View Poll Results: Pilihan Tarikh Acara Bowling Tahunan Fotomedia Malaysia 2010

Voters
63. You may not vote on this poll
  • Sabtu, 31 July 2010 (19 Syaaban)

    27 42.86%
  • Ahad, 1 Ogos 2010 (20 Syaaban)

    14 22.22%
  • Sabtu, 7 Ogos 2010 (26 Syaaban)

    15 23.81%
  • Ahad, 8 Ogos 2010 (27 Syaaban)

    7 11.11%
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66

Thread: Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

  1. #61

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

    oit..jap aaar..korang ni mcm2ler..sat kata hanty sat aar...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #62

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

    Assalamualaikum wbt semua,
    Adalah dimaklumkan atas sebab yang tidak dapat dielakkan dan atas persetujuan Tuan Presiden (merangkap Penasihat seumur hidup), Annual Bowling 2010 di tunda kesatu tarikh yang akan dimaklumkan nanti. Walau bagaimana pun acara ini akan diganti oleh satu lagi acara gilang gemilang. Encik Mozakim, telah diberi tugas untuk mengambil alih mengendalikan acara gantian ini, bersama anda semua yang ringan tulang

    Segala kesulitan dan kegembiraan yang terencat, hanty dahului dengan ucapan mohon ampun dan maaf..jangan khuatir insyaAllah bowling akan di atur selepas Hari Raya tahun ini.

    Dengan ini juga diminta Mozakim untuk membuka thread baru dengan plan B tersebut. Terima Kasih.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #63

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

    wah ini konspirasi peringkat tertinggi nih wakakak..tunggu avam mozakim laa plak..saspen nih.. :P

  4. #64

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

    UPDATE !!! SILA KLIK LINK DI BAWAH. Mekasih semua yer...

    http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=11784

  5. #65

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Assalamualaikum wbt semua,
    Adalah dimaklumkan atas sebab yang tidak dapat dielakkan dan atas persetujuan Tuan Presiden (merangkap Penasihat seumur hidup), Annual Bowling 2010 di tunda kesatu tarikh yang akan dimaklumkan nanti. Walau bagaimana pun acara ini akan diganti oleh satu lagi acara gilang gemilang. Encik Mozakim, telah diberi tugas untuk mengambil alih mengendalikan acara gantian ini, bersama anda semua yang ringan tulang

    Segala kesulitan dan kegembiraan yang terencat, hanty dahului dengan ucapan mohon ampun dan maaf..jangan khuatir insyaAllah bowling akan di atur selepas Hari Raya tahun ini.

    Dengan ini juga diminta Mozakim untuk membuka thread baru dengan plan B tersebut. Terima Kasih.
    satu konpirasi peringkat atasan......

  6. #66

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

    +))...macam2ler korang ni...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •