Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55

Thread: Bowling FM

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Bowling FM

    :idea: jom buat 2nd bowling gathering lagi nak?
    :arrow: 2 okt (ahad) alamanda, putrajaya
    nak diawalkan pun ok atau lepas raya pun boleh gak


    [aji] http://hanis.fotopages.com
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    dari Melor ke PJ...
    Posts
    650
    tak dapekk la eden nk join :cry: :cry:

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuantan
    Posts
    236
    kalau saye ade kat kl mase tu leh lerr join... kalau la ek... lepas raye kaa? tak dapek la lepas raye... bz nak jadik bini org nih...
    Love is all around me...

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    cikun dah tempah photog? lepas raya btol2 ese ada kat kltn.. leh cover tu.. hehehe..

    errr.. bowling? 2 oktober..sebelum puasa..cantik sangat2 la tuh.. hehehe

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596
    Quote Originally Posted by cikun_comey
    kalau saye ade kat kl mase tu leh lerr join... kalau la ek... lepas raye kaa? tak dapek la lepas raye... bz nak jadik bini org nih...
    haa.. enjoy puas2 dulu sebelum jadik bini orang..

    btw.. congrats..


  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323
    Errr....sebelom posa tak sempat ke??
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935
    cikun...enjoy dulu....nnti dah kawen kena enjoy ngan laki jek......
    bowling...besh gak..dah lama den x main ner....dah berkarat skill den dah ner....
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    sempat..sempat... bukan ke 2hb oktober tuh cantik dah tuh.. tp kena wat pagi la..amcam? bleh? dpt la ese join sekaki dua.. pagi tuh jgn pagi sangat... tunggu bowling cntre bukak la.. hehee.
    erm.. kol 10am gitu..

    erm.. dan bleh main around 3 games sorang? mana vjk? aji apa citer? bleh la arrange.. 1hb oktober cuti..bleh ese poie kl..

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323
    Ayares...5 round pon boleh, puas hati.....peh tu kita buat panning shoot sambil menghayun bola 15lb
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    kasik up satu gambar panning abah... ese nak gak tgk hasil panning d70 tuh..herheee

  11. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    cikun...jgn dengo cakap mereka2 itu....mereka itu adalah bukan dari kaum kita , kaum hawa..mane ada sama dari segi pemikiran dan perasan nak jadi bini orang??..btw...tul jugak tuh Cik cikun..sebelum bergelar Puan....balun jer...bowling 10 pins ke,golf 21 holes ke...hantam semua....waimma main galah panjang sekali pun.... :lol: :lol: :lol: :lol:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    bowling updates

    baru balik alamanda tadi
    utk bowling fm tu dah gi tanya
    penuh wei 2hb oct
    free pun pukul 4pm
    lambat sgt 4pm ye tak

    tapi kalo korang nak setup seniri bleh la kat memana
    aku hikut haje
    ttthehe

    [aji] http://hanis.fotopages.com
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    boleh la org2 KL sana cuba survey kat tmpt lain plak... erm... maybe sunway pyramid ker... midvalley ke.. mana2 jerk la... ampang superbowl ker.. South City Plaza bowling centre ker..

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323
    Kena mintak K.Zain tolong organize nih...cadangan aku :
    1. Mines Shopping Complex
    2. Endah Parade (near Bkt Jalil)
    3. Ampang Point

    Tempat-tempat ni biasanya kureng sket crowded
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  15. #15

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    somewhere...in ur dreams
    Posts
    4,288
    bagus jugak idea tur abahwafi, as pd waktu tur, Jie tgh exam, so mmg x dpt nak menghadirikan diri and nak buat apa2....exam tur dulu..lepas tur okay ler.......insyaallah.....
    "Our lives improve only when we take chances and the first and most difficult risk we can take is to be honest with ourselves." - Walter Anderson



    http://lianaadra.fotopages.com
    http://anna1404.fotopages.com
    http://www.jieadra.com/gallery

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •