Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: Cadangan - Business Card Untuk Ahli FMDC

  1. #16

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    State of Silver
    Posts
    5,364
    woo.. tunggu duit raya ler nie :lol: drive elok2 kim salam ngan abg ubie yang ensem itu
    p/s : mod jgn marah yeek time2 raya nie, ter OT skit jerk :lol:
    Friendship is The Union of Spirits, a Marriage of Hearts, and The Bond thereof Virtue..

    Fotopages - http://azryshah.fotopages.com
    Blog - http://lanunlaut.blogspot.com
    Flickr - http://www.flickr.com/photos/azrysyah/

  2. #17

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    shah alam - muar - bp
    Posts
    292

    Re: Cadangan - Business Card Untuk Ahli FMDC

    oh dulu memang ada membership card ye...sekarang ni macamane ye?ada lagi ke kad tu..kalau ada nak buat gak la

  3. #18

    Re: Cadangan - Business Card Untuk Ahli FMDC

    menarik gak idea tu
    sy pun dh bnyk kali kena reject bila nk register
    maklum la kita x ada tempat utk bergantung atau bernaung

  4. #19

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Puchong
    Posts
    404

    Re: Cadangan - Business Card Untuk Ahli FMDC

    dulu dah ada,tapi ramai yang tak dapat lagi....masih menunggu

  5. #20

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    8

    Re: Cadangan - Business Card Untuk Ahli FMDC

    hmmm...lamanya lom setel2 lagi..
    ~Langit tak selalu Cerah..

  6. #21

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    A, A
    Posts
    83

    Re: Cadangan - Business Card Untuk Ahli FMDC

    Salam....maaf nk tanya kalau saya nk join mcm mana....nk bayar kt mana......

  7. #22

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Terengganu
    Posts
    491

    Re: Cadangan - Business Card Untuk Ahli FMDC

    masih menunggu pihak berkuasa memberi respon...hehe.
    - Bukan jurufoto professional, tapi bila minat mengatasi batas. -

  8. #23

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pantai Hillpark
    Posts
    152

    Re: Cadangan - Business Card Untuk Ahli FMDC

    wah ada business card tu.. nak sekepim

  9. #24

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ampang, Selangor
    Posts
    105
    Assalamualaikum...bagaimana dgn cadangan ni?...adakah ia terlaksana?

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •