Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 73

Thread: 10-07-10 TT Butterworth

  1. #1

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Guar Perahu
    Posts
    89

    10-07-10 TT Butterworth

    Salam.

    CADANGAN MENGADAKAN TT BUTTERWORTH

    Tempat : Restoran Pelita, Autocity (Sebelah McDonald)
    Tarikh : 10 July 2010 (Sabtu)
    Masa : 8.30 mlm - hingga mamak tu hambat kita balik.
    Topic : Santai/ Anything about photography.

    Sesapa sahaja dijemput hadir utk memeriahkan suasana...

    1. Desert Rabbit - 017 4665632
    2. Juan Khatib - 012-9297402
    3. Jan_Faizal - 0125819519
    4. Dempix ajerrr - 0145061105
    5. Jzan - 012-4424682
    6. Tujuh
    7.
    8.
    9.
    10.

    Sekian, terima kasih.
    Last edited by Desert Rabbit; 8th July 2010 at 10:59 PM.

  2. #2

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    Alamak.. Jauh la plak Autocity..

  3. #3

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    somewhere in kulim.
    Posts
    1,309

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    mana yang betoi??? 10hb july atau 17hb july???
    <<< Anyone who has never made a mistake has never tried anything new >>>

    azmieibra photography
    019 5050987 / 012 5717091
    http://www.azmieibra.com
    http://www.flickr.com/photos/azmieibra

  4. #4

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    ayer itam,pulau pinang
    Posts
    8

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    kalau newbie boleh join tak???

  5. #5

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Penang, Kota Bharu.
    Posts
    56

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    Quote Originally Posted by nurzriq2007 View Post
    kalau newbie boleh join tak???
    bro, saya pun newbie gak.

    maka, dengan muka x malu mahupun segan silu, saya hadir pada TT ini. hahaha.... ;p

    1. Desert Rabbit - 017 4665632
    2. Juan Khatib - 012-9297402
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

  6. #6

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Guar Perahu
    Posts
    89

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    Quote Originally Posted by azmieibra View Post
    mana yang betoi??? 10hb july atau 17hb july???
    eh.. mamai plak aku..
    10 july 2010..
    sorry sorry..
    hahaha...

    Quote Originally Posted by nurzriq2007 View Post
    kalau newbie boleh join tak???
    memang amat digalakkan.. sila sila... aku pun newbie gak sebenarnya...

  7. #7

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    kulim - alor setar - penang
    Posts
    135

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    cantik... aku keja malam... hari2 aku tengok bola kat pelita ni time keja malam.. hehehe

  8. #8

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    Quote Originally Posted by nurzriq2007 View Post
    kalau newbie boleh join tak???
    sapa2 pun leh join..we area family hehehe..
    btw, nnt aku confirm balik kot2 ada program lak mlm tu..
    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  9. #9

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    insyaAllah,
    saya pun nak jugak kenai kawan2 FMDC ni...saya newbie ngn hal2 DSLR ni...xpa kan klu sy nk join?
    insyaAllah saya sampai mlm tu...

    1. Desert Rabbit - 017 4665632
    2. Juan Khatib - 012-9297402
    3. Jan_Faizal - 0125819519
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    "...biar camera standard tapi tau respek org lain, dari camera canggih manggih tapi tak reti respek orang lain..."

    W.A.R.N.A-W.A.R.N.I K.E.H.I.D.U.P.A.N
    http://www.jankuzi-photography.blogspot.com

  10. #10

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    14

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    ada kt KL plak..nnti aku blik kampung bleh la TT skali

  11. #11

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    kuala kubu>penang
    Posts
    37

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    salam saya nak join boleh tak???
    tapi saya xtau klu hari tu saya ade program ke x...
    sebab 5 hb dh stat kuliah.
    Once a photographer,
    Always a photographer

  12. #12

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Penang, Kota Bharu.
    Posts
    56

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    Quote Originally Posted by fakhrullah View Post
    salam saya nak join boleh tak???
    tapi saya xtau klu hari tu saya ade program ke x...
    sebab 5 hb dh stat kuliah.
    5hb start? penang? incik fakrullah blajar uitm penang ke?

  13. #13

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    ekkk,desert rabbit,x nak buat dekat subaidah permatang pauh jek ke,dkt ckit,he3...insyaallah,xde hal,boleh ler join skali,nak jgk kenal2 dgn kengkawan yg lain

  14. #14

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    kuala kubu>penang
    Posts
    37

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    Quote Originally Posted by juan_khatib View Post
    5hb start? penang? incik fakrullah blajar uitm penang ke?

    yer saya blajor saner
    Once a photographer,
    Always a photographer

  15. #15

    Join Date
    May 2010
    Location
    Pulau Pinang
    Posts
    19

    Re: 10-07-10 TT Butterworth

    InsyaAllah ada kesempatan gie sana

    Dempix ajerrr 0145061105

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •