Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 140

Thread: Geng Fotomedia | Bertam

  1. #31

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by luncai View Post
    Nak lepak takde hal.. Tapi mlm ni ade bola kul 10mlm..
    alamak! hampir terlupa plak...takpa la...lain kali la nampak gayanya....byk masa lg bro...
    "...biar camera standard tapi tau respek org lain, dari camera canggih manggih tapi tak reti respek orang lain..."

    W.A.R.N.A-W.A.R.N.I K.E.H.I.D.U.P.A.N
    http://www.jankuzi-photography.blogspot.com

  2. #32

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  3. #33

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Bandar Putra Bertam, Kepala Batas | Kuala Terengganu
    Posts
    131

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    assalamulaikum ..
    apa kata kita buat TT geng2 photographer area bertam, kepala batas di KIOSK skali?
    boleh buat bila2 masa jer, asalkan sebelah mlm ..
    sesiapa yg duk area bertam, kepala batas ni boleh lah kuar TT kat KIOSK minggu ni.
    autocity tu buat hujung minggu ..

  4. #34

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Orait gak idea tu.. Cadangan bile?

  5. #35

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Bandar Putra Bertam, Kepala Batas | Kuala Terengganu
    Posts
    131

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    terpulang pada tuan tanah lah ..
    ambe bole jer bila2 pun ..
    duk kat bandar putra bertam jer ni ..
    apa2 nanti call jer ambe yer ..
    alang - 0129585373

  6. #36

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    seberang jaya, pulau pinang
    Posts
    107

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    saya dok pmtg pauh..kalu ada TT mai rojer2 pada saya..
    LOMPATCORE INC. 2010 :-bd

    E S F A I R O Z 8-x
    019 | 4271248

  7. #37

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Camne kalau malam esok 6/7/2010?

  8. #38

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    penang
    Posts
    686

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by luncai View Post
    Camne kalau malam esok 6/7/2010?
    malam ni tu... kul 8.30 kat kiosk bertam... apa macam? ok ke?...

  9. #39

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    OK.. Malam ni jam 8.30 kiosk bertam..

    Saye orang baru.. tak biasa TT ni, kene bawa kamera ke?

  10. #40

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Bandar Putra Bertam, Kepala Batas | Kuala Terengganu
    Posts
    131

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    ok .. malam nie kat kedai mana?
    avam manik ada, boleh juga jumpa ..
    dah lama nak jumpa avam manik ...
    tapi belum boleh jumpa-jumpa lagi ..
    sesiapa lagi nak join TT mlm ni?

  11. #41

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    penang
    Posts
    686

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by alangmada View Post
    ok .. malam nie kat kedai mana?
    avam manik ada, boleh juga jumpa ..
    dah lama nak jumpa avam manik ...
    tapi belum boleh jumpa-jumpa lagi ..
    sesiapa lagi nak join TT mlm ni?
    hahaha.. tu la.. asyik maen badminton je ..en alang nih

  12. #42

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kepala Batas, Penang
    Posts
    50

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    oh malam ni nak men badminton ka? jom2 bawak raket la apa lagi hehe..

    ops, TT ka..IC..okok i'll try..kalau xdak aral melintang join malam ni..ajak ramai2 lagi weh..
    // hizrat // a.k.a. xero7 // salam perkenalan ;;)

    | facebook | blogspot | HP: 017 23 73 1 37

  13. #43

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    SUNGAI PETANI
    Posts
    88

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    nak join leh ka?
    tajudin DSLR Nikon Newbie
    I'm newbie need a guide......
    FB Che Deen Sp

  14. #44

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by TAJUDIN View Post
    nak join leh ka?
    Boleh, jom join ramai2... kita blajar sama2..

  15. #45

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Bandar Putra Bertam, Kepala Batas | Kuala Terengganu
    Posts
    131

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by xero7 View Post
    oh malam ni nak men badminton ka? jom2 bawak raket la apa lagi hehe..

    ops, TT ka..IC..okok i'll try..kalau xdak aral melintang join malam ni..ajak ramai2 lagi weh..
    mai lah mlm nie ..
    farah kata nak blk kg ..
    lepas TT ni boleh buat Outing plak kan .. Geng2 Bertam

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •