Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Photoshop : Stamp pad

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    malacca n klate
    Posts
    536
    waa... menarik nie AyAres... thanx for sharing!
    ~there are always two people in every picture... the photographer and the viewer~
    _____________________________________
    http://xcrime69.fotopages.com

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    erm...ese main bantai jerk.. ajar ikut citarasa ese buat... asalkan menjadi..saper2 yang ada cara ringkas lagi nak buat... bleh la ajarkan di sini... hehee...

  3. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    sebenarnya dlm PS ada byk cara utk hasilkan sesuatu
    tak kira apa caranya.. yg paling mudah kita buat adalah yg paling sesuai dgn kita.

    cth: ada org guna marque tool utk edit gambar
    ada juga yg guna pen tool.
    mana lebih baik???
    dua-dua ok coz org yg gunakan nya tak kiralah pen ke marque ke.. dah expert dah..
    janji jadik

    sebagai contoh
    aku takleh guna beberapa step dlm mengkartunkan diri anda, tp bila satu lagi cara yg di ubahsuai dpt menghasilkan benda yg sama.. y not?

    kreativiti yg lebih penting

  4. #19

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    pasir gudang
    Posts
    212
    yup..janji jadik....psd nanti aku kasik eh brahyym...arituh tak save kene wat balik
    Hodo hodo ni.....
    019-7775137
    fotopages eden<<ni dah lama tak hapdet
    flickr

  5. #20
    wahhhhh bagus la tutorial kat sini :lol:
    "it's like 10,000 spoons when all you need is a knife"
    baik pakai garpu je. tak pun chopstick je....
    http://knizam.com | http://knizam94.fotopages.com

  6. #21

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    N3º 47.073, E103º 16.347 (Kuantan)
    Posts
    3,106
    Thanks guys. Banyak belajar ni....

  7. #22
    hehe..saya berbesar hati..sebab berjaya buat yg ayares ajar..ohoho..thanks..

  8. #23

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Some Where In Da World...
    Posts
    192
    Nak wat gambo cam setem camne eks? saya cari jumpe yang ilustrator jek.Ps xleh wat ke?

  9. #24
    TQ bro ayares...
    sy dh save cara2 tu...

  10. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Photoshop : Stamp pad

    BUMP...newbies yg ingin setem menyetem leh refer sini...dari tahun 2006 kami dah start "nyetem"...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •