Results 1 to 8 of 8

Thread: Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

  1. #1

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

    Salam Semua,

    Kapasitor.net dan Eyerich Creative ada menganjurkan satu bengkel / lepak session bersama otai kita, abam Shaiful Rizal.

    Details seperti berikut :

    Tarikh: 31 Julai 2010 (Sabtu)
    Masa: 10.00 pagi – 4.00 petang
    Tempat: FnD Mindspot, 103A, Jalan Aminudin Baki, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur.
    Penceramah: En. Shaiful Rizal Mohd Jaafar (http://www.shaifulr.com)

    * SYARAT-SYARAT PENYERTAAN Penyertaan adalah terhad kepada 10 orang sahaja.
    * Bayaran sebanyak RM80.00 dikenakan bagi setiap peserta.
    * Setiap peserta diminta membawa 3 keping gambar terbaik bagi tujuan pembelajaran.
    * Para peserta juga boleh membawa kamera masing-masing.

    * FUNGSI SEMINAR Memberi pendedahan yang meluas tentang teknik fotografi kepada para peserta didalam mengaplikasikan konsep fotografi.
    * Membincangkan dan menerangkan tentang kreativiti menghasilkan sesebuah gambar yang berkualiti dan idealogis.
    * Meningkatkan pengetahuan para peserta tentang dunia fotografi menerusi perkongsian pengalaman penceramah sebagai photojournalist.

    Maklumat lanjut :
    http://www.kapasitor.net/klik/workshop/arts/

    p/s : tolong rakan utk promote, yang berminat bleh terus ke link terbabit. thanks.
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  2. The Following 3 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    smewhere in kl..
    Posts
    39

    Re: Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

    alamak...31hb ade hal..lor...aduhh hr lain ade lg ke..???

  4. The Following User Like This Post:


  5. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Putrajaya
    Posts
    2,297

    Re: Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

    akuss...terima kasih atas promosi....

    *saya belom otai....
    Last edited by shaifulrizal; 27th July 2010 at 03:41 PM.

  6. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Putrajaya
    Posts
    2,297

    Re: Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

    Syukur kehadrat Ilahi, dah cukup 10 org utk Borak Foto bersama SR. Walaupon ada segelintir sindiran dan kritikan..terima kasih juga saya ucapkan..kerana tanpa anda, mmg takde 'challange' dan tak 'meriah' utk saya..terima kasih juga kerana 'memperdulikan' saya (walaupon saya tak femes mana) ..Ribuan terima kasih kepada yang memberi sokongan..terima kasih..terima kasih dan terima kasih

    *mod dah boleh lock...tq

  7. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

    saper sepol rizal ni ? dia ni dari haluan mana? ekekeekeekekekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  8. #6

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911

    Re: Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

    Abam Shaiful Rizal ni haluan kiri dan kanan la Dome... hehehe... all the best Sepol moga sukses... nnt kasik update photo etc kat thread ni... Dome kau ada tgk cite Alia kat Astro tak? Kau kan peminat no 1 adik aku hehehehe... nantikan satu cereka seram lakonan beliau....
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  9. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

    wakakakaka sempat iklan adik lagi tu hang ni.dediam sudah la.aku tgk dia makin gimuk.suh diet sikit.

  10. #8

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1

    Re: Borak Foto bersama Abam Shaiful Rizal

    Dah lama saya join fmdc ni tapi tak penah comment....hmmm
    Apapun semoga sukses to rizal, pepon, abg porn* hehehe gurau jekk jgn mare

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •