    RM20 - Oversea

    Bayaran:


    Name: FOTOPAGES DOT COM
    Account Number: 12840000243050
    Bank: CIMB
    No.ROC: 001753718-P




    Bagi mereka yang beli dan ambil sendiri;
    Sila email slip transaksi pembayaran anda sebagai pengesahan kepada salesman@fotomedia.com.my,
    sertakan nickname,nama penuh, no.telefon dan saiz baju anda bersama email terbabit untuk rujukan kami.
    Fax: 03-4270 9927 Attn: Polo

    Bagi mereka yang beli dan hantar melalui pos;
    Sila email kepada salesman@fotomedia.com.my bertajuk Payment Polo Fotomedia dan sertakan
    slip transaksi pembayaran anda sebagai pengesahan dan juga berikan data-data berikut
    bagi memudahkan kami semasa proses penghantaran;
    Nickname:
    Nama Penuh:
    No.Telefon:
    Saiz Baju:
    Warna:
    Alamat:

    Hanya mereka yang telah membuat pembayaran sahaja dan menghantar maklumat yang dikehendaki
    akan diupdate di posting ini sebagai tanda kami telah menerima tempahan anda.

    Note:

    1. Kepada OKU hanya dijual RM29.90 sahaja. Sila tunjukkan kad OKU anda yang sah atau scan & email kepada kami.
    2. Penghantaran kami sepenuhnya menggunakan Pos Malaysia.
    3. Anda akan diberikan Tracking ID untuk trace setiap penghantaran yang telah dilakukan.
    4. Jejak & Kesan di sini http://www.pos.com.my/WebsiteBM/main.../MainTrack.htm
    5. Baju ini sesuai dipakai pada waktu pagi hari Selasa minggu pertama di tempat kerja anda.
    6. Jangan mencaci & menghina jiran sebelah rumah anda jika mereka tidak memiliki T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia ini.
    7. Diskaun 20% untuk Warga Emas atau Senior Citizen yang berumur 100 tahun ke atas.
    8. Bagi yang Muslim, anda digalakkan membaca doa pakai baju dulu.

    Jualan untuk bulan April 2nd Batch
    Tarikh tempahan: 21 April - 6 Mei 2010
    Printing: 7 - 14 Mei 2010
    Delivery Date: 14 - 31 Mei 2010
    Confirmation order setakat hari ni 06-05-10 9:30*

    Kami akan updated senarai order ni setiap hari
    Pastikan size baju dan destinasi anda betul seperti yang kami tulis di bawah ni

    Rujukan ukuran di sini http://www.officialproducts.co.uk/size-guide.html



    Courier Service (Putih) <Nama> <Qty> <Size> | <Alamat>

    1.
    2.
    3.

    Self-collect (Putih) <Nama> <Qty> <Size>

    1.
    2.
    3.
    __________________________________________________ _______



    Courier Service (Hitam) <Nama> <Qty> <Size> | <Alamat>

    1. Omar Motaji, 1L, Batu Pahat Johor
    2. Mohd Azizul Ab Jalal, 1M, Dalat Sarawak
    3. Syed Fauzi bin Syed Ali, 1L, Puchong Selangor
    4. Abd Hamid Ismail, 1M, Cheras Kuala Lumpur
    5. Azrul Azham bin Azmi, 1S 1M, Keningau Sabah
    6. Noor Azaliati Mohd Isa, 1XL, Batu Caves Selangor

    Self-collect (Hitam) <Nama> <Qty> <Size>

    1. Serigala', 1M 1XXL
    2. Eyan', 1L
    3. Kapalkertas', 1M
    4. ND', 1XXL

    * Payment Received. Terima Kasih.

    __________________________________________________ ________

    Notes:
    Harap maklum kepada semua
    Kami hanya akan confirm order anda selepas pembayaran dibuat
    Sila semak senarai yang kami update setiap hari agar tidak berlaku kesilapan size lagi
    Maaf sekiranya nama anda masih tiada di sini walaupun pembayaran telah dibuat
    Emailkan kami sekali lagi butiran pembayaran tersebut ke salesman@fotomedia.com.my

    __________________________________________________ ________


    Question & Answer

    Quote Originally Posted by cute_boyie View Post
    penantian 1 penyeksaan....bro aji ble bole dpt...tnye jek
    untuk order bulan 4 ni bro
    t-shirt dihantar printing selepas last order pada 18 april lalu
    anda dijangka terima pada minggu terakhir april atau selewat-lewatnya minggu pertama mei
    harap maklum

    Quote Originally Posted by samsudds View Post
    sy nk order satu. Sempat lg x aji?
    sempat
    sales t-shirt polo ni open sepanjang tahun 2010
    kita akan print & courier secara berperingkat-peringkat
    harap maklum

    Quote Originally Posted by izzamk View Post
    tarikh tutup hari raya kedua aidiladha? november ke abam aji?
    ya november zam
    ttthehe

    Quote Originally Posted by spankdrang View Post
    wording dia embroidery stitches ker avam aji?
    ya. wording dia embroidery abam bob

    Quote Originally Posted by elitism06 View Post
    Salam Abg Aji...tarikh tutup biler??Ader No faks x??utk faks slip pembayaran...
    tarikh tutup order adalah sehingga hari raya kedua aidiladha tahun ni
    boleh fax ke 03-4270 9927
    attn: polo

    Quote Originally Posted by Cikebom View Post
    size ikut uk standard ke malaysia standard?
    euro/uk size
    ada tulis kat frontpage tu part mula-mula sekali

    Quote Originally Posted by azmieibra View Post
    salam.. still boleh order ke?
    boleh abam mie

    Quote Originally Posted by SHoch08 View Post
    yang dewasa agak2 kalau tak muat boleh tukar saiz tak ji?
    boleh tukar size kalau stock lain masih ada
    dan semua cost courier ditanggung oleh pihak anda

    Quote Originally Posted by princeadnil View Post
    kalu beli n amik sendiri kat mane??bile leh dapat baju nie??
    boleh ambil di bukit indah, ampang
    tapi saya galakkan guna rm6 courier services
    lebih jimat masa, tenaga, duit tol, duit minyak
    bila boleh dapat?
    insyaAllah dalam bulan ni jugak

    Quote Originally Posted by pitouch View Post
    saiz baby ada ji ... ?
    size apak baby ada la pit
    ttthehe
    Last edited by dome; 2nd August 2010 at 11:44 AM.
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  2. #2

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    cantik aji..ni baru design pro/formal/ala2 santai kit..harus dimiliki..

    *yg last no 6 dan 7 tak tahan tu

  3. The Following User Like This Post:

    aji

  4. #3

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Nibong Tebal, Malaysia
    Posts
    1,417

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    saiz baby ada ji ... ?
    Official Website | flickr | Official Blog | facebook
    : : w w w . d u n i a p e s o n a . c o m : :

  5. #4

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bumi beradat
    Posts
    42

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    saya mesti pilih
    "aku masih belajar dan akan terus belajar"

  6. #5

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Shah Alam, Malaysia, Malaysia
    Posts
    94

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    salam aji & warga FMDC
    seperti biasa .. saya nak order 2 helai saiz XXL
    baru bleh pakai gi meeting ngan client .. hehehe ( ada kolar )
    dah bank in nnt ( 35 + 35 + 6 = 76 ) saya PM tuan aji & tn dome

    qisan

  7. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kota damansara
    Posts
    97

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    hehehe..den terlewat la pulak.nak g bayar sekarang..
    PriNce^adNiL

    gear : D90, nikon 35mm f1.8, nikon 50mm f1.8, nikon 18-105mm f3.5-5.6, sigma 70-300mm

    "take with your passion and soul.."

  8. #7

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    Salam avam Aji,

    Ambo dah buat bayaran sebentar tadi. Segala butiran dikehendaki beserta slip bayaran telah diemail.

    Saiz XL - Sehelai

    TQ tuan.

  9. The Following User Like This Post:

    aji

  10. #8

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kota damansara
    Posts
    97

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    kalu beli n amik sendiri kat mane??bile leh dapat baju nie??kat kursus IR ader ke
    PriNce^adNiL

    gear : D90, nikon 35mm f1.8, nikon 50mm f1.8, nikon 18-105mm f3.5-5.6, sigma 70-300mm

    "take with your passion and soul.."

  11. #9

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    286

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    alor..sy kurang minat ler t-shirt polo berkolar..kalu ade kolar bulat syok sket..bile le lagi ek kuar kolar bulat..hurmm

  12. #10

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tangkak, Ledang
    Posts
    98

    Thumbs up Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    dah booking 1 size M.. already made payment..
    my email nhadi5462@yahoo.com
    "expression over perfection"

  13. #11

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kuL!M - Pokok s3N@ (kedah)
    Posts
    378

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    Quote Originally Posted by pitouch View Post
    saiz baby ada ji ... ?
    a'a ji.... baby takder ker? custom made la. kalau ada nak yang budah saiz 2 tahun kebawah ji....
    yang dewasa agak2 kalau tak muat boleh tukar saiz tak ji?

  14. #12

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    kulim - alor setar - penang
    Posts
    135

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    ada aku nak bleh pakai 4xl nih..?

  15. #13

    Join Date
    May 2008
    Location
    Aloq Setaq/Jitra <-> Klang/S.Alam
    Posts
    158

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    Salam!

    Dah Transfer RM41 ke Cimb Fotopages...please check
    dah x sabor nak tunggu posmen kat dpn umah..

  16. The Following User Like This Post:

    aji

  17. #14

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Gombak
    Posts
    699

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    Salam....
    Wah Baju Keluaran bagi tahun 2010 Edisi 1.....heheheheh dah ade......
    nak oder 2 helai...... nanti sy email kan..........saiz n ape yng patut....

  18. #15

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: RM35 | T-Shirt Polo Fotomedia Malaysia

    abam aji, caler itam je ke..?? putih takde..??
    BLOG
    BBM 21E47ECD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •