Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

Thread: A story about Cambodia

  1. #31

    Re: A story about Cambodia

    Buttet : Ada haluan lah plak yer...Tapi aku tak der haluan pun...Main shoot jer ikut basic gambar serta composition yang aku faham dan belajar.....Cukuplah....
    Noharm : Terima kasih...Saya pun masih lagi belajar.....saya pun kekadang hentam kromo juga amik gambar walaupun kekadang ada buat study.....kita tak pernah perfect ....yang penting kita terus belajar dan bertanya...insyallah lama2 kita boleh.....


    Membakar lemang yang di perbuat daripada pulut dan berintikan kacang di dalamnya untuk di jual kepada pelanggan....


    Kedai menggunting rambut yang terdapat di kaki lima jalan..

  2. #32

    Re: A story about Cambodia


    Penjual arang kaki lima...


    Bengkel motor kaki lima...


    PEmbuat kotak besi..

  3. #33

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: A story about Cambodia

    gamba2 tuan buat memori saya mengimbau kembali zaman saya membesar dulu.

    suasana kampung, pekan kecil, kehidupan serba kekurangan masa tu buat saya insaf dan bersyukur negara kita dah maju dan makmur hari ni sedangkan Kampuchea masih berada 30-40 tahun di belakang...

  4. #34

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Johor Bahru, Kebun teh, Tmn. Suria
    Posts
    141

    Re: A story about Cambodia

    Terima kasih kerana berkongsi, gambar2 abang WKS hebat sekali.

  5. #35

    Re: A story about Cambodia

    Mangkor,
    Bila saudara kesana, pasti akan teringat kan Malaysia ketika masih dalam proses pembangunan....Rumah2 kg serta suasananya....

    Abeja,
    Sama2 kasih....Abg bila nak upload abg punya...Atau abg buat perkasam abg punya gambar kat cambodia tuh...heheheheheh

  6. #36

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: A story about Cambodia

    alahaiii... rasanya sampai mati pun takkan dapat menjejakkan kaki ke sana... sebab bukan kegemaran saya melancong jalan-jalan ke negara orang. paling jauh saya pernah jejak kaki pun ke Sabah dan Sarawak aja. kat semenanjung cuma berpeluang sampai ke Pak Bara di Thailand.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •