Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 180

Thread: Terengganu Trip Photo | Spesel Edition 'Watimang Buttet'

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    ini version terbaru plak punye citer..

    rupanye diorang penaya kat buttet.. tak puas hati sbb buttet makan banyak.. diorang pakat nak tinggal/buang butet kat laut hindi.



    " kasi makan dugong ini budak! kasi dia kenai sapa ini tamil nelam! hahahahhaa...hantammmm!" boss mengeluarkan araham sambil ketawa!


    *tatau la betul ke idak..buttet je boleh jawab, tunggu dia bangun tido.... (dia tido pun mengeroh bunyi motorbot..ada bau ayam BBQ lagi.)
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  2. #17

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sg. Buloh, Selangor D.E
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by aji
    Quote Originally Posted by GrungyGaL
    Butet... hahahha.. HAHAHAHHA... hahahhaa.. aku yg pompuan ni pun tak nangis bila tak dapat naik atas sampan tu for the 1st time! :P Cengeng la Butet... Hahahaha... Korang tak baik laaa amik gambar camtu (cover gelak)!!!
    nita
    dia siap kutuk ko lagi
    sebab ko la bot ni tak balance
    ttthehehe

    welkam to the club grungy
    yayay nita dah masuk fmdc

    .
    Eleeeee... dia (BUTET) kutuk Nita? Macamlah dia kecik :P Ini kalau ikut pantun Melayu: Ketuk dulang paku serpih, Kata orang dia lebih!!!

    Ceeehhhh... tidak kerana Nita, jadi adik beradik dugong dah dia dalam laut Pulau Kapas itiewww!!!

    Hahahahahaha... *burp*

  3. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    buttet jangan bagi dia tido dalam bas lain kali
    aku ingat dia tido dia senyap
    rupanya dia tido lagi bising
    hampeh

    jangan bagi dia tido lain kali
    hulur lolipop 2 bijik bagi dia nyonyot

    kalau dia dah tido jugak
    tutup mulut dia dengan beg baju korang

    qmaxgamer
    jalankan keje cepat!

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  4. #19

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bangi, Malaysia, Malaysia
    Posts
    2,024
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahha ha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahah

    *sori tet...tp aku memang takleh tahan tengok gambar nih....hahahahahaha

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    misi meninggalkan buttet di laut: mission failed

    silap sikit je
    masa buttet dah turun dgn pelampung tu
    kitorang dah bagi salam kat dia
    "ok tet. assalam'kum"

    tapi tatau camana
    tangan dia sempat senggayut kat bot balik
    mungkin sbb salam tu kot
    halaaa
    tensionnya

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  6. #21

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sg. Buloh, Selangor D.E
    Posts
    24

    Kejam

    Sangat kejam korang ini...

    [ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha]

  7. #22

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522
    aku nak tido semalam pun boleh gelak ingat kat buttet .

  8. #23

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bangi, Malaysia, Malaysia
    Posts
    2,024
    aku rasa..butet akan bukak thread ni pong....last sekalik......kakakakakakak

  9. #24

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362
    aku taktau pun kejadian yg berlaku dilaut dalam smlm.. thank korang kerna melaporkan
    aku pun nak tumpang gelak laa...kakakakakakakaka...


    kuang kuang kuang :lol: :lol: :lol:

  10. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522


    walaupun gambar tak bagus tapi nostalgia gambar ni mmg lawak tahap dugong

  11. #26

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bukit Bintang, Eh, Bukit Antarabangsa
    Posts
    495
    Quote Originally Posted by dome


    walaupun gambar tak bagus tapi nostalgia gambar ni mmg lawak tahap dugong
    kah kah kah kahhhh!!!
    http://www.pixelunlimited.com
    http://www.syahrinaziz.com
    http://www.theweddingdiaries.com

    Bukan Camera yang buat gambar itu cantik, tetapi orang yang mengambilnya yang membuat gambar itu cantik. Lensa? itu hanya lah bonus

  12. #27

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Ampang, Selangor
    Posts
    1,371
    ahahahahhahahaha
    tet ko memang laaa . memori dowl !!!
    Paint with the light
    http://lilylulu.fotopages.com

  13. #28

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    in d bottle
    Posts
    3,428
    adui!!!!!!!!!!!!!! lawak2 weet dgr cite kat sis nita pon mmg dah gelak ramai2 dlm bot!! muwakkakakaaa
    hahahahahahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaa a....

  14. #29

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sg. Buloh, Selangor D.E
    Posts
    24
    aku tak bersalah butet.. aku cuma cerita kejadian bila aku sendiri mengalami masalah nak naik balik atas bot... tapi kan butet... kesalahan yang kau lakukan cuma satu jer : BUAT MUKA SEDEY NAK MENANGIS BILA TAK DAPAT NAIK !!!

    Hahahahha! hahahaha! hahahaha! hahahahahah! *burp*

    p/s: Ko makan nasik ayam sampai 3 bungkus butet... padanlah aku tak kenyang!

  15. #30

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    kota raja
    Posts
    1,532
    Quote Originally Posted by heroMak
    ini version terbaru plak punye citer..

    rupanye diorang penaya kat buttet.. tak puas hati sbb buttet makan banyak.. diorang pakat nak tinggal/buang butet kat laut hindi.



    " kasi makan dugong ini budak! kasi dia kenai sapa ini tamil nelam! hahahahhaa...hantammmm!" boss mengeluarkan araham sambil ketawa!


    *tatau la betul ke idak..buttet je boleh jawab, tunggu dia bangun tido.... (dia tido pun mengeroh bunyi motorbot..ada bau ayam BBQ lagi.)
    agegegege .. terus ilang sakit kaki haku yang kena duri landak tuh dibuat nyer .. butttet butett ..

    aku ngan saga bukan nyer taknak tolong tarik butet masa tuh, cuma kiterang kasik balance itu sampan supaya tak terbalik .. mana tak nyer GG (gruncygal) pun mau tolong tarik butet jugak .. bayangkan lah mcm mana punyer senget smpan masa tuh .. hehehehhe

    tapi tak pa butet .. berbaloi wlupun bos hang marah besok .. caya la butettt .. aku dah puas gelak la smlm .. nie kat opis terbaring lagi gelak, bile tgk gambau from underwater view masa kaki buttet mengerekot takut kena cucuk duri landak tuh .. ageegegegege

    muhahahahah 80x



    rgds

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •