Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 65

Thread: Selamba Buang Nasi Tepi Jalan

  1. #1

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Selamba Buang Nasi Tepi Jalan

    Gambar dirakamkan ditepi jalan di KEA FARM cameroon highland, tak sampai 5 meter daripada kereta aku.

    Ketika sedang lepak2 dalam kete sambil makan ais krim setohberi yg lazat, datang anak dan ibu ni, dengan selambernye menjalankan kerja keji ni.


    bukak seluar terus kencing, padahal semak belakang tuh dekat je.... tp dengan tak tahu malunya selamber je buang tepi kereta. Kawan aku pon ape lagi tros snap. Sebbaik kete aku tinted gelap, so org luar tak perasan ape kiterang buat.


    lepas tu dengan selambernye membuang kumbahan pulak!! kawan aku iman tak kuat, muka geli geli then x dpt nak snap moment bahan kumbahan keluar. Tapi sapa yg tgk life mmg nampak seketul2 dia keluar.


    nampak tak betapa hampirnya dengan jalan raya dan gerai gerai jual sayur yg masok dalam Aduan Rakyat malam tadi??


    lepas abis projek, basuh ngan air mineral 500ml then sapu tissue.... pastuh belah tanpa rasa bersalah, meninggalkan najis ditepi jalan.

    Persoalan dan yang membuatkan aku sgt bengang :

    1. dia berak dekat ngan keta aku!! sebbaik aku dah masok keta... kalau aku sampai lambat sket konfem aku atau kawan aku dah terpijak TAHI MANUSIA!!!
    2. Mak dia tak malu ke?? atau kesian kat anak dia... skang dah glemer sebab masok FMDC. wakakaka....
    3. Laki dia pulak selamber je berhenti tepi jalan, sambil kereta belakang dah jammed, tunggu sampai anak dia selesai berak, dgn rasa tak bersalah??? Org dah jammed dr tanah rata lagi bang!!!

    OMG!!!!!~
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  2. #2

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    aduhh kok ye pon nk wat carilaa tempat semak sikit...

  3. #3

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    itu dr side mirror kereta aku tawww!!! syittooooo!!
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  4. #4

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    bingai punya olang..inagt sini bangladesh ka?

  5. #5

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    mElaka -> kAjanG
    Posts
    243

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    pastu mesti die masuk restoran tu kan??
    harharhar

  6. #6

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Putrajaya, Penang & Kedah
    Posts
    179

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    free show.. akuss.. abih tak aiskerim ko makan tu???
    "=)) Kalau dah takda akar.. rotan pun berguna...
    :-o http://mascovy.cjb.net /!\ Tu pon kalau bleh buka!! "

  7. #7

    Join Date
    May 2010
    Location
    KB/KL/KUANTAN
    Posts
    2,273

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    bleh lg si akuss smbil tgk 2 mkn eskrim...hahaha

  8. #8

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    Quote Originally Posted by gwack View Post
    free show.. akuss.. abih tak aiskerim ko makan tu???
    Quote Originally Posted by SunnySakura View Post
    bleh lg si akuss smbil tgk 2 mkn eskrim...hahaha
    sebbaik eskrem setohberi. kalau eskrem coklat cappucino... aku tatau la.... wakakakkaa....
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  9. #9

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    aiyaa manyak musuk punye olang...mcm ank an**** dia buat...

  10. #10

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    Quote Originally Posted by akuss15 View Post
    sebbaik eskrem setohberi. Kalau eskrem coklat cappucino... Aku tatau la.... Wakakakkaa....

    nasib baik ko tak beli keropok lekor tepi jalan tuh kekekeke

  11. #11

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    bapak .. anak .. mak = FAIL .. takde kesedaran SIVIK langsung .. maaf cakap, tapi aku memang bengkek pun.. huhhhhhhh

  12. #12

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Batu Pahat, Johor
    Posts
    1,682

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    Quote Originally Posted by akuss15 View Post
    sebbaik eskrem setohberi. kalau eskrem coklat cappucino... aku tatau la.... wakakakkaa....
    Itu lah dier tokeh stroberi buat bajer bagi buah stroberi besau, pastu buah strawberi buat eskrim. Chowww

  13. #13

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    26

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    eeeeeeeeeee...apa punya orang da....mesti bukan penduduk tempatan ni...

  14. #14

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Singapore
    Posts
    53

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    mmg xde sivik huhuh

  15. #15

    Join Date
    May 2009
    Location
    Orang Melaka Tinggal di Cherating...
    Posts
    281

    Re: Selamber BERAK tepi jalan

    hahahaaaa... yang berak tu aku xleh nk kata apa lah... yang aku heran akus buleh makan aiskrim sambil tgk org berakk.. hahahaaaaa SELAMBERRR

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •