View Poll Results: Pilihan Tarikh Acara Bowling Tahunan Fotomedia Malaysia 2010

Voters
63. You may not vote on this poll
  • Sabtu, 31 July 2010 (19 Syaaban)

    27 42.86%
  • Ahad, 1 Ogos 2010 (20 Syaaban)

    14 22.22%
  • Sabtu, 7 Ogos 2010 (26 Syaaban)

    15 23.81%
  • Ahad, 8 Ogos 2010 (27 Syaaban)

    7 11.11%
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 66

Thread: Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Pemilihan Tarikh | Bowling 2010 Alamanda, Putrajaya

    Assalamualaikum wbt.,

    Kini tiba pula untuk kita menetapkan tarikh melihat anak bulan, eh silap ...ya kita pilih tarikh untuk acara bowling tahunan pula. Kenapa perlu pilih tarikh??Kenapa tidak tetapkan sahaja satu tarikh?? Ya kita cuba minimalkan sungutan2 ahli yg mencecah 13,000 ini. Ya korang ni pandai bersungut , sebab tu hanty (bagi pihak Fotomedia Malaysia..pepandai jer hanty ni..maaf Tuan Presiden,nanti hanty banja kamben) mahu korang yg buat pilihan yg tepat..jgn nanti kata tak leh join ada wedding shoot, jgn nanti kata tak leh join nak makan ikan bakar dengan bapa mertua, atau jgn nanti kata tiada demokrasi...kalau masih ada sungutan selepas ni, siapler korang hanty karate!!

    Apa tunggu lagi?Pilihlah tarikh yang tepat atau aturkanlah rancanagn anda mengikut tarikh pilihan.

    Wasalam,
    Auntie zain
    UPDATE - 5/7/2010
    Assalamualaikum wbt semua,
    Adalah dimaklumkan atas sebab yang tidak dapat dielakkan dan atas persetujuan Tuan Presiden (merangkap Penasihat seumur hidup), Annual Bowling 2010 di tunda kesatu tarikh yang akan dimaklumkan nanti. Walau bagaimana pun acara ini akan diganti oleh satu lagi acara gilang gemilang. Encik Mozakim, telah diberi tugas untuk mengambil alih mengendalikan acara gantian ini, bersama anda semua yang ringan tulang

    Segala kesulitan dan kegembiraan yang terencat, hanty dahului dengan ucapan mohon ampun dan maaf..jangan khuatir insyaAllah bowling akan di atur selepas Hari Raya tahun ini.

    Dengan ini juga diminta Mozakim untuk membuka thread baru dengan plan B tersebut. Terima Kasih.
    Last edited by zainzubir; 5th July 2010 at 12:30 PM. Reason: update
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. The Following User Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    dah menjalankan kewajipan sebagai pengundi pahlimen Petaling Jaya P70..

  4. The Following User Like This Post:


  5. #3

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Skudai, Johor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    354

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    Waduh²... semua tarikh yg bahaya² neh.... Alamanda plak 2..... huhuh... lonely rider lor dari melaka kawe kalu cam nie.....

    Saya telah menjalankan kewajipan saya bagi parlimen pasir berdengung P+-0.. theheh..
    ANDA bila lagi... ngeh³...

  6. The Following User Like This Post:


  7. #4

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    baru jer selesai mengundi hehehe..
    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  8. The Following User Like This Post:


  9. #5

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Shah Alam & Taiping
    Posts
    350

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    8 august is tha best

  10. The Following User Like This Post:


  11. #6

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    Quote Originally Posted by baqeer creative View Post
    8 august is tha best
    undi anda adalah rahsia..!!jgn bagi ic kepada orang lain..heheheh..

  12. The Following User Like This Post:


  13. #7

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    B.B.Bangi n KB
    Posts
    785

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    Pangkah je lah....

  14. The Following User Like This Post:


  15. #8

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    selangor
    Posts
    1,282

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    undi antu 1.. hahahaha

  16. The Following User Like This Post:


  17. #9

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    telah menunaikan tanggungjawap..
    mintak2 la ari sabtu...
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  18. The Following User Like This Post:


  19. #10

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    vote for saturday...
    sunday leh relax.. gi urut tgn penat menghayun.. hehe..
    vote sudah..

  20. The Following User Like This Post:


  21. #11

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    selangor
    Posts
    1,282

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    bersaing hebat ni.... hanty make sure pengundi x vote 4 kali.. kikiki

  22. The Following User Like This Post:


  23. #12

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Shah Alam & Taiping
    Posts
    350

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    mana boleh undi manyak kali ..sekali jer kan..kalau boleh undi manyak kali mau dah pecah peti undi tu...hehehhe

  24. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    oit klau korang nak raih undi hantu ke jembalang, dipersilakan.. sini tak guna ic, sini guna nombor siri voucher tesco..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  25. #14

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Gombak
    Posts
    699

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    buat yang layak laksanakan tanggungjawab anda...........
    yng penting den dah undi....... Tarikh yng agak pening utk di undi

  26. #15

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Putrajaya, Penang & Kedah
    Posts
    179

    Re: Pemilihan tarikh Bowling Tahunan 2010 Fotomedia Malaysia di Alamanda Putrajaya

    eh.. kantoi plak ader nama pilih tarikh tu.. takda rahsia2 dah lerr nampaknya...
    "=)) Kalau dah takda akar.. rotan pun berguna...
    :-o http://mascovy.cjb.net /!\ Tu pon kalau bleh buka!! "

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •