Results 1 to 15 of 15

Thread: Yangon, Myanmar

  1. #1

    Yangon, Myanmar


  2. #2

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL, Selangor, Melaka, Perak
    Posts
    354

    Re: Yangon, Myanmar

    hehe..teringat dlu gi myanmar..tourist guard ckp hmpir 90% tk pkai sluar dlm..lol.. laki & prempuan lak tu..da la rmai pkai kain je..ngeh2..
    A good photograph is knowing where to stand

  3. #3

    Re: Yangon, Myanmar


  4. #4

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    kampar,perak
    Posts
    25

    Re: Yangon, Myanmar

    budak yang mandi tu bukan saja tak pakai seluar dalam kain pun tak pakai.he..he

  5. #5

    Re: Yangon, Myanmar

    Last edited by -wks-; 5th April 2010 at 11:27 PM.

  6. #6

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bidor, Malaysia
    Posts
    285

    Re: Yangon, Myanmar

    waaa....Bob tak puas nengok gambar 2 tu.......up le lagi...hahahhaha
    Abah Along baru belajar ni.......tapi bleh le sikit-sikit ...ade le gambar skit2 kad
    http://syazhar.fotopages.com dan http://www.flickr.com/photos/dedaunhijau/ serta http://myfotoshoot.blogspot.com/

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Yangon, Myanmar

    nice series

  8. #8

    Re: Yangon, Myanmar


  9. #9

    Re: Yangon, Myanmar


  10. #10

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    kuantan-kerteh
    Posts
    3,661

    Re: Yangon, Myanmar

    lovely collection!

  11. #11

    Re: Yangon, Myanmar


  12. #12

    Re: Yangon, Myanmar


  13. #13

    Re: Yangon, Myanmar

    lovely.. great shots bro.. harap satu hari nanti dapat kesana
    Majulah Fotografi Untuk Negara
    http://rafi.fotopages.com

    Photoshoot in Melaka and need cheap place to stay in big group? Try homestay @ RM120/night
    http://www.homestaymelaka.com

  14. #14

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Seri Kembangan & Kawasan Sewaktu dengannye
    Posts
    131

    Re: Yangon, Myanmar

    salam bro, boleh share sikit prosedur- prosedur nak masuk myanmar? sbb setahu saya kerajaan junta myanmar agak strict dari segi info leaking dan mengamalkan dsar tertutup especially dekat journalist2 or freelance photographer yang pergi sane bawak kamera besar2 macam d3 dan 1DsM3 untuk beraksi..

    bro ke sana atas urusan kerja ke jalan2? teringin jugak nk ke sana one day tapi takut plak snap2 pastuh kene tahan tak pasal2 dpat free stay kat lokap junta huhu
    "Travelog Juan " http://juwelova.blogspot.com
    Nikon D80

  15. #15

    Re: Yangon, Myanmar


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •