Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 102

Thread: Salam Orang Skudai

  1. #31

    Re: Salam orang SKUDAI!

    wohohoho nak kenaa betulkan statement tu kepada seluruh johor bahru dan kawasan2 yang sewaktu dengannya kut....

  2. #32

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    135

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by CgSir View Post
    Alamak.... Batu Pahat tak leh ler.
    ishhh boleh jer..sper kter tak boleh........org mcm CgSir amat di alukn.....(",)

  3. #33

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Soalan tambahan : Kat mana korang beli gear2 fotografi di JB? (malas la nak bukak thread baru) lol

  4. #34

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    135

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Cth:

    Mee Too
    Johan Photo
    Berlian Photo
    Fotokem

    semua kedai ni leh didapati di angsana..(",)

  5. #35

    Re: Salam orang SKUDAI!

    kedai peberet hehehehe



    awek kedai foto berlian kat angsana
    Last edited by mattdarods; 18th August 2010 at 02:06 PM.

  6. #36

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Skudai
    Posts
    161

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by CgSir View Post
    Alamak.... Batu Pahat tak leh ler.
    Eh boleh sangat.. Kalau sanggup datang dari BP ke JB, memang sangat kami hargai. Lagi-lagi ada orang yang lebih senior. Dapat juga sedut ilmu. Meh la join avam CgSir!
    Tak lupa juga pada warga FMDC tempat lain, kalau nak join, meh la.. Dari Perlis ke Kelantan mana-mana lah, pon takpe..
    Bagaimana nak tangkap SEKALIGUS 30 ekor burung yang hinggap di sebuah pokok?

  7. #37

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Skudai
    Posts
    161

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by mattdarods View Post
    woho buka kat Malay Village tu. kalau free aku pun nak join gak. boleh shopping raya sekali kat danga hahahaha
    Haha.. Kita boleh buat free. Tapi bukan kat Malay Village. Kita cari Masjid. Buka puasa situ..
    So ada cadangan tak selain Malay Village? Tempat ni memang agak mahal sikit lah. Ke nak buat dekat Singgah Selalu? Tempat ni penuh sesak time buka.. Kene duduk awal 5jam baru boleh.. hehehehe..
    Bagaimana nak tangkap SEKALIGUS 30 ekor burung yang hinggap di sebuah pokok?

  8. #38

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Skudai
    Posts
    161

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    xpe..bole..dialu-alukan
    Jom la join la sekali.. Melaka - JB xjauh pon. Selangkah je dah sampai.. Hehehe..
    Bagaimana nak tangkap SEKALIGUS 30 ekor burung yang hinggap di sebuah pokok?

  9. #39

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    135

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by zulkiflimn View Post
    Jom la join la sekali.. Melaka - JB xjauh pon. Selangkah je dah sampai.. Hehehe..
    aper kater kiter gi melaka cr abam shearazi.....huuhhu

  10. #40

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by zulkiflimn View Post
    Jom la join la sekali.. Melaka - JB xjauh pon. Selangkah je dah sampai.. Hehehe..
    hehe..br hr tu pegi jb..ank buah kawin..

  11. #41

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by Shutdown View Post
    aper kater kiter gi melaka cr abam shearazi.....huuhhu
    haha..buat penat je cr ..

  12. #42

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    135

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by zulkiflimn View Post
    Haha.. Kita boleh buat free. Tapi bukan kat Malay Village. Kita cari Masjid. Buka puasa situ..
    So ada cadangan tak selain Malay Village? Tempat ni memang agak mahal sikit lah. Ke nak buat dekat Singgah Selalu? Tempat ni penuh sesak time buka.. Kene duduk awal 5jam baru boleh.. hehehehe..
    Malay village ok la tu..tak la ramai org..Nak buat TT pun selese....Berbanding singah slalu tu yg terlampau ramai org....
    kalau tak lepak mamak jer la kalau nak save budget..huuhuhhuh

  13. #43

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    135

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    haha..buat penat je cr ..
    takpe biar penat skit asalkn dpt menuntut serbe sedikit ilmu dr abam shearazi...huhuhhu
    lg pun Jb melaka 1 jam sahaje....huhhu...

  14. #44

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by Shutdown View Post
    takpe biar penat skit asalkn dpt menuntut serbe sedikit ilmu dr abam shearazi...huhuhhu
    lg pun Jb melaka 1 jam sahaje....huhhu...
    pehh sejam je..naik skyline ke..hehe..

  15. #45

    Re: Salam orang SKUDAI!

    Quote Originally Posted by Shutdown View Post
    Cth:

    Mee Too
    Johan Photo
    Berlian Photo
    Fotokem

    semua kedai ni leh didapati di angsana..(",)
    semua kedai kat angsana je eh? aritu aku pegi meetoo kat JJ tebrau tapi barang banyak takde.
    semua nak kena letak deposit pastu lengkali datang amik. manyak tak syiok woo
    kalau kat area2 taman u tatau lak tapi sana mmg banyak kedai foto...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •