Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 82

Thread: Bintang Maju Mega Sales @ Low Yatt, KL

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Bintang Maju Mega Sales @ Low Yatt, KL

    Bila? 11-17 September 2006
    Hari apa? Isnin sampai Ahad, seminggu
    Kat mana? Concourse Area, Ground Floor, Low Yatt Plaza, KL
    Start pukul berapa? 10 pagi-10 malam

    Ada apa?
    1. Tamron Lens 50% Diskaun
    2. Trade-in what ever jenis kamera korang ada
    3. Jualan akssesori lain

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    aji..banjer....

    kalu aji nak belanja...saya turun ari senin ke KL..

    ada berani? kekekke....

    tetiba rindu kat aji.. aritu datang ganu, tak sempat peluk..kekeke

    ada sesapa yang kenal tokey bintang maju tu? bleh kasi less lagi ke...mana tau kan? kalu bleh kasi free terus lagi la ambe suker....
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    Quote Originally Posted by heroMak
    aji..banjer....

    kalu aji nak belanja...saya turun ari senin ke KL..

    ada berani? kekekke....

    tetiba rindu kat aji.. aritu datang ganu, tak sempat peluk..kekeke

    ada sesapa yang kenal tokey bintang maju tu? bleh kasi less lagi ke...mana tau kan? kalu bleh kasi free terus lagi la ambe suker....
    aku dah salam peluk ko hari tu
    punya la terima kasih kat heromak
    nak naik bas salam lagi
    siap babai lagi
    mengalir ayag mata dok belakang

    tanak beli tamron ke? 50% tu
    jangan bagitau su
    kotak simpan bawah katil
    raya ketiga baru bawak kuar

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    aritu peluk tak lekat bau...nak peluk betul2nyer...kekekek...((muka aji dah serabai aritu..penat sgt)

    beli tamron? kekeke... tangan dah gatal ni... su tak marah, dia suka aje kalu bleh buat amik gambo salma... kekeeke..
    ingat nak amik 50mm.. tapi tatau aaa..kukus san nak pakai duit lagi.. baru nak bernapas balik..

    18-55mm dah ada
    28-200 dah ada..

    apa lagi ekk?

    sb800 agak2 dapat 500 hinggit tak?
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    Quote Originally Posted by heroMak
    sb800 agak2 dapat 500 hinggit tak?
    nanti aku tanya
    tapi kalau cina tu ludah pecah kat aku
    aku dah standby la
    ttthehe

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    apa yang boleh dibeli aji???

    apa yg 50% diskaun tu??

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    nak beli gadget power2 ni aku nak wat apa? nak ambik gambo org kawin dah takde masa...

    kepuasan diri dan hobby je... tamau ikut2 orang.. ikut kemampuan diri jugak la kan..

    aji, kalu kena ludah, biarla kita kena bersama.. kalu kena berak..er...err...kena tanya dulu yang berak tu makan apa...thehehehhe..
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    Quote Originally Posted by cgmulia
    apa yang boleh dibeli aji???

    apa yg 50% diskaun tu??
    keff chan marketing dia kata tadi tamron lens
    berbagai jenis semua 50%

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    biar betulll
    17-50mm bleh dpt rege 800 lah gitu

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    Quote Originally Posted by cgmulia
    biar betulll
    17-50mm bleh dpt rege 800 lah gitu
    ye lah
    itu la yg dia cakap
    bohong dia bohong la aku

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  11. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    cuba ushar aji...

    kalau betul 17-50mm f2.8 tu 50%, bgtau lah...

    buleh usaha carik pitis yg tersepit2 tu

  12. #12

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362
    klu macam tu...tamron sp90 mau dalam RM650 jerrr.... huargghhhh....

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672
    kalau 17-50 50%...aku pun nakkkkkkkkk

  14. #14

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362
    yg17-50 tu tak masuk malaysia lagi... mustahil benda baru derang nak cut 50%...

    aku rasa..stok lens tamron nie yang version tak laku punya... cam 18-200, 28-70, 70-300 dan macam2 lagi la rasanya..

    klu lens yang tegar macam SP90 tu sure derang cakap takde punya... rugi lorrrr...

    apa2 pun korang tunggu jer la seawal jam 6 pagi 11 September ni kat low yat...mana tau... semua jenis lens tamron memang

    derang kasi diskaun 50% termasuk SP90 ngan 17-50 f2.8 tu....

  15. #15

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362
    aku ingat nak beli gak sp90 tu dengan harga RM650... pastu jual balik sekenhen RM1000 pun cukup....hehehehe :lol:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •