Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55

Thread: Bowling FM

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935
    bowling..bowling....hehee...endap parade pun syeok gak weh...x berapa ramai org...
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Memandailer abah wafi suruh k zain organisekan...Kami biasa main kat IOI Puchong* jerrr....jika betul2 serious nak berbowling sakan, nak hempas pulasss sebelum memasing terjilirr lidah masa bolan posa....saya akan cuba pujuk rayu longkong aturkan pada 2 okt ya??jam berapa??berapa ramai?? :lol: :lol:

    *Tpt2 lain say, spt ikanmasin sebut..biar dia organise..abah wafi sebut,huh padan kena organise gak...huh senang begitu..
    pembahagian tugas mengorganise mengikut DUN masing2 :evil: :evil:

    ..alamak perut sebu..lak..tetiba...ok..good nite...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323
    IOI Puchong pon OK....so, K.Zain akan jadi Kapla
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    kapla mandurrr ke abah wafi?? :lol: :lol: :lol: ..it'e better to have a steering committee jika nak adakan hadiah serta ucapan teks 20 muka olih VJk spt Aji or Jie....tapi kalau setakat nak book tpt ..yg perlu details nya..yg penting lokasi tidak menyusahkan, semua boleh hadir tanpa sesat 2-3 jam...kuang..kuang..kuang.... :evil:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323
    cam perli saya jer K.zain.... :P
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  6. #21

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    tadi abah wafi makan breakfast nasi lomak cili padi ker??...cian....pedas ke??cuba check tinga tuh...merah ke berapi?? :twisted: :twisted: :twisted:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #22

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    "Kerajaan CINTA"
    Posts
    1,527
    best juga nih..
    nak join boley?...

  8. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935
    kat IOI Puchong ker..ok jek..den memana pun ok jek..janji ada line boling dan longkang.....heheee
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  9. #24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    join..join jgn tak join.... jadi dengan itu kami mengalukan cadangan tempat yang senang utk pegi..
    paling utama..kalau bleh biar ada kemudahan awam seperti LRT, Komuter atau Monorail..
    supaya yang takde kenderaan bleh pegi dengan senang...

    dan tidak jauh2 nun ujung dunia..

    tmpt dekat lagikan ada..kenapa pilih tempat yang jauh... wat kat aloq setaq bleh... Skudai parade di JB pun bleh..hehehe

  10. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    bukit jambui lagik buleh

  11. #26

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935
    klu kat IOI tadak train...tapi leh nak LRT-Star turun dkt bukit jalil tp lepas tu kena naik cab atau bas ler...jauh tak jauh ler...heheheee
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  12. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    jauh tak jauh la kan....hehehee...gelak ada makna ker.. bukit jalil ke Puchong? errrmm... around rm10 with cab??

  13. #28

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935
    not sure la....hehe...x penah naik cab lg pun...tapi klu area dkt ngan bukit jalil ada gak...tapi lupa lak apa kenama dia...dekat jek...
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  14. #29

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323
    Alaaa..apa nak cab-cab plak. Sound jer....nanti geng KL pegi amik kat LRT Bkt Jalil. Tak pon layan kat Endah Parade yg jauhnyer lapanbelas-kangkang-kera dari LRT Bkt Jalil :P
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  15. #30

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    mana2 jerk laa.... asalkan menda nih berjalan lancar...insya Allah...ese akan hadirkan diri..
    kebetulan sabtu ada picnic di Genting sEMPAH.. jadi 2hb bleh la membowlingkan diri pada belah paginya tuh.. harap2 gitu laaa

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •