Results 1 to 5 of 5

Thread: Kluangman...

  1. #1

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kluang johor & Kuala Lumpur
    Posts
    8

    Kluangman...

    Salam tuk semua warga FP...

    Saya budak baru belajar, kamera dslr mmg da beli lama tp tau guna yg basic2 je, nick aziziepro tu sbnrnye da lama guna, saya mmg pro tp bukan dlm bidang ni cuma dalam bidang golf aje yg masih pro, dlm bab2 kamera ni masih mentah lg, nak mencari sahabat disekitar kawasan yg sewaktu dgnnye.. nak mendalami ilmu photo ni... Tinggal di area Taman desa kluang... kalau ada sesapa yg nak ajak TT tu calling2 la ye..

    my hp 019-2842794

  2. #2

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: Kluangman...

    salam..aku kluang jugak duk taman aman ..ramai jurugambar kluang ni..antara yang otai JJ,kornain,Razali dan lain lain..gi sini

    http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=6576
    Apo nak dikato....

  3. #3

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kluang johor & Kuala Lumpur
    Posts
    8

    Re: Kluangman...

    baguih la tu... leh la kwn belajar dgn lebih dlm lg lepas ni... tp dia org selalu lepak mana ek?

  4. #4

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Kluangman...

    Quote Originally Posted by aziziepro View Post
    baguih la tu... leh la kwn belajar dgn lebih dlm lg lepas ni... tp dia org selalu lepak mana ek?
    kalau ada masa nak join TT kt batu pahat jom la....

    http://www.fotomedia.com.my/forum/sh...681#post367681

  5. #5

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Shah Alam, Selangor
    Posts
    9

    Re: Kluangman...

    Uit, aku pun kluang Juga. Duk Kampung bentong. Hehehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •