Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 75

Thread: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,912

    09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    salam dan selamat sejahtera

    Date : 09-04-2010
    Time : 8.30pm onward
    Venue : kopitiam wak dol Sek 7, Shah Alam

    map:


    agenda:

    Informal Discussion:

    - basic LIGHTING
    - Q and A - any question regarding DSLR, Lens, photo and etc etc
    - bertanya khabar
    - makan makan
    - minum minum
    Last edited by zul78; 7th April 2010 at 08:41 PM.

  2. The Following User Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    awat la zul ner buat TT time aku balik kmpg jek...
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  4. #3

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    subang jaya| sunway | shahalam | sungkai perak
    Posts
    1,377

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    yeah....mari2...!

  5. #4

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    hahahah... jom turun dan memeriahkan lg TT kali ni....
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  6. #5

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandar Diraja Klang
    Posts
    242

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    aiseh aku ada meeting lak jumaat malam tuh.. sob sob.. xdpt juin plak yg kali ni nya TT
    ~Dalam hidup kita seringkali berjumpa dengan pelbagai ragam manusia, kita bijak menilai tiap tindakan orglain betul atau salah, seperti menuntun filem/cerita.. kita sentiasa tidak puashati dengan plot/watak atau jalan cerita dan berharap dapat membetulkannya, tapi bila ianya berlaku kepada kita sendiri.. MAMPUKAH KITA MELAKUKANNYA?? ~~ Web : Http://MobileIRC.net @ Http://Shah.com.my @ http://www.facebook.com/cikebom || Contact : 0133002000 @ cikebom@gmail.com ~

  7. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Saujana Damansara
    Posts
    3,103

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    Adus...Tak dapat la saya nak join skali lagi TT ni sebab kali ni opis saya buat trip kat Langkawi dari 8hb-11hb.

  8. #7

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    133

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    lets go bebe...lets go brooo...hehe

  9. #8

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    35

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    sama la.. aku pun kena gi outstation 2 minggu.. huhuhu...

  10. #9

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    Ni kena pegi ni...dah berapa kali terlepas...

  11. #10

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Klang
    Posts
    80

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    Insyallah, saya akan datang. Bro mozakim tak mai ke?

  12. #11

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    133

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    Quote Originally Posted by kaer07 View Post
    Insyallah, saya akan datang. Bro mozakim tak mai ke?

    klo ko da petik nama nya......kompom tokojut nya dia,terus reply da posting hehe...
    tak caya tgk la...

  13. #12

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    133

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    Quote Originally Posted by Skid493 View Post
    Ni kena pegi ni...dah berapa kali terlepas...

    kali ni ikat kuat bro....kang lepas lg,susah nt hehe

  14. #13

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    Quote Originally Posted by saya asan View Post
    kali ni ikat kuat bro....kang lepas lg,susah nt hehe
    Ikat pakai tali kapal....

  15. #14

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Shah Alam
    Posts
    21

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    fuh...kali ni kena pergi nih...asik miss je...
    nanti sya belanja cikgu zul mee goreng ngan fresh oren..ok?
    baru boleh ngajar sampai pagi..
    korang yg lain belanja la sate ke apa ke kat cikgu zul... (tp order la lebih sikit...hehe)

  16. #15

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    4

    Re: 09-04-10 TT Shah Alam | Wak Dol Kopitiam Seksyen 7

    aku tak penah join...boleh join ke ni...
    anyway..aku org baru kat forum ni..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •