Page 3 of 28 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 409

Thread: Sony Alpha Family | Part 2

  1. #31

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Kajang
    Posts
    566

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    tahinah! saudara mcshah... gambar tahap dewa tu... mungkin boleh di link -kan di sini beberapa gambar menarik saudara...

  2. #32

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    erk..!! xde la dewa mana.. merangkak lagi ni.. sebelum belajar berlari harus pandai berdiri.. hehehe..

  3. #33

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    beberapa siri dari SAL75300






  4. #34

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    23

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    mak aih...lame benor tak masuk sini...
    da ade 2nd part rupernyer...

  5. #35

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mersing & Shah Alam
    Posts
    182

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    Quote Originally Posted by gemuk View Post
    tahinah! saudara mcshah... gambar tahap dewa tu... mungkin boleh di link -kan di sini beberapa gambar menarik saudara...
    org kalo dah terror bagi lens apepon outputnye mesti cun..oleh itu, jgn pandang gear..pandanglah hasilnye...hehehehehe..(saje je nak menyampuk...) peace no war!!!
    make.believe
    www.feruzahmad.com

  6. #36

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Kajang
    Posts
    566

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    yeah!... setuju... tengok pic kapalterbang tu... well done exposure-nya... hihi

  7. #37

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    itulah hasil pemerhatian dan usaha berulang kali yang tidak pernah mengenal putus asa..

  8. #38

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mersing & Shah Alam
    Posts
    182

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    bagus2...hehehe..usaha tangga kejayaan..er...xde sesape ke plan nak g floria sebelom die habis ahad depan ni?
    make.believe
    www.feruzahmad.com

  9. #39

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Petaling Jaya..Jordan
    Posts
    139

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    Quote Originally Posted by mcshah View Post
    hurm.. i'm using sony 75-300mm.. af agak slow.. tp kualiti pueh hati.. pada saya la.. check out my flickr nak tgk hasil sal75300..
    bes tul gmb tuan...
    ermmm lense ni bpe leh dpt ek skg?
    - Blue Heart -

  10. #40

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    FeruzTopia - baru je pergi floria semlm.. org sgt ramai.. mmg meriah.. tp bunga2 x sesegar diharapkan..

    Dr Shinogu - rasanya SAL75300 skrg leh dpt dlm rm750 kot..

  11. #41

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mersing & Shah Alam
    Posts
    182

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    aku pegi gak semalam..sampai kol 11 tapi kol 1 dah balik...panas sangatla..x bape puas ati hasilnye..ingat nak repeat balik next week..nak g awal pagi..hehehehe..
    make.believe
    www.feruzahmad.com

  12. #42

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kluang johor & Kuala Lumpur
    Posts
    8

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    salam tuk semua oranje... saya bangga ada oranje club ni sbb saya pn skrg masih memegangang sony A230 yg saya dpt free thn lepas. Cuma saya ni masih biginner lagi tahu serba sedikit je pasal dslr. sblm ni x berapa minat tp bila da nampak prospect baru minat tu dtg.. kalau ada info ke apa2 ke tlg bg tau dan nk mintak tunjuk ajar sket.. tenkiu..

  13. #43

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mersing & Shah Alam
    Posts
    182

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    Quote Originally Posted by aziziepro View Post
    salam tuk semua oranje... saya bangga ada oranje club ni sbb saya pn skrg masih memegangang sony A230 yg saya dpt free thn lepas. Cuma saya ni masih biginner lagi tahu serba sedikit je pasal dslr. sblm ni x berapa minat tp bila da nampak prospect baru minat tu dtg.. kalau ada info ke apa2 ke tlg bg tau dan nk mintak tunjuk ajar sket.. tenkiu..
    selamat datang ke dunia oren geng...
    make.believe
    www.feruzahmad.com

  14. #44

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kluang johor & Kuala Lumpur
    Posts
    8

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    thanks bro...

  15. #45

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mersing & Shah Alam
    Posts
    182

    Re: Sony Alpha Family | Part 2

    ko asal kluang ke?hehehehe...aku asal mersing..xtau ko penah sampai ke x...felda nitar 01..
    make.believe
    www.feruzahmad.com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •