Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

  1. #1

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera pada FMDCian semua,

    Berikut saya quotekan dari stetment Hanty Zain dalam topik bowling yang terpaksa ditunda ke satu tarikh selepas Hari Raya Puasa kerana tempahan gagal dibuat disebabkan slot yang telah penuh untuk tarikh 31 Julai 2010. Segala kesulitan amatlah dikesali & ribuan kemaafan dipinta kerana membantutkan kegianan para bowlers FMDC untuk berentap.

    Assalamualaikum wbt semua,
    Adalah dimaklumkan atas sebab yang tidak dapat dielakkan dan atas persetujuan Tuan Presiden (merangkap Penasihat seumur hidup), Annual Bowling 2010 di tunda kesatu tarikh yang akan dimaklumkan nanti. Walau bagaimana pun acara ini akan diganti oleh satu lagi acara gilang gemilang. Encik Mozakim, telah diberi tugas untuk mengambil alih mengendalikan acara gantian ini, bersama anda semua yang ringan tulang

    Segala kesulitan dan kegembiraan yang terencat, hanty dahului dengan ucapan mohon ampun dan maaf..jangan khuatir insyaAllah bowling akan di atur selepas Hari Raya tahun ini.

    Dengan ini juga diminta Mozakim untuk membuka thread baru dengan plan B tersebut. Terima Kasih.
    Merujuk pada stetment diatas,saya amat berbesar hati diatas tanggungjawap yang diserahkan oleh Hanty Zain pada TT Makbul bebaru ini untuk handle event di atas yang dirancang untuk diadakan pada Ahad 1hb Ogos 2010 walaupun saya hanya sekadar forumer biasa di FMDC. Namun hasrat itu terpaksa dibatalkan & saya terpaksa menarik diri kerana pagi ini apabila masuk opis telah dapat arahan dari boss untuk handle satu projek kompeni saya di Sungai Petani, Kedah yang mana tarikhnya telah "clash" dengan tarikh event gantian ini.

    Perkara ini telah saya maklumkan pada Hanty melalui SMS sebentar tadi. Maka dengan itu, diharapkan Hanty & pihak tertinggi FMDC dapat mencari pengganti seberapa segera agar event yang dirancang ini dapat dilaksanakan. Namun begitu, saya sudi membantu sekiranya tenaga kerja diperlukan sebelum tarikh tersebut tiba. Harap maklum & maaf lagi sekali Hanty

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    Ya Mozakim telah perjelaskan kenapa bowling paa 31 Julai tidak dapat diteruskan dan Mozakim juga telah jelaskan kenapa beliau tidak dapat mengendalikan event gantian ini. Kita hanya merancang, yang menentukannya ialah Allah swt. Terima kasih atas pembukan thread ini dan penjelasan tersebut.

    Sebagaimana yang dirancang secara perbualan tidak rasmi, kita menunggu Tuan besar Dome untuk mengkonfemkan untuk menyerahkan urusan pengendalian lokasi dan acara ini kepada "event mgt". Ahli Fotomedia akan dimaklumkan bagaimana acara ini akan di lakar sebaik mungkin setelah dapat pengesahan dari Dome berkenaan event management ini.

    Over to you Dome.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #3

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    selangor
    Posts
    1,282

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    kena meeting balik la mcm ni.. huhuhu

  4. #4

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Skudai, Johor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    354

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    Aaalllaaa.. baru semangat dok traning neh.. wuwuwuw...

  5. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    "Alam Fantasi"
    Posts
    813

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    Quote Originally Posted by sunan9 View Post
    kena meeting balik la mcm ni.. huhuhu
    Ramai org yg pandai cakap dari mendengar... hehehe
    Merealisasikan Impian dan Idaman Anda Dengan 1001 Kenangan Terindah....

  6. #6

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    Bole nk taw x event gantian tu berkonsepkan cmane? hehe.. mane taw kot2 bleh tlg..
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    ..yes kita mahu lebih ramai seperti izzamk...bagus dan syabas!!I like...common..lebih ramai peringan tulang diperlukan...hihihi...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. #8

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    patot lerr masa TT tu rasa malas jer nak pegi... rupanya ini le halnye... kang kot saya plak yg dipertanggungjawabkan payah ler pulops sebab saya ni bukan ajer berat tulang, berat perut sekali sebab dah boroi.. eheheheh

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    ..mangkor jgn byk cakap..you will be one of those people yg akan bekerja keras ...ahah...jgn tak tahu aunty kamu ni ngalah hitler..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #10

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    camtu mau lari ke ostorlia dulu laaa... dgn ucapan "Jangan cari saya di Malaysia"... wakakakak

  11. #11

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    ... kalu ramai bunge2 yg mekar involve.. br la btambah ringan sket tulang avam mangkor ni kot... hehehe
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    ..bunga najis chicken okey??...hahahahahah
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #13

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    ohhh tidakkkk... saya tang bunga ni alertgik (sejenis allergy jugops, tapi tengok jenis bunga gak..)

    udah tu, apa resolusinye? kot buleh saya bantu, saya bantu ler. cuma takleh janji sebab komitmen keje...

  14. #14

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    ohhh tidakkkk... saya tang bunga ni alertgik (sejenis allergy jugops, tapi tengok jenis bunga gak..)

    udah tu, apa resolusinye? kot buleh saya bantu, saya bantu ler. cuma takleh janji sebab komitmen keje...
    stuju ngan avam mangkor.. mende bleh tlg, insyaAllah bleh..
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  15. #15

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    selangor
    Posts
    1,282

    Re: Event Ganti Bowling | FMDC Famili Gathering 2010 sempena Anniversary FMDC

    Quote Originally Posted by serigala View Post
    Ramai org yg pandai cakap dari mendengar... hehehe
    mcm tu muqabalah je la... klu x muqabalah x de la jawapan... kire pandai ckp gak dari kasta rendah je yg memberi pandangan... wakakaka

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •