Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53

Thread: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

  1. #31

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    selangor
    Posts
    1,282

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Quote Originally Posted by buttet View Post
    eleh gambo kosmo tadi aku tgk pun blur ..dia mesti kanon nie wkakakaka
    dia ingat aji partner dia jadi dia ambik pic memain tu.. wakakaka

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Beberapa shots yang terakam ketika kenderaan bergerak ..Adakah lebih byk bahan bukti telah ditemui??
    the same image was posted in star online..but was from different angle

    http://thestar.com.my/news/story.asp...238&sec=nation

    ...kigher Fotomedia team lagi bestlah dari depan...hahahahhaha..jom kita cover heli crash lak team...

  3. #33

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Esok siapa yg cover Heli terhempas tu...?
    Saya off tomorrow.

  4. #34

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Quote Originally Posted by AskMe View Post
    Esok siapa yg cover Heli terhempas tu...?
    Saya off tomorrow.
    hahaha..editor mana??
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  5. #35

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam



    jurugambar ini memang berpanglaman.....sejak dari sekolah menengah cover untuk majalah sekolah
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  6. #36

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Quote Originally Posted by buttet View Post


    jurugambar ini memang berpanglaman.....sejak dari sekolah menengah cover untuk majalah sekolah
    Aji muda remaja la... Dulu kini dan selama nya Canon... kekekeke
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  7. #37

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    skill terbaru dari aji... naik beskal utk Canon Photomarathon kat Penang

  8. #38

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    aji gi shoot forensik naik basekal aja dapat gak gambau wkakakaa
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  9. #39

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    aji kata masa cover majalah sekolah dia dah start cover vandalism photos,klau tader subject dia create ler apa yg pepatut spt guris body keta ke,pancitkan taya cikgu disiplin ke lepas tu dia shoot aar..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #40

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    mana gambor lagi ni encik editor
    lama perati
    cf/sd card semua dah bagi dah ttthehe

    kita buat photo outing kat tanjung sepat pun best gak
    jalan dia pun tak susah mana
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  11. #41

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bidor, Malaysia
    Posts
    285

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    laa.....tahniah le pasukan forensik fotomedia......hahahahah ......kalau dekat abah pun nak ikut..... kalau ada kejadian sensasi lagi hantarlah pasukan forensik ni...... shoot dari angle photojurnalism pula.......
    Abah Along baru belajar ni.......tapi bleh le sikit-sikit ...ade le gambar skit2 kad
    http://syazhar.fotopages.com dan http://www.flickr.com/photos/dedaunhijau/ serta http://myfotoshoot.blogspot.com/

  12. #42

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Batu Pahat, Johor
    Posts
    1,682

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Dengar kata semua anjing dier dah di jatuhi hukuman mati. Kebumi kat ladang sampah.

  13. #43

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    shabas inspector sahab... ni baru betul wat kerja ikhlas tanpa gaji hehehe..
    Last edited by azmizi; 20th September 2010 at 02:51 PM.

  14. #44

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    shabas inspector sahab... ni baru betul wat kerja ikhlas tanpa gaji hehehe..

    kalau dah minat..kena usaha, tapi usaha tanpa bantuan yg lain tak jadi juga...sebab tu team spirit itu penting dlm bidang apa juga waimma pergi menoreh, kalau brani noreh pagi2 tanpa kawan pegi aaar..kena baham rimo padan muka!!

    esok hanty cuti rehat..mmg nak rehat korang jgn pepandai ajak gi tt ke outim..hanty karate kang...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  15. #45

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    eh lupa now diver kat sg lang lah..kat area mana tu eik??aritu kita ada lalu ke??rasa gatal2 nak kesana lak..sg lang pun sg lang lah...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •