View Poll Results: Lokasi Pilihan Annual Bowling 2010 Fotomedia Malaysia

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Malacca International Bowling Centre (MITC)

    18 14.63%
  • Alamanda Putrajaya Bowling Centre

    69 56.10%
  • Sunway Pyramid Bowling Centre

    34 27.64%
  • U-Bowl Bowling Centre...lalalallaalalala

    2 1.63%
Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 115

Thread: Annual Bowling 2010

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: Annual Bowling 2010

    sudah menjalankan tanggungjawab sebagai pengundi... hehehehe....
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  2. #17

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    9am - 6pm at Shamelin Perkasa, 7pm - 8am Sri Kembangan
    Posts
    126

    Re: Annual Bowling 2010

    Saya vove alamanda putrajaya

  3. #18

    Re: Annual Bowling 2010

    den undi melaka...pusat bowling terbesar diasia..terbaik beb..buleh cuti-cuti malaysia di Melaka

  4. #19

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: Annual Bowling 2010

    Quote Originally Posted by kaer07 View Post
    Betul cakap bro mier tu kita asyik dok vote kat mana lokasinya , tapi bila tarikhnya. Kitaorang pun nak jugak setting time kitaorang jugak. Mana tahu masa tu masing2 ada job ke? balik kampung ke? dll...
    Vote tempat dulu... baru Vote untuk set masa dan tarikh...
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  5. #20

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tampin, Rembau, Cheras, Melaka Tengah
    Posts
    342

    Re: Annual Bowling 2010

    asik alamanda je(padahal tak pernah pon main bowling kat alamanda tuh).
    MIBC,melaka la pulak.leh jalan2 skali.kan hanty kan??
    "Seek the lights and live within the lights" :cool:
    www.flickr.com/amy_amirah

    ~maaf atas kekurangan...saya budak baru~

  6. #21

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    duk d gAnu lagi takat ning
    Posts
    222

    Re: Annual Bowling 2010

    Alamanda lane dia nampak macam sedih je...

  7. #22

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Annual Bowling 2010

    haa...baik korang buat pilihan yg bijak..jgn menyesal dikemudian hari...jgn nanti kata hanty tak kabo eik..jgn kata nanti balik2 ananda krinsnaan eik..eh silap......tahun ni hanty nak goyang kaki jer...hanty tukang buat poll jer..mula2 lokasi then tarikh then kita poll team yg akan anjurkan pulak..takper masa panjang lagi..korang boleh test lanes kat melaka ke ananda dulu..oit apsal korang tak nak kat U-bowl??boleh sopng n tgk wayang jugak haper??

    ..yg belum pangkah cepat pangkah..ada lagi 28 hari setengah..dome mana??undi anda penentu bagi segalanya..kih2...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Annual Bowling 2010

    Quote Originally Posted by aji View Post
    saya vote kat alamanda hanty ttthehe
    elleh...nyampah aar..apa2 pun terima kasih Tuan Presiden...hanty teruskan poll ni eik...kalau tak beri green light jap lagi hanty delete thread ni.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #24

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Annual Bowling 2010

    alamanda ha hanty...saya mesti pilih (wat cam iklan bank rakyat) ....!!!!

  10. #25

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    shah alam
    Posts
    113

    Re: Annual Bowling 2010

    done voting.. hehehe.. tahun ni alamanda pulekkk.. wooottt~~

  11. #26

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Annual Bowling 2010

    halamak hanty ini promo kat MITC plakkk..... so kena la ikut hanty ini...

  12. #27

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pandan Indah
    Posts
    525

    Re: Annual Bowling 2010

    saya sudah mengundi. time2 hulu selangor mengundi, time tu jugak la nak ngundi main boling. wakakaka

  13. #28

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MELAKA
    Posts
    76

    Re: Annual Bowling 2010

    mibc best wok.
    d60 kit lens+sb600, lens lain tk de lae....
    fb: mohd fazli add aku ek...

  14. #29

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandar Tasik Puteri
    Posts
    98

    Re: Annual Bowling 2010

    Telah Mgundi...

  15. #30

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    "Alam Fantasi"
    Posts
    813

    Talking Re: Annual Bowling 2010

    saya telah mengundi... anda bila lagi.. pastikan anda menjalankan kewajipan yang sebaik mungkin... MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA
    Merealisasikan Impian dan Idaman Anda Dengan 1001 Kenangan Terindah....

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •